12.09.2010 10:29

Syntetická telepatie část 4/2

   

Část IV: Bayesian Zastavení Critireon a optimalizace Thereom

Allen Barker, 22.března 2003

Obecné poznámky

V těchto dnech, v myšlení, mám tendenci mají ve zvyku zvažování některých závěrů různých modelů. Existují model-závislé předpoklady tam, nebo to drží u všech modelů? Pokud projde rychlý test pro model nezávislosti, si říkám , "vložil se hvězdou, která." To předpokládá, že "obvyklé" soubor modelů, které jsem běžet věci proti. Připomeňme, že model nezávislého závěr nebo rozhodnutí není závislá na předpokladech o jedné konkrétní model, tak je silnější v tom smyslu, než podle modelu závěr. Můžete dát více důvěry v to, a chovat se jako ty to víš, bez obav, že budete muset slevit, pokud změníte modely (i hypoteticky, v podmíněných hodnocení).

Mírně slabší než podmínka model-nezávislých (nebo model-neutrální) je "model-vyhodnotitelné." Model vyhodnotitelné znamená, že máte k interpretaci situace poněkud odlišně v různých modelech, ale s výhradou, že obyčejný-smysl na úrovni interpretace, které má ve všech modelech. ještě slabší podmínka říkám "metafora-interpretovatelné." U některých situacích metafora-vyhodnotitelné je dost dobrý, pro ostatní, které chcete model-nezávislých, nebo model-neutrální.

Thoughtcrime známý jako aplikované logiky. Není tam žádná taková věc jako thoughtcrime. Pouze některé fašista, kdo chce diktovat, co a jak se lidé mohou myslet.

Nové jmenoval RTI / AP:.. "Jeden trik prase" znásilnění vaše očekávání, špatné analyzuje, nebo pre-verbální a krmiva, které se na vás - obvykle v čistě syntaktické uspořádání Nedopusťte, aby "jeden trik prase" vynervovat vám to prase (nebo algoritmus) je podobně jako lidé, kteří se snaží předvídat a dokončit věty pro vás, kromě toho je na nelegitimní znásilnění kanál a má čisté zlo úmysly. Obvykle ani pochopit, co to znásilnění. Doufá, že si můžete dát něco z vašich vlastních myšlení a uvažování proces, který se může začlenit do spoušť, která dostane reakce od vás. Nebo jinak, aby posílily své očekávání stávajících spouští (trigger zesílení). Tímto způsobem se snaží proměnit své vlastní strachy, úzkosti, a očekávání proti vám, vytvořit nové podněty pro svou spouštěcí soubor. Jsou krmení kousky své vlastní myšlenky na tebe.

Mohu jen vidět snímku aplikace PowerPoint ukazuje Mengele-prasata, aby v tajných nacistických setkání, popisuje jejich nekonsensuální experimentování člověka na domácí populaci. "Statečný warfighters" schovává v bunkrech pomáhají, aby nám "zdarma" mučením bezmocných domácích občanů, tak mohou studovat:

  • reakce na stres
  • rozhodování ve stresu
  • "Anomálních jevů"
  • Chování kontrolní
  • neurální protézy a myšlenka klonování
  • klimatizace a slovní spouštění
  • jazykové změna chování
  • skryté hypnotický návrh
  • ovlivnitelnost spánku a snění modifikace
  • spánková deprivace
  • elektromagnetické bioeffects
  • podnět-odezva měření a modelování
  • modelování chování a predikci
  • fake paranormální podvodné operace
  • atd.

Jsem si jistý, že dávají úplně jiné aplikace PowerPoint prezentace plná lží se zákonodárci a jiní úředníci, kteří předstírají, že mají pravomoc dohledu na takové činnosti. Pokud se ani neobtěžoval, aby jim vůbec. Mohou jen neuvádí, nebo prohlašují, že to je příliš tajemství kongres (snad s výjimkou pro jejich lapdogs tam). Oni podobně držet pravdu od nikoho v jakémkoli jiném odvětví státní správy nebo postavení dohledu nebo financování s jakýmkoli smysl pro slušnost a zodpovědnost. Ve skutečnosti, oni jsou spuštěny protistátní skryté politickou kontrolu provozu v domácí Spojených státech, které ve skutečnosti předčí i fantazii Orwell.

[Patetický přadlena by se snažil odvrátit pozornost od hlavního bodu tady a vytvořit předěl-a-podmanit si rozepře o pomlouvačný, že jsem rozmazání společnosti Microsoft, kde PowerPoint ®. Nebo možná jsem napsal špatné slovo několik sekcí zpět při popisování mučení, a že má odvrátit pozornost od doslovného zvěrstva být popisován. Doslova přinesli obvinění proti oplzlosti doklady, které ohlásil My Lai masakr ve Vietnamu.]

Zde je praktický, low-tech protiopatření proti obtěžování audio zkusit Je to práce na symptomy spíše než příčina, ale já jsem zjistil, že je užitečné, má vlastní odvolání pro ty, kteří s hudební sluch..:

  • dostanete CD měnič s 5 (nebo více) slotů
  • získat nějaké CD od umělců, kterým důvěřujete s vaší mysli
  • nastavit hráč se na opakované přehrávání, náhodné nebo sekvenční, dle vašeho vkusu
  • udržet ji na jako pozadí, a naladit na to, když cítíte rušeni jiné nesmysly
  • Změna z CD, když máte pocit, že

Žádné reklamy, žádné hlasatelé, a tak žádné obavy z obtěžování skrytých tam. Žádné překvapení písně. Prostě dobrá hudba (pravděpodobně tím, že jste vybrali to).

To bude snad poskytnout určité míry úlevy, alespoň když se pokusíte vyléčit ze zranění z předchozí útoky - spolu s pokračující útoky harassers nechtějí oběti dokonce moci relaxovat,. Chtějí udržet vrabci létání až do své smrti z vyčerpání. Jeden chce být schopni ignorovat obtěžování Stasi-jako prasata ', a je nešťastné, že si můžete nejen vychutnat tiché zvuky v "svobodné" země, ale nenechte se masochistické. Oni se snaží strčit lidi do druhé třídy občan stav s neustálým obtěžováním uvnitř svých domovů. Když vystavený k této doby je třeba léčit, a hudba mohou být léčení, stejně jako pomáhá maska mučení signál.

Další empirické pozorování jejich metody

V předchozích článcích tohoto seriálu jsem popsal některé z mých vlastních pozorování druhů technologií a technik, které používají na mě. Zde uvádím některé další pozorování a analýzy.

V dalších pozorování audio obtěžování, já si myslím, že "cvrček algoritmus" ilustruje obecnou metodu, kterou používají. Připomeňme, že v tomto obtěžování oni mluví nějakou obtěžující fráze, slabika podle slabiky, s každou slabiku spouštění pryč kriketu cvrlikání. "Vaše mas tur ba vyhýbat tech nik ...," například s každou slabiku po hned po kriket cvrlikání. (Chcete-li použít jeden z jejich oblíbených patetické třetí-grade posměšky jako příklad. Ano, opravdu se, že u dospělých v jejich domovech v ve Spojených státech. Čistá voda mučení.) Toto přesně to samé nastane při poslechu zaznamenané zvuky kriket, a se mění s každým hrát. že jsem se snažil synchronizovat to ze mě hlupáka do myšlení to je na pásku, ale nemohou řešit náhodným od místa, na pásce a mají tendenci začít větu od začátku, bez ohledu na to, kde je páska. tentýž algoritmus také inklinuje být aplikován na ping na zvuky, které některé kamiony, aby při zálohování, například.

Na další pozorování, která se rovněž zdá být, jak synchronizovat hlas poslat s věcmi, jako je lednička. Zdá se, jako kdyby oni nejprve lokalizovat některé hrubě pravidelnou součástí signálu a odfiltrovat zbytek. Oni pak práh, že signál a vyvolat slabiky pryč vrcholy (rostoucí hran, například). Další technikou, na základní "hukot" signály, zdá se zapojit první lokalizaci frekvenčním pásmu brum. Oni pak vzít RTI nebo autopig audio a omezit ji na stejném frekvenčním pásmu. Oni pak poslat tuto frekvenci-omezený signál hlas-k-lebky. Někdy frekvence-omezující je docela do očí bijící. stejné "hlasy" a fráze se obvykle vyskytují na všech různých kmitočtových pásem, stejně jako na kriketovém algoritmu.

Jsem stále není jistý, jak dávají iluzi směrovost k signálu. Může to být nějaká vlastnost ucha nebo sluchové kůry, že jsou využití. Další možností jsem uvažuje, že mohou být pomocí Fourier série zvukovou reprezentaci avšak za použití jednoho z okolních frekvencí jako základní harmonické složky. Pořád nevylučuji, že někteří z obtěžování může být skutečné modulaci okolí. Mohly by být snadno pomocí několika technik. Také jsem podezření, že někdy mohou modulovat výkon linka pouze pro zvýšení hukot, rachot, a pravidelné součásti věci, jako je hluk spotřebiče - oni pak překryv s hlasem-k-lebky kriket algoritmus nebo četnost-omezené hukot algoritmus. nichž To by jim větší šířku pásma, ve kterém se schovávat jejich "podprahový" signály - nebo alespoň se kterým misdirect těchto obětí , kteří vědomě si všiml , pokud jde o signál, je pravda zdroj.

Další pozorování jsem udělal, je, že v době silné, zřejmé, příchozí je často patrný skalp pocit. (To není samozřejmě tam celou dobu, kdy je příchozí, i když.) Ať už je příčina a účinek, nebo něco jiného, já Nevím. Možná to je nějaká komunikace přenos procházející skalp v jednom směru nebo jiný, nebo nějaké jiné vedlejší účinky. Možná to vyplývá z části své motorické kůry ovládající skalp být ovlivňován. Možná, že skalp manipulace je dokonce primární efekt, a v průběhu času byl vyškolen v rozpoznávání jazyka. Nebo možná je to jen nějaký náhodný efekt, který se stal stabilizuje na mučení, jako určité napětí, které provází uznání mučení. atd. Jeden způsob, jak tento test by bylo nějak úplně zanestetizovat vlasové pokožky, k otupení všechny svalové reakce, atd., a zjistit, jestli existuje nějaký oslabení příchozí. (To předpokládá, že nemají vedlejší, záložní kanál, na kterém pro přenos hlasu, a za předpokladu, že vlasové pokožky účinek skutečně má co do činění s tím.) Jsem zvědavá, jestli jste si všimli, další oběti podobnou věc.

Starý (zastaralý) Model 100 Autopig, s jeho třetí stupeň-modul posmívat. Oni stále používat tu věc, i když. Stejné skripty a všechny, stejně jako oni mě mučili se všemi loni v létě. Stejně jako vy nastartoval se stará TRS80 od roku 1980 a běžel stejný starý software. Stejné staré seznamy spouští a blbost. Stejné staré skripty. Fake okolní rozptýlení, které se dostanou vyrazili k pokusu kontrolu myšlení vás z nějaké linie myšlení. Stejný starý jednoduchý syntax-úrovni převádí na spoušti seznamu a znásilnil myslel-data. Autopig fráze z 0 a 1 proměnných. Je jasné také to, že stroje nemohou vypořádat s metaforou či ironie -. Nemají opravdu "pochopit", že prostě reagovat jako státní stroj Tam se také zdá být něco jako nejbližšího souseda-algoritmus najít "nejbližší-spoušť "nebo" nejbližší SCP "na to, co si myslíte o tom. Mohu jen pohled z dálky teď, protože to je tak ubohé a že jsem opakoval všechno 100.000 krát. Bylo by směšné kromě toho, že je to vážné, vážné porušení lidských práva porušují.

Různé modely hlas na text-k-hlas, a textový soubor plný spouště řetězců. A jednoduchý genetický algoritmus syntax generátor v algoritmu spouštění hledání. "Fitness" funkce tohoto genetického algoritmu je maximalizace trauma opatření v mučení oběť. kousky syntaxe a omezené slovní zásoby v spouště a autopig datového souboru se náhodně recombined tvořit nové věty. Také mix v slova a fráze převzata z vaší vlastní subvocalized myšlenky a očekávání. Řetězce jsou zapojeny do autopig fráze jedné proměnné. Převážně výsledek je stupidní kecy, že pouze obtěžuje, protože z opakované porušení a transparentní záměr. Doufají, že jednou za čas náhodného vyhledávání najde nové, lepší spoušť pro ně použít k ovládání a manipulaci vás . Pokud ano, oni ji přidat právo do spisu. Blackboard systémy. Výrobní systémy.

Pokud není stroj nebo stroj-pomáhal, kolik na plný úvazek idioti trvá obtěžovat jednotlivého občana pod silným obtěžování? Kdo platí jejich platů? Celý den a celou noc. Stejné "hlasy", do značné míry. Opakování stejné hloupé fráze znovu a znovu, s nějakým jednoduchým syntaktické transformace a omezené slovní zásoby. pět-rok-starý má větší slovní zásobu než všichni dohromady. To není způsob, jakým lidé myslí skutečné v jejich myslích, dokonce i idioti. li to není stroj, jsou pravděpodobně více stabilizují se, že kecy zaměřených na mě, než já. Stejně tak pro všechny "publikum" v publiku model nucen "slyšet" stejné duševní řízení a spouštění blbost.

Jeden jev, jsem si všiml, o obtěžování je, že je velmi pozornost-řízený. Nevím dost o pozornost mechanismy mozku spekulovat o tom, jak se to stane (a já neočekávám otevřít věda dělá jeden). Ale obtěžování se objevuje, když si dávat pozor na něco, nebo když předvídat obtěžování z minulých zkušeností. Je to jakýsi "myslet ďábla" fenomén. Jestliže slyším zvláštní zvuk a zaměřit svou pozornost na to pak o druhý později si často začnou hlas-modulovat. Ale nemusí se bát, že něco, i když máte podezření, že vyrazí třetina-grade posmívat. Pokud máte strach , že nic, protože obtěžování vás rozhodně nejsou zdarma. Pokud máte strach, myslel jednu věc, budou se vliv, který na dvě věci, pak čtyři věci, atd.

Obtěžování není vše pozornost-řízený předtím. Někdy je pozornost-- rušivě. Uvažujete-li o jednu věc si všimnete, je bezostyšně zahájení modulace hlasu na zdroj hluku jsi nevěnoval pozornost, nebo dokonce i posílání hlasových-k-lebka v rovině. Je to jako chtějí upoutat vaši pozornost, odvrátit vás, a aby vám začít poslouchat jejich hrubou manipulací zvuku. Toto často inklinuje stát, když myšlení politické myšlenky prasat může zvážit "thoughtcrimes", nebo při průlom v něco jako matematický důkaz. A někdy jen když šakalové myslí, že mohou obtěžovat vás nebo chcete aversively stavu (trestat) nějaké chování nebo myslel.

Nepovinné Postscript: smíšený model

Stejně jako v několika předchozích článcích jsem se skončí s volitelnou část týkající se smíšený model, pro lidi do toho. Obvyklá námitek platí, že já si nemyslím, že to je skutečný model, ale diskutovat o tom z důvodů uvedených v předchozích článcích.

Mnoho lidí si myslím, tento model je ten pravdivý, z jakéhokoliv důvodu. Někteří nevědí však, že čistě přírodní model je zastaralý. Harassers pokusit zneužít tuto jako Psyop. Vím, že obtěžování jsem podstoupit, je technologie. To neznamená, že jsem "jen citlivé" a podléhá tedy "psychické obtěžování." Ale vidím některé propaganda se snaží naznačit, že je to všechno jen "citlivé lidi věci."

I kdyby tomu tak bylo, to by ještě být mučení. Lidé jsou záměrně způsobila mučení na ostatních lidech, v každém modelu. Stroj-jako šakalové záměrně v úmyslu způsobit trauma, a sebevraždy, pokud mohou. Jedná se o mučení algoritmus , zda Není to doslova provádí stroj. Pokud by to byla "skutečné duchovní" dělat to, někdo by musel zaplatit jim to udělat, protože to celý den a celou noc, den co den. stejné nudné, opakující se , obtěžující věty, jako by četl z seznamu. Určitě nezní jako někdo, "přemýšlel." Často synchronizované s přírodními zvuky oběti životní prostředí, a zůstává stejný, i když oběť disky stovky kilometrů daleko. To není znít jako přirozený psychický. Nemyslím si, že moje lednička je psychická. Ale i kdyby to bylo, to by ještě bylo mučení a ty prasata by ještě třeba vypátral jakýmikoliv způsoby.

Předpokládejme však, že smíšený model má, a že tam je nějaké přirozené psychické složky kromě technologických postupů. V tomto případě, pak musí existovat také obrovské spiknutí mlčení o těchto schopnostech, jsou-li něco více než jen velmi vágní intuice nebo příležitostné pocity. To je, pokud takové schopnosti přijít kdekoli v blízkosti očividné, konstantní věci kontroly mysli oběti zprávu zažívá. Pokud ano, pak to spiknutí mlčení byl obrácený zády spiklenci s technologií. Nemůžete-li hovořit o telepatii - odesílá nebo přijímá - si nemůže stěžovat, když někdo body hlas-k-lebky zařízení na vás a začne vás obtěžovat s ním. potom Pokud neznáte technologie existuje, nemusí ani pochopit, co je opravdu bylo udělat, aby se vám v první řadě. Jak příhodné.

V takové společnosti může kdokoli s skryté technologie ovládání mysli mučení a obtěžovat s beztrestností tím, že se schovával za psychickou spiknutí a napodobování psychických jevů. Kupodivu to funguje, zda duševní síly existují, nebo ne, v žádném populaci lidí, kteří věří, že existují, a věří, že nemůže mluvit o nich. Psyop agenti na hlas-na-lebka by se rychle posílit tuto víru, pokud si mysleli, že oběti byli citliví na to. Že, a oběť by inklinují být posmíval a zamítl, a by mít žádné soudní spory hodil mimosoudně. [Samozřejmě v případě, že smíšený model skutečně drží v žádným významným způsobem pak mnoho pojetí duševní choroby je třeba vážně přehodnotit. Pokud bychom hypoteticky předpokládat určité skutečnosti, potom musíme také zvážit logické důsledky těchto skutečností. Pokud smíšený model se drží v významným způsobem pak psychiatrie byla zneužívána jako zástěrka pro oba COINTELPRO-styl obtěžování a pro zachování "psychické spiknutí."]

Pojďme nebuďte naivní: Existuje spousta lidí ve společnosti, kteří by jen rádi, že tuto moc a by se používat vůbec žádné výčitky. Podívejte se, jak mnoho odporné lidé užívají drogy znásilnění na schůzce, například. Ovládání mysli experimenty jít cestou zpátky, stejně jako obtěžování operace a techniky. Pokud mohou hodnověrně popřít to dělají, budou mít tendenci dělat to, nicméně neetický, nemorální, nebo zločinec. Pokud non-zanedbatelná přírodních psychické síly opravdu existují, můžete se vsadit, CIA, NSA, DIA, bývalý-KGB, a různé jiné agentury o nich známo let. Takoví lidé také nemají tendenci věřit v kouzlo. Mají hodně peněz k dispozici, a spoustu nemorální, neetické vědci. První tajné vědecké laboratoři by se zjistit, fyziky a biologie, jak se to stane. Tato zjištění by pak byl poslán do tajné laboratoře inženýrství, kde inženýři a technici by stavět počítače založené na reverse-engineering biologický účinek.

Pamatujte také, že pokud tyto fyzické síly existují, mají představovat potenciální informační cestu komunikace a vlivu. Někteří lidé, na tomto jednání, ihned si politickou kontrolu. Nechtějí žádné takové kanál existovat, pokud nemohou kontrolovat. Tak oni budou chtít ovládnout a potlačit jakékoli psychiku, jehož myšlenky a nápady, které neměl rád. Nazval jsem to "psychické COINTELPRO," provádí "psychické potlačení jednotek." Dalo by se pravděpodobně potlačit psychické obtěžování se jen obyčejný, stejně jako s high-tech metod. Být schopen řídit tyto osoby by mohlo být ještě ceněný. (A kdo mohl využít, politicky či jinak, kdyby byla zářící duchovní teror a trauma místo živých obyčejné životy?)

Pokud existuje spiknutí, aby pravda psychické síly tajemství, pak, to dávno překročil jakýkoli účel by to mohlo jednou měli. To má ve skutečnosti stát nebezpečím pro spiklence sebe -, kteří měli to obrátil proti nim. Ti, kteří by nyní zachovat takové spiknutí udržovat ten, který může být použit k jejich řízení, stejně jako ostatní ve společnosti. Pokud přirozený psychický reagoval na jinou fyzickou psychické, například, by technologické šakali pozorovat a měřit to. Oni by pak začít napodobovat ("spoofing"), signál jako drozd, aby se pokusili manipulovat věci. Do "opravdové duchovní" opravdu těžit z jejich pravomoci, vlastně je? Nebo je to jen nějaký pocit, že v tajné klubu, jakési nadřazenosti pro lidi bez velkého jiného? Druh, který je pro některé z nejvíce virulentní rasistů? Něco, aby zvážila v hypotetické, je-li pravděpodobné, že případ smíšený model drží.

Čistě přírodní model je rozhodně zastaralý, je-li to vůbec konalo. Standardní model existuje nyní. Vypadá to, že každý má mobilní telefon nyní, a sítí, jako je internet překlenout celou zeměkouli. V blízké budoucnosti vaší dcery náušnice bude vždy-na mobilní telefony a její náhrdelník vyzvedne její tichý vocalizations jako umělý hrtan. To je jen jedním z možných ztělesněním konsensuální syntetických telepatie, s otevřenou, komerční technologie. V současné době jsou na trh soda stroje, které může poslat nařídil ultrazvukem na kolemjdoucí. Neurophones, implantáty, modulované mikrovlny, pokročilými senzory, seznam technologií pokračovat dál a dál. Tajemství sektor má již technologii ještě dlouho po tomto, které mohou být použity nonconsensually.

Nyní, když technologie se začala přesouvat do hranice lidského mozku a mysli je velmi důležité, že jsme jako členové údajně civilizované společnosti zachovat základní principy souhlasu a lidských práv. Tyto jsou vyjádřeny v Norimberku zákoníku, Bill práv, Všeobecná deklarace lidských práv, Úmluvě proti mučení, a tak dále - stejně jako bytí principy základního etiky a morálky.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika