04.08.2012 05:18

Informatika a systémy (ISS)

Výzkum v oblasti informačních věd a systémy (ISS) a center po celém průzkumu, komunikace a zpracování různých forem informací. Vzhledem k obrovské pružnosti elektromagnetické energie mají téměř všechny informace zachyceny ve fyzickém světě elektromagnetickou, elektro-optické, bio-elektrické, elektro-chemické, nebo elektromechanické a je zapotřebí převodníků. Proto, jeden z charakteristických rysů tohoto výzkumu je použití matematických modelů vázaných na fyziku jevů, které jsou základem vzniku, snímání, komunikace a zpracování informací, zda mají elektromagnetické, biologické, chemické nebo mechanické. Informace, však může také vzniknout z více abstraktních jevů, jako jsou vzory anomální chování v kontrolních videjích, internetovém provozu, v datech akciových trhů, geografické nemoci dynamiky a sociálních interakcí. Vzhledem k tomu, že informace jsou komplexní, vysoce-rozměrné a doprovází hluk a nejistoty, stochastické modely hrají zásadní roli v tomto výzkumu.

Výzkumné oblasti slovy: Biologické a lékařské zpracování signálů, komunikace a senzorových sítí, výpočetní a systémové biologie, rozhodnutí teorie, řízení a optimalizace, zpracování obrazu a videa, teorie informace a komunikace, strojové učení a statistického zpracování signálu, zabezpečení sítě, Tomografické Imaging and Inverzní problémy.

Faculty: Alanyali, Carruthers, Cassandras, Castañón, Ishwar, Karl, Konrad, Little, Nawab, Nazer, Paschalidis, Pisano, Saligrama, Starobinski, Tannenbaum and Trachtenberg

Další informace: ISS webové stránky , nebo níže jsou laboratoře a výzkumné středisko webové stránky ISS fakulty podílet na:

 

Výzkumné laboratoře Výzkumná centra
Komplexní zpracování biosignálů
Řízení systémů diskrétních událostí
multimediálních komunikací
zpracování signálu vícerozměrného
optimalizace sítě a řídicí
Networking a informačních systémů
Vizuální zpracování informací
Adaptivní systémy
Informační a Systémové inženýrství
kosmické fyziky
Podpovrchové Sensing and Imaging Systems
Neuromuskulární výzkum
inteligentní osvětlení

https://www.bu.edu/ece/research/information-sciences-and-systems/

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika