09.09.2010 21:11

Gangstalking

Jedná se o organizované skupiny, kteří mají cílené jednotlivce nebo rodiny založené na nějakou akci nebo postoj zobrazený cíl, který vědomě nebo nevědomky s největší pravděpodobností použit při kontaktu s členem organizované skupiny, přes pracoviště, nebo jakékoli jiné společenské scéně. Osoba se stává terčem organizace vzhledem k jejich náboženskému, politickému či jinému přesvědčení.

Jakmile je osoba, je zařazena do seznamu pak oni jsou uváděny pod neustálým dohledem, který zahrnuje stalkingu. To je místo, kde cílovou trpí, protože tato skupina chce cíl vědí, že jsou zaměřeny tak, že cílení je více než sledování, je to trest. Skupina se také nechce někdo mimo skupinu, aby věděli, že cíl je zaměřeno tak, aby je skryté pro širokou veřejnost, ale nikoliv k cíli. Takže to ztěžuje cíl dostat někdo, aby jim pomohla, protože nemohou prokázat, že jsou cílené, protože proč by někdo chtěl sledovat nikdo a trávit tolik času a energie na ně a věci, které cílové zkušenosti je často neuvěřitelné.Tyto organizace stalkery používají cíl jako nějaký druh skrytá kamera nebo živé televizní herní show kandidáta a jsou předměty zkoumání organizace.

Tyto gang stalkery používat dva hlavní způsoby trestné činnosti:

Obtěžování v podobě klasické (pavlovien) psychologie se používá v němž normální každodenní věci se změní v operants prostřednictvím klimatizace. Ivan Pavlov, ruský fyziolog, který byl vypracován této oblasti psychologie, kde mohou neutrální podnět být použity k výrobě fyziologickou reakci. Já jsem za použití dvou typů klimatizace dohromady (BF Skinner je operant), protože pro cílovou to je podmíněna odpovědí, ale pro ty, kteří gang je operant. Používání automobilů je hlavním operant, kde věci, jako lesklé nebo blikající světlomety na cíl z větší vzdálenosti obvykle v noci, pípání roh opakovaně nebo započtení auto alarm, když cíl se zdá na dohled, jde kolem cíle, nebo když jsou doma s vozidlem s hlasitým motor (call Rumble) také motocykly s hlasitý hřmot symbolizující boj (pojďme Rumble), začíná vozidla jako cílový projde, nebo zavřel dveře hlasitě, spolujezdce těsnění (jako cíl je vozidlo prochází vedlejší silnice nebo parkoviště jiného vozidla disků až na poslední chvíli zastavit, aby se zabránilo nárazu do spolujezdce cíle na vozidlo, ale ujistěte se, že cíl je překvapený, nebo alespoň, že jsou si všiml), nebo pomocí vozidla roh v blízkosti jejich bydliště opakovaně nechat cílové vědí, že jsou sledováni.

To se používá k vytváření strachu, teroru a může řídit cíl na emocionální úzkost, sebevražda, vražda, nebo jak tomu bylo v případě Virginie pár lety, kdy mladý muž balení dvě polo-automatické ruční zbraně palbu zabíjet 20 - 30 lidí. To je místo, kde obtěžování tlačil obětí vraždy a sebevraždy.


Ostatní hlavní způsob útoku na cíl elektronické obtěžování. To je, když někdo využije jakékoliv elektronické zařízení, aby nelegálně shromažďovat informace od vás, nebo způsobit vám zranění. To by mohlo být skutečně nazval útok. Jedná se o elektronické zbraně, které způsobují zranění, které se říká, že nejsou smrtelná. Podle Title50 USC § 1520a Kapitola 32 vojenských a prosazování práva mají podle zákona povoleno použití non-smrtící zbraně. Tyto EMF zbraně, režie škodlivé vysoká energetická zařízení, radar zbraně, zvukové signály image indukce, sledovací zařízení, nebo laserů způsobit pin velikosti popáleniny, svalové křeče, bolesti hlavy, podráždění očí, závratě, nevolnost, kožní vyrážka, otok obličeje, křeče, deprese, záchvat, poruchy spánku, zmatenost, paměti potíže, halucinace, atd. To opravdu dá cíl na hraně, protože vědí, že jsou kráčel všude chodí a teď jsou experiment těchto nových elektronických modulů. To samozřejmě vyvolává strach a hrůzu.

Jiné formy útoku jsou sabotáž cíl je vůz, telefon, mobilní telefony, počítače nebo obtěžování, vstupující do cíle pobytu nelegálně, a tím vyhledávání. To vše jsou závažné trestné činnosti a jsou prováděny příliš horlivým, vlastenecké, rozjetého vlaku, Lynch dav, skupina myslí lidé, kteří vydávat za občany dodržování zákonů, které jsou ve skutečnosti zločinci, kteří patří do tajné společnosti, podobně jako nacisté. 
Jejich seznam trestných činů rozsah pro přečiny takový pomluvy, urážky, pomluvy, vinu na zločinech, jako je narušení soukromí, stalkingu, emocionální úzkost, pronásledování, vandalismus, ničení majetku, spolupachatelem trestného činu, a vraždy.

 

 

Gangstalking techniky

Těchto technik je několik typů, které jsou často používány proti cílené jednotlivcům. Tam jsou jiné použité techniky , ale to jsou některé z hlavních regionů.

Psychiatrické Odvetná

Tato částka byla použita v Rusku , že disidenti jsou uvedeny jako duševně chorý. Tato praxe se nyní používají proti pracovníkům v Americe a dalších demokratických zemí .

" Napříč Spojenými státy , které společnosti chopili obavy z násilí na pracovišti , aby zrušil nesouhlas . Stovky velkých korporací je najali psychiatři a psychologové jako konzultanti poradit jim , jak se zbavili "ohrožování " pracovníků. Oni říkají, že oni jsou pouze reagují na 1970 Směrnice z USA bezpečnost práce a administrace zdraví , které udržují " bezpečné pracovní prostředí . "Ale tím, že kreslí definici " hrozit " v co nejširší míře , jsou samy o sobě dává nový klub na bang nad hlavami pracovníků . "

 

Sledování 24 / 7

 Hlavním cílem je profilovaný vidět tam, kde žijí, pracují, obchod, hry, kteří jejich přátelé, rodina, spolupracovníci, sousedé. Cílem je potom následuje asi 24 / 7. Vozidla a nohy hlídky jsou používány, zatímco cíl je na veřejnosti. Je-li cíl žije v bytě bude zahrnovat žádá o spolupráci sousedů, nebo požádat, aby využily svého bytu či bytů, zatímco oni přemístí jinam. Pokud jste majitele domů budou vidět, pokud mohou získat podporu na své sousedy. Informátorů se bude snažit přiblížit k cíli, nebo jejich okolí. Budou se snažit obklíčit cíl. Ve spolupráci s přáteli, rodinou, sousedy a spolupracovníky bude dosaženo. Cíle komunikace budou také sledována. To zahrnuje veškeré telekomunikační zařízení, počítačové aktivity, a mail.

 

Izolace


Pro tento obtěžování být úspěšný , je důležité být schopen izolovat cíl od přátel , rodinných příslušníků , co- pracovníků, a dokonce i manželé . K dosažení tohoto izolaci mnoho metody jsou používány v ceně, ale ne omezený k: pomluvy , lži, falešné soubory , sabotáže , cokoliv, co dostane cíl do situace, kdy nemají žádný systém podpory . To je pro ně důležité uspět.

 

Napodobování a hluk kampaně

Narušení cíle života, spát s hlasitým elektrické nářadí, stavební, stereofonní, dveře zabouchnout, atd. Mluvit na veřejnosti o soukromé věci v životě cíle. Napodobování činností cíle. V podstatě nájmu cíl vědí, že jsou v cíli života. Denní rušení, nic, co by bylo příliš zjevné, aby netrénované oko, ale psychologicky ponižující a poškozuje cílové v průběhu času. Hledání on-line za Gang-Stalking, plyn-osvětlení, Mobbing, pouliční divadlo a následujte odkazy.

 

 

Klasická klimatizace.

 Získání cílenou individuální citlivost na každodenní podněty. Cílenou individuální průběhu měsíce nebo dokonce roky, je negativně citlivé na každodenní podněty, které se pak použije pro obtěžovat je. Používá se na veřejnosti, aby věděli, že jsou neustále obtěžováni a monitorovány. Některé příklady každodenní podněty, které by mohly být použity, zahrnují: zvuky, barvy, vzory, akce. Např. Červená, modrá, bílá, žlutá, pásky, pera klepnutím, tlačítko cinkající, hlasitý kašel, hlasité pískání, hlasitý potlesk plácnutím rukou dohromady, mobilní telefony, notebooky, nerovnoměrné / podivné jízdě (a chování) atd.

  

Puliční divadlo.

 To by se mohlo zdát neškodná pro tyto cizince, ale to mohlo být příčinou velký psychologický trauma na cíl. Např. Blokování cílů cesty, jak se před nimi v souladu, řezání či boxu je v na silnici, říká nebo dělá věci, vyvolat odezvu od cíle. Atd.

 násilná osoba Registry


Některé cíle mohou zjistit , že jsou cílené , protože byly umístěny na Násilná osoba Registry. To znamená, že bude mít příznak , že přijde kamkoliv jdou seznamu je jako násilný nebo potenciálně násilného . To se může stát kdokoli , pro jednoduché důvodů a bez vašeho vědomí. To může jít o celé roky. Prosím přečtěte si Jane Clift je Story .

Mnohé země mají podobné seznamů. V Kanadě a USA tento druh výpis spadá do Společenství pro bezpečnost a ochranu zdraví .

Brighting


Jako cíle chodit na ulici , většinou v noci , civilní špioni / snitches obrátí na své vysoké paprsky . To by mohlo blikat jednou nebo dvakrát v cíli .
To by mohlo být použito k cílům let vědí, že jsou sledováni , se však tyto signály mohou být také způsob, jak Respondentky v osobních automobilech v noci , komunikovat se svými kolegy protějšky . noha hlídky pak sdělí zpět na informátora v autě , pomocí kombinace ruční signály .

Dopravní nehody


Cílené Občané si stěžují na řezaný off , řízený ze silnice a v blízkosti fatální nebo smrtelné autonehody . Pěší cíle si stěžují na automobily, které důsledně řezu je pryč , je hit od auta, a další téměř u nehody .

Cyber Stalking

 Skupina chování, ve kterém jednotlivec, skupina osob nebo organizace, využívá informační a komunikační technologie obtěžovat jiné osobě, skupině jednotlivců nebo organizací. Takové chování může zahrnovat, ale nejsou omezeny na přenos hrozby a falešné obvinění, poškození dat nebo zařízení, krádeží identity, odcizení dat, počítačové sledování, obtěžování nezletilých dětí pro sexuální účely, a jakoukoli formu agrese. Obtěžování je definována jako postup, jenž rozumná osoba, která má v držení stejné informace, by si způsobí další rozumný člověk trpět emocionální úzkost.

 

 

Vytěsňování / Mobbing


Když cíl je na veřejnosti, civilní špioni / snitches obvykle snažit box cílové palců Např . Budou obklopují cíl na náměstí , jako je tvorba , pokud je to možné. Budou stát příliš blízko k cíli , nebo roj je.

 

Režie: Konverzace


Jedná se o rozhovory , které naprosto cizí lidé budou mít na veřejnosti týkající se cíle a jejich osobní situace. Např . Budou opakovat věci cílové řekl ve své domácnosti, nebo na telefonu. Budou nechat klesnout velmi osobní údaje do konverzace , která by mohla být založen pouze na cíl.

Např . Civilní Spy # 1 . Je to škoda, strýček Ed nebude moci přijít .

Civilní Spy # 2 . Jo , protože zemřel golf v sobotu .

Cíl bude právě se dozvěděl o smrti přednost strýce ( možná pojmenovaný Ed . ), zatímco v golfu .

Elektronická Obtěžování

Elektromagnetické zbraně a frekvence budou použity na cílové jejich domovů. Účelem použití EMF ( elektromagnetické frekvence ), na cíle a jejich sounáležitosti mají mnoho podob . Elektronická frekvencí může zničit elektronické zařízení .

Elektronická frekvence může být použita pro sledování a sledování uvnitř domů a při práci. To může být také použita pro účely poruchy spánku . Při těchto provedení těchto Skryté vyšetřování pocit, že psychologicky zničil cíl , kde jsou v blízkosti rozpis začnou používat tyto zbraně . Budou také používat tyto zbraně v případě cíle nebudeme spolu s jejich obtěžování protokolu.

 

Emoční oslabovat


Toto je podobné pojetí energie nebo psychického upíra . Víte, negativní lidi, kteří mozků svou energii , když jsou kolem nich , nebo které jsou opravdu dobré je přenést jejich negativity na vás . Jako cíl si jsou vystaveny desítky lidí na denní bázi , mnoho z nich , kteří si nepřejí vás dobře , nebo chcete ublížit , i když vás neznám .

Aniž si to uvědomil jste se také citově , duševně a duchovně poškozeni na denní bázi . Po čase to může dostat k vám, a oslabit vaši obranu . To je, když si můžete všimnout, že jste náchylnější k této formě energie mozků. Je to velmi reálně existující jev a jeden bude na dávat pozor . Jakmile jste máčením energie tímto způsobem , všimnete si, že je to jednodušší pro tyto lidi pro přístup k životu a způsobit škodu jiným způsobem. Tam jsou emocionální stínící techniky, které mohou být použity na pomoc snažit zabránit. Existují také společnosti LOT knih se píše o tyto druhy negativní energie odvodnění lidí.

Chycení do pasti


Lákat do nebezpečné , obtížné nebo kompromitující situace . Civilní Spies / Snitches se bude snažit nalákat cílů do různých situací, za jediným účelem , kterým je. Nastavení cíle by mohla zahrnovat jak se jim zatčen , institucionalizované , zřízené na falešnou sexuální obtěžování poplatky , poplatky za drogy , ilegální pornografické materiály , atd. Jakmile se to stane , je to dát na cíle v ohrožení pro zachycení , aby se stal civilní špioni sami .

Falešná Důvěryhodnost zprávy


Falešná Důvěryhodnost zprávy . Je to stanovisko Gang Stalking World, že falešné důvěryhodnost zprávy jsou využívány k diskreditaci a jemně útok legitimní webové stránky , včetně Gang Stalking Svět internetových stránkách . Pod rouškou dělá dobré pro komunitu .

Co je zajímavého o falešné věrohodnosti zprávy , které stránky si cíleně a které stránky nemají .

Chcete-li zjistit více, navštivte tuto vlákno . https://gangstalking.wordpress.com/2009/04/10/credibility-reviews-and-terms

Soubory


Bylo uvedeno , že cíle budou mít varování značky umístěny proti jejich soubory . Informace jsou pak sdíleny s příbuznými , sklad chovatelé , přátelé , a společenství jako celek . Soubory jsou obvykle nezůstalo pozadu , ale jsou použity k předsudkům a pomluvy osob před cílem. Tyto soubory mohou být použity k plodí společnost přátel a spolupracovníků z cílů.

Soubory mohou mít obraz cíle, a informace o některých údajných trestných činů , nehod , že cíl byl označen za , nebo je předmětem šetření pro . Informace je obvykle velmi přesvědčivá a pomůže dalšímu get cíle obtěžován jejich okolí .

 

Gaslighting

 

·  Dělat jen málo věcí, které se snaží , aby cíl si myslí, že se může zbláznit .

·  Přicházející do svých domovů , pohybující se v jejich okolí nábytek .

·  Změna oblečení, které si koupili , a jeho nahrazení s podobnými , ale horší položky .

·  Vzhledem k malé předměty a pak jejich nahrazení později .

 

 

Nedovoleného vstupu

  •  Chcete-li Gaslight cíl.
  •  Je použit na pomoc profilu cíl.
  •  Chcete-li nastavit nelegální dohled .
  •  Je to způsob, jak zjistit intimní podrobnosti o cílech . To může být použita později k vytvoření cíl pomocí lidem v fotoalba ,  nebo režie rozhovorů o věcech v bytě cíle .

Nelegální Dozor


To zahrnuje vytvoření audio a někteří vizuální sledování cíle.

  • Odposlouchávání cíle telefonu.
  • Dozor v cíli bydliště
  • Poslech na mobilní telefon a tvrdé linie konverzace .
  • Nabourávání do svého počítače a učí o tom, co je cílem dělá , stránky jsou časté .
  • To také pomáhá vytvořit profil cíle , a to je také užité na pozdější psychické útoky proti cíl.

 

Osvětlení cíle,


To je něco , že východoněmecká tajná policie Statsi se na cíle. Oni by spray cílů oblečení s materiály, které by jim záře , nebo by ozářit cíle s X -ray stroje tak, aby cíle by začaly zářit ve tmě , což usnadňuje se jimi řídit . Některé cíle byly zaznamenány extrémní viditelnost v noci . Je těžké uvěřit zemí mimo východní Německo by používání takových postupů , ale je to být možné , že by neměla být vyšší než vypadal .

Intimní Infiltrace


To je místo, kde civilní špioni / snitches půjde z jejich způsob, jak dostat do cíle života. Budou se snažit , aby forma přátelství s cíli . Budou se snažit vytvářet intimní vztahy s cíli .

Získají blízko k lidem , které jsou propojeny s cíli . Let před cílovým kdy si uvědomí, že jsou cíle , které se bude snažit dostat do cíle života.

Např . Nemohou-li se dostat do vašeho života , ale vy jste nejlepší přítel , jejich nový významný druhý může být jen civilní špion / práskač . Totéž platí i pro sourozence a lidé , které vstoupí do jejich života .

 

 

Mail a e-mail manipulace


civilní špioni / snitches ukradne váš mail. Budou zpoždění doručení pošty , a také se ujistěte, že váš mail nedorazil . Další věc jsou známé , je manipulací email . Budou zpoždění email, odstranit email, a zastavit email , který jste odeslali z přicházejících

 

 

Napodobování

 Informátorů se bude snažit mimick akce a činnosti svých cílů. Informátoři se v době dovolené, kdy opustí cíl, bude se často snaží oblékat jako cíl šaty. Budou vyhodit odpadky, když cílový vyhodí odpadky. Mohou splachovací záchod, když cílový spláchne do záchodu. Budou se někdy pokusí mimck bez ohledu na cílovou dělá. To vše je navržen tak, aby psychologické války, takže cíl opět cítí jako jsou pod dohledem po celou dobu.

 

Profilování

Cíle budou sledovány a profilované dlouho před tím, než vůbec zjistí, že jsou určeny pro tento druh obtěžování. Profily bude vytvořen na cíle do roku:

Po nich. Po lidi jim blízké. Vloupání do jejich domovů a prochází jejich majetku. Poslech jejich volání. Nabourávání do jejich počítačů. Shromažďování informací od přátel a rodiny. Vidět, kde se jim líbí, nakupovat a jíst. Jaké jsou jejich slabiny. Věci, které se jim líbí a nelíbí. Co můžete uplatit jim? Co můžete vydírání jim? Jak můžete tyran je? Jak mohou nejlépe řídit? To vše se bude použita dát dohromady profil cíle a pak se dostat do situace, jejich neprospěch, a chycení do pasti.

 

Náhodné setkání

To bude lidi na ulici, kdo jste náhodně a nečekaně narazit. Vypadá to úplně přirozené a zdá se, že náhodné setkání. Mohou požádat o telefonní číslo po zapojení Vám v rozhovoru. Zeptejte se tě, nebo jen zeptat, kam jdete. Cokoliv od malých mluvit delší konverzace. Vše s cílem dozvědět něco o vás, nebo i jen dostat vás něco udělat.

 

Zničené vztahy

Když cíle jsou ve vztahu, se respondenti snaží zničit, aby vztah. To by mohlo být přátelství, rodina nebo významný jiní. Pokud je to romantický vztah, budou zjistit, jaké jsou vaše dalších významných rád a snaží se je přimět, aby podvádět, nebo nechat. Pokud je to přátelství, které budou lhát, aby se mezi vás. Totéž platí i pro rodinu. To se provádí tak, že cíle nebude mít žádné podpůrné prostředky, jakmile si uvědomí, že něco je špatně v jejich životě.

 

Senzibilizace

To je čím dál cíle citlivá na každodenní podněty. Např. Barvy, vzory nebo každodenní činností. Např. Červená, pásky, psací potřeby, píšťalky, hlasitý kašel, tleskání, vlny, klíče cinkající.

Např. Joe bude obléhán v práci a jako součást které denně mobbingu jeho spolupracovníci budou hlasitě kašlat na něj pokaždé, když ho obtěžovat tím, že vyzvala ho jména jako poražený, bezcenné, lame, dementní. Budou ho pomluvy a jiní jsou pomlouvali ho show znechucení tím, oslňující a kašle na něj.

Na veřejnosti, že budou následovat ho hlasitě a nepřístojně kašle na něj. Když půjde do obchodů, které budou mít ostatní, aby učinili totéž. Po měsících nebo letech tohoto, Joe se stal citlivý na této podněty a může být použit k obtěžovat ho bez jména a do očí bijící vypadá. Asociace byla vytvořena, protože všechny ostatní obtěžování.

 

 

Rušení hlukem

To bude zahrnovat cokoli od dveří zabouchl nad a pod cíl. Odvoz odpadků dveře, dveře auta, hlasité stereo, dupání, sténal v určitou dobu, hlasitý kašel, hrnce bouchání, voda tekoucí, skříňových dveří se zabouchl, lednice motor běží celou noc, elektrické nářadí, atd.

 

Pravidla organizovaného obtěžování - gangstalkingu

1. Turn cíl do svého nejhoršího nepřítele.

Díky použití pečlivě budovaný sérii incidentů, které vedly k extrémní obtěžování epizoda, vyvolat příznaky podobné post-traumatický stresový nepořádek v cílové, obchází jeho racionální mysl. Fyzické změny v cílové mozku způsobí, že mu je velmi vnímavý hrozeb v jeho okolí. Jakmile je cíl byl citlivé tímto způsobem, nekonečná řada menších incidentů bude stejně efektivní - psychologicky - jako skutečné fyzické útoky.

Pro některé cíle, tento druh citlivosti, není nutné. Cílovou fantazie - ať už jeho myšlenky jsou jeho vlastní , nebo ne - bude to nutné škody.

2. V omyl cíl při každé příležitosti.

Podvádět cíl do děje poté, co špatně nepřátel je vynikající způsob, jak se dostat k cíli hodit let jeho života pryč. Ujistěte se, že každé fázi cíle kampaně má alespoň jeden velmi zavádějící vysvětlení.

Hrát na cílové vědecké ignorance nebo pověry. sondy své přesvědčení, a vést ho cesta rozkoše.

Tento proces pomáhá izolovat cíle od lidí, kteří mohou být schopni, aby mu pomohli, kdyby věděl, co byl proti.

3. Mají nové taktiky připraven, když ty staré přestávají pracovat.

Nová taktika, nebo originální variace na starou taktiku, mohou být válí podle potřeby. Vedení cíl je každou minutu obsazení s bojovými off skutečné nebo domnělé útočníky je skoro tak dobré, jak ho zabít.

Na druhou stranu, když taktika se stále pracuje, stále používat ji - po celá léta, dokonce desetiletí, je-li to nezbytné.

4. Nikdo nemůže být dovoleno vědět, jak to oni používají.

Mobbing skupiny nemůže být řečeno, že byli podvedeni do napomáhání a navádění těžký zločin (stalkingu). Způsob, jakým jsou cíle provokoval do hraní divně na veřejnosti musí být skryta z těchto skupin.

Vydíral nebo placené dělníky, nemůže být dovoleno, aby věděli, že oni přispívají k vraždě. Musí nechat svést k názoru jejich protiprávní jednání budou odměněny, i když ve skutečnosti jsou uvězněni v jejich roli pro život, a jsou považovány za postradatelný.

Mind-kontrolované cizími lidmi, kteří se v na kampaň nemůže být ani dovoleno nahlédnout, jak mají své mysli byly porušeny.

Orgány, které nejsou v tom, a pokusit se vyšetřovat, musí být od uvědomují, že jejich očekávání pro důkaz trestné činnosti jsou si pohrávala s.

5. Získejte všichni v cílové život k účasti v pronásledování.

To může pomoci vykreslit cíl jako nebezpečný zločinec, nebo deviantní. Dělníků může pomoci s-up rámu, který provokuje cíl v chování v souladu s předpovědí: "Podívejte se, podívej se na to, jak podivně je to herectví. Ví, že dělá něco špatného! "

Dokonce i když není zvěsti, cíl může být na věří , že je jeden, a to prostřednictvím využití podprahové vlivy na lidi kolem sebe.

6. Nikdy nenechávejte žádné důkazy za sebou.

Vyhněte nebo zakázat kamer. Nepoužívejte nic ukrást cenná, které by mohly vyvolat policejní vyšetřování. Zjevné sabotáže jsou nepřichází v úvahu. Inscenoval dopravní nehody musí vypadat náhodné pro nezasvěcené. Použití elektronické obtěžování místo napadení cíle osobně.

Použijte psychologické klimatizace je přesvědčit cíl kombinace běžných barev, zvuků a tvarů. Tyto podněty mohou být použity k obtěžovat cílové ve veřejných, aniž by někdo jiný vidět to.

7. Opravdu špinavou práci dostane uloženy na kariéru zločince.

Zákon-dodržující občané nemohou počítat k páchání trestných činů, jako je vandalismus, nebo vloupání, nebo útok. Pro tyto úkoly, volat v dělníků s trestním pozadí. Kariéra zločinci budou mít mnoho užitečných dovedností, které jim umožní vytáhnout z přidělené úkoly, a pokud se chytí, vina padá přímo na nich.

8. Play nežádoucí proti sobě.

Lidé přemýšlením nejvíce prominentně v cílové kampaně mohou samy o sobě být cílená, nebo být kandidáty na cílení v budoucnu. Mohou být považovány za postradatelný, a cíl budou vyzváni, aby na ně útočila.

9. Nikdy to platí pro lidi na dně.

Lidé běží tyto programy si všechno pro sebe, ale účastníci nemohou být dovoleno vědět (viz pravidlo 4).

Pracovních míst může být vytvořena z tenkých vzduchu pro dělníky, a to díky agentů v HR nebo manažerských pozicích. Podnikatelé by mělo být umožněno zbavit majetku od cíle. Spolupracovníky může dostat šanci na zaměstnání cíl je nucen vyklidit. Tyto a další odměny může být odňata stejně snadno, jako byly poskytnuty.

Účastníci v těchto kampaních jsou crafting lano, které budou použity k pověsit je.

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika