23.07.2010 22:18

Kontrola mysli

 Dnes Mind kontrolu nebo přeškolovat na akademické půdě , je obyčejně odkazoval se na jako donucovací přesvědčování , donucovací psychologické systémů nebo donucovacích vliv . Stručný popis níže pochází z Dr. Margaret Singer emeritní profesor na University of California v Berkeley uznal vedoucí orgán ve světě na ovládání mysli a kulty .


Nátlaku je definována Americký dědický slovník , jako jsou:

1. Chcete-li síla působit , nebo myslíte, že určitým způsobem
2. Dominovat , omezit , nebo kontrolu síly
3. Chcete-li dosáhnout silou.


Donucovací psychologické systémy jsou změny chování programů, které používají psychické síly v donucovací způsob, jak vyvolat učení a přijetí ideologie nebo určený soubor přesvědčení , myšlenky , postoje, nebo chování . základní strategií použít provozovatelé těchto programů je systematicky výběr , pořadí a koordinovat mnoho různých druhů donucovacích vliv , úzkost a stres -produkovat taktiky během nepřetržitého období. V takovém program je předmětem nucena přizpůsobit řada malých " neviditelných "kroky . Každý krůček je navržen tak, aby se dostatečně malý , takže předměty nebudou oznámení změny samy o sobě nebo určit donucovací charakter užitých postupů. předměty z těchto taktik není uvědomit si skryté organizační účely donucovacích psychologické program až mnohem později , pokud vůbec . Tyto taktiky jsou obvykle použity ve skupině , kterým se dobře míněná, ale klamal " přátel a spojenců " oběti . Toto drží oběť od uvedení do ego obrany jsme se normálně udržují ve známých znesvářených situacích. donucovací psychologické vliv těchto programů mají za cíl překonat jednotlivce schopnosti kritického myšlení a svobodná vůle - na rozdíl od případného odvolání na informované rozhodování . Oběti postupně ztrácejí schopnost samostatně rozhodovat a cvičení informovaný souhlas . Jejich kritické myšlení, obrany, poznávací procesy , hodnoty , ideje postoje , chování a schopnost důvodu jsou ohroženy technologického procesu , spíše než smysluplné svobodné vůle , racionality, nebo vlastní hodnota nebo hodnota myšlenky nebo návrhy jsou prezentovány . Jak fungují ?

taktiky používané k vytváření zbytečných psychologické a sociální vliv , často prostřednictvím zapojení úzkost a stres , se dělí do sedmi hlavních kategorií.

Tactic 1

Zvýšení sugestibilita a " obměkčit " individuální prostřednictvím specifických hypnotické nebo jiných sugestibilita - rostoucí techniky , jako jsou : rozšířený audio , vizuální , slovní , nebo informací z hmatových fixace cvičení , nadměrné přesné opakování rutinních činností , spánku omezení a / nebo nutriční omezení .

Tactic 2

Kontrolu nad osobou sociální prostředí, čas a zdroje sociální podpory systémem často - nadměrné odměny a tresty . Sociální izolace je podporováno . Kontakt s rodinou a přáteli , je zkrácenou , jako je kontakt s osobami, které nesdílejí skupiny - schválených postojů . Ekonomické a jiné závislosti na skupině , je podporována .

                                                        

Taktika 3

Zakázat disconfirming informace a jiné podpůrné názory ve skupině komunikace. Existují pravidla o povolené tématech diskutovat s outsidery . Komunikace je velmi omezena. "in- group " jazyk je obvykle postaven.

Taktika 4

Make osoba re- hodnotit většina centrálních aspektů své zkušenosti s vlastním a předchozí chování v negativním způsobem . Úsilí s cílem destabilizovat a ohrozit předmět základní vědomí , reality povědomí , světový názor , emocionální kontrola a obranné mechanismy . Předmět je veden k reinterpretaci jeho nebo její životní historie a přijmout novou verzi kauzality . 
                                                    
Taktika 5

Vytvoření pocitu bezmoci vystaví osoba, která má intenzivní a časté akce a situací, které oslabují člověka důvěru v sebe a své rozhodnutí .

Taktika 6

Vytvořit silný averzivní emoční vzrušení Do předmětu za použití nonphysical trestů , jako jsou intenzivní ponížení , ztráta oprávnění, sociální izolace , sociální status změní , intenzivní pocit viny , úzkosti , manipulace a další techniky . 
                                                               
Taktika 7

Zastrašit osoba se silou skupiny - potrestána sekulární psychické hrozby . Například je možné navrhnout, nebo naznačit, že nepřijetí schválila postoj , přesvědčení, nebo v důsledku chování povede k přísnějšímu potrestání nebo mít neblahé následky , jako je fyzické nebo duševní onemocnění , znovuobjevení předchozí fyzické nemoci , drogové závislosti , hospodářský kolaps , sociální selhání , rozvod, rozpad , neschopnost najít partnera , atd.

Tyto taktiky psychologického síly jsou aplikovány na takové závažné míře, že individuální schopnost činit informovaná nebo svobodné volbě se stane potlačený . oběti nedokáží udělat normální , moudrý a vyrovnaný rozhodnutí, která s největší pravděpodobností ani za normálních okolností by dosáhli, kdyby nebyly nevědomky zmanipulován těchto koordinovaných technických postupů . Kumulativní účinek těchto procesů může být ještě účinnější forma nepatřičného ovlivňování , než bolest , mučení , drogy nebo použití fyzické síly a fyzické a právnické hrozby .


Jak Donucovací přesvědčování Psychologické se liší od jiných druhů vliv? Donucovací psychické systémy jsou odlišeny od benigních sociálního učení nebo mírové přesvědčování o zvláštní podmínky , za kterých jsou oni . Tyto podmínky zahrnují typ a počet použitých donucovacích psychologické taktiky , závažnost životního prostředí a mezilidské manipulaci , a výše psychické síly zaměstnané potlačit zejména nežádoucí chování a připravovat požadované chování.

Donucovací síla je tradičně zobrazil ve fyzickém vyjádření . V této podobě je snadno definovatelný , jasný a jednoznačný. Donucovací psychické síly bohužel nebylo tak snadné vidět a definovat . zákon byl před fyzikálních věd v tom, že umožnil , že nátlak nemusí zahrnovat fyzické síly . Je známo, že jednotlivec může být ohrožena , a psychologicky nucen tím, co on nebo ona vnímá jako nebezpečné , nemusí být nutně tím, co je nebezpečné .

Práva uznal, že dokonce hrozí žaloba nemusí být fyzický . Hrozby hospodářské ztráty , sociální ostrakizace a výsměchu , mimo jiné , jsou všechny uznané zákonem, v různých kontextech, jako donucovací prostředky psychologické síly .

Proč jsou Donucovací psychologických systémů škodlivé? Donucovací psychologických systémů porušují naše nejzákladnější koncepty základních lidských práv . Oni porušují práva jednotlivce , která jsou zaručena první dodatek k ústavě Spojených států a potvrzený mnoha zásadní prohlášení po celém světě.

Do matoucí , zastrašující a umlčování svých obětí, těch, kteří těží z těchto systémů vyhýbat expozici a trestní stíhání pro akce uznána jako škodlivé a které jsou nezákonné ve většině zemí , jako jsou : podvod , neoprávněné věznění, nepatřičné ovlivňování, nedobrovolné otroctví , úmyslné způsobení citového utrpení , pobuřující chování a jiné protiprávní jednání . 


 

Vzory chování typické pro zneužité osoby

Obět s tyranem se příliš neliší jeden od druhého ...

Zneužívající lidé obvykle myslí, že jsou jedinečné, tak odlišné od ostatních lidí, že se nemusí řídit stejnými pravidly jako všichni ostatní. Ale vlastně, delikventy mají mnoho společného s navzájem a sdílejí mnoho vzorců myšlení a chování. Ty mohou zahrnovat:

 

  • Úspěch Fantazie:  násilníka věří v fantazií být bohatý, slavný, nebo extrémně úspěšný v jiných podmínek, pokud jen další lidé nebyli ji držel zpátky. Jsou to blokuje cestu je násilníka by se cítit oprávněně, při návratu na ně, včetně zneužívání. Násilník také dává ostatním lidem dolů jako způsob, jak budovat své vlastní nahoru.
  • Obviňovat:  násilníka přesouvá odpovědnost za některé akce, které jiní, který umožňuje násilníka, aby se zlobit na jiné osoby, pro "působit" chování. Například: "Pokud byste zůstat mimo, zatímco já jsem ukáznit děti, mohl bych to udělat, aniž by zasáhla nich."
  • Omluvte Tvorba:  Místo přijetí odpovědnosti za některé činnosti, násilníka se snaží ospravedlnit své chování s výmluvami. Například "Moji rodiče nikdy mě nemiloval," nebo "Mí rodiče mě porazila," nebo "Měl jsem špatný den, a když jsem vešel a viděl ten nepořádek Ztratil jsem trpělivost," nebo "Nemohla jsem ho nechat se mnou mluvit tak, nic jiného jsem mohl udělat. "
  • Nadefinováním:  násilníka nově definuje situaci tak, že problém nespočívá násilníka, ale s ostatními, nebo vnějším světem. Například: násilníka nepřijde domů v 6 hod. Pro večeři jako předem připravená, on nebo ona přijde domů ve 4 ráno násilníka říká: "Ty jsi hrozný vařit tak jako tak. Proč bych měl přijít domů najíst tohle? I Sázka děti by ani jíst. "
  • Blázny z Ostatní:  násilníka kombinuje taktiky k manipulaci s ostatními. Taktiky zahrnují lhaní, rozrušovat jiná osoba jen sledovat jeho reakce, a provokovat boj mezi dvěma nebo více dalších. Možná se snaží okouzlit osoba chce manipulovat a předstírala, že velký zájem a starost o této osobě, aby si na své dobré stránky.
  • Za předpokladu, že:  Hrubé lidé často předpokládají, že vědí, co ostatní myslí nebo cítí. Jejich předpoklad jim umožňuje ospravedlnit své chování, protože "vědí", co druhá osoba bude myslet, nebo se v dané situaci.Například: "Věděl jsem, že byste se zbláznil, protože jsem šel na drink po práci, takže jsem si mohl bych také zůstat mimo a užít si sám."
  • Emoční Závislost:  Zneužívání jedinci jsou obvykle velmi citově závislý na svého manžela. Výsledkem jejich vnitřní hněv nad tím, že závislý znamená, že se jedná násilníka při kontrole způsoby vykonávání pravomocí a aby zapřel svou vlastní slabost. Jedním z hlavních příznaků je silná žárlivost a majetnické akce, obvykle sexuální povahy. Násilník bude trávit hodně času sledováním jejich manželé činnosti. Násilník postrádá podpůrné vztahy. Dalším znakem závislosti je vliv toho, co se stane, když zneužil osoba opustí domov kvůli zneužití. To je obyčejné pro násilníka, aby se mimořádný pokusy přesvědčit je k návratu.
  • Ležící:  násilníka manipuluje s tím, ležící na kontrolních informací. Násilník může být rovněž použít lhaní, aby ostatní lidé, včetně obětí, off-bilance psychologicky. Například: Násilník se snaží objevit pravdivé, když vlastně leží, nebo se snaží vypadat podvodné když vlastně pravdu.
  • Pevné aplikaci tradičních Sex Postoje:  Zneužívání manželé mívají více flexibilní přesvědčení o role a funkce jejich manželů v manželství. Žena může očekávat, že manžel více než splňují všechny finanční potřeby a pro domácnost / rodičovské práce.
  • Drama a vzrušení:  Zneužívání lidí problémy zažívají blízko, splňující vztahy. Oni náhradní drama a vzrušení pro blízkost. Zneužívající lidí je vzrušující sledovat jiným, aby se zlobí, dostat se do bojů, nebo se dostanou do obecného rozruch. Často, budou používat kombinace taktiky vytvořit vzrušující situace.
  • Uzavřené Channel:  zneužívající osoba neříká nic o osobní údaje a skutečné pocity. Násilník je nepřípustné, aby nové informace o sobě buď jako cizí myšlenky o nich osobně. Násilník je utajené, úzké-smýšlející a self-spravedlivý. Zneuživatelé věří, že oni mají pravdu ve všech situacích.
  • Vlastnictví:  Násilník je obvykle velmi majetnický. Kromě toho násilníka se domnívá, že vše, co je chtěl by měly být vlastněny, a že násilníka může dělat, co chtěl s čímkoli, co je její. Stejný postoj se vztahuje na lidi. To ospravedlňuje ovládání 'chování ostatních, fyzicky ublížit jim a s věcí, které jim náleží.
  • Chudák Anger Management:  Jednotlivci, kteří zažili násilí a zneužívání dětí je větší pravděpodobnost, vyrůst a stát manžel zneuživatelé. Osoba, která vidí násilí jako primární metoda pro vyřešení sporů jako dítě nebude mít velmi mnoho alternativních způsobů, jak k dispozici kanál hněv. Osoba bez každodenní odbytiště pro zlost rizika exploze k lidem nejblíže k nim.
  • Minimalizace:  násilníka kachny zodpovědnost za zneužití akcí se snaží, aby se jim jeví jako méně důležité, než jsou. Například: "Nechtěl jsem tě praštil, že tvrdá", nebo "já jen hit jeden z dětí. Jsem mohl udělat je všechny."
  • Fragmentace:  Násilník se obvykle drží zneužívající chování odděleně od zbytku svého života. Oddělení je fyzické, například násilníka bude mlátit rodinní příslušníci, ale lidé mimo domov. Oddělení je také psychologická, například, to není neobvyklé pro násilníka zúčastnit kostela v neděli dopoledne a porazit oběť v neděli v noci.Násilník nevidí žádný rozpor v tomto chování a cítí oprávněné v něm.
  • Nad Pravidla:  Jak již bylo řečeno, těm, kdo porušují obecně věří, že oni jsou lepší než jiní lidé, a tak nemusí řídit pravidly, že obyčejní lidé. Tento přístup je typický pro usvědčených zločinců, taky. Každý vězeň obvykle věří, že zatímco všechny ostatní vězni jsou zločinci, ona není. Násilník ukazuje nad-the-pravidla myšlení, aby řekl: "Nepotřebuji poradenství. Nikdo neví, jak hodně o mém životě jako já. Zvládnu můj život bez pomoci od kohokoliv.
  • Vlastní-oslavování:  Násilník se obvykle myslí na sebe jako silné, vynikající, nezávislý a soběstačný. Když někdo říká nebo dělá něco, co neodpovídá této oslavil self-obraz, násilníka bere to jako urážku.
  • Neschopnost vyjádřit pocity slovy:  Tento typ člověka je zřídka pravda, intimity a může se cítit velmi ohrožen perspektiva je otevřenější a zranitelnější. Zvláště když frustrovaný, zneužívající osoba očekává okamžité uspokojení z jejich manžela, který se očekává, že "číst" jejich mysl a "vědět", co jejich kamarád chce. Když se kamarád neví, co se očekává, že žena může vykládat jinak než jako znamenat, že oni nejsou opravdu milují. Proto se zneužívající jedince, odmítnutí = násilí.
  • Neurčitost:  Myšlení a hovoří nejasně umožňuje násilníka vyhnout se odpovědnosti. Příklad: "Já jsem pozdě, protože jsem musel udělat něco, co na cestě domů."

 

Program kontroly mysli CIA Monarch

1) výběr a příprava oběť
A. disociativní schopnosti a genetické
B. dostupnost
C. fyzické a psychické požadavky
D. Seznam organizací, které se musí vypořádat s vymývání mozků
E. klíčové kroky k vymývání mozků
F. Krok 1. duchovní požadavky
G. Krok 2. trauma předčasného porodu
H. Krok 3. využití pákového efektu pro sentimentální city (láska bombardování)
I. Krok 4. Vliv středu mysli
J. další úvaze

2) provokace trauma a mučení obětí
A. Výběr umístění a použití i pro mučení dětí
B. následky úrazu je vytvoření PTSD a DID (MPD)
C. v důsledku mučení a typů trauma
D. jak MPD
E. hlavní část
F. Zkušenosti velkých

3) užívání drog a léků
A. Seznam léčiv
B. Stručná historie používání těchto drog a léků
C. případy, na něž se vztahuje léky na kontrolu oběť (uvažovaná jako slave)

4) použití hypnózy
A. vzniku disociace a trance indukční
B. jak mozek s hypnózou
C. Jak zvýšit kreativitu oběti s hypnózou
D. jak na stávku představivost oběti s hypnózou
E. jít do transu k tomu vymývání mozků
F. tipy a triky, aby se hypnóze
G. hypnóza v vymývání mozků a další použití

5) Povolení 'v mysli a umění lži

A. úvod
B. Použití beletrie (drama, filmy, scény, ...)
C. použití leží mimo
D. Pomocí leží uvnitř, umění skrývání věcí v systému

6) využívání elektronického obtěžování a '(ICT) a technologie
A. Chcete-li mučení
B. vymazat paměť
C. vštípit nové nápady
D. komunikační technologie a řízení

7) designu a struktury SYSTÉM MPD
A. Struktura světů MPD
B. Vytvoření rolí
C. budovat v oblastech obrany
D. budování záložních systémů

8) Body Control a vymývání mozků
A. vyděsit
B. vliv na mysl
C. zdravotnická technika
D. histamines
E. použití programů pro tlumení těla

9) Manipulace mysli pomocí psychologických metod:
A.Změna chování, psychologická motivace a NLP "
B. vliv na oběť ze strany rodičů
C. změna chování a poslušnost indukční
D. izolace
E. Opakováním
F. psychologické páky: touhy, potřeby a přání
G. vymývání mozku v jazyce, který ovlivňuje mysl
H. obrácení bolesti a radosti

10) technické kontroly SPIRIT, držení, trance:
A.ZÁSADY pro použití proti oběť mysticismus "
B. jako program Monarch, že miniaturizované a dělal ve velkém měřítku
C. dehumanizace
D. strach
E. psychologické využití pák, jako je pocit viny, studu, zesměšnění a hněv
F. přesvědčeni, že učitel je bůh
G. Kontaktních míst
H. přísahy
I. využití jejich držení démonů (noční můry)
J. Použití oltáře andělů
K. zneužití Písma
L. vymývání mozků v mozku Theta vlny

11) vnitřní kontroly
A. vštípit okultní filozofie a ideologických
B. Počítačové vnitra
C. Vnitřní hierarchie

12) EXTERNÍ AUDIT
A. monitorování, průběžné sledování (kontrolní technologie)
B. "Umění vydírání
C. Dárky
D. kontrolu bezpečnostních sil (korupce)
E. pár
F. tlak a stres

(Zdroj https://www.whale.to/b/sp/deep.html)

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika