12.09.2010 09:45

Výmluvy osob podílejících se na obtěžování

 

  Racionalizace mučení

 

  • Post-hoc racionalizaci. Většina racionálním jsou tohoto druhu, ale je zařazena jako samostatná položka. V podstatě člověk je vybrán pro mučení a sledování jakéhokoli reálného důvodu je zapojen - klasifikované práce, které se předpokládá, podvratný, jsou náhodné experimentální předmět, atd. - a pak jeden cíl dohledu je přijít s věrohodné lži o tom, proč dozoru byla zahájena v první řadě.
  • Předstírat, že je to bitva mezi sobě rovnými. Zákon, jako je to nějaký zápas mezi sobě rovnými, sportovní akce, nebo dokonce válka mezi dvěma armádami. Nikdy vyjádřit skutečnost, že se jedná o vojenské a zpravodajské útoku proti civilistům v jejich domovech pomocí pokročilých zbraní.
  • Démonizace oběti. Předstírejte, že oběti byly hrozné lidi, kteří si zaslouží co dostal, a od koho Veřejnost musí být chráněna. Vykreslit domácí represe jako " dobrý"druh akce vlády Vigilante. Vyberte si jednu nebo dvě oběti, zejména k nátěru. Jednotlivec nemůže začít čelit obrovské pomlouvačné kampani - především ve spojení s mučením - a všechny další oběti budou rozmazaně sdružení.
  • Porovnejte dospělé občany, aby dětem. Paternalistický přístup k doložení mučení. Tvrzení, že tito lidé nevědí, co je pro ně nejlepší a nemohou přijímat vlastní rozhodnutí. Máme-li ke zneužití a porušení těchto lidí je to jen tvrdá láska. Pokud by poptávka jejich základní lidská práva jen ukazuje, jak upřímný a naivní jsou.
  • Tato informace je příliš cenný, aby se vzdali. Nacistických lékařských údajů výmluvu. Tento výzkum je nezbytné pro národní bezpečnost, zdravotní a psychologickou data získáme, a jakékoli další informace, ukrást. K ochraně svobody a dodržování ústavy, musí někteří občané stručně zotročeni a mučen.
  • " Chtěla to." Stejně jako omluva pro násilníka, předstírat, že obětí opravdu chtěla " pozornost"mysli regulátorů. Toto je obzvláště dobré, kdyby Stockholm syndrom může být způsoben v oběť.
  • Středověký lékař syndrom. Mučení a trauma oběti v hrozném stavu. Zpět offzjevnou obtěžování bit. Pokud se oběť dostane lepší, tvrdí vás vyléčit je. Ty byly jen " pomoc"je po celou dobu.    Lobotomie léčit pacienta hyperaktivitou.")
  • Spread krev kolem.Čím více lidí, kteří mohou být k účasti na zločinech, větší podpora je pro krytí je a nadále je. Se rozšířila po celém " kořist"z mučení. Dejte zahraničních vlád a zpravodajské agentury některé údaje a technologie. Podporovat širokou veřejnost k účasti na pronásledování a mučení obětí.
  • Apelovat na status quo. Bod na to, jak se věci mají teď. Tvrzení, že určitě to bude horší, pokud tajná zvěrstva nebyl spáchán. Prezentujeme některé směšné a pochybné scénáře, které " by se stalo, kdyby"Bill práv stál v cestě. (Stejný druh přístupu může být přijata za účelem ukázat, proč je to tajemství zločiny nemohla být vystavena ... )
  • Oběti jsou pouze v tom pro peníze. Toto absurdní tvrzení mohou pomoci v odbočce veřejnosti proti oběti, a může dokonce zasít rozkol mezi oběťmi. Lidé jsou vždy podezřelé z jejich řetězců kabelku-, a mnoho z nich se prostě nenasytní. Toto tvrzení ignoruje fakt, že většina obětí prvního chtějí mučení zastavit, a pak chtějí vidět nějaké spravedlnosti učiněno zadost. Se skutečností ven, jakékoli nároky na náhradu škody může být racionálně zvážit otevřené. (Volání odškodnění za léta mučení a zneužívání péče je dalším způsobem, jak snižovat oběti.)
  •  Není to opravdu tak špatné. Současný americký styl-systému politických věznění a pronásledování se vyvinul právě navodit ten druh reakce z Američanů. Jako takový, to je v mnoha ohledech odrazem naší společnosti. Systém, ve stejnou dobu, také vyvinul s cílem maximalizovat trauma a teror zažívají oběti. Je to opravdu tak špatné. Oběti musí žít pod neustálým dohledem 24 hodin denně. Nikdy nevíte, kdy by mohli být zabiti, nebo mají mozek smažené do retardací. Nemohou důvěřovat své vlastní myšlenky, protože jejich mozky byly opakovaně porušeny. Je to jako se šimpanzem v averzivní klimatizace laboratoř s elektrodou v mozku. To se provádí v souvislosti s úmyslně vyvolané trauma a lidské společenské posměchu.

 

 

 

Popíráním problému

 

  • Oběti jsou blázni, zbraně neexistují. Standardních řadách. Opakujte každý krok cesty. Dejte důkazní břemeno na oběti vysvětlit všechny technologie, vyvinuté v tajnosti, černé projekty, a vysvětlit, jak přesně účinky, které zkušenosti každý den jsou způsobeny. Používejte postupy, které napodobují duševní nemoci a čelit každé tvrzení o pronásledování s odmítavým " paranoidní schizofrenií.''Pokud jsou některé zbraně jsou zjištěny, tvrdí, že vláda nikdy nepostavili žádné takové zbraně. Pokud vláda je prokázáno, že mají tyto zbraně, tvrdí, že nikdy, nikdy je používat tak, aby bylo tvrzeno.
  • Ticho informátory. Obtěžovat je. Zničte své kariéry. Ohrožují jejich rodiny. Ať další oběti.
  • " Chomskyize"informátory. Pokud se někdo nemůže být zastrašováni, jsou-li příliš známý, a pokud jejich kariéry nemůže být zcela zničen, ignorovat. To znamená, že aktivně ignorovat. Pokud se příliš mnoho z jejich faktů a analýz nelze vyvrátit, pak oni jsou vlevo mimo diskusi. Vše, co probíhá jako v případě, že osoba nikdy nic neřekl.
  • Reklamace, " systém funguje." Tento postup opakujte znovu a znovu, aby bylo více pravda. Jistě existují určité problémy, ale systém funguje. Stačí jen sledovat kanály, pronájem právníci, a lobby pro vaše věc (i když tato příčina je zastavení mučení amerických občanů jejich vlády). Některé z těchto věcí, které stojí za to dělat, ale ne proto, že systém funguje. Systém pracuje pouze udržet status quo. Ve zpravodajství věcech, ještě více než jiné, systém je poškozen na místě, kde je to prostě zlo. Zpravodajské služby běžně leží, a to i na kongresu, který se může nebo nemusí být vědomi toho.

 

Manipulace a odvrácení se od jednotlivých obětí

  • Jednoduchá obtěžování. Výhrůžky smrtí, hrozby vůči rodině a přátelům, dohled, zesměšňování, pokouší se ponížit, rumormongering. Útoky se tajné zbraně uvnitř domů, obtěžování na ulici. Psychologickou válku útoky, zejména se zpětnou vazbou od dohledu. To je kapitola sama o sobě.
  • AWW, chudáčku. Šel jsi a dostali sami mučeni. Musíte něco udělat, aby si to zaslouží. To opravdu zapadá do ponižující aspekty výše,ale já jsem dal to sem, protože to ukazuje, postoj, který přesahuje jen harassers.
  • Výzva oběť naivní. Znamenalo, že obtěžování je normální, a že oběť měla vědět, že po celou dobu. " Přirozený řád věcí''a jiné takové rasistických kecy. Každý ví - ale zároveň to není vůbec děje, a oběť je šílené.
  • Kdybyste to neudělal! Neznamená, že pomoc je na cestě, a že jste moc na pomoc obětem. Vybudovat pocit, že pomoc je hned za rohem.Pozor na oběť, a když něco chcete vlak je z, křik, " Kdybyste to neudělal, že?''To znamená, že nebude pomáhat na pořadu dne a nyní je oběti vina. Toto pracuje dobře s dobrým policajtem / zlý polda rutiny. To také pracuje dobře ve spojení s jinými obtěžování. Jestliže oběť je opravdu zoufalý, traumatizované, a ve strachu o svůj život, že mohou pracovat znovu a znovu.
  • Kdyby jen byste to udělat ... Kdyby jen oběť by změnit svůj život v předepsaným způsobem, pak obtěžování by zastavit nebo záchranářů by mohlo pomoci. To je přímá změna chování: Pouze vyhovující a následující příkazy můžete si být zdarma. Jakmile změníte jednu věc, tam je vždy jiný. Později, " záchranáři''může říci, " Nemůžeme vám pomoci, ale nejsou moc lépe pro tyto naše směry?''Skutečnost, že jste spolupracoval s harassers vystupují jako zachránci mohou být použity naznačit , že jste souhlasil s obtěžování.
  • Harassers potřeba zachovat si tvář. To se používá k získání oběti ustoupit ze svých stížností, a získat aktivistů zmírnit jejich činnosti. Tvrdí, že nějakým způsobem to bude jako mávnutím kouzelného proutku pracoval v zákulisí, jen kdyby mučitelé by to mohl udělat v kamuflážní způsobem. Skutečnost, že k tomu nedošlo po padesáti letech, není uvedeno. Je to v podstatě lež na stání za čas, a obstrukce a zpoždění je the přednostní technika úniku odpovědnosti. Říkám nacistické nacistické.
  • Musíte čekat v řadě. Z toho vyplývá, že tam je nějaký tajný proces justice pracuje v zákulisí, a tobě se blíží. Jste sobec, chtějí skočit dopředu v souladu! Tento systém je přetížen (což není žádná omluva, i když takový systém již existuje), ale pokud jste v balení s mučením za pár let si mohou přijít až na vrchol seznamu. Vidět U výše.

 

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika