21.11.2010 08:16

Obtěžovací kampaň : teorie/potvrzení taktiky

Malá menšina populace nekriticky přijímá cokoliv orgán čísla řekněte jim o ostatních lidech. Silnější a viditelnější autority, čím větší, že menšinová dostane, jako mainstreamová média východy zpráv jsou nejvyšší autoritou v národy 'očích mnoho, hodně z toho, co jde do organizovaného pronásledování je asi ujistit jakékoli zpravodajství o cíl je jako nelichotivé jak je to možné.

Většina dospělých, ale ne automaticky, vzít to, co jednotlivé řekne jim o cíl v nominální hodnotě, a to zejména v případě, že pověst je velmi škodlivé. Oni jsou dost světské k léčbě fámy jako teorie o cíl. Oni pak se podívejte na potvrzení teorie, v podobě důkazů.

To by nikdy nenapadlo, většina lidí, že teorie a důkazy pocházejí ze stejného zdroje.

Jaké druhy naznačení práce?

Ideální nátěr by měl být obtížné nebo nemožné vyvrátit:

Cílem je vinen zločinem myšlení (např. zatoužil po malých dětí), který mu nebyl chycen předvádět ještě;
Cílovou spáchal hrozné zločiny proti lidem, kteří jsou nyní mrtví, a proto nemůže očistit jeho jméno;
Cílem je obviněn z wronging lidí, kteří mají motivaci hrát spolu s pomlouvačnou kampaň.

 

Variace # 1: více svědků gambit

Se skupinou potenciálních rekrutů do pronásledování / obtěžování kampaň blízkosti, cíl může být zaměření na konverzaci, jak v jednání sledovat okolí, nebo cíl může "spontánně" emerge jako diskusní téma. Když jméno nebo identifikační znaky jsou uvedeny cíle, informátor bude oznámit viděl cíl dělat něco podezřelého. Další respondenti budou přizvukovat, podporující (potvrzení), poškození pověsti, u kořene, které anekdota.

Diváci v této situaci se bude předpokládat, cíle musí být vinen něco. V tomto bodě, přičemž zkušených rukou, kteří rozumí pasti nastražené může přizvukovat s radami jako: "Nemáme ho chytili při činu dosud. Bedlivě sledovat na něj! "A obtěžování kampaň začne.

Variace # 2: hromadící se důkaz

Psychologickou válku, taktiky používané proti cílům činí ovládání mysli: klam smyslů s cílem kontroly nad cíl. Psychologická válka může být vedena proti klíčových lidí v cílové života (např. zaměstnavatelé), i oni stanou obětí ovládání mysli.

V této variaci, bude klíčovou osobou být bombardováni s důkazy a pouličního divadla zaplétat cíle v nesprávné-dělat. Bez ohledu na to, jak decentní a neúplatná, že člověk je, když stále slyší historky o tom, co se až do cíle, a skutečnosti za těmito anekdoty Dostávám potvrzena ostatními nebo dokonce cíl sám, bude nakonec k závěru důkaz proti cílové je ohromující.

Tato klíčová osoba v cílové život byl převeden z spojence do nepřítele, aniž by byla ohrožena, vydíral, nebo výslovně přijati.

Variace # 3: Podívejme se, jak reaguje na tuto

V pomlouvačné kampani, nebude existovat velké skupiny lidí, parcelování obtěžování epizody - tuto fázi přijde později. K dispozici budou stovky nezávislých agentů obtěžování , kteří byli přesvědčeni, že cíl je až o něco, a testování fámy, které jste slyšeli. Budou vědět, dělat poznámky v cílové přítomnosti vidět, jak reaguje.

Mezitím, od cíle pohledu, všichni na světě se zřejmě domnívá, že je vinen z něčeho. On je také obtěžováni jinými způsoby, neznámé lidi v pomlouvačné kampani. Jeho stále vyděšený a kradmé chování bude potvrzení o jeho vině, které odůvodňují další krajní opatření mají být přijata proti němu.

Závěry

Tento článek se týká kritické fázi cílování - časných stádiích, kdy je obec se obrátila proti zaměřovaly na jednotlivé druhy. To je také obtížné pro cíl a nevinných v jeho společenství uznat.

Bohužel, většina lidí tendenci pokusit se udržet své soukromé záležitosti tajných paliv šeptání kampaní. Čím více budete zuřivě bojovat o zachování svého soukromí, tím víc provinile se podíváte. V mém podsekce o ochranu vašeho soukromí, doporučuji volně sdílet informace o sobě, že posílí svou identitu jako slušný člověk, který je pronásledován.

Nakonec může skvrnu kampaně vést k brutální pronásledování, včetně vandalismu a break-ins, a dokonce i útok. To je fáze cílení, která je téměř nemožné, aby cíle v boji, aniž by opustil město, protože nejen že je každý v cílové život v na kampaň, jak se zbavit cíle; ti samí lidé spolupracují, aby zakryli své vlastní protiprávní jednání proti cíl.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika