11.04.2011 04:10

Neurální implantát IBM 2020

Převzato z https://www.ufo.cz/data/design/index.php?akce=clanek&id_clanku=181&id_kat=3

 

 Označení 2020 není rok, kdy by měl být tento čip uveden do provozu. 2020 neurální čipový implantát, tak zní celé jméno nového zařízení, které vyvinula a testuje firma IBM. Jedná se o implantát, který by časem měli dostávat všichni vězni odsouzení za vážný trestný čin. Postupem času by se mohlo toto zařízení implantovat všem vězňům a postupem času možná všem lidem. První prototypy jsou již vyrobeny a zatím jsou ve fázi testů. Oficielně ještě není povoleno neurální mozkové implantáty operovat, ale přesto se tak na základě souhlasu testovacích osob děje.

 

 

 

 

    

Takto by měl implantát vypadat uvnitř. www.abovetopsecret.com

Není zatím přesně známo, co všechno čip umí. Kusé informace, které se dostaly na veřejnost zatím však ukazují, že čip bude umožňovat lokalizovat daného člověka zřejmě kdekoliv na světě. Kromě toho má zřejmě umožňovat i zaznamenávat hovory, které člověk s implantátem s kýmkoliv povede. Aby toho nebylo málo, lze čip dálkově nastavit na vysílání signálu o frekvenci kolem 116MHz. Tato frekvence působí na mozek tak, že člověk se cítí ospale. U testovaných osob se podařilo vysíláním tohoto signálu přivodit spánek o délce 18-22 hodin. Kromě toho že implantát dokáže člověka uspat, dokáže vysíláním jiné frekvence i člověka uvolnit a zamezit agresivnímu chování.

 

 

  Implantát je možné do lidské hlavy aplikovat v době kratší než 90 minut a kromě toho výzkumné středisko usilovně pracuje na způsobu, jak tento čas zkrátit o více než 60%.

  

Implantát? je vidět v horní části lebky jako bílé tělísko  © Petr Dědič

Pomocí vhodných látek použitých při anestézii lze z lidské paměti vymazat vzpomínku na implantování čipu. Je proto více než jisté, že čipů je již implantováno více a lidé, kteří je v hlavě mají o tom ani nevědí. Jeden z takovýchto čipů je možná i v České republice. V jedné vesničce nedaleko Prostějova žije paní, která má podle počítačového tomografu v hlavě (uvnitř lebky) neznámý předmět. Tomograf hlásí – kov neznámého původu. Paní trpěla často od roku 1992 bolestmi hlavy, které postupem času odezněly. Také trpěla malátností a nevolností.  V roce 1974, kdy jí bylo 24 let utrpěla při dopravní nehodě lehký otřes mozku. Lékaři jí proto zrentgenovali hlavu. Žádný předmět se v té době neobjevil. V roce 1996 prodělala tomografové vyšetření, kde se již neznámé těleso objevilo.

Implantát? je vidět zřetelně v týlu. © Petr Dědič

Podle odborníků je jediný známý způsob, jak takovéto těleso do mozku vpravit možný pouze v ranném dětství, kdy je lebka ještě měkká a tělísko může dovnitř proniknout. To že nedošlo k poškození mozku je obrovská náhoda, ale stává se to. Ovšem i normální rentgen by toto tělísko s největší pravděpodobností měl odhalit. Je proto možné, že i ona má v hlavě něco, co si tam rozhodně nepřeje mít. Problém je ovšem v tom, že toto těleso nejde podle lékařů chirurgicky vyjmut, aniž by to ohrozilo život pacientky. Proto nemůžeme s jistotou tvrdit, že se jedná opravdu o implantát. Vlastní názor si prosím udělejte sami.

 

—————

Zpět


Podle mých zlušeností by neurální implantát nebo neurální čip vypadá nebo nevypadá (podle toho jak se na něj díváte) takto. Toto je rentgenový snímek mého chrupu v době kdy stále slyším a vnímám hlasy jak unitř hlavy tak i z prostředí. Vzhledem k tom,u, že hlasy a mluva, která je slyšet odpovídá některým mým myšlenkám není pochyb o tom, že implantát mám stále v sobě. Okolí ani nikdo z mých přátel o této skutečnosti nechce ani slyšet, bohužel si tím pádem ve spostě věcech odporují a nepřipouští si, že by mi mohly pomoct tím, kdyby mi sdělili odkud mají některé informace.

 


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika