24.09.2010 09:40

Možný výklad fází programu cílené osoby (TI)

 Po probíral výsledky posledního průzkumu cílových osob, myslím, že jsem viděl dost, a slyšela dost, aby vysvětlila, co se děje na pevná většina lidí, kteří cítili, že je třeba hledat místa, jako je tento.

Kromě určitých geopolitických událostí z roku 2001 je významným rokem pro cílení.Blízko-většina cílů dotázaných zprávy je zaměřena na daný rok, nebo později. Nejen, že:

  • V roce 2001, "film Čistá duše", byl propuštěn, ochotně vysvětluje, že každý, uváděla, že kráčel / obtěžován velký počet lidí, a stěžuje sluchových / poruchy vidění, musí být duševně nemocný.
  • Také v roce 2001, Lawson vydala knihu, "terorista Stalking v Americe" (ISBN 0-9703092-0-1), vysvětluje, že pokud osoba, vystoupil s věrohodnými příběhy stalkingu / obtěžování na velký počet lidí - ti lidé nebyli jen ne pracovat pro vládu, oni byli "anti-vládní extremisty". Jeho následná-Up kniha pokračuje ve stejném duchu.

Masové mediální útok nekončí s těmito zdroji. Napsal jsem o plný frontální útok na veřejnosti vnímání cílů před.

Nejenže zavádějící informace o cílení vycházejí z televizní pořady, filmy, knihy a noviny, ale vychází z cílů samotných. Stejně jako v případě vysílání dezinformací, narrowcast dezinformace, která pochází z cílů je často zcela pravděpodobné odvolání.

Takové řízené strategie pravděpodobné odvolání, sofistikované dezinformace - zaměřena na cíle a veřejnost - mohlo být pouze několik zdrojů. Zaručeným elektronickým obtěžování zaměřené na cíle, může být pouze z mnohem menší seznamu zdrojů. Kdo ovládá technologii pro pokročilé elektronické obtěžování je v podstatě v kompletní kontrolu nad situací - velitel zbraní, které mohou, budou na, undetectably ovládání lidí, vyvolat příznaky duševní choroby, aby někdo nemocný, nebo ho zabít, bez zanechání stopy. Že kontrolní agentura vypracovala systém pro hubení škodlivých nebo kontrolu potenciálních majetku, který nazývám "program".

"Program" je samo o sobě zdrojem dezinformace. Jak uvidíte, na každém kroku na způsob, cíl je utrpení, tam je přinejmenším jeden vysoce zavádějící vysvětlení pro to, co se děje s ním. Tam jsou také více úskalí. Pravděpodobnost, že někdo bude dělat, že k vysoké úrovni porozumění, a být schopen dostat slovo, jsou velmi tenké.

Musím zdůraznit: to nevysvětluje všechno, co se stalo do každého cílového. Některé tyto osoby jsou prostě hit s elektronickým obtěžování od začátku. Jiní se nikdy zkušenost nic kromě toho, co se někdy nazývá organizována stalkingu - pokud vědí. Někteří si vybrali k obtěžování bona fide organizované trestné činnosti, a pak se na ně upozorňováni federální agentury kvůli harassers samy jsou pod dohledem. Poslední a nejdůležitější, vysvětluje, jak program funguje nevysvětluje, proč jste se do programu.

A teď, podívejte se na to, co si myslím se děje.

1. Trap

V "program", ty jsi vlastně cílená, než bude provedena zřejmé, že jste cílené. V té době jste dal pod dohledem. Je pravděpodobné, dále shromažďování zpravodajských informací o vaší motivaci a minulost na základě tajné Internet / telefon snooping programy,firemní data-mininga dalších zpravodajských zdrojů. Klíčové osoby ve vaší minulosti mohou být identifikovány a podprahově vyslýchal o jejich vztazích s vámi.

Během této fáze, může vám být šťouchá, manipulovat, lákal, nebo podvědomě ovlivněna do přijetí opatření, která usnadní pro vás být kontrolovány později. Hráči, kteří pomohou s kampaní byly přesunuty na místo, používají podobné metody. Jinými slovy, vy jste byl zřízen - praxe, která je jak starý jako informátora systém, protože je to velmi efektivní.

Nemáte šanci si všiml této fáze, mnohem méně unikat to.

2. Spoušť

Zdá se, nastavit celou věc off sami, tím, že menší akce, nebo mluvit nedbale. Co děláte pro spuštění kampaně budou zřejmě mít své vlastní svobodné vůle, i když to může být výsledek podprahové vlivy. I když to, co děláte bude zdát zcela neúměrné reakce na, budete těžko obhajovat své akce, a můžete dokonce i pocit viny.

Trigger může způsobit, že chodit do pasti, která byla postavena v předchozí fázi, nebo to může zdát být zcela nesouvisí s žádných okolností před vaší akci. (Klasický příklad: jste přítlačné nesprávné osobě, a najednou celou svou sociální síť se zdá být přichází po vás.)

V tomto programu, spoušť byla jen záminka  pro to, co lidé za svou kampaň chtěl udělat, po celou dobu.

Úskalí
  • Jestli je zřejmou příčinu vaší kampaně, je to prakticky zaručeno, aby se skutečnou příčinou vaší kampaně.
  • Misidentifying vůdce pomáhá vám poslal na multi-rok stříhat lov.

 

3. Společenství nebo na pracovišti-založené obtěžování

Vaše kampaň byla provedena zřejmé, na vás, ale ve velmi podvodný způsob. Je velmi jednoduché zavěsit štítek na tento druh obtěžování - "šikana", například - ale tam jsou určité problémy s úředně uznané označení pro to, co se děje.

  • "Mobbing" samotný nevysvětluje vysoce koordinovaný a důmyslný psychologické války taktiku.
  • Proč je tak těžké chytit pachatele (trestní pachatele, na rozdíl od lidí, kteří se účastní pouliční divadlo)? Jak to, že vždy se zdá být o krok před vámi?
  • Jaké jsou mechanismy, jimiž Společenství / pracovišti harassers koordinovat - někdy zahrnující desítky či stovky cizinců celkem v průběhu dne - a jak to, že nikdo není schopen najít tyto mechanismy?

Nicméně, to bude zdát jasné (vám), že to, co jste proti, je dobrá staromódní mob, které používají obtěžování taktiky místo zjevné útoky, aby se ochránili od právní odplaty. Pokud nechcete opustit oblast, může tuto fázi jít na několik let, nebo na dobu neurčitou.

Pokud nemáte žádné hluboké vazby, budete pravděpodobně uzavírat je to rozumné jen opustit oblast, spíše než se snažit bojovat proti davu. Extrémní obtěžování epizoda, kompletní s zjevné pronásleduje policie, shlukování / rojení, pouliční divadlo jichž se zúčastnily stovky lidí, v průběhu dne, a tak dále - může stvrdit dohodu.

Úskalí
  • Tvorba divoké obvinění
  • Rozohňovat na lidi, kteří hrají vedlejší role

 

4. Teroristické / pomsta stalkingu

Jakmile opustíte oblast - buď se snaží nalézt mír v dočasné ubytování, nebo pohybující se o dobré - zjistíte, že kampaň má zřejmě za vámi. Pokud se to nestalo už bude zřejmé, z vás, že jste pod 24 / 7 dozor, a obtěžování epizody bude zahrnovat témata z vašeho soukromého návyky.

Operačního střediska bude pravděpodobně zřízena ve vašem okolí, a to taky, bude jasné na vás.

Dozoru budou zdát stále invazivní. Opatření, budete mít se chránit před následovat sledoval se může zdát pro práci na chvíli, ale pak to bude jasné, že opatření jsou neúčinná.

Navázání kontaktu s porozuměním Společenství cílů v této době může způsobit, že pocit, že jste odpovědi na všechny otázky, ale samozřejmě nemusíte, protože ani vy, ani nikdo jiný v komunitě se podařilo chytit pachatele trestné. Krom toho, jak vaše kampaň se stěhuje do pokročilejší fáze, budete nuceni přijímat stále spiklenecké a absurdní vysvětlení, jak se tyto údajné "Vigilante gangy", podařilo převzít kontrolu nad pokročilého Non-Lethal Weapon (NLW) technologii používat proti vám.

Úskalí
  • Napadení / stalking vnímán harassers, jak se zatčen
  • Jednat se, jak se zavázala
  • Hořící peníze na soukromých detektivů
  • Objevování Lawson kniha nebo jeho následovníci

 

5. Zdánlivý známky duševní nemoci

Budete zkušenosti věci, které prý jen náhodou duševně nemocným lidem, jako je například zrcadlení svého soukromého života, o televizních programech, numerological senzibilizace, a tajemné zvuky.

Co Vás může být vysvětlena pryč jako zneužití některé neobvyklé, ale zdokumentované technologie - jako jsou vojenské NLW či Tiché Ozvučovací technika - stejně jako existence Stasi-jako organizace pobíhali a přinutit lidi ve vašem utility společnosti do obtěžující vás .

Toto je poslední fáze, ve které Lawson kniha nedává smysl vůbec.

Úskalí
  • Hledám psychiatrickou pomoc
  • Rozohňovat na lidi, kteří se zdají být "v tom"
  • Příjem tajemné pocity (plus pouliční divadlo) v nominální hodnotě, a působí na požadovaný výklad

 

6. Mind technologie řízení provedeny hrubé

V konečné fázi, nápadný dozor bude rozšiřovat o obtěžování ozvěna témata z vašich vlastních myšlenek, někdy v reálném čase. Mind kontrolní technologie bude také zřejmý - od syntetických telepatie nuceným pohybem.

Mnoho cílů se bude na tomto místě, snadno pochopit, že většina pokročilých funkcí významné zpravodajské agentury nebo vojenské organizace byly použity proti nim. Pouze otázky, proč a jak, a snaží se odpovědět na tyto otázky, aniž by velmi dobrý přehled o tom, co se děje povede k nekonečným ocas-honit.

Úskalí
  • Hledám psychiatrickou pomoc
  • Hledám pomsta ("každý zločinec bude dělat")
  • Příjem vysvětlení vašeho manipulují s 'nebo vyvolané pocity za nominální hodnotu
  • Ohrožující vládní agentury nebo úředníky, aby si jejich pozornost

 

Nejlepší současný výklad pojmu "program"

Mind řídicí techniky, především podprahové ovlivňování, byla použita na vás a lidi kolem sebe prakticky od počátku, aby pomohla etapě, co jsem volal velká přehlídka. Tak byly pokročilých forem sledování.

Co si myslíte, že jako gang stalkingu nebo organizované stalkingu neexistuje, pokud jde o program se týká. Ano, jsem jsi kráčel let - ale ne legie lidí na zemi, kteří hrají vedlejší role ve svém zaměření. Ti, kteří je řídí jako loutky, jsou skuteční pachatelé, skryté za zdí technologií a psychologické operace.

Existuje několik standardních pěšáky, které se zdají zvykat v každé kampani:

  • Malý počet provokatéry přestěhovala do výlučně provádět dlouhodobý akce proti tobě;
  • Ohrožena aktiva pracující na rozvodných společností;
  • Dullards a zavrženi, manipulované do blíží k vám, jejich slow-wittedness a / nebo sklony usnadňují podvědomě ovlivňovat do bytí otevřeně nepřátelská vůči vám, aniž abys jim dal vědět kampaň ještě existuje.

Hra off nežádoucí (jste jeden z nich) proti sobě, je společná taktika. Někteří z lidí, že jste se proti může být cílená sami, nebo by mohly být kandidáty na cílení v budoucnu.

Každá fáze tohoto programu je velmi zavádějící. Funguje to tak dobře v omyl cíle, částečně proto, že neexistuje kvalitní informace široce dostupné (zatím) o velký obrázek, ale hlavně proto, že konečný vysvětlení je tak neuvěřitelný. Informace, které jsou široce dostupné podporuje cíle pro zobrazení dění kolem nich z hlediska vnějších událostí - nepřipouští kognitivní zkreslení, pouliční divadlo a jiné podvody, podprahové vlivy, nebo PTSD-jako přecitlivělost. (Některé obhajoba stránky ještě o krok dál, útočící cizince za to, že uznává vnímání cílů, jak jak se věci skutečně mají.)

Chcete-li vystavit program jako cílenou individuální, budete muset potvrdit roli vaše vlastní vnímání při získávání sevřen program. A budete muset zaměřit na aspekt programu, který je nejvýznamnějším (a nejvíce ohrožující) pro širokou veřejnost - technologie řízení paměti, které lze použít proti každému, na vůli. Příběhy organizovaného obtěžování, spíše než vypadat směšně neekonomická a doklad o klamné myšlení, mohou být koncipovány jako chlazení komentáře o tom, jak kontrolní technologie mysl může být zneužit - a přesvědčivý důkaz, že mají být použity proti velké množství civilistů.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika