21.06.2012 06:19

V psychiatrii dochází k určení špatné diagnózi

Většina lidí dnes mají potíže s pochopením ničivý dopad, který má na psychiatrii komunit po celém světě.

Příliš mnoho si lekci po psychiatr zničil nějakou část svého života.

Zničení může přijít v podobě svých dětí zemře kvůli dlouhodobé užívání stimulačních léků předepsaných pro fantazijní psychické poruchy zvané porucha pozornosti s hyperaktivitou (ADHD). Mohlo by to být ztráta milované, která utrpěla ozbrojený teenager, který byl doporučen násilí indukující psychiatrické prostředky, nebo kteří podstoupili smrt vzdělání nebo "zvládání hněvu" - (vredeshanterings-) odvětví (jako tomu bylo na školním masakru v Columbine školy v roce 1999) . Možná je to starší matka nebo otec umírá na elektrické šokové terapie, nebo anti-psychotické léky, které jsou předepsány v domě s pečovatelskou službou. Je možné, že dítě, které již ve škole dostal nálepku duševní chorobou, byl předepsán návykové psychoaktivní drogu, která je silnější než kokain, který později dělá jej nevyléčitelné narkomany pouličních drog, protože on nemohl vidět rozdíl mezi drogy ulice a přípravy " byly předepsány "k němu.

V CCHR neustále pracujeme na vás neustále informuje o pravdu o psychiatrii a poskytuje informace, které psychiatři raději, že jste to neudělali. Například, potvrdil v roce 2008, Dr. Naďa Stotland, prezident Americké psychiatrické asociace, CCHR "ovlivňuje naše zákonodárce, naše Food and Drug Administration, naše školy a naše média jako hnací síla za neoprávněné 'černá krabice varování" "[štítky s nejostřejší možný varování OA] potenciálně smrtelných účinků psychiatrické medel.Observera, že podle názoru Dr. Stotlands, je to varovat děti, dospívající a dospělé, kteří se mohou stát sebevražedné při užívání antidepresiva - skutečnost, že farmaceutické regulační agentury po celém světě zavedly životně důležité informace - "neopodstatněné".

Jen tím, že všechna fakta o rizicích psychiatrické léčby, můžeme možná snížit počet obětí, které bohužel naučili tuto pravdu o osobní tragédii.

Naprostý nedostatek vědy

Jednou z nejdůležitějších věcí, které byste měli vědět o psychiatrii, je naprostý nedostatek podpory vědy svůj systém diagnostiky a jeho ošetření. Například psychiatrická "fakturační bible", "Diagnostický a statistický manuál duševních poruch", nebo DSM-IV. Ani jeden z 374 poruch popsaných v něm nikdy prokázáno, že existovat pozorovatelné patologie nebo objektivní testy. Místo toho definoval panel psychiatrů libovolně příznaky jakéhokoliv duševní poruchou a pak hlasoval pouze otázka, zda zásah byl vhodný pro zařazení do DSM. Pokud nově definované duševní porucha, podle tohoto systému, prohrává volby, to nedokáže dostat do DSM. Systém je subjektivní a nejasné terminologie je špatně definované nebo není definována.

Přes tyto závažné a významné chyby, je tento systém všeobecně přijat jako standard jak pro posuzování lidského chování a určuje léčby ve věznicích soudů a ve školách. V mnoha zemích, DSM základ pro psychiatrické péče poplatků pojišťoven a podvodné "screening (vyšetření) pro duševní chorobou."

Tím, že každodenní problémy zdravotních problémů, psychiatrie byla podvodně označeny milionu lidí jako duševně nemocné, a to buď nucené nebo přesvědčil je, aby se dohodly, aby psychotropní látky jako rutinní součást jejich života. Důsledkem bylo, že konzumace psychotropních drog vzrostl na 100 milionů lidí po celém světě nyní může tyto prostředky, 20 milionů z nich jsou děti.

Přestože je i nadále hluboce zapojený do odhalení mýtů o vědě v oboru psychiatrie a klamavé reklamy v jejich terminologii, se kterou psychiatrie podařilo obklopit svých diagnostických systémů a jejich pracovní behandlingar.Vi s lékaři a dalšími odborníky, kteří vidí jako svou povinnost zajistit, aby orgány politiky a zákony, které poskytují nejostřejší varování s ohledem na psychiatrické léčby.

Naše práce je v souladu s Všeobecnou deklarací OSN pro lidská práva, jehož součástí čte:

  • "Nikdo nesmí být mučen nebo podrobován krutému, nelidskému nebo ponižujícímu zacházení nebo trestu."
  • "Všichni jsou si před zákonem rovni a mají právo bez jakékoli diskriminace na stejnou ochranu zákona",
  • "Právo vybrat si vzdělání, které se věnuje dětem, budou mít jejich rodiče."

Psychiatři porušovat tyto příkazy denně.

Prostřednictvím psychiatři "nepravé diagnóz, diskriminační diagnostiseringar, zákony, které usnadňují násilně vzít lidi, brutální, avpersonaliserande léčby po celém světě, tisíce spadají do jejich donucovací systému každý den k ničemu. Je to systém, který je příkladem porušování lidských práv a popírající jejich přirozená práva jednotlivců.

Každý rok, obraťte se na tisíce obětí psychiatrie a jejich rodiny CCHR hlásit případy škody, které způsobily psychiatři. A je to litanie nekalé praktiky: sexuální zneužívání, hrubé zacházení a podmínky v rámci institucí, podvody proti nemocnici, trest odnětí svobody na základě nepravdivých údajů, smrt pacientů, a dokonce i vražda.

Odkaz na: https://se.cchr.org/about-us/message-from-the-president.html

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika