27.07.2010 11:18

Pokročilá technologie zneužívaná k elektronickému obtěžování

 - Je-li šikana nebo Mobbing použity, cílová osoba může být diagnostikován s psychologickou poruchou, a to obvykle omezuje nebo ničí osoby důvěryhodnost.

- Pokročilé technologie mohou být použity na zvýšení útoku na psychickou integritu a důvěryhodnost obětí psychického obtěžování a kriminální psychologické obtěžování.

Sítě nebo skupiny mohou být vytvořeny, které používají Šikana nebo Mobbing technologie, formy organizovaného zločinu nebo stopování a individuální pohled na realitu může být také ovlivněn.


MIT zubní implantát a kost rezonance

"Výzkumníci na MIT mediální laboratoře Evropy již přišel s návrhem na zub implantát, který přijímá digitální signály z rádia a mobilní telefony.

Micro-vibračním zařízením a bezdrátovým přijímačem (modrý zub, pravděpodobně) jsou implantovány do přírodního zubu během zubní chirurgie. Zní předány zařízení jsou převedeny z zub do vnitřní ucho v kosti rezonance vytváří, tvrdí její návrháři, "čistý zvuk streaming do vědomí." Zeptejte se svého zubaře na jeden dnes.

Bezdrátové implantáty budou mít také některé vážné aplikací, "říká Kuss Wiseman, bezdrátový produkt vytvoření guru a konzultant. Ten předpokládá, "embedded drog-dodávka a svalů-ovládací zařízení, které lze ovládat bezdrátově ze vzdálených zdravotnických zařízeních."

Zdroj: The New World of komunikace 1 do 2003 - Od špionážní hmyz na zubní implantáty, některé z nejvíce hluboký bezdrátové a bizarní vynálezy jsou v současné době líhne v laboratořích po celém světě.

Promiňte, telefoní zub? "Ano , vibrace jsou na molekulární úrovni, takže uživatel pouze zkušenosti čistý zvuk streaming do jejich vědomí," ... "Uvědomujeme si, že mají nežádoucí zvuk informace přicházející přímo do uživatelského mozek by se podobají technologický schizofrenie, tedy maximum je kontrola nezbytná. "

 Schizofrenie je duševní porucha, která miliony lidí trpí.

Bezdrátový přijímač může být implantován do zubu pomocí základní lékařské ordinace. Implantát může umožnit osobě, pro příjem digitálního signálu od rádia a mobilního telefonu, ze soukromí jejich vlastní hlavy.

Brzy věta "mám něco v mé zub" - místo vyvolat také obavy z chirurgie kořenového kanálku a podobně - může odkazovat na nejnovější nositelný bezdrátové technologie.

Poznámka autora webových stránek : Všechny tyto informace jsou pěkně prezentované bohužel nikdo není schopen podle RTG zjistit kde takové zařízení je a zda--li tam je. Toto je RTG mého chrupu jmenuji se Karel Svoboda.

 

Nový design pro zubní implantát, který přijímá digitální signály z rádia a mobilní telefony budou vystaveny v Science Museum v Londýně počátkem pátku.

Navržený Jimmy Loizeau a James Auger, Research Associates z MIT Media Lab Europe, tuto spolupráci mezi Science Museum a Royal College of Art je zvyšovat veřejné povědomí o vědě, technice a umění tím, představí mladé talenty. Část "budoucí produkty" vystavovat, je podporován Národní nadace pro vědu, technologie a umění.

"James a Jimmy designy vyvolává nějaké skutečné otázky o tom, jak daleko se chceme jít s pomocí biotechnologie v našich tělech, možnosti jsou nekonečné," řekl mluvčí NESTA Joe Meaney.

S vaší antény čelist hraní a hlavu přijímač set, svůj nově posílené zuby by vám umožní slyšet budík aniž by se probudila svého partnera, naladit se na svou oblíbenou hudbu a dokonce i získat burzovní informace, zatímco jste mimo hrát golf.

Začlenění technologie je relativně malý zákrok. Micro-vibračním zařízením a bezdrátový přijímač je implantován do přirozeného zubu během rutinní zubní chirurgie.

Zvuky jsou převedeny z zub do vnitřní ucho v kosti rezonance (digitální signály jsou převedeny na zvuk). A pro ty, kdo by mohl být strach bzučení v ústech, je zdravý příjem zaručeno, že jsou naprosto diskrétní. "Vibrace jsou na molekulární úrovni, takže uživatel pouze zkušenosti čistý zvuk streaming do jejich vědomí," říká Loizeau.

Implantát je určen pro práci v tandemu s buď specializované zařízení nebo upravené mobilní telefon, který může vyzvednout na dlouhé vzdálenosti signálů a předávají místní signál k zubu přijímače. Mohou být plně přizpůsobené tak, aby vyhovovaly požadavkům uživatelů, může být příjem zapínat a vypínat dle libosti pomocí specializované zařízení.

"Uvědomujeme si, že mají nežádoucí zvuk přicházející informace přímo do mozku uživatele by se podobají technologický schizofrenie, tedy maximum je kontrola nezbytná." Auger říká.

V současné době zub funguje pouze jako přijímač. "V podstatě pro zvuk mají být předány, že musí být vytvořena v první řadě, mluvící by (aby diskutabilní) tajná povaha implantátu," říká Loizeau.

Pro ty high-objem milenci, může technologie být implantován do libovolného počtu molárů. S více než jedním melodický implantované zub vytváří "prostorový zvuk" efekt, podobně jako u spousty reproduktorů v autě stereo.

S minimálním hardware vyžaduje, odhadované náklady na implantátu jsou poměrně nízké a protože zubní ordinace je velmi jednoduchý, postup je relativně levný. Se zdravotními problémy jsou minimální, přibližně stejně jako otázky rasied pomocí mobilních telefonů, je zub by měl být k dispozici na trzích v blízké budoucnosti.

Proč by někdo chtěl hlasy ve své hlavě?

"Nabízí 'Darwinovy' výhoda pro uživatele, kterým mají výhodu nad konkurencí, i když není náhodné mutace, ale vybrán jeden," říká Auger. "Jsme velmi zajímají o etické diskuse kolem bionika a post-lidské evoluce."



Celý článek v originále na  https://www.wired.com/science/discoveries/news/2002/06/53302#ixzz0wrADiY4U



Hypersonic zvuku

Hypersonic zvuku. "Přemýšlejte o tom, schopnost soustředit se zvuk do davu lidí na fotbalovém hřišti a mluvit pouze vybraný pár."

Ultrazvuk, za jednání na úrovni, který se používá k vytvoření slyšitelný zvuk.

Sonic zbraní

BBC hlášeny v říjnu 2006 na 'mobilní' zvukové zařízení, které je používán v Grimsby, Hull a Lancashire a je navržen tak, aby odradit mládež od přetrvávající po obchodech v cílových oblastech.

Zařízení pracuje tím, že vypouští ultra-vysokofrekvenčních výbuchu (kolem 19-20 kHz), že teenageři nebo lidé v přibližně 20 jsou náchylné k nalezení a nepohodlné. Věk-související ztráta sluchu zřejmě zabraňuje ultra-vysoké rozteč zvuk z obtěžování na ty jejich třicítce a výše, i když to je zcela závislé na mladého člověka vystavení vysokým hladinám akustického tlaku.

V průběhu roku 2009 summit G20 v Pittsburghu, použila policie proti demonstrantům zvuk děla.

Ultrazvuková sluchu

Ultrazvuková jednání může dojít, pokud ultrazvuk je krmena přímo do kostí lebky a dosáhne hlemýždě přes kostní vedení, aniž by prošlo středního ucha.

Zvuk a hmotné škody

Zvuk vyrábí těžkou techniku, která je pod 20 Hz může ovlivnit také tělo a poškození střeva.

Některé obyčejné bio-účinky elektromagnetického nebo jiné non-smrtící zbraně zahrnují účinky na lidský centrální nervový systém vedoucí k fyzické bolesti, potíže s dýcháním, závratě, nevolnost, dezorientace, nebo jiné systémové potíže.

Interference s dýcháním představuje nejvýznamnější, potenciálně letální výsledky. Světlo a opakující se vizuální signály mohou vyvolat epileptické záchvaty (viz Bucha efekt). Vection a kinetózou může také nastat. Kavitace, která ovlivňuje plyn jádra v lidských tkáních a vytápění může být důsledkem expozice na ultrazvuk a může způsobit poškození tkání a orgánů.

Kdo ti uvěří Factor

Když jsou lidé terčem moderních technologií mohou mít pocit, pocit bezmoci "bezmoci", "Kdo bude věřit" faktor. Vyspělejší technologie používané k cíli jedince stane, tím je méně pravděpodobné, že bude věřit.

- Jsme si není vědomo žádných opatření nebo bezpečných krytů, které existují na ochranu lidí před pokročilé technologie, jako jsou nanotechnologie, nyní ani v budoucnu.

- Nevíme, jestli existují nějaké opatření nebo bezpečné stráže a zjistěte, zda pokročilé technologie jsou používány na lidi, nyní nebo v budoucnu, pokud se napodobovat různé psychické nebo fyzické poruchy.


Nanotechnologie

Vědec již řadu let předpovídali, že nanotechnologie by mohly být použity ke kontrole jednotlivce nebo zotročit celou populaci.

Videa

Nanotechnolgy: Nepřítel státu řady



- Nanotechnologie je dalším krokem v technologii vývoje a to by mohlo být použito k řešení vážných problémů, nebo vytvořit nové. Velké riziko nebo nebezpečí je záměrné konstrukce zbraně nebo kontrolních systémů, pro které neexistuje obrana.

- 'Podle mého názoru je pokročilá forma nanotechnologií je pravděpodobně největší existenciální riziko, že lidstvo pravděpodobně čelit v tomto století' - Dr. Nick Bostrom Oxford University

- 'Je tu potenciál k tomu velký dobře se s nimi, ale je tu také možnost, že jsme vrak destrukce' - Nick papež britského ministerstva obrany RET.

Nanosilver částice se používají dnes "Vyvinuli jsme stroj, který můžeme uvolnit opět do těla, a že stroj může zaměřit na rakovinu, i když nemůžeme vidět, že rakovina na MRI nebo jiné zobrazovací modality. Můžete totiž sledovat nádory jít pryč, je to tak rychlé. Nejedná se vrátit a zvířata jsou zcela zdravé "- David L. Carroll Wake Forest University

Nanotechnologie mohou být použity k punč otvorů do krevních cév, poškození mozku a poškození srdce a jako každé jiné vyspělé technologie, nanotechnologie může být zneužita k útoku na věrohodnost obětem trestné činnosti nebo používané k imitovat onemocnění.

Dalším příkladem je technologie, která napodobuje duševní nemoci zvýšit útok na důvěryhodnost nebo psychické integritě oběti trestného činu.

Nanotechnologie mohou být použity k dát hlasy v něčí hlavě tím, že nanotechnologie připojit svůj vlastní, aby kosti a kosti pomocí rezonance, aby zvuk nebo hlasy v něčí hlavě například. "
-IReport

Komentář:

"S moderními technologiemi, jako je organizace nanotechnologie silný bude jistější při páchání zločinů proti lidem a společnosti vzhledem k jejich zranitelnosti a nedostatku obrany."


Důvěryhodnost: Nepřítel státu řady



"V případech trestné psychického obtěžování nebo psychologické války první prioritou je zničit důvěryhodnost oběti, aby se zabránilo vystavení nebo k zamezení stíhání.

Činnými v trestním řízení Postup odeslání obětí trestných obtěžování nebo trestní psychického obtěžování na sociální pracovníci nebo v nemocnicích, které nejsou členy orgánů činných v trestním nebo vyšetřovateli a popírat existenci psychické obtěžování nebo trestního psychické obtěžování není dobrý.

Tento zákon se vykonávací řízení by mohla být zneužita proti organizované trestné činnosti s cílem zničit důvěryhodnost obětí organizovaného zločinu, nebo kriminální psychologické obtěžování. "
- IReport

Komentář:

"Jak někteří psychiatr již mi v minulosti, nejsou tam provádět šetření, ale k léčbě onemocnění."
"Moderní technologie by mohly být použity k oslabení či zničení důvěryhodnosti obětem trestné činnosti nebo aby byly odolné vůči zločinu."


Staples nebo předsednictva Engros Beepers



Video, které obsahuje ostré a pronikavé pípnutí, které mohou, stejně jako blikající světla, je obtěžující nebo mají větší vliv na někoho, kdo je zbaven spánku nebo vysoké hladiny kortizolu.


TV psychického obtěžování příklad - pípání



"A místní policejní důstojník mi řekl, že jsem řekl nebo tvrdil, že jsem byl psychicky obtěžován mé TV, který je nepravdivý, ale jeho výrok se mi myslím, že snad viděl tento vzor v oběťmi psychického obtěžování nebo trestní psychické obtěžování, které on posílá na sociální pracovníky a psychiatrie pro hodnocení.
- V prvních několika klipy Rachel Maddow show si možná všimnete, pípání, které mohou být nepříjemné, nebo za psychické obtěžování. Zajímalo by mě, kolik se přestaly dívat na její show, protože tyto pípání zvuků.
- Klip, který následuje, je prostě legrační načasování klip na CNBC a Eric Holder americký generální prokurátor.
- Klip poté poskytuje různé statistiky o správě Bush.
- Poslední klip je klip jiné video, Staples nebo předsednictva Engros Beepers. "- IReport

Komentář:

"Oni musí zavolat tuto studio pípnutí MSNBC studio."
"Já nevím, co je příčinou těchto pípání zvuky, ale to musí být nepříjemné, že mnoho diváků."
"Bylo by zajímavé zjistit, zda pípání se děje na politicky citlivých otázek nebo časované s obdobími vysoké kortizolu."
"Eric Holder americký generální prokurátor mohl, co se nazývá Nanotechnology Itchy hrdlo Časování syndrom" - Dr Paranoid Schitzo psychiatr

 

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika