12.09.2010 08:53

Psychologická válka

Psychologická válka je definována jako technik používaných "k ovlivnění cílové skupině hodnoty systémy, systémy víry, emoce, motivy, úvahy, nebo chování". Armády a zpravodajských služeb agentury, které investují značné prostředky do psychologické války schopností, protože jsou vysoce účinné.

Taktiky Chystám se popsat mají mít významný vliv na cíle života. Cílené fyzické osoby, která činí rozhodnutí na základě špatných informací může být poháněna zničit, pokud cíl je vždy strach, nebo vztek, bude mít dlouhodobý stres zdravotní následky. Tím, seznámením se s těmito taktiky, může cíl překonat nedorozumění a negativní emoce jeho harassers jsou vštěpoval mu a řídit neutralizovat nejhorší aspekty jeho kampaně.

Ne všechno zapojené do organizovaného stalkingu je kampaň psychologická

To je velmi běžné pro cíle, které jsou na černé listině, jak zaměstnance a jako živnostníky.Budou často naráží na značné škody na majetku, dálniční nehody, napadení, a další. To, co jsem popisovat v tomto dokumentu není jen tak to změnit cíl na vnímání, slouží jakosíla multiplikátor pro fyzicky nebo finančně škodlivých epizod many cíle go prostřednictvím, zesilovací několika životních dipů do života-ničí traumatické zážitky.

 

Požadovaných účinků nebo výsledků psychologické války

Naučená bezmocnost

Cíl může být cítit, že je zbytečné se bránit své útočníky, protože všechno, co dělá dělá věci ještě horší. Nebo si může skončit omezující jeho vlastní činnosti, i když obtěžování a zapsání na černou listinu zemřeli dolů, prostě proto, že má internalized marnost minulosti podobné akce.

Cíle se mohou naučit očekávat extrémní obtěžování, pokud závažné rozhodnutí, je bezprostřední.
Otálení je společný chování zvláštnost mezi tyto cíle.

 

Diskreditace

Jako cílené individuální,vaše důvěryhodnost je vaše nejdůležitější majetek. Ochranným krytem, se svým životem.

Diskreditace Zdá se, že hlavním cílem většiny kampaní psychologické války. Způsob, jakým to je obvykle dokončena, je prostřednictvím nekalých praktik několika lidí, kteří zdají být nezaujaté třetí strany rendering rozsudek proti cíl. Důvěryhodný orgán, postava pak podepisovat na tento rozsudek a učinit z něj oficiální.Úřední rozhodnutí může být právní, novinářské, nebo zdravotní / psychologické, například.

Před vyhlášením rozsudku, cíl bude často být řízena k diskreditaci se v očích diváků prostřednictvím kombinace spánku, extrémní obtěžování, a co je nejdůležitější, psychologickou válku s cílem měnit jeho vnímání světa kolem sebe. Cíl je nového vnímání tak bude mimo souladu s realitou (nebo konsenzus reality), které zdiskreditovat konečný úder bude snadné.

Sebezničení

Cíl může být dohnáni k extrémním opatřením ve snaze zbavit se jeho vnímané útočníků, nebo bojovat proti nim. Cíl bude mít tušení, kdo je ve skutečnosti po něm, nebo jaké jsou jejich možnosti jsou, a tak tato opatření se obvykle ukáže zbytečná a drahá. Chudoba, bezdomovectví, nebo institucionalizace jsou společné výsledky.

 

 

Mřížka povědomí

Několik cílů spontánně svěřil přesvědčení se mi v duchu, "lidi za to nechci nikomu být svobodný." Nemyslím si, že jejich společné názory jsou náhoda.

Mnoho cílů se dozvědí o neviditelný kontrolní mřížce , která může zničit v co nejkratší době s využitím technik jsem popsal zde. Jejich nové vědomí, které nazývám mřížka vědomí, se bude řídit jejich akce a způsobit jim pád do souladu. Kampaň bude nutně zastavit, jakmile cíl má síť informovanost, ale alespoň kampaň cíle bude více zřejmé, k cíli.

 

Útoky na cíle vnímá

 

Gaslighting

Stalkery vstoupí cíl pobytu a pohybovat objekty v okolí, nebo si objekty pryč a dát je zpět v mírně různých místech později. Cílem je, aby se cílové pochybovat o jeho vlastní paměti, a dokonce i jeho vlastní zdravý rozum.

 Senzibilizace

Přes relativně malý počet epizod Kde je cílová vědomi toho, že určitý typ objektu, barvu, nebo zvuk je významný, bude se cíl citlivé na tuto pobídku. Podnět může pak být použit v psychologické operace proti cíl, v plném pohledu veřejnosti, s kompletní deniability.

Například cíl všimne, že každé ráno, když opouští své bydliště, polystyrén šálek kávy byla ponechána na jeho prahu. Jednou ráno, když se rozhodne pro kontrolu, že před jeho ranní rutiny, a vidí, že to tam není. Pak, když opustí své bydliště, a jde k autu, vidí polystyrenové šálek kávy na vrcholu svého vozu. V tomto okamžiku, on byl citlivý na objekt, a on ví, že je někdo probírat s ním. Stimul nyní může být použita k odesílání zpráv, které mu jako "My jsme po vás všude", nebo "někdo stál vedle tebe, zatímco jsi spala minulou noc."

 

Nápadný dohled

Nápadné sledování je obvykle dominantním tématem již několik let v psychologické války kampaň. Cíl je vyděšený reakce jsou naprosto přirozené: pro bližší představu, přečtěte si"Chcete-li řídit něco, budete muset dívat".

Stalkery nejen sledovat cíl, ale dát mu najevo, že je někdo sleduje.

Na začátku bude dohled se zdají být ve formě lidí po cílové v autech nebo pěšky, všude, kam přijde. Později bude cíl být oznámeno, že nejen je každý jeho pohyb na ulici někdo sleduje, ale on to je sledoval v soukromí svého domova, a že jeho telefonní rozhovory jsou poslouchal, a že jeho internet činnost je sledována.

Ještě později, bude se to naučil, že je někdo sleduje i při zavřených dveřích a oknech uzávěrkou. V pozdějších fázích, bude cílová zjistí, že jeho myšlenky jsou čteny, a jeho stalkery bude se k nim vyjadřovat, někdy v reálném čase.

"Zrcadlení a prediktivní plánování PSYOPS" mluví o zrcadlení. Jeden znepokojující formu synchronicity nebo zrcadlení zahrnuje využití vysílacích médií posílat osobní zprávy do cílové.

Existuje mnoho způsobů, jak komunikovat s cílovým, že je někdo sleduje, ale to obvykle znamená buď synchronicity, nebo zrcadlení / v návaznosti na cíle akce, "zjevnou" komunikace prostřednictvím hlasu V2S obvykle dojít teprve poté, co cíl byl důkladně zdiskreditován.

 

 

Hluk kampaně

Lidé, vozidla, nebo stavební stroje a zařízení v okolí TI bude hlasité zvuky. Individuálně, zvuky nejsou neobvyklé, ale bude to brzy jasné, že zvuky jsou součástí kampaně. Jedním z velmi časté (a strašidelné), téma je to, že nikdo jiný v této oblasti bude zdát na péči - ale mohu vám říci ze zkušenosti, že se rozhodně upozornění!

Například by konvoj 18-jednostopá vozidla cesta do cílového bydliště hodiny na konci, troubit, jak oni projdou. Stavební posádky mohl zřídit obchod v několika sousedních budov nebo na ulici a provádět zbytečné (a velmi nahlas) Výstavba úkoly měsíců. Místní letecké dopravy by mohly být zneužity nad domem TI.

 

Rojení / vytěsnění

Všude cíle jde, bude mu být obklopen lidmi, auty, atd. rojení bude často podezřele včas; cíl mohl zjistit, že mu běží do někoho pokaždé, když kol rohu, nebo že několik lidí bude strčit kolem něj každý době chodí dveřmi veřejné budovy.

 

Micro-vandalství

Denní nebo dokonce hodinové malé-měřítku vandalismu nebo odhazování odpadků epizody pomáhá udržet cíl ve stavu úzkosti či přecitlivělosti. Vandalismus může být neškodné, nebo to by mohlo přidat až značné škody na majetku v průběhu času.Neexistuje způsob, jak pro cílovou vědět, pokud mu šeky všechno, pokaždé, když je tu vniknutí.

Pouliční divadlo

Pachatelé budou vykonávat parodie v cílové přítomnosti, že pouze cíl oznámení.Obtěžování lze používat triggery vytvořené senzibilizace (Jak již bylo zmíněno), nebo mohou být distribuovány v čase a prostoru takovým způsobem, že pouze cíl může vnímat.

Například, stalkery zařídit, aby si na cílovém trezorem za pomoci informátorů v cílové bance. Spíše než odstraňování něco z ní, oni přidají něco k ní, což zřejmě není jeho, nebo se přesunout vše do krabice s jinou barvou a logem. Na cestě domů z banky, cíl oznámení kovový box, tvar trezor, ležící uprostřed silnice. Krátce poté, několik objektů se vyskytují ležící uprostřed silnice, které se podobají objekty nalezené v trezoru.

Jiný příklad: na cestě na místo určení, cíl až do několika lidí, kteří jdou z cesty, aby se sami všimli, z nichž každý je hláskování část zprávy, například posloupnost čísel, nebo hrozba.

Tam jsou nekonečné variace.

Tyto komplikované parodie mohou být navrženy tak, aby bylo cíle že každý je v na invazivní dozoru, že každý se dívá na a smáli se. Ale bude to projeví po nějaké době, že herci mají rozkazy. Například, když spolubydlící vešel do mít rozhovor se mnou, událost, že jsem věděl, šel se vyskytují a že jsem zkoušeli v mé mysli několik hodin před, všiml jsem si ho ztrácí rovnováhu, když jsem vzal konverzaci v neočekávaného směru. Musel do zadku a účinnost konverzaci zpět na "známé zemi", to znamená, že řada otázek a odpovědí jsem formuloval v soukromí mé vlastní mysli.

Vystupňování

Jakmile cíl najde cestu, jak naložit s konkrétní taktika, strategie eskalovat na vyšší formy.Další techniky bude válí když se zdá, zcela porazil ho.

Tato eskalace strategie - ve srovnání s použitím celé řady organizovaných stalkingu a elektronické obtěžování taktiky od začátku - slouží dvěma účelům.

Za prvé, je to součást kampaně dezinformací. Protože cíl bude mít velmi omezené znalosti o tom, co jeho handlery mohou dělat, bude si plýtvat energií bojovat stíny.

Za druhé, podporuje naučená bezmocnost. Cíl bude cítit, že je zbytečné bojovat, protože je naučil, že boj proti taktice gang stalkery 'jen dělá věci horší.

 

Extreme obtěžování epizody

V extrémních epizod stalking, bude hlavní show síly být zaměřena na cíl. Extrémní obtěžování bude časově shodovat se událost velkého významu pro cíle, jako je úmrtí člena rodiny, je vyhozen z práce, takže soud vzhled, uzavření velké prodej nebo obchod, a tak dále.

Show síly bude zahrnovat velké množství lidí - stovky z nich - po dobu několika dní, a zahrnuje vysoce choreografii pouliční divadlo, rojení / shlukování, hluk kampaně, automobilová sledoval, a účast spolupracovníků a známých. Herci budou reagovat na cílové soukromé akce či diskuse v téměř reálném čase.

Krajní díl bude psychologicky ukotveny na drobné epizody později. Témata z extrémních epizod může být použit v malém měřítku, aby se cíl oživit negativní pocity zažil během těchto epizod.

"Každý, kdo se v tom" (všudypřítomné nepřátelství)

Podél těchto linek, budou cíle získat také mizerný servis.

Bude se zdát, že všude cíle jde, tam jsou nepřátelské osoby v okolí. 

Při extrémní obtěžování epizoda, bude obrovské množství úsilí být uvedeno do vytváří iluzi, že celý svět se obrátil proti cíl.Pokud cílový panice a uprchne, bude nepřátelství za ním vytrvale. On může zkontrolovat do motelu. Stalkery bude ihned pronajmout pokoje kolem sebe a obtěžovat ho celou noc.Jakmile je cílová akty izolovat sebe, může relativně malý počet lidí v cílové život být přijati i nadále udržovat tuto iluzi. 

Jedna osoba se ukazovat, kde-kdy cíle jde použít podnětem cíl byl citlivý k udržení cílového ve stavu bdělost.

"Policie si na mě"

V průběhu památné obtěžování epizod, záchranné služby a policisty zapojí, kotvení pocity pronásledování a zrady na úřady, zejména prosazování práva. Podněty, jako jsou občasné dobře načasovaný siréna nebo strategicky zaparkované policejní auto pomáhají udržovat vzpomínky čerstvé. Postupem času, bude to opakovat psychologický útok změnit cíl na vnímání policie.

Později, psychologické operace mohou využívat cíle vnímá policii, aby ho pocit, že on je asi dostat zarámované či zatčen, nebo mít neblahé následky čekají v případě, že cílový přijme určitá opatření.

 

Útoky na vnímání ostatních 'cílových

Nákaza

kampani proti vládě dodavatel a jeho zaměstnanci, spolupracovník přerušila kontakt s vysvětlením, že ona byla zažívá "znepokojující" události naznačuje, byla pod dohledem.

Lidé v cílovém života bude upozornění, že to stále velkou pozornost, nebo oni mohou jednoduše přijmout cílové slovo v nominální hodnotě. Mohou svěřit cíl, že se domnívají, že to, co on tvrdí, nebo dokonce nabídnout pomoc.

Mocný taktika použitých na těchto lidí, aby skryté kampaň a odříznout cíl podporu sítí je nákaza: dává cíl spojenci chuť toho, co jsem viděl, nebo o tom, co se domnívají, že dovnitř budou vnímat, že cíle jsou problémy infekční, a vystoupit z něho.
Šeptání kampaně

"Rozetřete kampaně: teorie / potvrzení taktiku"ukazuje, jak psychologické války vedené na lidi v cílových životě může přesvědčit, že si zaslouží, aby byl obléhán.

Mnoho lidí si myslí, že jsou příliš sofistikované na podzim na stěr kampaně proti cíl. Jak jsem napsal jinde, že se mýlí.Většina vnímání toho, co pomlouvačné kampaně vypadá jako nesprávný, v rámci režie kampaň na "nikdo", jako cílenou individuální.

Tento typ kampaně nebude venku, obvykle proto, že druhy obvinění vznesená v cílové jsou život-ničí. Nikdo se odvažuje opakovat nahlas, dokud nebo pokud to prokázané, šmouhy jsou předány z osoby na osobu prostřednictvím šeptá a pomluvy.

Pro některé lidi, pouze výpis z úřadu postava, opírající se o velmi přesvědčivé "důkazy", je dostačující. Pro ostatní, syntetický orgán údaj může být postaven z několika zdánlivě nesouvisejících svědků.

Šeptání kampaně může mobilizovat velký počet dobrovolníků a vysoce motivovaní harassers, a cíl je reakcí na obtěžování (stejně jako soukromé obtěžování epizody, které dobrovolníci neví o) pomáhají motivovat dobrovolníky a zaměstnat více z nich. Z těchto důvodů mnoho úsilí jde do vytváření dobré zvěsti.

Inscenoval události (set-up a frame-ups)

Harassers bude fázi incidentů, které zahrnují cíle, často před svědky. Některé z těchto svědků, může být v tom, a bude rychlý a otevřený s preferovanou výkladem cíle akce.

Například, může stalker umožní tohoto cíle na něj narazit, a okamžitě letět do falešného vztek. Stalker pobouření bude obvykle trvat jen dlouho dost pro dav k uskutečnění a svědek cílová kázal.

Děti, dokonce i malé děti, mohou být rovněž použity jako návnada nebo aktérům v těchto incidentů. Nechová technologie (např. požáru) lze použít, aby davy potenciálních svědků se projeví, i když nejsou v tom. Neexistuje žádný konec možnosti.

"Okruh novináři off pass"jde do více podrobností o tom, jak je důležité, aby znevažovat cíle.

Dokonce i když cíl je příliš chytrý - nebo příliš štěstí - na podzim z pochopitelných UPS frame-nebo set-ups, informátory v cílovém život bude neustále pracujeme na rámu cílovém slabostem, nebo problémy ve většině nelichotivé možným způsobem. Tyto útoky na cíle pověsti také pomáhají potlačit jakékoli vyšetřování v případě, že cíl by měla přilákat pozornost médií.

Morphing (což lhář z vás)

Pokud jsou taktiky hlášena k přátelům nebo orgány, budou harassers prostě posun taktiky nebo přestane obtěžování na chvíli. Tyto cíle mluvili bude vnímat, že cíl se zdá být dělat spoustu povyku pro nic za nic.

Zajistit, aby všichni přesvědčeni, že cíl si to zasloužila

Ti kolem cíle bude upozornění, že se zdá být nervózní, nebo vyhýbání se lidem.Informátorů, nebo jiné vysoce zavázala ke kampani, bude mzdové psychologická válka o diváky, přesvědčit je, že cíl je něčím provinil. V průběhu času se diváci stanou přesvědčen, že cíl jeho chování je důkaz protiprávního jednání. Pokud se náhodou všimla jiné obtěžující cíle, budou uzavírat cíl musí něco udělat, aby si to zaslouží.

 

Některé běžné psychologické operace

False reprieves

Cíl je harassers může vést ho k domněnce, že pokud určité směřování - vysoce škodlivé pro cílové nebo prospěšné pro jeho harassers - je přijato, budou ať se na něj, nebo ho nechat jít. Ošidnost této taktiky by mělo být zřejmé.

Alternativně mohou dovolit cíl si myslím, že to konečně podařilo příkop, nebo dostat lepší z nich. Cílem je dále shromažďování zpravodajských informací - aby zjistili, co dělá s cílem jeho svobodu, jakmile si myslí, že je zdarma - s cílem více zaměřit obtěžování.

Příměří může přijít odnikud, poslední na dobu neurčitou dobu, a pak být zrušena pro žádný důvod vůbec. Tento konkrétní psychologické operace pomáhá podporovat pocit naučená bezmocnost, stejně jako odstranění cíl schopnost plánovat pro budoucnost.

Magic triky

Pomocí dobře načasovaný události, někdy zahrnuje propracované choreografie, může cíl je pronásledovatelé pokusit se ho přesvědčit, že mohou vzdorovat zákony fyziky. Pokud je cílová koupí svůj příběh, může se očekávat další útoky se stejným tématem, ukotvených na inscenované události.

To, co jsem našel je, že jakmile jste se vyvinul náročné oko, kouzelníci sbalit a opustit město.

 

Telegrafoval set-up a frame-up

Společný psy-op v tomto směru je mít několik cizinci přístup cíle a přimět ho, aby řekl různých neobvyklých vět, v tak, aby bylo zřejmé, že výrazy mohou být použity k sestavení usvědčující zvukové zprávy pomocí cílové hlas.

Prostřednictvím pouliční divadlo a další krátkodobý psychologické operace, cíl bude ponechána s dojem, že se chystá být zapleten do trestné činnosti, nebo že má vešel do set-nahoru.

Ve skutečnosti, druh set-nahoru nebo rám-up, které jsou předávány do cílového tímto způsobem jen zřídka má nějaký reálný dopad. Nicméně, psychologický účinek je mocný. Cílové perspektivy změní k tomu vyhýbání se spravedlnosti, které napomohlo udržet skryté kampaně, také vnímání bezprostředního nebezpečí bude právní pomoc při vytváření sítě povědomí (viz část požadovaných výsledků, výše).

 

Look a like gambit

Jednotlivci, kteří vypadají jako cíl, nebo kdo hodí popis cíle, bude odeslána na cílovém prostoru kolem době cíl je v pohybu. Tyto osoby mohou být napodobovat cílovém manýry v nelichotivé způsobem (mirroring).

 

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika