12.09.2010 10:00

Možnosti obrany při kontrole mysli

 

 Část III: Duševní Firewally
Allen Barker, 17 února 2002

Toto je třetí ze tří částí-série esejů na ovládání mysli. Jak dříve vysvětlil eseje, "kontrola mysli" je termín běžně i historicky používány k označení utajované operace změnit lidské chování a myšlení. Série se zaměřuje především na vysokou -technologie zahrnující techniky, například sledování zařízení a elektromagnetické zbraně - ačkoli oběti všech druhů techniky kontroly mysli, mají společné zážitky a následky ". První esej série,motivy pro kontrolu mysli, "se zabýval některými z důvodů, ovládání mysli, že obtěžování, týrání, zneužívání a děje a proč to pokračuje. Druhá část, "Odolat Mind kontrolu státu, "se zabýval způsoby, jak protestovat a bránit zneužívání kontroly mysli v údajně" svobodné "společnosti. V této závěrečné části, I prozkoumat některé z metod a technik, aby oběti měly vyvinuty s cílem pomoci jim odolat těchto probíhajících lidských práv, krutosti spáchané každý den proti jejich těla a mysli. V jistém smyslu se budeme muset podívat na ovládání mysli mučení z mučení oběti bod pohled z "uvnitř" mysli oběti.

Tento esej je psána z pohledu někoho, zažívá skutečné mučení z externě vyvolaných jevy kontroly mysli, včetně vyvolané hlasy v hlavě, sledování, pronásledování z různých zdrojů, a nonlethal averzivní nárazy. I když se netají tím, že jsem Osobně byl podroben podobný druh kontroly mysli mučení, to není můj příběh. Samozřejmě, že je ovlivněna událostmi jsem zažil, ale esej je složený z mých interakcí s mnoha oběťmi ovládání mysli (a provokatéry) přes několika posledních let. budu ukládat aktuální údaje o své vlastní zkušenosti pro své právníky, nebo pro státní zástupce, pokud, že přijde čas, nebo možná pro jiné spisy bych mohl rozhodnout zveřejnit. Tak, v souladu s předchozí díly série, vás nemají ani mi věřit o mém, které byly mučeny - i když to všechno stalo se. Existuje mnoho lidí na celém světě, včetně mnoha amerických občanů, kteří měli velmi podobné věci, které. Můžete si dokonce myslet všech těch lidí dělal to všechno, a ještě musí být dotyčný i přes své popírání holocaustu. technologie nepochybně existuje hned provádět druhy mučení operace popsané v tomto eseji, a bude jen stát se více pokročilý s časem.

I pokrývají mnoho různých technik a možnosti v tomto eseji, ale mějte na paměti, že pravda je dost zlé. Co již víme a je možné dokument je dost zlé, a je jen špičkou ledovce. V duchu, kde je všech možnosti, i když mi dovolte, abych stručně diskutovat duševní nemoc zde. Tam opravdu jsou někteří lidé s duševním onemocněním, které se přirozeně vyskytují. Tam jsou také lidé s duševními chorobami, které byly externě a úmyslně způsobili, například obtěžování operací. A jsou tu ovládání mysli oběti, které jsou úplně normální, s výjimkou, že byly podrobeny roky a roky některé z nejvíce šeredných mučení představitelnou - ve lhaní, opovrženíhodná společnost, která popírá, ignoruje ji, a dále mučení obětí;. Víme, že to z toho, co dokumentovány zdrojů Vláda připustila, je dost zlé. Doufám, že tato práce bude ukázat jako užitečné i pro oběti, které trpí skutečnou duševní chorobou. Říkám jim oběti také proto, že americká vláda má zbabělý skrytá za sukně duševně nemocných spáchat některá z nejhorších zvěrstva představit, a skutečně duševně chorý se stali obětí stejně. duševně nemocní jsou také známé k byli používáni jako morče v kontrolních experimentech mysli právě proto, že by inklinují být neuvěřili a jsou relativně bezmocní obětí mučitelé experimentovat na . Některé oběti mohou byli otráveni tím, léky navržen tak, aby jim způsobit psychické problémy - a nemám na mysli běžné pouliční drogy a. Jiní měli psychosurgery, mikrovlnná trouba obtěžování, atd., které mohou způsobit ekologické problémy, kromě psychické problémy. Samozřejmě, že je mysl opravdu není oddělená od těla a psychické mučení je stejně špatné jako přímé fyzické mučení.

Většina lidí je ještě volný myslet, co chtějí - do té míry, že stále ještě znamená cokoli - a někteří se pokusí odhadnout druhé oběti a poskytnout křeslo diagnózy problémů obětí 'Lidé, kteří se snaží odvolat pravda, mučení obětí. Jen duševně chorý obdrží a zaslouží nejvyšší opovržení z obětí, a od těch slušných lidí, kteří vědí, co se opravdu děje. A my budeme pamatovat. Z důvodů popsaných v části II, psychiatrické a psychologické "komunity", nemůže být důvěryhodný, kromě několika skutečných léčitelů sem a tam.

Hodně z tohoto eseje obsahuje jakési analýzy, že je módní mezi pseudo-inteligence propustit jen jako černá-a-bílý myšlení. Tito lidé mají svou šestou-grade prozření, že ne všechno je černé-a-bílé, a na zbytek svého života chodit odůvodňuje něco pohodlnější s touto amorální relativismu. Nikdy si uvědomit (nebo to prostě nebude vyhovovat jejich lží), že i když nic není černo-a-bílé, některé věci jsou natolik blízko, že by mohli také být. I se bude psát o nacistickém prasat, a myslím to ve smyslu "Mengele nacistické prase," ale žádné další kulturní prase sdružení. Ti, kteří zamítl tento druh myšlení možná bude myslet jinak, pokud to někdy zažil skutečné mučení nebo byly schopné na sebemenší empatie. Není pochyb o tom, že tento druh myšlení byla zneužita, a použil u různých časů, ale nemůžu se starat o tom, jak každý blbec může špatně nebo nesprávně, co píšu. Lidé mohou také zneužívat, co jsem napsal zde , nebo je použít k vytvoření nějaké propaganda odvádí pozornost od toho, co jsem vlastně psát o tom, ale já jsem popsal, jak to je. Nemáte-li volat nacistický nacistický jste skončili s nacismem nějaké jiné jméno.

Každá oběť měla vyvinout svůj vlastní způsob jak se vypořádat s mučením. Nejsem snaží vnutit své metody na nikoho. Náboženský člověk při mučení najde sílu ve svém náboženství, takže některé Zen buddhistické filozofie může být nutně vyplývá, v mém psaní. neznalý V USA stále existují lidé, kteří budou obviňovat oběť za to, že buddhistické, hlavní světové náboženství. Samozřejmě Mengele prase se snaží ospravedlnit a racionalizovat jeho mučení v jakékoli a všemi možnými způsoby. Existují Obvyklá nesčetné způsoby obviňování a rozmazání obětí a racionalizace pryč akty mučitele.

Doufám, že tato práce bude trochu pomoci obětem. Vím, že jsem těžil z práce jiných obětí, kteří měli odvahu mluvit o svých zkušenostech. Hodně z tohoto práce se zabývá duševní "hry" kontroly mysli, která je Samozřejmě není hra vůbec oběti mučení. Můžete porovnat ji museli čelit zesměšňovat popravy každý den. Tam je také mnoho obětí fyzického zastrašování zkušenosti. Jako oběť by mohl dát, pokud je vše v mé hlavě pak kteří obtěžovali mě na dálnici? Proč se můj mail dorazí všechny otevřené? Proč se můj telefon pravidelně ring dvakrát denně s viset-až hovorů? Proč se mnozí z mých internetových příspěvků přestat rozmnožovacího kdekoliv? Proč se policejní auto vytáhnout vedle dolu pokaždé, když jsem mluvil o Číně, na cestě k mému líbánky? Nešťastnou skutečností je, že oběti mají rozvíjet své vlastní metody k dohodě s konstantním, důvěryhodné fyzické hrozby smrti nebo horší. Kéž bych mohl pomoci tam, ale já dělat, co můžu. To je barbarské a divoký národ.

Co je brána firewall?

Pro účely této eseje, dovolte mi odbočit trochu tady a popsat koncept firewallu. Firewall, v historickém slova smyslu, je zeď mezi propojených budov a speciálně vyrobeny tak, aby požár v jedné jednotky struktury bude nerozšířil do dalších jednotek. V novějším smyslu, firewall je zařízení v počítačové síti, která drží uzly oddělené sítě, například tak, že hacker útok na jeden uzel sítě nemůže šířit do připojené uzly sítě.

Pro naše účely můžeme považovat všechny počítače v síti být jako domy na ulici. (Network inženýři, prosím, nesou s sebou.) Každý dům má několik dveří do ní, které odpovídají tomu, co se říká porty na počítači v síti . počítač ve skutečnosti má tisíce přístavů, ale princip je ilustrován tím, že zvažuje domě s několika dveřmi Všechny domy mají obyvatelé v nich, kteří vyslat posly do jiných domů:. Ale některé domy vyslat ekvivalent zlodějů také. Když se obyvatelé jednoho domu chcete komunikovat s obyvateli jiného, pošlou posla konkrétní vchodu do domu, které chtějí komunikovat. Posel zaklepe na dveře.

Nyní mohou obyvatelé domu buď otevřít dvířka a nechat posla nebo ignorovat zaklepat. Pokud se nechat messengeru, mohou omezit to, co nemá dělat, zatímco v domě. Posel může, například, vyzvednout kus papíru a nosit ji zpět do svého domu. To by odpovídalo přenosu souborů přes síť. Pokud se obyvatelé domu omylem nechat dveře otevřené, i když může být posel schopni přijít do domu, aniž by povolení a dělat, co se jim líbí, a to opět bez souhlasu. (Existuje mnoho dveří, protože posel zaujímá zvláštní dveře celou dobu, že je "v domě.")

Firewall, v této analogii, by odpovídalo kompletní fasáda postavený kolem domu (nebo skupiny domů, být vybíravý). Skutečný dům není ani viditelné z ulice. Dveře z původního domu jsou viditelné pouze pro posly pokud  obyvatelé domu vybudovat odpovídající dveří v průčelí. Chcete-li vstoupit do domu v tomto scénáři, posel by se na první zaklepat na některé viditelné dveře fasády, povoleno, a pak zaklepal na a smí do skutečného vchodu do domu. Tímto způsobem zabezpečení domu je značně zvýšil z nežádoucím vniknutím. (A vy můžete mít sbírku důvěryhodných domů "uvnitř pevnosti", které jsou méně chráněni před sebe.)

Název této eseje, "duševní Firewally," pochází z článku Timothy L. Thomas, který se objevil v časopise Army War akademie Parametry na jaře roku 1998. Bylo to s názvem "mysl má žádný Firewally." Armáda má často čestné tradice sahající do revoluční války, minutemen, a tak dále. Ale to také měl a stále má nějaké zrady ve svých řadách. To je jen "pozemní pravdu," ", fakta o zemi." armády, která mučí domácí populace je okupační armády. protistátní nacistické prasata, v tomto pravém slova smyslu, spíše než nějakou rotaci stroje kecy nebo nějaké patologický lhář kecy, musí být řešeny způsobem. To platí pro všechna odvětví armády. To platí pro vymáhání práva, jakož . To platí pro všechny zpravodajské služby také. To platí, i když se předstírat, že mučení zařízení "neexistují." I v případě, že oběť si neuvědomí, co se děje s ním, nebo ji, je to stále mučení. Informovaný souhlas musí být skutečně informováni. Mučení americký občan, je přinejmenším jako protistátní jako prodejní národ je nejvyšší tajemství cizí moci.

Thomas 'článek byl ve skutečnosti nabylo důkaz v rámci soudního řízení ze strany Harlan Girard Mezinárodní výbor pro Úmluvu proti útoku mikrovlnné zbraně. Tento článek je centrální metafora je, že lidské bytosti jsou jako počítače v síti, kromě toho, že nemají mají schopnost kontrolovat dopravních informací vstupu a výstupu je. své přístavy, nebo dveře jsou dokořán. Tento druh analogie byla převládající během vojenské "informační války" módní slovo fáze, a ilustruje druh myšlení, které se děje v . době [Na vědomí opatrnosti, by ne všichni článku Thomas 'brát doslovně, ať záměrně nebo ne tam je nějaké pravděpodobné disinfo zde.]

Podvod Operace proti lidskému "Biocomputer"

Co je to, které odpovídá vaší reality? Co vnímáte, a jak si vytvořit svůj rozhodnutí? Obdržíte informace přes oči, uši a další smysly. Můžete si přečíst informace z spisovatelů budete chtít číst, poslouchat a reproduktory máte přístup k - velmi často v těchto dnech z televize, rádia, internetu nebo si myslíte, že na sebe, ve své soukromé vnitřní hlas můžete představit, a představte si, v informační války proti jednotlivcům všechny tyto jsou myšlenka jako nic... ale informačních kanálů, které mohou být zablokovány, cenzurován, co-zvolil, padělaný, kované, vydával, nebo jinak ovládané k manipulaci jedince. Pokud můžete ovládat všechny informace obdrží individuální pak můžete ovládat celý jejich vnímanou realitou. Stejně jako hypnotizovaný předmět, který dělá něco, co porušuje jeho etika, přičemž je přesvědčit, aby si představit, že dělá něco úplně jiného, informační války předmět jedná ve světě fantazie vytvořen právě k manipulaci s ním dělat, co chtějí jeho správci. Toto je známé jako podvod operaci.

Takové úplnou kontrolu, pokud vím, ještě není možné, ale principy stále drží na cokoliv může být dosaženo sbližování. A zásady byly uvedeny do praxe. Samozřejmě, "informační války" je módní slovo, a většina z toho je Jen se na věky-starý praktik propagandy, lží a manipulací. Ale nové módní slovo generuje finanční prostředky, a možná ještě důležitější slouží k morálně vzdálenost nové "čisté" postupy z špinavý, špinavý podnikání amorally manipulace s lidmi, jako je pěšáci, s naprosté pohrdání nezadatelná lidská práva. Co bylo nového v době informační války byla 1) internet jako rozšířený společenský síly, a 2) širší rozvoj neuroinfluencing a takzvaný nonlethal zbraní, které mohou přímo ovlivnit mozek lidí .

Jak medicína a technologie vyvíjet stále vyspělejší protetická zařízení, lidé budou stále více kyborgové - jak je tomu již děje Protože tento trend těchto otázek bude stále jasnější, v čase, který je, bude to čím dál častěji mají počítačové zařízení implantované v.. něčí tělo. Pokud někdo nabourává do domácí počítač a krade nebo manipuluje data pak byl spáchán trestný čin a vy byste měli být oprávněně naštvaný. Ale pokud někdo nabourává do svého fyzického těla, mozku a mysli porušení pravidel je nesrovnatelně větší.

Základní Moderní Mind kontrolu mučení Provoz

V této části popíšu základní nastavení mučení používané proti naší hypotetické, kompozitní ovládání mysli mučení obětí. Důraz je kladen na vliv, že oběť zkušenosti, ne nutně konkrétní technologii, která se používá způsobit to. Pamatujte na to vše, že mučení fyzická osoba dostane se mohou lišit. To se bude lišit v závislosti na motivy mučitelů 'a technologie, ale také se budou šity na míru psychologie oběti. K čemu by mohl obtěžovat jednu osobu by nevadilo jiného. "profesionální" mučitelé začne podle na to, jak jejich mučení manuály říci, jak jít o někoho, mučit se svým profilem, ale téměř všechny mučitele bude rafinovat mučení na individuální, pokud mohou. Jak se dozvědět, co Vám vadí, že je možné zaměřit se na to více a více v jejich mučení. Jak jste číst, mějte na paměti, že. Tyto mučení nejsou žádné odlišné od druhu můžete dočíst v literatuře Červeného kříže, kteří šok genitals obětí, atd., kromě toho, že mají přístup ke zneužívání nejmodernějších technologií a schovat se za zlé americké vlády, která klesá do nejnižšího společného jmenovatele trýznitelů chrání.

Za prvé, oběť je pod neustálým dohledem. Oběť je obtěžován skrytě, na ulici, na internetu, atd. Všechny formy vysmívá a goading se obvykle vyskytují. Například, tam je "Marco Polo" typu "Můžete mě chytit" popichoval. Jakékoli a všechny druhy high-tech a low-tech obtěžování jsou používány. (Jen proto, že je sophomoric nebo ubohé neznamená, že to neudělá. Ve skutečnosti to zvyšuje pravděpodobnost, že oběti budou zesměšňováni, pokud si stěžují. Vzpomeňte si na boty prášek, aby se Castra vousy vypadnout?) Oběť brzy musí uvažovat o všem, co přestávky nebo pokazí v jejich životě. harassers používat jejich sledování vidět, co potíže oběť má a pokuste se "vzít úvěr" pro které je způsobují. mučitelé jsou často arogantní a neschopný dokonce na jejich odporné mučení "jobs", přesto, že používá nejmodernější technologie k páchání vlastizrady.

Oběť je záměrně izolován. Lidí jim blízkých, nebo jsou ohroženy podvody jsou vytvořeny, aby oběť podezřelý ty nejblíže k němu nebo jí. Podvody jsou spouštěny tak oběti budou obviňovat nevinné sousedy za obtěžování. (Bohužel, v opovrženíhodné kruzích mysli ovládání mučení, že někdy je soused, nebo dokonce blízkého rodinného příslušníka, který je skutečně zodpovědný. Tam by mohl být mimo-of-control "bezpečného domu" vedle, například.)

Oběť je sálajících uvnitř jeho nebo její domov (nebo podvod operace je vypuštěn, takže oběť si myslí, že to je to, co se děje). Srdečního rytmu bušení srdce vyvolané vzdálenými technologie může způsobit teroru na jedince uvnitř jeho nebo její domov.

Oběti mysl je pod útokem s hlasem projekce, hlas klonování. Village Voice, v článku z července 2001 s názvem "Psycho Warfare," popsal letectva zprávu odkryté Nick Begich. Citace z článku,

 ... Technologie může být schopen vytvořit hi-fi řeči u lidí, "zvýšení možnosti skryté sugesce a psychologický směr." Je možné, aby "mluvit" do vybraného protivníky "v módě, která by byla nejvíce znepokojující pro ně." To je přesně to , co dělají, a tam je několik různých technologií dokumentovány v otevřené literatuře, která může dosáhnout. Některé oběti mohou být testovacích případů pro takové psychické obtěžování techniky nebo metody mohou být již "dokonalosti" a v houští provozu. [Nemají zmínit v psychiatrickém učebnicích nebo ve filmech o "schizofreniky", že?]

Dvacet-čtyři hodin denně, je oběť vystavena na příkazy, zesměšňování, a rozptýlení uvnitř jeho nebo její soukromý názor. Jak by to cítil, kdyby jste slyšeli hlas ve vaší hlavě otázkou: "Slyšíš to?" jako kdyby někdo kalibrační mučení zařízení mozek chce reagovat;?..? to bylo nikdy chtěl být porušeny těmito způsoby výslechu Co by mohlo obtěžovat nějaké tajemství, atd., může dráždit prasata, a obtěžovat vás něco? že by tě urazit, že by se mohla zaměřit na? Cokoliv, co by mohlo odvádět pozornost si mohli udržet si nepozorný s?

Nakonec jsou prý soukromé oběti ', subvocalized myšlenky nějak číst, nebo odvodit a analyzovány. Existují různé úrovně, na kterých k tomu může dojít, ze vzdálených tep a oko pohledem analýza celou cestu až do mozku implantáty telemetrické EEG signály. Ne všechny oběti Zpráva této úrovni dozoru, a jistě jen jiné obtěžování výše uvedených postupů vedlo k bizarní zneužívání lidských práv. Ale mnozí zjišťují, že oběti i jejich údajně soukromé myšlenky jsou porušována a manipulovat.

Život s neustálým obtěžováním

Jak se vypořádat s "obyčejným" sociální interakce s prasaty obtěžující jste neustále ve vaší mysli? Jednáte "eticky" a varovat každého, budete komunikovat s jejich soukromí, které je také napadl, a tak z vás, proti vašeho souhlasu? Lidé budete komunikovat buď věřit, nebo ne, ale tak jako tak sociální dynamika je zcela změnila. Prasata napadnout soukromí všichni kolem vás, pomocí si, že dokonce i svého manžela a dětí. Mohou také vydávat kdokoliv vás vidět, ve své mysli, aby to vypadalo, jako kdyby tato osoba je ten "kontaktu" si. Snaží se nutit to vypadat jako každý může slyšet své soukromé myšlenky, že jste "vysílání" pro každého. (Samozřejmě že některé oběti může být ve skutečnosti dělá, že, pokud mohou číst vaše myšlenky, které by pak mohly vysílat je široký-pole nebo místní-pole ...)

Jaký druh kariéry jste "dovoleno" mít v systému, kde se vaše duševní vlastnictví, je ukradený chvíli si myslíte, že to a kde budete muset vypořádat jak s "normální" pronásledování a obtěžování ve vaší mysli? To vše je v Kromě běžných stresů práce -.? a ne se zmínit, že některé práce vyžadují skutečné mental koncentrace How společenští, jsou dlouhodobý harassment obětí závažných případech probíhá stresové poruchy v americké společnosti existuje také spousta zlých pitomci, kteří , zatímco ne nacisti nebo mučitelé, jsou rychle pocitu vnímané nedostatky v lidech a domů v na nich. Nacisti často jen zranění osoby a pak hodit ho na žraloky, krvácení.

Je přirozené pro lidi přemýšlet o jiné lidi. To je dokonce přirozené spustit duševní simulacrum proces představit a vcítit s jinými lidmi. Opice vidí, opice dělá, kytaru, "Zrovna jsem přemýšlel o vás ..." atd. násilník prasat se snaží obrátit proti této lidské bytosti, které mučení. Sex je také přirozený proces, jak je prdění, masturbace, kálení, říhání, kamaše s lidmi, fantasy, a tak dále. násilníka mučitelé se snaží přeměnit tuto proti jejich obětem. Neustále pokus ponížit jejich oběti. znepokojovat a úzkost jsou také normální lidské emoce. mučitele, ale zkuste se obrátit všech těchto lidských vlastností proti jejich obětem.

Jednou z technik nacistické pigs použití je pokusit se posílit něco, co by mohlo bát nebo cítit úzkost. Je to jako s dynamický systém a řízení je na své přirozené frekvenci, aby se záměrně zničit. Samozřejmě to není říkat idioti vědět něco o dynamických systémů. Pokud jste někdy četli Pán much ve střední škole víte o úrovni těchto prasat idioti provoz, ale když znásilnění mozku způsobit takové zesměšňování a nenávist, jež vyvolává pozitivní zpětné vazby v mozku, které představují mučení. (Pokud se učím tyto idioty nic, pak byste měli dávat pozor, protože už mě mučili.) Budou úmyslně ublížit a pak si vybrat na vaše strupy, pokud začnete léčit.

Tento proces také stane, protože budete vědět zatraceně dobře jste pod dohledem a prase výsměch družstvo je tam posmívat se vám. Pokuste se myslet na něco, co se stabilizují se "dobytek bodce" do vědět, bude mít za následek obtěžování. Víš, mučitelé se zap vás - to je důvod, proč se vyprovokovat vám spouští občas - ale je to jako není růžový slon na povel. Yins myšlení vyrábět yangs, abych tak řekl. přesahovat yins a yangs je dost těžké bez mučení.

Mučitelé léčit své osobní, soukromé, vnitřní řeči, jako by to byly vaše veřejný projev. Snaží se vztahují ke všem neznalosti a "politické korektnosti" a všechno ostatní, že někdo na pódiu na veřejném místě by mohl být vystaven. sadista chůva stav není jen o to, co říkáte ve svém vlastním domě, chtějí regulovat, co si myslíte, že uvnitř vaší hlavy také. To může opravdu způsobit, "blbec anticipator" myšlenkových vzorů odvrátit pozornost od své běžné soukromé myšlení, protože nemůžete dokonce myslíte, že vaše soukromé myšlenky, aniž by věděl, že bude "přezkoumat" pro vás násilník blbci.

Možnost Čarodějův-jako iluze k oklamání obětí

Technologie k zamyšlení závěru přece existuje, ale je důležité mít na paměti, jakým způsobem-jako podvodné operace může kouzelník použít na osobu, aby to zdá se jim , že jejich mysl je přečíst. Zatímco oběti 'myšlenky některé z nich jsou číst, všechny tyto techniky jsou informace o pravděpodobném byly zkoušeny na nonconsenting americké občany. Klasickým příkladem je místo, kde "kouzelník" první podprahově "vloží" myslel, že do mozku oběti a později mág "odhalí" to, co člověk myslí. By mával rukama a silně navrhovat k oběti, že jeho myšlenky jsou čteny, oběť vidí falešné "důkazy" a má tendenci se domnívat, že je to, co se děje. pobouření, rozhořčení, a teror reakce oběti se cítí také tendenci v rozporu s jeho odůvodněním procesů. Pokročilé profilování a predikce založené na standardních sledovacích technik, je dalším možným prostředkem pro klamání osobu do myšlení jejich mysl je přečíst. Zatímco některé oběti mají nepochybně měl takový podvody způsobili na nich, černý rozpočet mučitelé - před tím, než se přiznat, že skutečný rozsah technologické vyspělosti - pravděpodobně pokusí tvrdit, je to, co se stalo ve všech případech. Účelně budou nastavení iluzi čtení myšlenek na oběti, i když je každý kousek jak ohavný a trestního jak vlastně dělá.

Nastavení pro základní výše uvedeném příkladu lze provádět pouze základní hlasové-k-lebka projekční zařízení s obětí v rozsahu na nějakou dobu. Předpokládejme, že jste chtěli oběť přemýšlet o tom, modré fialky, například. Dalo by se paprsek na oběti velmi klidné návrhy "modré fialovou." Dalo by se je poslat píseň, která si mysleli, že právě uvízl v jejich hlavách. Dalo by se použít hlasové technologie klonování a pokusit se falešný jejich vlastní hlas ve své hlavě. Jinou technikou je přenos slovo nebo slovní spojení, které je úzce spojena s tím, co chcete, aby oběť myslet nebo dělat, a ať jejich mozek je asociativní paměti postará o zbytek. Teď, po podprahové zaslat, napětí a drama stavět, dokud se sadista kouzelník vrcholí tento konkrétní podvod operace proti ochranné známky (aka lidská bytost) kouzelník pošle e-mail, řekněme, veřejné konference oběť je známo, si můžete přečíst v textu zprávy mág pracuje ve frázi "modrá fialová" -.. možná v kombinaci se hrozbě.

 

 

Více obětí, více viníci

Výše uvedený příklad je pouze nejzákladnější, samozřejmě. Co když dvě oběti byly ovlivňovat, jak by pár z nich nesmí být manipulováno? Varianty zahrnují dvě nekonsensuální oběti, nebo konsensuální harasser probírat s nekonsensuální obětí. Existují také witting a bezděčnou obětí, někteří zjistili části toho, co se děje (určených nebo ne), zatímco jiní ne. - Některé byly záměrně podvedeni do nesprávně vyložil, co se děje , že si může myslet, že jsou psychické, například-. Co široký promítací přístroje oblasti? Jestliže dva lidé interakci jsou uvedeny stejné podprahové podněty, jak by se to vyložit? Pokud jste nebyli s velkou pozorností, měli byste vědět, jestli jste byli odesílatele nebo příjemce? Zvlášť v případě manipulace trvalo po dlouhou bez vašeho vědomí, možná dokonce od dětství. období, kdy je PTSD záměrně vyvolané, oběť je, že mnohem více náchylné:. Pak můžete zvážit v případě, kdy tam je daleko více než dvě oběti ovlivňovat společnost rádoby slavemasters a ty, které by držel jako otroci. obecná situace zahrnuje více obětí a více pachatelů, všechny interakce.

Existuje mnoho, mnoho různých scénářů. Dokonce jsem zvažoval, že píše akademické studii na téma, něco jako "kontrola mysli Games People Play." Představte si, že předpokládat určitý soubor technologií je k dispozici. Co logicky vyplývá z toho? Je to jako věda beletrie výjimkou toho, že realita v těchto dnech je mimo sci-fi. armáda může říkat wargaming. Je to úžasné, šeredné druhy operací, které jsou možné pouze s vaší základní tajné video / audio sledování jednotlivce. Nyní předpokládejme, že cílit hlas projekce zařízení existuje. Co by lidé jeho ovládání dělat v nejhorším případě? Jaké druhy podvodů mohli vykonávat? Co protiopatření by mohly být přijaty? Když to opravdu existuje , a důsledky jsou tak dalekosáhlý, není to nespravedlivé to dovolená veřejnosti ve tmě na to? Mohl politik odolat zneužití tohoto tajemství energie?

Pro účely zbytku této eseje budu předpokládat, kompozitní naše oběť byla "injekce", nebo implantovaný nějak s "mozkem bug", který přenáší informace o sledování, stejně jako audio a video z památek, zvuky a vnitřní subvocalized "myšlenky dále jen "nonconsenting oběť zkušenosti. To je něco jako pokročilá forma CIA" Acoustic Kitty "projekt 1960, kde byla kočka kabelové se jako motor-řízený poslech zařízení pro použití v špionáže. Rozdíl je mnoho let technologická vylepšení - integrované obvody byly k dispozici ani potom, natož nano-měřítku zařízení - a zjevný rozdíl, že lidská bytost je mučen Předpokládám, že toto zařízení může také aplikovat zvuky, které oběť vnímá, jako by on nebo ona. "slyšel" nebo "myšlení", je ve vnitřní řeči. To je poněkud menší kontrolu než to, co některé oběti stěžují na prožívání, ale přesto je dostatečně ilustrovat většinu metod. I kdyby tyto prostředky nejsou k dispozici nějaké konkrétní skupinu, variace nejvíce technik může být vytvořen nižší-tech metody jako standardní ostrahy zařízení a vnější "přepínání", nebo zařízení, hlasová projekce, které jsou veřejně známo, že existují. Nejde o konkrétní technologické realizace, ale to, co oběť zkušenosti.

Realtime Idiot a Autopig

Termín se používá pro externí hlas promítnuté do oběti mysl je realtime idiot. Pro ilustraci toho, co v reálném čase idioti "zdát", za tajemstvím studio jako na rozhlasové stanici. "DJs", v tomto případě jsou násilníci "monitory", kteří sedět a poslouchat, aby porušil myšlenky oběť. Tyto mučitelé také mají mikrofony, kde se mohou "hovořit" s nešťastná oběť v reálném čase. Oběť slyší tato předány hlasy v jeho hlavě. Možná, že násilníci i mají virtuální reality počítačové zobrazení všeho oběť dělá v té době, nebo dokonce zobrazení přesně to, co oběť "vidí" přes jeho nebo její oči. Jakékoli myšlenky oběť, v reálném čase idioti snaží předstírat, že je jako rozhovor s nimi. Dalo by se nemyslím, že řečnická otázka pro sebe ve své vlastní myšlenky, aniž by v reálném čase idiot komentáře. Dalo by se pozastavit na chvíli tiché duševní reflexe. Oni komentovat věci, které obtěžují, ale vyprovokovat, ale odvrátit, se snaží vydávat "příkazy", oni pokoušejí se ponížit oběti ("Jdi čištění zubů"). To vše a oběti se snaží žít své normální, "obyčejný" život a pracovat na falešné společnosti.

Na tomto místě jsem popsal postup, kdy nacistická prasata paprsek slova a hlasy do mysli oběti, aby se obtěžovat a mučit. To vyžaduje příliš mnoho low-úrovni Osvětimi stráže, ačkoli. Tyto němý sadisty mohou opije a začne mluvit , nebo se mohou dostat náboženství a snaží se odhalit jejich bývalé činnosti. Potřeba personálu také omezuje počet obětí, nebo "účastníky", který může být řízen systémem. Americký odpověď, samozřejmě, je použití technologie automatizovat proces a zvýšit produktivitu. Výsledkem je zařízení, říkám autopig (nebo Cameron / Delgado pamětní autopig).

The autopig v jeho nejjednodušší je jen digitální záznamník, který odesílá pevné "zprávy" k oběti u náhodných časů. To je velmi podobné psychické řízení Cameron mučení, že on způsobil na lidi, kteří přicházeli na psychiatrické zdravotní péče. Já někdy volají těchto náhodných " pulsy "Bergeron impulsy po krátkém příběhu Vonnegut" Harrison Bergeron "(ne film, který je dobrý, ale odlišný od povídka). V příběhu byli všichni lidé nuceni se" rovná "tím, že znevýhodňuje ty, s mimořádnými schopnostmi, a silné myslitelé musel nosit zařízení, které by se pravidelně vydávají hlasitý tón určených k narušení jejich myšlení proudu.

Samozřejmě by autopig být také použit jako Computer-Aided mučení zařízení tak, že jeden lidský trýzniteli mohl přepnout mezi oběťmi, bezpečné s vědomím, že nikdo z nich byl zůstal sám ve svém "soukromém" mysl. Části Delgado přijde, když zařízení dostává zpětnou vazbu od oběti mozek a pošle "vhodné" zpráva. To znamená, že snímací systém analyzuje data mozek znásilnění, AI-jako algoritmus rozhodne, jaký druh odpovědi poslat na oběť, a pak digitální hlasový simulátor konstrukty, a odešle ji. tedy každou oběť má své vlastní "elektrický plot", nebo něco jako neviditelné ploty, které používají na psy, ale technologicky vyspělé. (Můžete zvážit věci jako stavový autopigs a bez státní příslušnosti, nebo bez paměti, autopigs, a tak dále. Je to základní technika.)

Besides realtime idioti a autopigs, tam je něco, čemu říkám tlačítko Delgado. Delgado tlačítko je tlačítko harassers můžete stisknout a který stimuluje určité části mozku. Existuje řada Delgado tlačítek, například, a harassers dozvědět se, co každý člověk empiricky tím, že pozoruje oběti. Chcete-li oběť tlačítko Delgado by jen pocit, že nějaký pocit, zkušenost, nebo emoce přišel nad nimi najednou. Mohlo by dojít ve velmi nevhodnou dobu, například. Bylo by také sloužit jako rozptýlení, když prasata chtěl zastavit některé konkrétní myšlenka vlaku jste byli s;. To by mohlo být obtížné vnímat předměty v uveřejněném výzkumu by racionalizovat jako indukované chování a říkají, že oni prostě rozhodli udělat cokoliv chování tlačítka vyvolal. některá tlačítka Delgado také nemusí být doslova tlačítko a mozku elektrody, mohlo by to být také něco jako mikrovlnného paprsku na určité frekvenci, a zejména s modulací zaměřené na člověka. Obrazně tam může být také podmíněna "software" Delgado tlačítka vedle kabelové hardware-in elektrody tlačítka.

Analýza dat při mučení

Teď, když jsem popsal základní ovládání mysli operace, v této části považuji za problém analýzy dat pro oběti těchto zločinů Neobviňujte obětí;. Pokusit se pochopit postoj šeredné oni byli hozeni do Společenství a které v žádném tak jsem si vybrat. Naivní sci-chlap má pravděpodobně strávil 5 minut zvažuje, jaké oběti jsou nuceny trápilo, že po celá léta. situace je blíže k teorii her s nebezpečným "soupeř", spíše než na obvyklé studiu přírodních věd, kde přírodní jevy jsou považovány za opakovatelných (nebo přinejmenším lhostejné).

Oběti, musí spoléhat především na své vlastní pocity a sebepozorování, že je jen povaha tohoto druhu moderní, tajné mučení To neznamená, že důkazy o "obyčejné" druhy obtěžování by nemělo být shromažďovány, nebo že průlom. nedojde, a někdo se naučí rozpoznat, co signály nebo zařízení slouží k ovládání mysli způsobit mučení a zpřístupní jej obětí. První výzva pro oběť, i když je jen proto, aby zjistili, co se skutečně děje. Mnozí nemají ani jazyk, který chcete popsat, co se s nimi děje. Musejí vidět za stagecraft ("tradecraft") z nacistických technické iluzionisty. Oběti musí žít jejich životy každý den s tím, co mentálním firewallem protiopatření, mohou přijmout v jejich myslích. Kromě toho mohou shromažďovat důkazy přesvědčit jiné lidi nebo pro soudní řízení. Najdou se však, že v současné době soudní systém, stejně jako psychiatrické systému, je součástí problému.

Kolikrát se někdo musí paprsek zřetelně vnější hlas do hlavy dříve, než jste na otázku všechny vaše myšlenky? Ne příliš mnohokrát, jednou ne. Některé oběti této "one-shot" mysli hlasové ovládání projekce se mohou stále trpět celá léta . Kdy si myslíte, že nejsou číst vaše myšlenky, nebo že se nesnaží manipulovat vy? Když "komise pravdy" odhaluje zločiny? Ne, nikdy nebudete věřit jim znovu, až budete vědět, jak prasata fungují. Většina obětí trpí daleko více než jen jednu zkušenost hlas projekce, ačkoli.

Vnitřní a vnější myšlenky a smyslové vstupy

Uvnitř mysl, oběti mučení jsou skutečně lidské bytosti, stejně jako všichni ostatní (i když se s nimi zachází hůř než by někdo léčit psa). Oni vidět svýma očima, ušima neslyšeli, atd., mají vnitřní dialogy přemýšlet o věcech ., jiskry intuice, a všechny obvyklé funkce lidské mysli Jak již bylo řečeno, jedná se o procesy mysli řadiče pokus o únos Pro oběti můžeme považovat, že jejich myšlenky rozdělit do tří kategorií:. vestavby, podmíněné vnitřní a externí.

Vnitřní je normální, myslel přírodní založeno na vnějších smyslových vjemů, že osoba vykonává konsensuálně dovnitř obvyklý model si myslel, že většina lidí má luxus věřit, je, že všechny jejich interakce jsou konsensuální a že jejich myšlenky jsou skutečně soukromý soukromý a nebude manipulováno. To znamená, že pouze vnitřní zkušeností.

Vnější je nekonsensuální vstup, stejně jako psychické jízdy Cameron je místo, kde člověk je připoután dolů a nuceni poslouchat manipulativní nahrávání smyčky. V moderním smyslu, externals jsou hlasy promítnuty do lidské mysli z vnějšího zdroje. (můžete teoreticky mají externí konsensuální, a to i tohoto druhu, ale určitě oběti nikdy neviděl souhlas formulář a vy byste se blázen souhlasí s tím prasat oběti jsou obeznámeni s mít něco společného s vaší mysli.) Signál z naprogramované autopig čip v hlavě by se také počítají jako externí. externí by rovněž mohla být e-mail od nacistické, který je založen na mysli-znásilnil data. Jakékoli zpravidla konsensuální interakce se stane, když vnější mysl-znásilnil dat nebo psychologické spouští se záměrně vložené zde .

Stabilizuje vnitřní, v tom smyslu, že se zde hovoří, je vnitřní myšlenkový proces, který je přímým důsledkem mučení externals. Duševní "otrávené plody stromu," tak mluvit. Po týdnu nebo tak s "vy jsou dobré mořské "vrtat do hlavy od nekonsensuální externí, pak, když je stroj vypnut tam bude pravděpodobně stále tendenci slyšet frázi. (Kromě jakékoli jiné škody, jako obtěžování příčiny.) To platí zejména v případě, že klimatizace byla specificky zaměřené na určité podněty - i když náhodný podněty také stát stabilizuje stejným způsobem, že zvonek je spojena s misku jídla slintající pes stabilizuje. podobný-znít jako fráze, například, může sloužit jako spoušť vnitřní. Stabilizace při trauma je také silná a dlouho-trvající a může přinést zpět živé pocity původní mučení zážitek.

Manipulátorů je asi trochu bezděčné oběti k pochodu kolem svých domovů, jako řízené roboty. Citlivosti lidí na to, co je vnitřní nebo vnější ", ve své hlavě" by se lišit v závislosti na osobě. Věku, délky zneužívání, a zejména technologie a techniky používá se také ovlivnit, kdo se stane "witting nekonsensuální." Možná je to součást toho, co určuje, kdo se obtěžovat a pokusit se "zlomit" a kdo se tajně ovládání. Ti, náchylné k hypnóze může být obzvláště zranitelné, a některé oběti může být ovlivněn pouze zatímco oni spí. (Je to terorismus, aby výzvu k foukání do nacistické mučírnu, že "neexistuje"?)

Protokol

Způsob, jak ověřit, že signál je čistě vnější je přes protokol. Tento protokol předpokládá, že máte družstva osoba na druhém konci vnějších kanál, který chcete ověřit. V praxi to, co učí, je, že pokud je takové vnější stanici, kterou nemají mít "přátelské witting" na druhém konci. (A oběti znají z dlouhé zkušenosti, že existuje taková externí kanál.) To znamená, že protokol je tak, že "přátelské witting" mohl ověřit na vás Existence informační kanál, který údajně "neexistuje."

Máte-li vizuální, auditivní, nebo hmatový kontakt s osobou, protokol je jednoduchý. (Je lepší, když oni nemohou vidět nebo slyšet vás, protože to představuje další, nekontrolovaný datové cesty.) Předpokládejme, že můžete slyšet člověk mluví. Potom Protokol je myslet na sebe něco jako, "říkají 4533." Můžete si vybrat něco jiného, oni by se říci, aniž by to vzbudilo pozornost, pokud je to problém, ale být jisti, že je něco, co je velmi nepravděpodobné, že bez duševní poslat. hrabě , řekněme, pět vteřin na odpověď. Buď slyší vaše myšlenky, nebo ne, a oni buď odpoví nebo ne. V tomto případě je kanál konkrétní osobě a nesmí existovat nebo osoba, která nemusí být "přátelský." Pro vizuální kontakt je situace podobná, můžete si myslí, že něco jako: "zvednout tři prsty." Všimněte si, že tento protokol funguje také něco jako pro poslech v reálném čase vysílání, jako je rádio. podobný protokol pracuje pro psaná média, že "psát číslo 6423 "a e-mail mi to, nebo dát ji do novinových sloupků. Všimněte si, že ve všech případech může být stále skrytý" muž uprostřed ".

Můžete si skutečně ověřit čistě vnější odesílat a přijímat bez zrakové, sluchové, hmatové nebo kontakt. Prostě "duševní" kontaktu. To platí pro každého a každý, kdo slyší vaše myšlenky a poslat odpověď. Vyžaduje to, že máte kalkulačku, a kooperativní člověk s kalkulačkou na druhém konci kanálu. protokol je: "Co je kosinus z roku 1999?" První čtyři místa za desetinnou v radiánech, jeden po druhém. Pokud prasata nelze odeslat, že Data jsou buď duševně zaostalý nebo zapojení do spiknutí. Existuje několik dalších možností, včetně čistého vnitřní, ale nejdůležitější je mít kryptografické autentizace výzva k ověření čisté vnější odesílat a přijímat. Kdokoliv může punč knoflíky 1, 9 , 9, 9, cos na kalkulačce. já nevím odpověď, ale mohu zkontrolovat snadno. [byste měli změnit číslo 1999 na něco jiného pro svůj vlastní protokol, protože chcete být schopni uzavřít čistě vnější číst a odesílat. číslo je něco, co jen myslíte, že "na sebe", a vybrat si novou výzvu číslo pokaždé, když dáte zjistit odpověď s kalkulačkou.]

Oni nikdy posílat platné čtyř-místné číselné údaje, natož správnou odpověď. Dělají poslat numerické, i když, a mohl by pravděpodobně program odpověď do autopig. A oni si někdy sentimentální a budete mít dobrý silný kus dat, který označuje vnější čte a posílá, i když nejsou odeslat protokol:. To je jeden z důvodů takového protokolu je užitečné, to ukazuje, co je ideální údajů bude vypadat pro dálkové číst a odesílat, a mohou pomoci objasnit více nejednoznačných situací. Ale mějte mysl možné kouzelník-jako podvody, jak bylo zmíněno dříve.

Kalibrace Problém

Při hodnocení nejistých dat v reálném světě, včetně toho, že z nepřátelských zdrojů, je důležité kalibrovat očekávanou úroveň hluku v pozadí. Pokud čtete mučení mezi řádky, je také nutné, aby vaše hlava a ne odejít na příliš moc nesouvisejí symbolika. Mějte to na paměti při čtení položky, které opravdu nemohl týkat vás nebo vaše situace. To vám dává představu o základní úroveň pozadí pro symboly, atd., se objevit. Udržujte prahu a odhodit veškeré sporné údaje . dobře datové body bývají často dost, a na nějakém místě, i oni neřeknou vám mnoho nemáte již víte.

Jako příklad předpokládejme, že proklel prasata, jen ve vaší hlavě, někdy. Pokud se vám je naštvaný, že občas se šroub. Řekněte, že jste byli posmíval se jim a požádal je, zda se zvedl své myšlenky v Nigérii (jako náhodný příklad daleko-off místo). Mimochodem, můžete posmívat se jim vše, co chcete ve vaší hlavě, protože je to jen vy a nacisté zde. Stejně tak, prokletí prasata, že chyba vašeho domu vše, co chcete. Prostě nezdá se, že pochopit, že pokud se odhalí cokoli, co vědí o vašem soukromí dění či soukromých rozhovorech v domácnosti nemohou volat blázen. Bylo by to jako vstup do FBI pásky Martin Luther King řekl, že FBI byl ven dostat jej jako důkaz, že on byl paranoidní . "Hlas v mé hlavě řekl, že jsem blázen." Zpět k příkladu Niger, že jste pak dostanete e-mail od někoho prohlašovat, že je oběť, kdo má jméno, velmi podobné jako vy, a kdo tvrdí, že on šel do Nigeru a nemohl uniknout pronásledování. To se zdá dost nepravděpodobné náhoda. Pak je otázka, je tato osoba witting nebo bezděčný agent obtěžování, tj., to je další obětí manipulovat do obtěžující vás, nebo je to COINTELPRO agent? Kolik lidí bylo Niger? Mnoho obětí jsou pochopitelně bojí mluvit o takové zkušenosti, ačkoli.

Usuzování za podmínek neurčitosti

Jedna věc, že mysl řadiče dělat - a které manipulátorů a propagandistů udělal pro všech dob - je využít slabiny v lidské myšlení, mozek je fantastické, krásné orgán lidského těla, žádná lidská bytost na zemi by vůbec. byli mučeni. Ale lidé také mají tendenci mít některé nedostatky v hodnocení dat ve srovnání s, řekněme, matematický algoritmus. Jedna potíž spočívá v zacházení s nejistotou. kontroly mysli oběti je doslova zaplaven s nejistotou a musí se nějak vyřeší, jak nejlépe on nebo ona může. Oběť musí zvážit každý divná věc, která se nikdy nestalo jemu nebo jí, zda to souvisí, a vědět, že mysl násilníci budou vidět tento myšlenkový proces a snaží se posílit žádné nedorozumění. Dalším problémem se zabývá rozptýlení, zvláště když přijdou v na nepřátelském "kanál", že mozek byl nikdy chtěl být přístup na. proporcionality a měřítka jsou další potíže, a lidé mají tendenci si myslet, binární spíše než nepřetržitý, a jedno-rozměrné spíše než multi-dimenzionální. lidí často mají tendenci k pověrčivý myšlení. Konečně, v sociálním smyslu, lidé jsou velmi špatné řešení velkých lží, tj. spiknutí lhářů.

souhrnných statistik. Porozumět můžete někdy z důvodu lepší s nimi. Jako příklad, víte, že tam někteří lidé na světě, které můžete věřit, prostě nevím přesně, jaké jsou. Často můžete odhadnout souhrnných statistik lepší protože pokud máte jeden špatný sem nebo tam to všechno dává průměrně ven. Představte si, že odhad, založený na velké množství dat, že plakáty na některé konference jsou, řekněme, 40% agenty provokatéry a 35% skutečných obětí a aktivistů, 15 % kdo je pravděpodobně zvažovat sebe vědecké, nonsuperstitious myslitelé hledat pravdu, a dalších 10%, kteří jsou nezařaditelné. Existují lidé, kteří si nejste jisti, dost o se nebojte s procenty, ale obecně určitou osobu z tohoto seznamu je "podezřelý. "Nicméně, seznam může ještě fungovat jako způsob, jak oslovit a připojit 35% obětí ovládání mysli a aktivistů. To může také sloužit jako způsob, jak přesvědčit a vychovávat některých skutečných open-smýšlející slušné lidi, kteří nejsou kontroly mysli oběti. Další použití souhrnných statistik je důvod z historických záznamů. bychom vědět, že existují tisíce obětí ovládání mysli v populaci, přinejmenším. Prostě nevím, který konkrétní lidé tvrdí, že jsou oběťmi jsou skutečné oběti (nebo který ještě nic netušících lidí byly / jsou oběti). Nikdy nezapomenu na lidskost skutečné lidské bytosti se podílejí na statistiky, ačkoli.

Asymetrie Důstojnost

Jste člověk s nezadatelná lidská práva. Nezcizitelné znamená, že nemohou být daleko. Mohou být porušena, porušen, ignoroval, a dokonce i legislativně pryč, ale činy tyrana nemění skutečnost, že jste lidské bytosti s nezadatelná lidská práva. To znamená, že tyran je vždy tyran, a zůstává tyran, aby splňovaly osudu tyranů. Totéž platí pro lokaje a spolupracovníky tyranů. Jedná se o fundamentální asymetrii mezi občanem a tyran.

Mučení ponižuje mučitele. Důstojnost mučení obětí nemůže být odvezen mučitel, ale akt mučení ničí důstojnost mučitele. To není dost trest pro tyto ohavné zločiny, ale dává důvod k lítosti mučitel i jako Budete pracovat na zavěšení prasete. Dovolte mi vysvětlit, co mám na mysli o spravedlnosti pro oběti těchto protistátní nacistů, kteří páchají trestnou činnost proti jejich kolegové amerických občanů v době míru, která by se válečných zločinů i proti nepříteli ve válčení. Pod legitimní vládu takových lidí by dostávat doživotní trest v humánního vězeňského systému. To by byla moje preference, ale Spojené státy v současné době nemá žádné. Takže když jsem se mluvit o věšení prasat mám na mysli bez ohledu na spravedlnost-typ procesy lze nastavit do pohybu. To byla předmětem části II. Získejte ty správné. Nebudeme zapomínat, a pokud tato prasata 75 let jsou stále nacistická prasata a stále slouží zbytek jejich bezcenný život v humánní vězeňské cele, pokud takový existuje. legitimní Vláda považuje ovládání mysli mučení , jako je skutečný zločin je to, i když vládní agenti se podílejí na páchání zločinů.

Máte absolutní zdarma dění ve vašem mozku a mysli. Vaše svoboda myšlení je nedotknutelné.

Nacistické prase teorém

Adjektivum "Auschwitz-úroveň," popisovat tyto zločiny, není nadsázka. Pokud nemáte pocit, že musíte zvracet, asi nechápe, plnou kontrolu nemoci zločinů mysli. Gordon Thomas napsal v úvodu k jeho knihy Cesta k šílenství: Skutečný příběh o CIA ovládání mysli a zneužívání lékařské: "V práci na této knize jsem se musel smířit s mými vlastními emocemi - nevíry, zmatek, odpor a hněv, a více než jednou v roce časných stádiích, pocit, že předmět byl prostě příliš zlý vypořádat. Nic jsem bádal, než by mohla mít Připravil mě o temné skutečnosti lékařů, kteří vyrazili úmyslně zničit mysli a těla byli vyškoleni k léčení. " Trýznitelům může Nikdy obviňují své oběti, ačkoli oni vždy zkusit. Tyto mučitele jsou typy lidí, kteří budou opakovaně udeřil vázal a zvracel oběť s holí a zkuste tvrdit, oběť způsobila. Budou krást od vás a pak si stěžují na majetek, který ukradli, oni si vás znásilnění a vysmívat kvality "pohlaví."

To mě přivádí k tomu, co označují za nacistické prase Věta (NPT). Přísně vzato je to metaforický axiom, ale to může být velmi užitečné pro mučení oběti. Je to v podstatě tvrdí, že pokud budete chovat jako Mengele, pak jste nacista prase. Pak existuje několik zřejmé závěry, které jsou rovněž součástí "věty."
 Nacistické prase Věta (NPT):

Každý, kdo poruší nonconsensually váš mozek / mysl / dění pomocí Mengele-jako metod je nacistické prase. 

Nemusíte jedno, co si myslí, že nacistické prase. Nemáte péče o nacistické prase názory. Nemusíte odpovídat na nacistický prase zesměšňovat ty, hrozí vám, se snaží odvrátit vás, nebo jinak se snaží manipulovat s vámi. 

Práce, abyste si nacistické prase pověsil.

 Není to jasné? Nevěříte, že? Pak si to a chovat se jako vy to víte. NPT je ostrý jako břitva.

Protikladných o nešíření jaderných zbraní je také užitečná: nejsou nacistické prasata pak nejsou znásilňovat vašeho mozku. Takže pokud si můžete myslet cokoli o tom kdokoliv, je to jen ty a nacisty ve své mysli, a jejich názory nevadí vůbec. Jsou-li Máte kolem myšlenky o někom, a nacisté se snaží obtěžovat vás to, nebo se budete cítit provinile o tom, že nezáleží na tom. nacistické prasata 'stanovisek nevadí (pokud se nějak pomůže dostat pověsil prasat). Pokud si myslíte, že někteří mysleli o někom, kdo doopravdy je znásilňovat váš mozek, pak máte nějaké horší věci přemýšlet o tom, že nacistické kus lidské smetí než to, co plaval přes váš mozek původně.

Jedno použití nacistických prasat Věta je pokusit se jít na běžného života i když si jsou mučeni a víte, že pravda, zlou povahu společnosti žijete palců strávit nějaký čas každý den pracovat pro spravedlnost ve fyzickém světě , a zbytek času se snaží ignorovat nacistických prasat a dostat se na svůj život, jak nejlépe to půjde. Moje filozofie je v podstatě na přání lidem dobře, a případné rozdíly měl jsem s lidmi, se všechna voda pod mostem po ne příliš dlouho. Ale zvěrstva nikdy, nikdy projít pod mostem. oběti nikdy nezapomenu, a nikdy by neměl zapomínat. samozřejmě žádné oběti , je možnost zvolit si odpustit své mučitele, ale mučitelé přednášet své oběti o odpuštění " křesťanství "násilníka. odpuštění také nebrání tomu, aby spravedlnost.

Nešťastnou skutečností je, že při jednání s kýmkoliv, jsou buď nacistickým nebo non-nacistické. Mučení dělá to, že jasně. Jedná se o nejvyšší uzel rozhodovacího stromu pro mučení oběti, a to je ostrý rozkol. Následující schéma znázorňuje rozdělení:

To je dost jasné. Samozřejmě, že to nejtěžší je, že nemusíte přesně vědět, kdo je nacistické prase a kdo ne. Takže můžete začít s přiměřenou výhodu pochybnosti a shromažďovat důkazy, že k aktualizaci současných předpokladů. Ale jak se vypořádat s někým, kdo si myslíte, že má 10% šanci, že nacistické prase? Jak se vypořádat s někým, kdo si myslíte, že má 80% šanci, že nacistické prase? To je vaše vlastní utility / rozhodnutí o funkci a je není snadné. Lidé mají činit rozhodnutí na základě nedokonalých informací po celou dobu, ale to záměrně zasadil mučení tlačí to v minulosti, co lidé jsou zvyklí muset vypořádat s v běžných situacích. Nicméně, vláda je odpovědná za celkové situaci, kdy dojde k mučení pravidelně a systematicky v americké společnosti.

NPT je váš firewall. Jako důsledek, externí firewall teorém říká, že se nestaráte ani v nejmenším kousku, co si myslí, že Mengele. Analyzujte externí incomings pro přírodu a zdroje, jakož i pro jiné důkazy, pokud se rozhodnete, a pak odeslat přímo na Váš mentální / dev / null také. Potom práce každý den dostat prasata visel v reálném světě, v nejlepší způsob, jak můžete zjistit, jak to udělat (viz část II). Tam je interní firewall věta: Vaše Mozek je vaše vlastní myslet, co chcete se. Stačí vyvolat IFT a přemýšlet o něčem úplně jiném, pokud si myslíte něco, co nechcete myslet. Naučte k tom, v každém případě.

 

Některé návrhy pro Přemýšlíte o obtěžování

Způsob, jak myslet na nekonsensuální vnější je moderní prod dobytek, který může být modulována různými způsoby, že si bolest. Modulace se stane být slovy nebo kliknutí, ale to je vedlejší. Jedná se o diferencovaný dobytek prod. Všimněte si, že a pokusit se získat pocit, pro přírodu a zdroj signálu. Odkud se zdají být z? Jaká je kvalita signálu? Později můžete analyzovat Psyop věta prasata modulovaný na dobytek prod signál, když se cítíte . líbit (To může odhalit více o nich než o vás, modulace je založena na "vy" odráží od jejich špinavé nacistické zkreslující zrcadlo - s jejich záměrem je, aby vám ublíží.) Můžete mít hrubý histogram počítat autopig fráze, například. Má signál někdy cizí přízvuk nebo mluvit cizím jazykem? Pravděpodobně ne. Ale v podstatě pochopit, že nacistická prasata jsou kompletní, patologické lháře. plošší Pokud vám jeden vteřině zlomím vás Hlava III bije později, můžete se téměř spolehnout na to. patologických lhářů jen říct pravdu nominální jako součást větší lež, a cílem je zničit vaše duševní zdar a svůj život.

. Source před sémantiky (signál před sémantika) je zdrojem, kde je signál pochází, jak "osoba" odesláním, a senzorické vstupní způsob, jakým jste jej obdrželi a sémantika je význam signálu:. Je to výklad signálu a jeho modulace. Například, sémantika signálu často je jeho interpretace jako anglické věty. Pokud je signál přijde o znásilnění kanálu, ani dát sémantiku snad jako součást důkazů-hromadící procesu. Je to jen pocit máte pocit z externího dobytek prod. přítomnost nekonsensuální externí signál sám je mučení a je jediná skutečná informace, protože je o odlišení patologických lhářů, jejichž záměrem je, aby vám ublíží.

To není diskuse autopig (nebo realtime idiot). I když je to snadné. (Pokud máte pocit, jako by to.) Nenávidí to, když vás ignorovat. Jděte se na svůj obyčejný život, setkávání s lidmi, atd., a především mluvení ven a pracovat pro spravedlnost v reálném světě. můžete jen opravdu ignorovat, když víte, co se děje, když. Někteří z lidí, kteří oni pochodují kolem svých domovů, jako roboti pravděpodobně myslí , že jsou prostě ignorují. dispozici je velký rozdíl mezi zkušeným obětí se rozhodne ignorovat budoucí signály a některé dobře míněný rady-dárce, který nebyl nikdy mučen říkám "jen ignorovat."

Pokud je k nerozeznání od autopig, brát to jako kdyby to bylo autopig. U některých základních hlasových-rozpoznání typu software použít na znásilnil subvocalized myšlenky, bych mohl napsat AI-jako program, který zněl stejně jako opakující se, jednoduchý-vzorované nacisty prasata jsem obeznámen se. V tomto smyslu, v reálném čase idioti ani projít Turingův test. Skutečný lidí (kteří nejsou mučitelé) mají jména, nebudou opakovat věci donekonečna, si myslí, že jiné věci, než obtěžující vás a komentovat vaše myšlenky, a oni mohou tlačit na několik tlačítek kalkulačky. Například, proč se nikdy slyšet někoho řízení své auto na ulici myšlení "použití směrových, vole?"

Nevysvětlují, vaše myšlení k nacistické prasata, to je lepší, když špatně, co se od vás znásilnění. Ve výchozím nastavení jste jen někdy myslí na sebe. Práci k rychlému zániku nacistické klimatizace uložené na vás, alespoň tak rychle jak můžete spravovat. Pokuste se uhasit své podmíněné reakce a nahradit je pouze povědomí o spuštění pocit. Některé z nich jsou náhodné události, jako spouštěče, zatímco jiní se záměrně způsobila.

To může pomoci psát o tom, co vás zkušenosti nebo vede deník. Tam jsou výhody a nevýhody této, i když od té doby, prasata budou mít přístup k co píšete také. To by jim mohli poskytnout zpětnou vazbu, aby jim pomohla Vám mučení nebo jiné osoby. Pokud si stěžují na něco, co téměř určitě začít dělat to pro vás víc. Musíte zvážit, zda psát o tom vám pomůže se s tím vyrovnat, stejně jako když můžete sdílet s ostatními lidmi, nebo když vidíte, jak hloupé je to opravdu vypadá, když napsána. Hloupost není překážkou mučitelé, ve skutečnosti je součástí mučení. Například, pokud uděláte self-kritizovat vtip, to nebude dlouho předtím, než jsou prasata goading jste s předmětem, který vtip pro skutečné . Samozřejmě, hodně z mučení není nikdy nic chytrý mučitelé dělat, ale vaše vlastní poznatky, že tito lidé, kteří ani nevědí, přesto si vás nenávidí natolik, že poruší svou mysl, a pak jít do velké úsilí, aby se pokusili způsobit vážné újmu na vás - často zdánlivě pro vlastní zábavu.

Zkuste tuning z prasat, jako by vás mohly léčit sami na škytavku. To by mohlo fungovat, nebo alespoň pomoci vám vlak sám ignorovat prasata. Všimněte si, že povaha a zdroj signálu, mentální komárům chtěl obtěžují vás. Parazitární mysl blechy. Pokud si myslíte, že jako opice, budete tak hloupý, jak opice. Pokud se budete dívat, že televizi příliš mnoho, budete tak hloupý, jak blbci na to. Budou vás bavit přímo do kopání vlastního hrobu.

 

Jak může společnost nesnáším Defile mě?

Jak se vypořádat s tajemstvím-choval společnosti hloupý-jak-krávy "nevinné" lidi, nacistický prasata, a obětí? Nebo spolupracovníky, apologeti a šmelináři? A co lidé, kteří idiotsky ptát: "Proč jste pokračující mučení obětí tak posedlý váš mučení (a lidských práv, atd.)?" Sociálního systému, kde nikdo nemůže mluvit o slona v obývacím pokoji, i když mnoho lidí ví, alespoň, že něco tam je. Se lidé nedostanou rodí s jazyky mluvit? Nebo je to spiknutí idiotů a zbabělců? Co je sakra s těmito lidmi? Jací lidé spokojeně žijí ve společnosti, kde mučení pravidelně a systematicky se vyskytuje a předstíral, že to není? Je to stále ten starý prase otrokář mentality, nebo schopnost dívat se daleko od takových ohavnosti jako každodenní věc? Po staletí to bylo zakázáno učit otroci základní dovednosti jako je čtení. Je lepší, pokud můžete číst, ale mate přístup pouze ke lži?

Pokud budou lidi rozhořčeni nad tím co se přehlíží,ale děje, bude méně zločinů.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika