12.09.2010 10:26

Syntetická telepatie část 3

 

Část III: Pracovní modelů v rámci Mind kontrolu mučení

Allen Barker, 15 září 2002

Tento článek opět navazuje na model struktury vyvinuté dříve v "Modely Syntetické Telepatie. "Podívejte se, že článek a odkazy v ní pro základní základních informací. Viz také předchozí článek v řadě,"Skrytá akustický signál Modulation, Hlas Projekce, a Přímé Brain rozhraní. "Všechny články v sérii, jsou uvedeny na konci. Tento současný článek začíná off popisuje publikum modely, jako základ pro funkční modely uplatnit ve světě. I pak projedná pracovní modely. V sekci po I popsat a analyzovat některé z obtěžování nedávno jsem byl podroben. Potom, když se starší články, jsem nakonec s některými obecnými myšlenkami na situaci.

Publikum modely

Publikum model je model, který má všechny "přístup", na jedné úrovni nebo jiný, aby své soukromé myšlenky a jiné soukromé informace. To je také model o svých záměrech a souhlas status.

Tam mohou být různé úrovně "přístup", v první řadě. Úrovně invazivity rozsahu po celou cestu z porušení své soukromé myšlenky, ke sledování video a audio sledování vás ve vaší domácnosti, na sledování vaší akce mimo svůj domov, na čtení Váš "soukromý" e-maily, atd. (V špionážní světě, jakmile se dostanete jeden subjekt, Sledování a monitoring, jste mohou získat několik.) Pro velká skupina obětí ovládání mysli hlavním zájmem je jejich vlastní soukromé myšlenky a tace , a kdo má "číst" přístup a "write" přístup, abych tak řekl.

Základní model se týká diváků veřejnosti. Kdo je v široké veřejnosti může "přístup myšlenky," konsensuálně nebo nonconsensually, vědomě či nevědomě, na konkrétní oběť? V jednom extrému je čistý "hlas veřejnosti" model, kde téměř všichni mohou mít přístup vaše myšlenky, ale udržují spiknutí mlčení o něm (nebo jinak se bezděčně). druhým extrémem je, že jen vy a mučitelé v podzemním bunkru (doslovný či metaforický) mají přístup do své soukromé myšlenky. [Některé oběti může mít dokonce byl psyoped do myšlení jejich myšlenky jsou čteny, když nejsou, ale pro mnohé je to reálné.] Mějte na paměti, že tam bude klamání operace zakrýt skutečné publikum model a zaměření vinu na nesprávné lidi, stejně jako "hlasy" který se bude vydávat někdo víte, nebo v interakci s.

Proč publikum model? Obětem interakci ve společnosti každý den. Na rozdíl od zajateckého tábora provozované podle Ženevské úmluvy, mučitelé nemají krmit vězně nebo jim poskytl úkryt. Vězni se snažit uživit i přes pokračující a neustálé psychické a často i fyzické týrání. Oni budou muset vypořádat s velmi reálná spiknutí, aby jim úspěch na cokoliv živobytí si vyberou, nebo jsou školeni v - a který využívá je v žádném případě možné. Mají vybrat živobytí, že mohou nějakým způsobem uspět ve navzdory tomu, že každý jejich Myslel ukradl z nich v okamžiku, kdy si myslím, že i Bergeron obtěžování, když se snaží soustředit. Tak mnoho profesí mají tendenci být vyloučeno, nebo se úmyslně ztěžuje těchto "svobodných občanů". ve všem, co dělají, mají řešit na veřejnosti s bez ohledu na publikum model má přístup k jejich nejtajnější myšlenky a kde se lidé snaží způsobit trauma z titulu této. Pak zase, kontrola mysli již zbavil těchto občanů všech základních, nezcizitelné lidské právo již přímo v kořenovém adresáři na svobodu myšlení.

Příklad: hlas-na-veřejné standardní model

Snad nejlepší způsob, jak ilustrovat publikum modely a myslím, že tudy se s příkladem. Budu volat tento příklad model "hlas-k-veřejné standardní model." Předpokládejme, že standardní model veškeré techniky. Předpokládejme, že některé kolekce obětí s přímým mozek rozhraní do podzemí Control Center bunkru. Předpokládejme, že hlas-pro-model, kdy veřejnost podzemního bunkru vysílá široký-oblast signál obsahující části oběti soukromých myšlenek. Jak tento široký-oblast poslat vyskytuje se může lišit: od signál EM, všeobecné akustických signálů, které mozek přímo v rozhraní "publikum" 'hlav členů taky. Důležitým bodem je, že velká část populace přijímá signál. Přesně který segment obdrží tento široký-oblast poslat je neurčitá, a pravděpodobně je řízen "muž uprostřed". V jednom modelu, pro příklad, snad všichni agenti v některých bezejmenných mít agentura přístup k oběti myšlenky a kontrolní měnit Topologie zapojení mezi konsensuálním a nonconsensual "mozků" na síti. V jiném příkladu, snad široký-oblast mikrovlnné slyšení vysílání se používá v jedné oblasti, a akustické modulace se používá v jiném. Tento provoz v síti může být dodávána na zvláštní cílenou jednotlivce prostřednictvím Voice-na-lebka zařízení nebo mozek rozhraní, či by mohly být rozeslány na větší "zesilovačů" nebo "tykadla", které byly vysílány do některé části široké veřejnosti.

Předpokládejme, že některé z "diváků" členové jsou witting, a některé jsou bezděčného. Witting ty víš, že je technologickým poslat. Někteří mohou mít právě na to přišel, ale pachatelé nebo konsensuální spolupracovníci jsou také v této skupině. Bezděčný " posluchači "nikdy vědomě nevšiml signálu nebo věnována pozornost na to, i když tam může být přesto podprahovou a bezvědomí účinky. Existuje ještě jiná skupina, kterou jsem někdy zavolat" half-witting. "Oni vědí něco o skutečný model [zde předpokládá ], ale byly psyoped do falešné víry systém o tom. Mohou vědět o "jednání" a něco skutečného "odeslat", zdroj oběti mysli, ale může být, například, si myslí, že jsou psychické a mají zvláštní pravomoci . Mohou také vědět nic o "muž uprostřed", a předpokládají, že je nějaký přírodní peer-to-peer komunikaci.

Co vyplývá z tohoto konkrétního publika model? Vezměme souhlas stav "diváků". Jakékoli bezděčné diváci nebo "posluchači" jsou jasně nonconsensual, a napůl-witting diváci jasně nedala informovaný souhlas. Souhlasu status witting diváků je neurčitý. Vzpomeň si, co kontrolní oběti mysli prošli, s brutální pronásledování a pouličního divadla, které tvoří mučení. Jakékoli bezděčné divák opravdu nelze nést odpovědnost za to. witting a Half-witting ty jsouodpovědné. Dokonce i Half-witting ty víš, abyste věděli, co dělají, i když nevědí, plné skutečného modelu. druhů škodolibý sadistické mučení, že oběti byli svědky naznačuje, že. Bylo by to trvat jen pár "diváků" out dostat zvláštní oběti nich bylo možné k mučení.

Poté, co kdy bylo mučení způsobila oběť zřejmě si myslí, že jako člověk při mučení. Tímto způsobem několik prasat, může vyrazit sněhová koule valící se z kopce s názvem bulvární kultury, když ostatní členové publika - nebo jen širokou veřejnost - pak start obtěžovat a kritizovat oběť pro mučení-vnucené vzory myšlení a mluvení ven a odolné. Pokud profesní mučitelé začít mučení a dělat počáteční pitvy a spustit instalaci pak i amatéři mohou později vyzvednout spouští. Je to začarovaný cyklu, ale u kořene je nonconsensual mozek znásilnění. od několika začarovaný prasata očerňování národa. všednost plodí opovržení, a toto může platit iv případě, že znalost je nucen na oběť a násilníci udržet návratu do znásilnění znovu a znovu. Dokonce i diváky, kteří nemají přímo způsobit mučení ještě udělat nic zastavit a udržovat spiknutí ticha, které jí umožňuje pokračovat.

Existují nějaké nonconsensual "posluchači" nebo "diváky" Kromě přímé oběti jednání své vlastní myšlenky a někdo obtěžuje? Předpokládejme, že existují, možná Half-witting. (To také předpokládá, že nemohou snadno jen "naladit se" a " hlas. ") V tomto případě jsou oběti, a to způsobem, i když ne tak extrémní jako ty, jejichž myšlenky jsou znásilňovány a vysílání. Jsou nuceni" slyšet ", co bez jejich souhlasu, i když pravděpodobně ne přímo související s nimi, nebo použité přímo zničit jejich mysli. V tomto případě, ačkoli, oni jsou také podílí na spiknutí použity k porušování sebe a mučení další k trestu smrti. By mlčela jsou spolupracuje (i když někteří by mohli tvrdit, že je pomocí zastrašování). Oni zřejmě dostat do "slyší", že lidé jsou mučeni k smrti, a mnoho z nich zdá se zúčastnit.

Jaký typ osoby nucena vyslechnout další myšlenky budou chtít slyšet, že osoba podstoupit mučení, versus mají normální myšlenky? Zábava pro sadisty? Nonconsensual odesílatelé jistě nechtěl mít své myšlenky otevřela světu, aby někdo využít a obrátit proti nim. Na vině je to jako obviňovat oběť znásilnění za to, že na svědka zločinu proti ní. Trubte do stroje a střílet operátor, to nemám za zlé nonconsensual obětem znásilnění. diváků v tomto modelu mohla taktně přiblížil obětí jako civilizované lidské bytosti a dejte jim vědět, co se děje, ale to se nestalo. oběti vědí, že jsou spikli proti tomu, aby informace pryč od nich, a to se týká něco tak důležité jako jejich mučeni každý den. Přemýšlíte o tom this can be jedním z nejvíce deprimující věcí a dělá jeden chce to převzít jeden "všechny pavián" publikum model. Jak even look osoba, která to, že do očí se nic, ale opovržení, nebo znechucení?

Existují nějaké "šetrné odesílatelů"? Musíte být trochu opatrní za předpokladu, že "přátelské" odesílatel, zda jste předpokládat, že jsou konsensuální, nebo ne. Vy nechcete stockholmském syndromu na harassers nebo jim otevřít - které budou brát stejně, s podvodníky a napodobitelům na cokoli, co vidí vás reagovat. důkazů jsem viděl ukazuje téměř žádné odesilatelů, kteří mohou opravdu "hovořit" a nikdo dávat skutečné užitečná, nebo ověřitelné údaje kromě těch, neúmyslně. já jsem jen jedno na "Můj kanál ", který skutečně vypadá jako skutečná osoba myšlení pro sebe. Je to asi podobné u ostatních obětí. Zřejmě všechno, co jsem ani trochu myslet na zadní straně mého mozku blastů se k Bohu, ví, kdo po celém světě bez ohledu na síťové či média. Je to, jako by se na správce sítě mě na multicast módu. A zřejmě i když jsem mluvit nahlas signál jde ven příliš. Stejně jako lidé mávali rty po celý den, nikdo jiný na kanál vypadá, že jsou skutečně mluví normálně, natož přemýšlet. Jednalo by se o kakofonii. To ukazuje silnou asymetrie. jiných "Voices "obvykle není ani schopen řetězec dvě věty dohromady, nebo dělat hodně, ale opakovat stejnou stereotypní, manipulativní, obtěžující, režie a spouštění frází. To znamená, žádné" přátelské "odesílatelů.

Na druhou stranu, vy také nechcete omezovat vlastní svobodu, aby se zapojily do alternativních způsobů myšlení. Zahrnuje rozhovory "u sebe", aniž by byla ohrožena vaše zásady nebo otevření si na manipulaci. Musíte být schopni dostaň svého ochránce dolů v době, bez starostí o to. Jakmile budete vědět, že mysl byla porušena jste na otázku, i "vlastní" myšlenky. [a předvídat předení prase, to je jasně ne všechny vnitřní rozhovor, protože mnohé zahraniční potvrzuje a povahu uložených signálů.] IFT samozřejmě umožňuje udělat, ale musíte být velmi opatrní s tím. Všimněte si, že máte dvě třídy zpětnou vazbu na svou "soukromou" myšlenky. Máš hlas-na-lebka odesilatele ale máte také "posluchači", který poskytne zpětnou vazbu na normální kanály, jako je pravidelné řeči, že posloucháte, email, atd. Pamatujte, že pokud si zachovají spiknutí ticha používané k mučení vás a další (často k smrti), pak jsou complicitous na zločinech. Ignorování všech odesílatelů a zbývající ortogonální s výjimkou pro sběr dat se zdá být nejlepší politice obecně.

Pracovní modely

To mě přivádí na to, co říkám pracovní model. Úvaha model více, je extrémně silný technika, která vám umožní důvodu i přes chybějící informace. Je s podivem, co všechno plyne právě z toho, co vám to vědět. Nicméně, pro každodenní myšlení je mnohem snazší mít jediný model, a není třeba hodnotit každodenní data v několika různých regionů.

Mít jeden "běžné opotřebení" model také pomáhá při vývoji některých pokynů pro vlastní myšlení. Máte úplnou svobodu myšlení, ale v této svobody si můžete zvolit, jak udržet vlastní mysl - nebo alespoň co do vlaku si k navzdory bez ohledu na překážky, interní nebo externí. Ne všichni mysleli, že vzory jsou produktivní, některé jsou destruktivní, a některé způsoby řešení i vnější obtěžování může být lepší než ostatní.

Existuje několik kritérií pro výběr pracovní model. Zaprvé je třeba v co nejširší model-neutrální, jak je to možné. Měl by přirozeně obsahují jako mnoho důležitých bodů další modely, podle toho, jak by oni jsou. To znamená, že by mělo být něco jako vážený pravděpodobností model maximum, montáž známých údajů. Všimněte si, jak například model výše, "Voice-k-veřejné standardní model," zahrne čistý přírodní model a smíšený model pro většinu praktických cílů. asi půl-witting "diváků" byly psyoped v domnění, že je psychické. [zarputilí smíšené model fanoušci mohou stále předpokládat, přírodní model navíc, ale standardní model s falešnými psychické PSYOPS je stále tady, jako jsou technologické psychická potlačení jednotky jako novou vlastnost.] Pro mě, Head-in-the-písek model je nepřijatelné, ale Někteří lidé raději jen předstírat, že nic z toho se stane vůbec. To je podobné k mé preferované model, ale myslím, že je nutné přidat spravedlnosti procesu, který dělá see a notice všechno, shromažďovat data a svobodně mluvit a psát o tom všechny.

Jako druhé kritérium, pracovní model by nemělo vést k syndromu Stockholm. Oběti byly mučeny let a neměla by převzít jakýkoli model, kde se obtěžovat na ty nacistické prasat v žádném případě. Lidé byli mučeni k smrti, a další jsou stále mučeni s tento záměr. Jakýkoli "publikum", má v nejlepším případě mlčel a sledoval, když se tyto zvěrstva byly spáchány. několika může mít pracoval v zákulisí do konce, ale pak se opět po Francie byla osvobozena všichni tvrdili, že byl v odboji. Uchovávejte v paměti také to, že "publikum", kontrola mysli oběti setkávají, není zpravidla rovnoměrně jeden. Harassers inklinují být zaměřena na kontrolu rozrušený obětí mysli jako magnet.

Jako poslední kritérium, pracovní model by měl být jeden, který vám umožní žít svůj život co nejlépe za daných okolností mučení, že jste zřejmě nedostal vybrat. Mělo by se také umožňují, aby protestovali a odolné proti pokračující lidská práva zneužívání. Nebudu zde popisovat mé aktuální pracovní model sem, protože jsem stále pracujeme na tom a jako vždy jsem možnost jej změnit. dal jsem dost údajů o tom, jaká je. Jiní mohou přijít na své vlastní závěry o jejich vlastní pracovní modely. 




Moje nedávná pozorování


V této části jsem se popsat a analyzovat některé z nedávných obtěžování jsem byl podroben. Jako obvykle jsem se přímo popsat, co se děje bez obav, zda někdo bude druhý-hádat, nebo se snaží rozmazání mě. Já zase používat elektrickou kytaru zesilovač analogie je uvedeno v jednom z dřívějších článků. hudby analogie obecně mají tendenci použít při zvuky jsou komplexní vyrobené a analyzovány mozku. považují za "signál", jak jde z mozku myšlenkový proces, aby se účinky smyčky, kde je dále zpracovává a doplňuje se, aby zesilovač produkovat slyšitelný zvuk, a zpět do ucha - nebo možná obejít ucha a jde práva na sluchové kůry u některých modelů. [připomenout, že modulace může být použita v zaslat na zdroj zvuku, ale pokud si převzít přímou mozku nebo uší manipulace by mohla být použita na konci obdrží. Viz předchozí články v sérii pro více diskuze o této otázce.]

"Amps" V tomto případě mohou být věci, jako kondicionér zvuky vzduchu, lednice zvuky, nebo ventilátor zvuky počítače. Oni mohou také být falešný cvrlikání cvrčků a volání ptáků, nebo překryvných signály ukryté v okolní hluk těch přírodních zvuků. Takové "zesilovačů "mají různé rychlosti, při kterých mohou být upravována s hlasovým nebo ji skrývá v jejich okolní hluk. Vyplývá to z charakteristických kmitočtů a rytmy ve zdroji hluku. (být slyšen v orchestru, ale ne přehnaně vystupovat musíte nesmí být příliš mnoho hlasitější, hrají v rytmu, a hrát si s podobnými, harmonických frekvencí.) Pro klidné pošlete být vyslyšen poněkud hlasitý hluk pozadí aniž bychom se snažili přemoci to, že musí odpovídat na pozadí. Částečně je to jen praktická záležitost akustiky, ale to může také být způsob, jak se snaží udržet vysílá podprahové. Někteří "zesilovače", jsou více artikulovaný než ostatní, když hlas modulovaný, a produkují velmi jasná řeč, na rozdíl od více popletli ty. výřečnosti je do značné míry funkce rychlosti odezvy a přítomnosti vyšších frekvencích.

V poslední době jsem, že byli obtěžováni každou noc tím, co říkám Artikulovat kriket. Jedná se o nehorázné hlas modulace na kriket tón. (Viz předchozí články v sérii pro diskusi o možných odlišení metody.) Věřte mi, jsem slyšel cvrčků celý můj život, a to nejen "nevšimla", jako do očí bijící zvukové signály. Máte-li poslouchat velmi pozorně, zdá se být hlasového signálu overlaid na vrcholu fyzických kriketu zvuk - i když bych se nevylučuje úplný falešný kriket zvuk. Zkuste poslouchat to jako dva zvuky, prostředí a overlay. Je to jako někdo, nebo nějaký stroj "mluvit" do rytmu okolní švitoření, s podobnou frekvencí, modulace, a směrovost. párování zdánlivé směrovost a hlasitosti je zajímavý údaj, jak je popsáno v jednom z dřívějších článků.

Pochybuji, že žádný skutečný kriket může skutečně být jako artikulovaný s anglického jazyka (vždy angličtině), jak zvuky, které obtěžují mě. Všechny fonémy vyjde ostrý. Jaká je pravděpodobnost, že skutečné kriket, třením křídla dohromady, může podle značky všechny zvuky vokálního traktu člověka? Šimpanzi ani nemůže udělat, papoušek jen učí pár vět po dlouhou dobu. Proč cvrčků a cikád opakovat stejné hloupí klimatizace a obtěžování fráze jako lednička a klimatizace , s výjimkou "chirpified"? Když posloucháte, jak dva zvuky, někdy harassers Zdá se, že "slečna změny", kdy skupina cvrčků je cvrlikání a vzory posun. Jestliže dva cvrčky jsou Cvrlikající ven fáze se někdy "jedna slabika na pípnutí "spuštění řeči overlay směšují a slabiky věty náhradníka z jednoho kriket na druhou. Když kriket overlay, je sledování vaší subvocal myšlenky (" zamčené na ") s přímou zpětnou vazbu, můžete změnit své myšlenky (když" mluví "na kriket), ale obvykle není možné měnit rychlost podkladových kriketu cvrlikání.

Často hlasové modulace pouze start do pár sekund poté, co si vědomě přímo vaši pozornost k něčemu, jako je kriket, zvuk nebo klimatizací zvuk. Poslouchejte zvuk v těch prvních pár sekund se dostat na pozadí. Jiné časy, hlasové modulace je tam je to, co způsobí, že budete všiml. Pracujete-li v mém počítači to bude často "cvrlikání out", co mám na mysli, jak jsem psát, stejně jako dopisy, jak jsem si je. Také rád dělá věci jako "oznámit" můj hesla, pravděpodobně jako pokus ponížit a vztek mě. kriket alespoň snadno zablokovat, ucpávky do uší nebo polštář přes hlavu kusy z těchto vysokých frekvencích. Jiné zdroje mají tendenci začít až poté, co v pravidelných pozadí signál je schovat obložil obtěžující hlas palců

Takže cvrčků zvuky jsou pouze jedním z více pokrytí pro hlasové modulace obtěžující a používat stejné šakal-jako trigger algoritmus a výrazně ovlivňují fráze. Například, když někdo navrhl, abych zkusil něco jako Tylenol Užitečné se vyspat se všemi obtěžování děje, Kriket přidané spánku popichovat, "on je závislý na prášky na spaní," na svůj seznam autopig frází. Bez zděšení si můžete prohlédnout přímo přes americký klaun oblek na to, co není nic jiného než ohavný mučení techniku. Co když někdo záměrně pronásledováni jste celý den a celou noc a porušila svůj nejintimnější myšlenky a momenty? byste se zmást, pokud wielder dobytka prod nosil oblek klaun? byste střílet, že klaun mrtvé, jestliže policie nemohla zastavit ho, a jakékoli porota v země by se dohodly, že byla sebeobrana. Ale zbabělý americký "bojovníci" skrýt v bunkrech na treasonously mučení domácího obyvatelstva. Používají že pokrytí tajemství jako jeden z jejich mučení bodce: "On nemá žádnou představu, jak jsme to, "je to celkem běžný autopig výsměch v těchto dnech.

Tam může být kombinace metod se používá, ale důkaz naznačuje, že alespoň některé z odlišení se koná u ucha nebo mozku. To znamená, že modulace obdržených zvuk spíše než úpravu zvuku u zdroje. nahrané zvuky mají tendenci získat různé překryvy, které na ně, když přehrál (i když maskování techniky by mohl být používán zde). Je to, jako by detekovat zvuky, jak uslyšíte, dálkoměr je, slyšet je sami v reálném čase, a pak poslat zpět overlay - ať už přímo mozek rozhraní či jiných technik obejít externí zvuk.

Jeden zajímavý efekt jsem si všiml, o odlišení některých zní jako kondicionér zvuky vzduchu a ventilátor hluk počítače je, že pokud jste dávat pozor někdy můžete zjistit, když zapnete počítač. Zvuk dostane více otrhaných, mrzutý tón na něj - skoro jako by někdo šlápl na světlo zkreslení pedál. Pak hlas kopy v rámci tohoto pásma zvuku. Jestliže je zvuk modulován na "příjem" konec, u ucha nebo mozku, pak se v tomto případě fuzzy zvuk "soustružení na stroji" může být lest, aby se modulace zvuku vnější. Anebo to může být metoda pomoci splynout hlas překrytí s okolní hluk. Nebo to mohou být jak vnější, tak akustické modulace a brain/ear- modulační metody úrovni se používá ve spojení.

Velmi často subjektivní účinek se zdá bezostyšně být externí modulace u zdroje. Někteří lidé v "public" - nebo alespoň někteří divadelní herci ulice - Zdá se, že slyšet zvuky i tím, že bez ohledu na způsob modulace. Nicméně, když se mozek sám je manipulováno s úmyslem obtěžování, manipulace a podvod musíte alespoň podezření, že zvuk je pouze odkazy na zdajíexterně modulovaný na Odeslat. Musíte také zvážit úpravu účinky jako forma záměrně způsobila poškození mozku při Jste zavaleni stejné obtěžující nebo spuštění fráze 100.000 nebo vícekrát (jak se to psychické jízdy Ewen Cameron). Někdy někdo může slyšet zvuky, které zvuk něco jako slova, když linka tiskárna tiskne, nebo vlakem je to tím, atd. hlas odlišení jsem popisuji, je úplně jiný, interaktivní, a do očí bijící.

Můžete si nakreslit některé zajímavé závěry z toho, co "efekty vedení" na "amp" obsahuje:

  • Nárazníky - pomalejší "kombo" zachrání a dokončit svůj rychlejší myšlení.

  • Zpožďovací linka - vaše myšlenky opakuje se zpožděním několika vteřin.

  • Vzorku a podržte - myšlenka se koná a opakující se zpět znovu a znovu.

  • Parafráze - někdy jiné slovo nebo frázování je nahradit palců

  • Rychlé přímé připojení - rychlé "hlas", který může držet krok se svým nejrychlejším verbální myšlenky (nepravděpodobné, že by relé muž ve středním tam).

  • RTI - poznámky, pošklebky, posměšky, a "doporučení", že jste si nemyslel, že, často s použitím slov nebo frází, které byste neměla používat.

  • AP - stroj-simulovaný RTI s jednoduchou syntaktickou transformaci na své myšlenky a fráze v "obtěžování databáze" opakuje ad infinitum.

  • MCI - RTI, která se snaží shrnout vaše složité myšlenky v angličtině zjednodušující.

  • Cvrlikání efekt - proces, hlas se, že kriket-jako zvuk, a zápas slabiky ke spuštění off o okolní cvrkot zvuk jako overlay.

Oni mohou obrátit obtěžující hlas modulace off. To je pak, že si opravdu uvědomit, co stresující věc je třeba neustále nadával na hlasy začarovaného prasat víte, že jsou snaží řídit vás na sebevraždu, ve společnosti, kde to pokračuje a pokračuje . Ocitáte TenSing, když budete poslouchat i na unmodulated zvuků cvrčků a klimatizačních jednotek. Každá druhá, co očekáváte stejný starý obtěžující posměšky začít znovu. Brzy oni sami - a vy celou tu dobu věděl, že jsou stále monitoring své myšlenky, tak jako tak. Víte přesně, jak fungují, po chvíli, takže není divu, když začnou znovu. Poté, co jsem vyslán můj článek "lidská práva update" a chvíli zpět obtěžování bylo snížit dramaticky. (To byl článek, kde jsem popisovala, jak byli posmíval se mi fráze jako: "Bavíte se mučeni k smrti?") Obtěžování pak se pomalu zdá, že stavět zálohovat. Době, kdy to dělá snížení nebo zvýšení často mají tendenci odpovídají vnější události. Pokud se vrátím k tomu, že pokrok na mé matematický papíře vím, že to bude okamžitě rozjet. Pro tuto chvíli potom, psaní je to nejdůležitější pro mě pracovat dál.

 

Zřejmě tam byl opravdovou revolucí ve vojenských (a civilní), věci díky tajné výzkumné během desetiletí Brain v roce 1990 - nebo dříve. Opět platí, že existuje mnoho technik a poškozeného může vyskytnout jeden nebo několik v různých časových obdobích. Oni jsou vždy zlepšování technologií, a tam je vždy něco nového vyzkoušet na nonconsensual občany. Ukázalo se také, že je krádež od a potlačování otevřené technologie výzkumných pracovníků. prasata se mohou pokusit omluvit mučení tím, že říká něco jako "Jsou to jen snaží zpomalit tě ", ale mučení je mučení je mučení je mučení. Co jim dává právo na extrajudicially" zpomalit "zdarma civilní občana duševní práci, i když nebyla používají mučení, a koupil jste si, že falešnou line? Mohou volat něco s do činění s matematiky nebo počítače "dvojí použití", toaletní papír, je dvojí využití. (Most matematici nebo počítačoví odborníci by se smát, pokud otevřeně snažil jim říct, mého výzkumu bylo jakékoliv ohrožení národní bezpečnosti.) Existuje něco, co ve volném podniku s názvem pronájmu někdo nebo nákup jejich práci , nebo se k nim blížil jako civilizovaní lidé a diskutovat, co s nimi.

Co patetický má racionalizace, ale potom zase viděl jsem o všech z nich teď. Jakmile začnou mučit někoho, koho cyklus přes racionalizaci v naději, že jeden bude držet. Existuje ještě jeden, který mě nutí se, že je nebezpečí pro všechny chudé malé děti, čtení internet a vystavené mé nebezpečných myšlenek. Ten má k ospravedlnění mé obtěžování a násilníci jako COINTELPRO agenty a cenzurování "vrátní" na internet. A co všechny ostatní kontrolní oběti mysli? Myslíte, že tvoří různé racionalizací pro každé z nich? Proč je nikdy opravdové zločince jako vrahy, násilníky a mučitelů, kteří si mysli kontrolu zacházení? [I když samozřejmě jsou ještě základní lidská práva a bude muset souhlasit s jakoukoliv mozku monitoring.] Pokud hodím soda může z okna je zacházeno jako zločin století. 


Některé obecné připomínky

Falešné pozvolný.  Lidé jsou mučeni. společnost je v současné době zřízené za účelem popírat, co se děje vůbec. povlovný říká, že je třeba pomalu přesunout stávající úroveň "povolené" veřejnou diskusi k skutečný stav. Bude to někdy někde poblíž? V některých věcí, povlovný přístup může být odůvodněno, ale nezapomeňte, že se jedná o real lidmi being mučen každý den. "Možná, že v 50 letech je mučen každý den pravdy bude come ven", se snadno řekne, není-li vám být mučen - i když necitlivý a krutý. Vážím si upřímně gradualista, i když nesdílím stejný názor v této věci. Příliš často je to jen manipulativní nástroj amerického sociálního systému kontroly. mám tendenci popisovat věci tak, jak opravdu jsou když lidé jsou mučeni, a v tomto případě jsem také jednou z obětí. Věci se mohou rychle měnit v době - někdy znatelně, jako když noviny přestávky skutečný příběh nebo hlavní světové události se stane, ale jindy více jemně.

Opakované témata:

1) násilník obviňuje oběť, a to vždy 
2) zasadit a vinu [pro účinky způsobené] 
3) zasadit a "radit" [o tom, jak se vypořádat s tím, co způsobili] 
4) Zloděj si stěžuje na kradené zboží 
5) Peeping Tom chce použít dálkové ovládání televizoru příliš 
6) násilník stěžuje, že bude muset znásilnění oběť 
7) násilník řekne oběti, že je opravdu pomáhá 
8) násilník hraje na city, jako oběť znásilnění zranit jeho city 
9) násilník klade oběť "na displeji" a obviňuje oběť 
10) násilník tvrdí rozpaky v aktu o znásilnění 
11) násilník skvrn oběť nějakého "publikum" 
12) Mengele impugns "morálky" v oběť znásilnění 
13) kategorizovat a vinu [založené na smyšleném důsledky předpokládaných kategorie] 
14) propagandisty stěru, spoušť, a snaží se zdiskreditovat

 

 

 

Dort věta: Nemůžete mít svůj koláč a sníst ho. Nemůžete play-chovat jako puritán a očekávají, že do rozpaků lidem s jejich soukromými sexuální a toaletní návyky, atd., když jste sadista voyeur znásilnění, a pokoušet se ponížit je. Existuje několik případů, kdy dort věta neplatí, které jsou zajímavé, ale toto není jeden z nich.

Algoritmus Canonica.  Jedná se o osobní myslel-algoritmus můj (a pravděpodobně i jiných lidí také, ale Pojmenoval jsem ji). Můžete se osobní situace týkající se skutečných lidí a platí algoritmus generica, aby zvážila, že v jiné nebo obecnější nastavení . Ale stále si myslím, pokud jde o ty lidi jako kanonická prvky, které jiné nebo obecnější nastavení. která neodpovídá na skutečných lidí, a ve skutečnosti sémantika špatné analyzuje nebo nepravděpodobný, větve stromů může ještě výnos dokonale dobré příklady z Canonica. skutečných lidí jsou v jistém smyslu klikaté off nebo zkopírovaná jako kanonický příklad nebo si myslel úchyty pro tento konkrétní představu - i když to není doslova se na ně vztahují. Pokud víte, to ve své vlastní mysli, se nemusíte starat o násilník špatnou interpretací to. NPT, IFT. Dospělí nemusí myslet jen myšlenky vhodný pro děti nebo násilník blbci - a děti mají naprostou svobodu myšlení.

Někdy je dokonce užitečné cvičení, aby si představit, všichni kolem vás ve spodním prádle, jak mluvení na veřejnosti učitelé někdy doporučují. Ostatně, chcete-li si představit, jak se s ošklivé, že sexy osoba vás viděl v obchodu s potravinami pak je to OK taky, i když jsem raději, aby mé fantazie neosobní, takže nejsou v rozporu s mou real-svět interakcí. Co to znamená nebo neznamená, je moje vlastní podnikání. Je to zdarma mysl, dostanete vybrat, jak ji používat. Já osobně nemám opravdu chcete znát své soukromé fantazie, ale někteří lidé jsou posedlí voyeurs. Pokud si myslíte, "bože já bych neměla myslet, že" pak se téměř jistě, že to, zvláště pokud víte, že je " publikum. "

Cílem obtěžování je obtěžovat a mučení.  Chtějí, aby se lidé k sebevraždě své sadistické zábavy a bez ohledu na větší politický účel (nebo experiment), nejnižší úroveň-spodina byl najat pro. Chtějí, aby lidé mohli myslet . (ne, že nebudou krást z toho, co jste se mohli myslet.) V mém případě v poslední době, se obrátili na konstantní zvukové obtěžování, když jsem se snažil psát matematický papíru. Pořád mi říkal, abych se kytarista, nad a více. Oni "posílit", která, je-li to slovo, a obtěžovat ostatní mysleli. Samozřejmě, pokud se rozhodnu to, že (bez ohledu na jejich "doporučení"), které si pravděpodobně začali obtěžující, že až příliš, snad mi říkal, abych se zubař další. Budou zpětnou vazbu, aby si cokoli, co myslíš, že bude klesat k, a posílit veškeré úzkosti, nepochopení, nebo slabostmi. Drip, kapání, kapání. Bez ohledu na to, jak hloupé to je. Neustále. Jedná se o psychologické operace určené k ničení v myslích lidí. Je obtížné popsat všechny dopady takového mučení pokračovat po celé měsíce a roky.

Ani bavit bodce a fráze, které přicházejí do na kanály, které údajně neexistují od lidí, ani nevím.Pozorujte, data účely, ale ani přijmout prostory vyplývá z nonconsensual příchozí. Budou mít budete přemýšlet jako pitomec, kdybys nechal, a která zahrnuje i přijetí jejich falešné prostor "z druhé strany," kde jste vyvrátit, jako by výchozí předpoklad je zdravý. Nepoužívejte diskusi autopig, i když je snadné (pokud budete chtít). č. sémantiku, s výjimkou pro sběr dat, poté, co vzít v úvahu povahu a zdroj signálu.

$ 10/hour mučitelé obtěžovat a podnítili den a noc, počítačové podpory.

vyzbrojení - sloveso, proměnit ve zbraň, znamená zabít, zničit, manipulovat, nebo kontrolovat. Potenciálně se vztahuje na cokoli, s aplikátor je domácí nebo zahraniční.

Vyzbrojení medicína, rozmisťování zbraní technologie, vyzbrojení náboženství, vyzbrojení psychiatrie, vyzbrojení nacionalismus, vyzbrojení nevědomost, vyzbrojení pověra, vyzbrojení samolibé prasat v supervelmoc s falešnou komplexem nadřazenosti, kteří si myslí, že žijí v Disneyland, vyzbrojení předměstí, vyzbrojení mysl.

Oni vždy chtějí obchodu vám něco imaginárního za něco reálného. Jejich prázdné sliby jsou jako skutky Brooklyn Bridge. Vaše akce nebo non-akce v reakci jsou skutečné, ačkoli. Pokud váš telefon není zvonění se skutečná osoba na druhém konci, nebo nemáte ho na papíře, to není reálné . ignorovat jejich kon her a soustředit se na své vlastní akce v realitě.

Skutečná současné době zní jako budoucnost. Vítejte v současnosti.

Prosím, nemá žádné iluze o americké politice a společnosti. Američané jsou největší falešný pokrytec mučitelé na planetě. Naši volení zástupci jsou buď complicitous, nezná skutečnou situaci a chová tímto způsobem, nebo se domníváte skutečnou situaci a jsou bezmocní proti unelected stínové vlády. Pokud bývalý východoněmecký občan popisovaných událostí, jako je kontrola USA oběti mysli popisovat a vinu Stasi Američané, kteří znají technologii existuje by věřit a přinejmenším sympatizují s obětí. [novin nebude tisknout, protože to by odhalilo existenci politických mučení a týrání technologie stále ještě používá v USA.] Co je to Rozdíl pak? Co dělá někdo myslí, že stejnou věc na jednom místě, je politická mučení, ale v jiném je "klamné"? K dispozici je i psychologické diagnostiky s názvem "Stasi Pronásledování Syndrome", ale žádné odpovídající diagnózu pro americké tajné policejní operace. Rozdíl je rozšířený účelné lži a klamu, že veřejnost tyto ohavnosti nebudou probíhat každý den v USA (např. s provozem ovládání mysli). Lež Velký technika je stále v práci v roce 2002. Ministerstva pravdy prohlásil, že thoughtcrime na mluvit, nebo dokonce myslet něco takového. 

 

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika