11.05.2012 22:57

Syntetická telepatie

Umělá telepatie nabízí také ideální prostředek pro kompletní narušení soukromí. Pokud jsou všechny myšlenky je možné číst, pak hesla, PIN čísel a osobní tajemství prostě nelze chránit. Člověk nemůže být sám v koupelně nebo ve sprše. Trapné soukromé chvíle nemůže být skryta: podléhají všem způsobům škodlivým připomínky a poznámky. Důkazy mohou být shromažďovány pro vydírání s obrovskou lehkostí: všechny křivdy a morální pokles koncentrace něčí minulosti, jsou pro přezkum.

Stejně jako perverzní telefonu volajícího, může nepřátelská osoba s touto technologií v ruce volat kdykoliv během dne a po celý den. Spánek může být narušen. Modlitby mohou být znesvěcen, náboženské víry zesměšňován. Obchodní jednání může být přerušena, myšlenky vykolejil. Láska může být znečištěná, perverzní, zkroucené, zneužívané. Sny mohou být napadnut, vzpomínky demoluje.

Útočník nemůže být viděn, nebo identifikován, může útok nelze zastavit, a psychologické škody jsou obrovské. Ale není tam žádná hmotná škoda, není jediný značkou vlevo na těle a tam je absolutně žádný důkaz, že žádný trestný čin nebo přestupek vůbec došlo! Vše, co se "děje" oběti se děje uvnitř oběti hlavu. Co fyzický důkaz je tam dát policii? Bez fyzické důkazy, jak jedna fotografie na "místo činu" nebo otisk stalker? Nejsou žádné stopy vedoucí do nebo ze scény. Opravdu, není tam žádný fyzický scéna vůbec, a žádný důkaz, že útok se nikdy nekonaly.

Většina lidí, kteří mají tuto zneužívající formy "umělých" telepatie pocit, jako by byla jejich mysl byla znásilněna. Ocitají se lovili, kráčel, pronásledováni a zneužití osoby nebo osob, které odmítají, aby jejich jména, kteří Defile něčí mysl se nejvíce faul a zvrácené jazyka si lze představit, a kteří odmítají zavěsit nebo jít pryč. Volající nebo volající radost v perverzní a sadistický mučení svých cílů. Kromě toho potěší porušuje soukromí svých cílů, čtení u cíle mysl a komentovat vše, co si myslí, že cíl, ve snaze prokázat, jak brutálně je to možné, že cíl nemá soukromí vůbec.

Představte si, co člověk může udělat, když si našel "mobilní telefon", které mu umožnilo volit do hlavy a soukromými myšlenkami na nikoho na zemi. Pokušení zvolit cíl náhodně a začít špehování nebo zneužívat tuto osobu by byl obrovský, téměř neodolatelné. To by se mohlo stát špatně a zkroucené hobby, provinilé potěšení velmi rychle. Dejte do rukou tajné policejní jednotky, možnost zneužití takové technologie je ještě děsivější.

 

Syntetický Telepatie systém, by bylo shromažďování zpravodajských informací a vyslýchání. Jako komunikační systém, bylo by to mají omezený odvolání, pokud nějaký národ s podobným nastavením by buď poslouchat, nebo předstírat, že je rozhraní AI. Jako takový, to vyvolává závažné etické a právní otázky, zejména otázka mlčenlivosti vzhledem k tomu, že všechny hlavní vlády by měli být vědomi systému. Vzhledem k tomu, že žádný zákon umožňuje tento druh výslechu, jeho tajemství je více co do činění s trestnou činností jménem bezpečnostních agentur, spíše než národní bezpečnost.

Jeho Vše o The přijímač!

Abychom pochopili, jak to funguje, to je nejlepší začít s cíli, pak vystopovat zpět a identifikovat každou z požadovaných subsystémů. Pokud se podíváme na poslední schématu vlevo, můžeme vidět, že klíčem k tomuto systému je jeho schopnost i naslouchat a reagovat na elektrické aktivity mozku implantátu z družice.

 

 

Nyní, přirozená reakce normální a inteligentní osoba, která podstoupí na děsivé zkušenosti z mysli znásilnění poprvé, je k panice a dostat se ke skutečné telefonu. Říkají rodina, obraťte se na svého lékaře nebo zavolejte policii s bizarní stížnosti, že "někdo rozzářenou hlasy v mé hlavě."

Ale pokud policie jsou ty, které stojí za zneužívání, oběti nejsou dostane hodně pomoci, jsou? A pokud policie nejsou pachatelé, tak jak jsou oni, aby se zatčení? Je to mnohem pohodlnější a snadné uvěřit, že volající je cvok.

V krátké době, oběť znásilnění mysli ocitá sám, nebo prochází další ponížení carted pryč na psychologické oddělení, často páchán nedobrovolně milovaného člověka "pro něčí vlastní dobrý."

Více vehementní snahu dokázat, že hlas nebo hlasy v něčí hlavě jsou "skutečné", více arogantní stát se úsměvy na lékaři, který jemně trvají na tom, že tato technologie neexistuje, že názory nemůže být reálný, a že člověk musí mít silný, se pro dobrou dlouho klidu.

 

Zkušenosti z "slyšení hlasů" - zejména hlasy, které dávají průběžný proud negativní zneužívání - získají jednu automatické přijetí do gumy místnosti. Opravdu, slyší hlasy, je klasický příklad schizofrenie. Pokud uslyšíte hlasy, jste, podle definice, bláznivé.

Ale když propuštěn z Psych oddělení s drahými zásobování léky, "hlas posluchači" často zjistí, že léky jsou neúčinné - přesně tak, jak by se dalo očekávat v případě jejich problém nemá nic společného s chemii mozku a vše co do činění s bio-elektronické útoku neviditelných stalkers.

Hlasové posluchači často lámou psychiatry, protože mnoho z nich nezapadají do klasického modelu schizofrenie, která obvykle začíná nástup na počátku dvacátých let. Oběti Synthetic telepatie "umělou telepatii" jsou často i do svých třicátých let nebo fourties a mnozí nemají předchozí anamnézy závažných duševních onemocnění nebo zneužívání drog. Mnozí se zdají být ve střehu, zdravé a racionální, i když trvá na tom, že slyší hlasy. Oni souhlasí s psychiatry, že ano, oni jsou stlačeny, ale kdo by nebyl trochu depresivní za takových okolností se snaží? Chcete-li být sledoval a slovně nucen každou bdělou hodinu dne je forma psychického mučení.

Oběti znásilnění mysli rychle naučit, aby diskutovali o svých "psychické problémy" s rodinou a spolupracovníky. Je to trapné, je to divný, že se velmi málo pochopení a slouží pouze k poplach většina lidí. Jediným způsobem, že jiná osoba může "pomoci" je o tom, že mysl znásilněna k psychiatrovi, který bude okamžitě zdvojnásobit svou dávku Psych léky a antidepresiva. Výsledkem je velmi tuhá zdravotní účet, což jen přidává finanční bolest v mixu. A slovní obtěžování pokračuje.

Jak se naučit snášet jejich každodenní mučení, lze hlasové posluchači obvykle vrátí do hlavního proudu života, kde jsou schopni vykonávat soustavné inteligentní konverzace, podržte zaměstnání a funkce docela normálně. Ve skutečnosti, pokud nebudou diskutovat o jejich "problém" se obvykle nemůže být řečeno, na rozdíl od normálních lidí na ulici. Vzhledem k tomu, že jsou normální lidé.

Rostoucí počet hlasových posluchačů v naší společnosti je proto dobře maskovány. Ti, kdo nadále trvat na tom, že je "tajná společnost lidí rozzářenou hlasy do našich hlav" se prostě smál do ticha nebo paranoidními schizofreniky označených. Jsou zcela zdiskreditovala. Ve skutečnosti, mnoho hlas posluchači internalized myšlenku, že jsou duševně nemocní, a oni bojují pochopit, jak jejich "sluchové halucinace" by mohl i nadále vypadat tak velmi, velmi reálné.

Samozřejmě, mnoho z těchto hlasových posluchače hluboce zmaten. Se obrátit na podporu skupin, včetně takových on-line komunit, jako support Hlasové posluchači států skupiny na Yahoo.com.

Každý, kdo pochybuje, že "umělé telepatie" existuje potřeba, kontaktujte pouze takové Voice posluchači komunitu, kde se setkávají lidé, kteří i nadále trvají na tom, že jsou pronásledováni skutečných lidí, kteří používají neznámý nebo nevysvětlené technologie.

Překvapivě, je obrovské množství odborné literatury a nepřímé důkazy pro zálohování toto tvrzení.

V následujících pracovních míst, budeme zkoumat historii syntetického telepatie a naučit se jména vědců, kteří vyvinuli tento neblahý technologie. Budeme také odhalit a prozkoumat některé z vládních agentur, které jsou Fieldinga a používat tuto zbraň proti mučení nevinných civilistů.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika