19.08.2010 16:03

Nano implantáty a mikročipy

 Připravte se. Nová věda vyvíjí, že pronásleduje bezpočet jednotlivců a podporuje bigotnosti a nelidských praktik na nepředstavitelné měřítku. Že věda zahrnuje použití implantovaných mikročipů nedobrovolně u lidí. Nová forma mučení a kontroly mysli od tradičních metod, je věda trochu rozumět a trochu přijaté ve vědecké komunitě. Psychiatři a další ošetřující lékaři obětí mikročipu implantátů obvykle mis-diagnostikovat příznaky jako Alzheimerova choroba nebo demence.

Miracle technologie by mohla umožnit lidem, aby zaslaly své brainwaves a mluvit k sobě mysl-k-mysl. Vědci pracují na vytvoření počítače číst myšlenky najít teroristy, a stroje pro skenování naší mysli jako thumbprints-působit některé se ptát, jestli "myšlenka krádež" by se mohlo stát trestným činem budoucnosti.

Zaprvé, dovolte mi říci několik slov o mikročip zařízení. Mikročipy jsou miniaturní přístroje, které pohánějí různé funkce počítačů a dalších elektronických zařízení. Jsou o velikosti, nicméně, oni jsou stále více menších. Veterináři začali implantující je u psů, skotu a koní patnáct-dvacetroky před umožnit vlastníkům sledovat svá zvířata a prokázat vlastnictví. Dnešní mikročipy jsou téměř mikroskopické a představují stav-of-the-Art technologie. Vyrobené ze silikonu, které je prakticky nemožné zjistit, jakmile se implantují

Znalost hodnoty dokumentace, začal jsem vedení deníku z těchto neobvyklých událostí. I nejen studovala moje poznámky pro vodítka o tom, kdo se podílel a jak se provádí jejich dílem, ale také jsem prováděl výzkum na mikročipu implantáty a jejich použití v elektronických mučení a kontrola mysli přes internet. Výsledkem tohoto výzkumu bylo zjištěno, že ostatní lidé, kteří tvrdili, že hospoda mikročip implantáty utrpěli podobné zkušenosti. Mnohé z jejich příznaky paralelně dolu. Kromě těch z první ruky účtů, jsem našel další data na internetu pomocí klíčových slov "mikročipy, mikročipy implantáty, elektronické mučení a ovládání mysli." Přestože většina předmětů se zvláštním sklonem na témata, např. "Sapo ŠVÉDSKO" ,CIA, kontrolu vlády, atd., všichni obsahuje užitečné informace.

 

Znalosti o mé harassers a jejich modus operandi vyvíjel pomalu. Více než šest měsíců trvalo, než jsem věděl, že rozsah jejich schopnosti. Nakonec jsem však zjistil, ze zkušenosti, že přes mikročip implantát a počítačový program, který provozuje s tím, moje mučitelé byli schopni provádět následující akce:

 

(1) Monitor mé pohyby.

(2) Poslechněte si záznam a mé rozhovory spolu s těmi, s nimiž jsem mluvil. Harassers občas hraje zády ke mně prostřednictvím vnitřního ucha ukázky některých z těchto rozhovorů.

(3) Viz mé tělo během těchto hnutí a také, když jsem byl nehybný (zvláště, když jsem spal), ve 3-D. Mohou přiblížit na jakoukoliv část těla a vidět, že část podobně jako kočka scan názory těla. Nemám ještě vědět, zda jsou spokojeni s mým tělem v True Color nebo černé a bílé. Ani jsem vědět, zda přístroj umožňuje jim vidět mé přední a zadní současně.

(4) Použít paletu technik mučení mého těla. Tyto zahrnují: (a) zasílání bolest a pocit pin ostnům se zpěčovati v mých ramen, obličeje, lokty, a další oblasti, (b) bombardování mé tělo s elektrickým nárazy a otřesy, (c) přepínání mezi nimi můj mozek s laser-jako paprsky, které učinit kliknutím / praskavý zvuk, pokoušet se zničit mozkových buněk (d) způsobení těžké křeče, hlavně v nohách, a necitlivost v mé údy od základu páteře na mé prsty, (e), že mě kašel přes pinpricking uvnitř mého krku a způsobila částečné erekci dotykem uvnitř urethra, a (f), který způsobuje bolesti hlavy, žaludeční bolesti a točení hlavy.

(5) Vysílání hlasy buď do mého mozku, nebo mi do vnitřního ucha a také projektu, hlasy a další zvuky prostřednictvím objektů blízko mě, tj., TV, PC, a jiná elektrická zařízení, a dokonce i do otevřeného prostoru u mě. Zní to může mít podobu klepe na dveře (když tam není nikdo, kdo tam), štěkající psy (pokud nejsou psi v okolí), a ptáci vrkání nebo zpěvu (existují-li žádný pták).

(6) číst moje myšlenky. Několik výrobců vyvinuly mikročip programy tuto schopnost. Zpočátku, program zvedl jen pár jedna a dvě slabiky slov. Teď však tyto myšlenky objevují na monitoru počítače v plném rozsahu, pravděpodobně něco jako automatizované, počítačové titulky pro sluchově postižené v televizi. Vím to, protože jsem často slyšel teroristé opakováním mé myšlenky, téměř stejně rychle jako jsem vytvořil je. Oni často opakovat mé tiché modlitby, se čtenář hlas jen slovo nebo tak za moje slova.

  

Můj deník a připomínky týkající se trýznitelů a účinky celkového mikročipu implantát přes 200 stran. Proto se budu shrnout, co jsem zjistil o mém harassers, kteří tvoří spiknutí několika frakcí:

(1) hlavní pachatelé, a ti, kteří manipulují PC mikročip programu .Oni také pravděpodobně žil mnoho let v USA, pravděpodobně v polovině-západ nebo horní jihu. Jejich dva, možná tři děti byly pravděpodobně narodil ve Spojených státech. Pravděpodobně získat i technickou pomoc a finanční prostředky ze Spojených států.

Samozřejmě jsem se snažil informace o tom, jak neutralizovat mikročip. Několik soukromých vyšetřovací firem na internetu uvedla, že se jim podařilo lokalizovat zařízení. Nicméně, našel jsem pouze jedna společnost, která se nachází v Niagra Falls, Kanada, který tvrdil, že by také odzbrojit mikročip. Firma citoval non-cena dohodou USA 15.800 dolarů za práci, bez písemné záruky.

Jsem se přestěhoval zpět do Spojených států. Přestože neustálé obtěžování nebyla příčina mého návratu, to bylo opravdu faktor. Elektronický mučení a pokus o ovládání mysli neměl zastavit na hranicích. Po svém návratu do USA, terorismus pokračoval. Na základě doporučení, které jsem našel v různých zdrojích, jsem experimentoval s několika metodami zmaření účinků elektronických mučení a pokus o ovládání mysli. I zapouzdřený hlavu s hliníkovou fólií, zatímco jsem spal. Nainstaloval jsem kuřecí drát na všech stranách, horní a dolní části mé postele. I sám vystaven během svícení a hrom bouře. Žádné z těchto opatření ukázal jako účinný v boji proti mučení a mysl kontrolní činnosti. Ale nakonec jsem se zjistit, že cesta, a když budu dělat, budu sdílet s celým světem.

Lidé, kteří místo nedobrovolné mikročip implantáty u lidí a lidí, kteří používají tyto čipy pro elektronické mučení a kontrola mysli zastupují se převrací v každém slova smyslu, bez ohledu na důvody jejich akcí. Pouze krutý, může nemocné mozky vymyslet těchto činností a hračky s duší a těl obětí, jako kdyby hráli videohry. Psychos rob jejich oběti sebemenší soukromí: ona může vidět vás v každém okamžiku, ve dne iv noci, slyším vaše rozhovory, číst své e-mailové korespondence (včetně vašeho čísla firemního účtu a hesla), a dokonce i sledovat vaše myšlenky. Pronásledují "učebnici", což je v podstatě uživatelskou příručku pro PC program, který funguje na mikročip spolu s pokyny o použití elektronických mučení a výkonu ovládání mysli obětem. Všechny jejich akce jsou prováděny v naprosté tajnosti. Jsem si jist, nicméně, že rostoucí zneužití mikročipů nakonec přinutí vlády, vědy, a rozvoj průmyslu způsoby, jak najít na tyto jednotlivce a skupiny potrestat. Žádný trest je příliš přísný pro pachatele elektronických mučení a kontrola mysli provedena prostřednictvím mikročipů.

Zkroutila myslích trýznitelů se zaměřují na všechny typy obětí, bez ohledu na rasu, pohlaví, sociální a ekonomické postavení, náboženského vyznání nebo věku. Z mého výzkumu, jsem se dozvěděl, že trýznitelů obvykle vybrat obětí, kteří žijí sami, protože nemají žádné svědky účinků mučení. Mám podezření, že v příštích letech budeme zjistíme, že některé masové vrahy a rodiče, kteří zabíjejí své děti jsou oběťmi implantovaných čipů. Dva takové vrazi učinili novinky za posledních několik let: Andrea Yates, kteří se utopili všech pět svých dětí, a Leanna Laney, který zabil její dva malé syny a odešel třetí neschopnosti pro život. Obě ženy byly považovány za dobré a obětavé matky. Obě ženy uslyšel vnitřní hlas velící jim spáchat novorozenců. Jedna z žen, řekl hlas byl to ďábel, druhý, že je to hlas Boží. Domnívám se, že převrací, možná nemocný Evangelicals, může pomocí mikročipu implantáty jsou dodávány tyto "hlasy".

                                                                                                        

Jaké jsou cíle zvrhlého zbabělci, kteří využívají mikročipů místo před kterými stojí jejich odpůrců? Každá skupina převrací má vlastní program, ale obecně je zde to, co chtějí dělat:

(1) Make jiní si myslí, že jste ztratili nebo jste ztratil rozum. Dělají to tím, že promítla vám hlasy, jejichž původ neznáte, což způsobilo, abyste ostře zkritizoval hlasy a reagovat na další zdánlivě podivné způsoby. Lidé, kteří svědek jste zřejmě mluvil k sobě a dělat gesta, předpokládáme, že jste se zbláznil. Můžete přijít o nějaké zdání důvěryhodnosti. Veřejnosti a lékařské komunity, jste buď schizofrenik nebo paranoidní.

(2) Izolovat vás od společnosti. Šířením fámy, zasílání anonymních zpráv lidem, kteří znají vás, což způsobuje podrážděnost v tě nutí nevrlý a nepříjemný k ostatním lidem, začít, aby se zabránilo vás.

(3) Protože ty skutečně přijít o svou mysl. Promítnutím hlasy a jiné zvuky, použití elektronických mučení, vám vědět, že se tě sleduje každý druhý den a noc, atd., které doufají, že disk vám pomalu ani myslet, že byste mohla být představit ty akce, nebo skutečně řídit vás blázen z frustrace nad tím, že mohl dělat nic a neschopnost přesvědčit ostatní o existenci mikročipu.

(4) snížit vás zombie stavu. Tím, že stále vrhání laserovými paprsky do vašeho mozku, ničí mozkové buňky, ale doufám, že zase budete postupně do bezduché fyzická osoba, která z vnější vystoupení trpí Alzheimerovou chorobou nebo demencí.

(5) učinit život tělesně a mentálně mizerně pro vás. Elektronický mučení a kontrola mysli techniky způsobit fyzickou bolest, duševní utrpení, a zbavit vás spát, vykreslování vám neefektivní ve vaší práci a každodenním životě.

(6) Často harassers snaží způsobit ublížení na zdraví, a dokonce i smrt tím, že způsobí dopravní a jiné nehody v důsledku nedostatku spánku. Pomocí počítačového programu, který funguje mimo mikročipu, mohou také způsobit srdeční infarkt, žaludeční problémy, a jiných nemocí, které by mohly hospitalizovat vás nebo vás zabít.

    

Přál bych si, aby závod několik myšlenek. Potřebují naléhavě existuje

(1) Chcete-li vytvořit povědomí americké veřejnosti, že to, co jsem popsal výše, je reálná a že se to mohlo stát komukoli.

(2) vnutit výrobce mikročipů odpovědno

(3) Pro zahájení úložiště dat na mikročipu implantáty a jejich použití v elektronických mučení a kontrola mysli, včetně osobních zkušeností obětí a metod, které by mohly neutralizovat tato zařízení.

(4) Pro stanovení podpory skupinu obětí mikročipu implantátů.

(5) Pro absolvování národní a mezinárodní zákony, které upravují použití mikročipu implantátů u lidí a ukládá těžké tresty, včetně trestu smrti, k jejich zneužití.

(6) Aby se přesvědčit psychiatři a další zdravotnický personál připustit, že někteří pacienti vykazující příznaky schizofrenie, paranoia, Alzheimerova choroba, demence nebo místo toho může být obětí nedobrovolného mikročipu implantátů.           

 

Kromě toho, že se vplíží a zbabělci, tormentorss, kteří provádějí elektronicky mučení a ovládání mysli pomocí mikročipu implantáty jsou i zločinci, vinným z

 (1) stalking

(2), obtěžující se zlými úmysly,

(3) nátlak (ve snaze, aby se oběti dělat věci že on / ona nechce dělat s jejich metody ovládání mysli),

(4) psychologické a virtuální znásilnění,

(5) vloupání (což se často, aby zastrašili obětem uvolnění zamčené dveře, otočil hodiny, pohybující se předměty v pokojích, schovává další položky, atd.),

(6) vloupání a krádeží (které se zaváží, kdy vstupuje oběti domů a vzít položky zmást a dezorientovat oběť),

(7) nahrávání oběti rozhovory bez jeho souhlasu

(8), Peeping Tom-ismu (prostřednictvím jejich schopnost zobrazit oběť),

(9) ublížení na zdraví (pomocí elektrickým proudem, atd. proti oběti),

(10) pomluvy (podle cirkulujících falešné fámy a příběhy, které postrádají doklad o oběti),

(11) urážky na cti (jsou-li tyto pověsti a příběhy do tisku v roce z e-mailů, atd.),

(12) počítačové hacking a telefonní odposlech,

(13) vraždy prvního titulu (kdy oběť trpí smrtelné autonehodě, protože nedostatek spánku), a

(14) pokus o vraždu (pokud se jejich plány nepodaří), a, samozřejmě,

(15) terorismus.

  

Nejsem si snadno zastrašit. I bránit. Mám v úmyslu překonat a porazit elektronické mučení a kontrola mysli pokusy. Mé cíle jsou jednoduché a přímé:

(1) Chcete-li i nadále žít normální život. Perverzní teroristé zbavit své oběti ve spánku způsobit, aby se dopravní a jiné nehody, aby byly podrážděný k druhým lidem, a činí je neefektivní v jejich práci. Chtějí oběti reagovat na jejich mučení a kontrola mysli opatření, aby se oběti objeví schizofrenní nebo paranoidní. V krátkosti, oni se snaží dělat ze života peklo pro oběti.

(2) Chcete-li získat stále více o mikročipu implantáty a počítačové programy, které umožňují uživatelům pronásledovat mikročip dopravci. Já už vím, někteří velcí mezinárodní výrobci mikročipů. Mám v úmyslu studovat těchto společností, a pokusí se navázat dialog s techniky v těchto společnostech se dozvědět více o počítačové programy, které upravují mikročipů. Tam musí být nějaký svědomí zaměstnanci v případě společností, které se bude dát obětem nad teroristy.

(3) odhalit pachatele elektronických mučení a ovládání mysli. Tam musí být způsob, jak vysledovat obtěžování zpět k jeho původu. Najdu ty způsoby. Chci neutralizovat zvrácené démony, kteří se snaží zničit můj život, a ty mnoha dalších obětí.

(4) Aby se i nadále informovat veřejnost o možnostech a nebezpečí mikročipu implantátů u lidí.

Doufám, že další obětí nedobrovolné mikročipu implantátů uvidíte v tomto článku, a se připojí k boji proti zbabělé úchyláci, kteří se snaží zničit naše životy. Pokud se ve shrnutí mé ságy elektronických mučení a ovládání mysli pomocí implantovaných čipů jsem vynechal výběžku informace, neváhejte se zeptat mě cílem vyjasnit některé body. Vyzývám vás, abyste se se mnou podělit o své zkušenosti a myšlenky na toto téma. Prosím, psát své připomínky v prostoru po tomto blogu, nebo kontaktujte mě na bionicgate@live.se

 

  

Etické hodnocení implantabilních mozkových čipů

 

Ellen M. McGee a GQ Maguire Jr.

 

Abstrakt: Mým cílem je zahájit diskusi o etice implantují čipy v mozku a k řešení některých základních etických a sociálních otázek. Počítačoví vědci předpovídají, že během příštích dvou desetiletí, neurální rozhraní navržen tak, aby nejen ke zvýšení dynamického rozsahu smysly, ale také zvýší paměť a umožnit "cyber-myšlení", která má být neviditelný komunikaci s ostatními. Technologie budou vyvinuty a usnadňují mít stálý přístup k informacím, kdy a Kde je to potřeba. Etické hodnocení tohoto dokumentu se zaměřuje na otázky týkající se bezpečného a informovaný souhlas, problematické otázky, pokud jde o produkci a kdo je vědec na starosti, tam je rostoucí znepokojení nad psychologické účinky na lidské povaze, obavy z možné použití u dětí, a nejvíce alarmující otázky soukromí a samostatnosti. Protože tyto technologie radikálně změnit lidské povahy a že je naplněna s nebezpečnými důsledky, pokud porušování soukromí a umožňuje státní kontrolu jednotlivců, by měla být veřejná diskuse o jeho výhodách a zátěže začít, a politická rozhodnutí by měla být přijata na tom, zda jeho rozvoj by měl být zakázán nebo regulován, spíše než na levé straně k odborníkům a dočasné výkyvy komerčního trhu.

 

 

Budoucnost může dost dobře znamenat, že se stane realitou science fiction cyborg světa, lidí, kteří vyvinuli intimní a někdy nutné vztah ke stroji. Je pravděpodobné, že implantace počítačových čipů jako senzory nebo akční členy, se mohou brzy pomáhat, a to nejen v chudých paměti, ale také dát lidem úplně nový jazyk, nebo učí jen jeden "rozpoznat" lidé, které jste nikdy neviděli. Již dosažený pokrok v léčebných přípravků, v protetice a počítačové vědy ukazuje, že to může dobře být možné vyvinout přímé rozhraní mezi mozkem a počítače.

 

Existují nejméně tři miliony lidí na celém světě v současné době žije s umělou implantáty. Zvláště výzkum implantáty kochley-sítnice a vidění má fueled vývoj rozhraní mezi nervové tkáně a křemík-vestavěný mikro-sondy. Kochleární implantát přímo stimuluje sluchový nerv zajišťuje více než 10.000 zcela hluchých lidí schopnost slyšet zvuky, může inplanterbara sítnici čip obnovit vidění na blind.

Výzkum vidění protéz byly vyvinuty prostřednictvím dvou cest:

1) retinální implantáty, které zamezují operaci mozku a připojit kameru v rámu pomocí laserových diod pro zdravé zrakového nervu a nervy do sítnice

2) kortikální implantáty, které vyžadují operaci mozku a pneumatické zavádění elektrody do mozku, aby se proniknout do zrakové kůry a vyrábět vysoce lokalizované stimulace.

 

Poslední krok ve vývoji implantabilních čip v mozku je asi spojit tyto pokroky v protetické technologie spolu s pokroky v informatice. Propojení menších, bude lehčí a výkonnější počítačové systémy s rádio technologie umožní uživatelům přístup k informacím a komunikaci kdekoliv a kdykoliv. Minimalizací komponenty, systémy byly vyvinuty, který je přenosný a téměř neviditelné, takže jednotlivci, podporované osobní informace strukturu, mohou se pohybovat a svobodně komunikovat, a prostřednictvím sítí, sdílení zkušeností s ostatními. Laptop-počítač-projekt, než půjdete pro uživatele, kteří mají přístup k paměti "Vzpomínka Agent," je to jako dobrý a common-na zdroj dat.

 

"Data oblečení" a / nebo kroppsnát je středně vyspělá technologie, která je dalším logickým krokem v rozvoji implantabilních mozku čip s přímým neurální rozhraní. Již v roce 1968, předpověděl, že Nicholas Negroponte, v současné době ředitel Media Lab MIT, jen to symbióza mezi člověkem a strojem. Jeho kolega, profesor Gershenfeld, tvrdí, že "za 10 let budou počítače všude, za 20 let budou zakotveny v našich tělech, pomocí biotechnologických inženýři... Nikdo se vyzná, vizionář jisté pochybnosti o tomto projektu, které očekávají, že budou moci změnit lidskou přirozenost sama. "Najednou technologie nám dal moc manipulovat nejen vnější reality - fyzický svět - ale také, a hrozí, sami sebe." Jako výkon sítě se stala "kolektivní vědomí", "bikupesinne" "Úl Mind"... je Jde o zaujetí všech těchto bilionů buněk v našich hlavách, které vytvářejí jednotlivé povědomí o těchto a dal je dohromady najít nový druh vědomí, že se rozšíří přes všechny osoby. "

 

Technologie implantátů jsou k dispozici a za ceny, které tyto systémy velmi efektivní z hlediska nákladů. Tři fáze zavádění těchto jednotek lze nejlépe popsat tímto způsobem. První rané zákazníci budou jedinci s postižením, který bude používat toto jako silnější objektu. Dalším krokem je přechod z léčby ke zlepšení, a to je na tomto místě, že etické hodnocení bude nutné. Jeden z prvních skupin, non-zdravotně postižených "dobrovolných" je pravděpodobně vojáci z povolání, kde použití implantovaného počítače a zařízení s


novým rozhraním pro zbraně, mohou informační a komunikační být záchranné. Třetí skupina uživatelů, kteří budou používat tato zařízení rozvíjet a zvyšovat kapacity pro přenos informací, bude pravděpodobně těch, kteří pracují ve vysoce informace-náročné podniky.

 

Jako inteligence nebo smyslovým "zesilovače", bude implantabilní čip pro generování alespoň čtyři výhody:

1) zvýší dynamický rozsah smysly, jako je vidět IR, UV a chemických spektra,

2) Bude zlepšit paměť; ¨

3) Umožní "cyber-myslet" - neviditelné komunikaci s ostatními, aby se rozhodnutí, a

4) bude poskytovat stabilní a trvalý přístup k informacím, kde a v případě potřeby.

Pro mnohé z těchto vylepšení pomůže realizovat zásadní zlepšení kvality života, nebo jejich přežití, nebo pracovní výkon. První prototyp zařízení pro zlepšení lidských činností by měl být k dispozici do pěti let, a armáda prototypy budou k dispozici do deseti let, a zaměstnanec informací pomocí prototypů do patnácti let, lze všeobecné přijetí trvat asi dvacet až třicet roky . Brain čipu se pravděpodobně působit jako kortikální protéza implantována. Uživatele zrakové kůry bude stimulován počítač-buď na základě toho, co vidí kamery nebo na základě umělé "okno interface".

 

Ne všichni počítačoví odborníci přijmout taková vyhlídka s klidem. Michael Dertouzos píše, "i když by vůbec bylo možné zpracovávat tyto vyšší úroveň informací do mozku - a to je obrovský IF" - měli bychom to udělat. Zpřístupnění světlo impulsy do zrakové kůry v nevidomého by odůvodňovaly takové vniknutí, ale zbytečné petande v mozku, je pro mnohé porušení našeho těla, přírody a boží design ".

 

 Tento formuluje stručně základní a kreacionisty argumenty proti implantabilní čip. Strach z manipulace lidské povahy je hojně rozšířená, a myslet si, že příroda je dobrá a technologie je špatná, moc obnovit sebe sama, je arogantní, a "obnovit" lidstvo může vést jen ke katastrofě, je známé odpovědi na každou novou úroveň kontroly, kterou Muž výkonu a dosahu. Mystika přirozeného běhu světa romantický pohled na benigní době, kdy lidé žili v harmonii s přírodou. I přes atraktivní na tomto snímku, je pravděpodobné, že tento pohled je špatný, protože lidé stále používají technologii přežít a zlepšit jejich životy. Je přirozené pro lidi k použití technologie. Přes tuto negativní reakci na vyhlídky na implantaci je dostatečná, nicméně poukazuje na nutnost hodnotit technologií z hlediska dobra či zla možnosti využití technologií jak pro zdraví i lidí a / nebo vlád.

 

Výzva k ne "hrát na Boha" je také známé, a trpí stejnými problémy jako formuloval David Hume. Tato kritika je založena na náboženském smyslu pro zlepšení tvorby je urážkou Stvořitele. Zejména se pokusí změnit funkce mozku, s cílem vytvořit lepší člověk, se považují za pokus uzurpovat moc Boží. Chcete-li být přesvědčivý, tvrdí, dokonce i pro náboženské praxi, vzhledem k restriktivní pohled na tvorbu, kdo nevidí role v lidské tvořivosti.

 

Zamítnutí zapojení přímo do mozku v počítači je také kvůli touze po tělesné integrity a intuice o posvátnosti těla. Ačkoli mnoho přijmout invazi organické mechaniky léčebné účely, přesto věří, že tyto používá pro zlepšení, se mýlí. Tato víra, je verze, že úcta k lidské bytosti potřebují fyzickou integritu těla jsou v "lidských okránkbarhetperspektiv 'pohled, z etického hlediska. Použití této normy, je zřetelný čáry mezi léčebných postupů a zlepšení, "intervenci, která zachraňuje životy, rehabilitace, léčebné nebo jinak, může být slučitelná se zásadou, že fyzické integrity těla by měla být zachována, i když to znamená tělesné "zmrzačení" nebo interference, za předpokladu, že podporuje integritu celku ". Implantabilní čipy, které rozšiřují smysly, zlepšuje paměť, nebo kapacity sítí by proto mělo být podezřelé. Pro ostatní však neexistuje jasná hranice mezi léčbou a příslušenství - jak chudý moje paměť musí být před tím, než by bylo eticky správné připojit můj mozek s počítačem? - A argument, aby se zabránilo použití této technologie je příliš slabý, tam je také již není možné zakázat kosmetické chirurgie, nebo použití nálady-posílení léky, výhody zřejmě převáží lékařské rizika. Nicméně, i kdybychom zamítl tyto tri argumenty, stále existuje nesčetné množství dalších technických, etické a sociální aspekty, aby zvážila před pokračováním implantabilní čipy. Oblasti zájmu o technické zhodnocení, je rozsáhlá, včetně rizika, vhodnost, vlivu na náklady a kapitálové otázky, které musí být hodnoceny rozmanité a multi-kvalifikované týmy. Studie v těchto oblastech bude mít účastníci z oblasti obou počítačové vědy, biofyzika, lékařská, právo, filosofie, veřejný pořádek a mezinárodní ekonomie. Na rozdíl od vědecké obce na nástup genetické technologie počítačový průmysl, ještě ne, účastnil veřejného dialogu o těchto slibných technologií, ale riskantní. Toto vyhýbání se diskuze a jednoduché důvěru v principy svobodného vědeckého bádání a tržní hospodářství je sám o sobě morální postoj, že je třeba řádně zdůvodnit.

 

Etické hodnocení současných implantabilních  počítačových čipů by mělo být hodnoceno alespoň z následujících


otázek: Problematika bezpečnosti a informovaný souhlas, problémy při výrobě a vědecké odpovědnost, zájem o psychologické účinky vliv lidské povahy, obavy z možného využití dětí, a nejtěžší, otázky týkající se integrity a nezávislosti. Stejně jako v případě v rozvoji technologie budoucnosti, je nepravděpodobné, že můžeme bezpečně předpovědět všechny efekty. Přesto by riziko poranění v úvahu.

Nejzřetelnějším a základní problémy patří bezpečnost. To bude vyžadovat vyhodnocení a posouzení nákladů I a přínosů těchto implantátů a chirurgické a dlouhodobý rizika. Jednou z otázek - budou problémy s rozvojem I toxických materiálů, které umožňují dlouhodobý použití? - Tato otázka by měla být zodpovězena prostřednictvím studie alternativních terapií a proto nesmí být starost o zlepšení řízení. Je však možné, že by I měla být vyšší úroveň bezpečnosti, pokud je technologie používaná pro zlepšení spíše než léčba, a tato otázka musí být ve veřejné diskusi. Zdaje informovaný souhlas příjemce bude dostatečný důvod, aby toto provedení může být zpochybněna s ohledem na dopad na možný přínos pro společnost může být. Ostatní otázky, jako jsou typy záruk uživatelé by měli mít, pokud povinnost a zodpovědnost za kontrolu kvality tvrdý / měkký / firmware není k očekávané normy, mohlo by to napravit prostřednictvím právních předpisů. Mělo by být k usnadnění přechodu jako uživatelé pravděpodobně nechtějí podstoupit několik operací, nebo jako držitel zastaralých systémů. Výrobci potřebují porozumět a rozvíjet programy pro výuku uživatelů, jak být schopni implementovat nové systémy. Bude potřeba, aby vytvářeli údaje o užitečnosti jednotlivých příjemců implantátů a tak, aby všichni uživatelé dostávat stejné využívat. Další praktické problémy s etickými důsledky bude patřit, zda se může stát konkurenční trh pro tyto systémy, a pokud to nebude mít žádný průmysl-široký normy pro navrhování této technologie.

 

Jeden z nejméně kontroverzní použití tohoto zlepšení technologií bude díky jeho provádění v terapeutické oblasti. Je možné, že technika by mohla být použita k tomu, aby těm, kteří jsou svou povahou méně kognitivně vybaveny tak, aby bylo dosaženo spravedlivější podmínky. Jistě technologii využívat k obnovení < nebo nahrazení ztracené paměti v progresivním neurologickým onemocněním by mohly být skryté položky v plánování zdravotní péče. Umožnit lidem zachovat různé druhy typické funkce by pravděpodobně považovat za žádoucí, možná dokonce stal požadavek, i když by to bylo neustále se měnící standard. Náklady na realizaci této technologie musí být v rovnováze s náklady zhoršení, i když to znamená, že rozhodnutí by měla být založena na právech, nikoli použitelnost.

 

Kromě toho je nutno věnovat psychologické účinky povýšení lidské přirozenosti. Bude použití počítače-mozek rozhraní změnit naše pojetí člověka a náš pocit identity? Pokud jsou lidé skutečně připojuje přes jejich mozky, hranice mezi já a společnost bude významně snížen. Tlak, aby jednala jako součást celku, a nikoli jako izolovaný jednotlivec by být zvýšena, množství a různorodosti informací by mohlo být přesvědčivé, a sebevědomí jako jedinečné a izolovaných jednotlivých změní.

 

Vzhledem k tomu využít můžete také vytvořit lidskou bytost s rozšířenou smyslové schopnosti, které také smíšené, i když pozitivní, je třeba vzít v úvahu. Supersensorsyn uvidí radar, infračervené a ultrafialové snímky, bude lepší sluch oznámení měkčí, bude vyšší a nižší vlastní zvuky zlepšit naše čich a zvýšit naši schopnost rozeznat vůně, a větší smysl pro dotek umožňuje selektivní environmentálních podnětů, které změna v tlaku vzduchu. Tato kapacita by se změnilo, "normální" lidé, a byla by výjimečně použitelné v nebezpečných situacích, zejména v boji. Jelikož počet rozšířené lidí zvýšit, dnešní běžnou úroveň je možno považovat za neobvykle nízké, což vede k medikaci v různých oblastech života. Tak významné otázky se točí kolem toho, zda by nebylo meze úpravy základních aspektů lidského druhu. Přes obtížné definovat, lidské přirozenosti, je skvělé, člověk racionální pravomoci je tradičně vnímána jako jeho požadavek na nadřazenost a ve středu, pokud jde o osobní identity. Změna osoby myšlenky a pocity mohou tím, že osoba, vnímány jako problematické kontinuity. Přijme-li se, jako většina kognitivní vědci dělat", aby tvrzení o materialistické vědomí je emergentní jev složitý problém ... může kybernetika jeden den, aby požadovaný stupeň složitosti jako mozek". Na druhou stranu, oslavuje ne všichni filozofové materialistické pohledu a využití těchto technik bude jistě mít vliv na diskusi o povaze osobní identity, a tradiční mysl-problém těla, může to způsobit. Chcete-li upravit mozek a jeho kapacita by mohla změnit náš duševní stav, změna jak pro uživatele a self-image našeho porozumění tomu, co to znamená být člověkem. Čára mezi mnou "fyzické osoby samostatně výdělečně" a já "je perceptoriska / duševní šelf může vyvinout se schopností vnímat a komunikovat, rozšiřuje daleko za hranice toho, co lze udělat s videokonference. Hranice reálné a virtuální světy lze vymazat a vědomí připojení k veřejnosti a našim kolektivní znalosti lidstva by jistě vliv na jednotlivce je self-úcta. Zda to povede k větší důraz kladen na kolektivní odpovědnost, a pokud by to bylo přínosné, je neznámý.

 

Změny v lidské povaze by být radikálnější, pokud změněné úroveň vědomí byla dítě. V konkurenční společnosti znalostí často znamená moc. Rodiče řízený nabídnout své děti to nejlepší. Budou moci získat implantáty pro své děti, a pokud ano, bude, jak to ovlivní již nerovné loterie života? Vstupní požadavky ve školách, vysokým výkonem programy a pravopisu - to vše by mohlo být postiženo. Nerovnosti vyrobené může vytvořit poptávku veřejnosti po pokrytí těchto zařízení a poskytne plánované péče, což dále zvyšuje náklady pro společnost. Ale v kultuře jako je ten náš, s různou úrovní dostupnosti zdravotní péče, která je založena na schopnosti lidí platit, je rozumné předpokládat, že implantovaný mozek čipy budou k dispozici pouze pro ty, kteří si mohou dovolit velké investice, a to bude dále prohloubí propast mezi bohatými a chudými. Výsledek těchto sociálních důsledcích vytváří velký zájem v realizaci technologie, která rozšiřuje propast nejen mezi jednotlivci, a sex, ale i mezi bohatými a chudými zeměmi. Jako příslušenství jsou stále častější, což zvyšuje normou, a tam je větší společenský tlak, aby využili této "výhody". Dokonce i ti, kteří původně snížit operace může považovat za nutné, a dohoda se stává součástí "informovaného souhlasu", které by mohly být předmětem manipulace.

 

Kromě těchto více v nejbližší budoucnosti je to, že do třiceti let, "to bude možné zachytit data, která má všechny lidské smyslové zkušenosti jeden malý čip implantovaný v mozku." Tyto údaje budou shromažďovány biologické sond příjem elektrických impulsů, které by umožnily uživateli obnovit zkušenosti, nebo na transplantaci paměťových čipů z jednoho mozku do druhého. V této práci, psychologické kontinuity osobní identity se vměšuje do nepopiratelný následky. Výsledkem by bylo, že osoba může být jiné osoby identity?

 

Nejvíce alarmující zjištění této technologie je vážný možnost, že by usnadnila totalitní kontroly lidí. V vpřed-hledá projekce experimentálního protokolu, píše George Annáš o projektu implantátu přenosná kontrolní zařízení na bázi mozku u novorozenců ve třech hlavních vyučování.... Zařízení by bylo nejen nám umožní najít všechny implantáty kdekoli, ale může být naprogramován pro budoucnost sledovat zvuk kolem nich a hrát podprahové zprávy přímo na jejich mozky. Použití takové technologie by umožnila vládám kontrolu a sledování občanů. Ve svobodné společnosti, tato možnost se zdá vzdálená, ale není pravděpodobné, že projekt je používán u dětí jako první malý krok. Kromě toho v armádě životního prostředí, jsou výhody na zvýšení kapacity na výrobu vojáků s rychlejší reflexy větší, a to by bylo přesnější, schopný vyvíjet značný tlak na poptávku zlepšení. Jako jsou počítače a komunikační zařízení implantovány s rozhraní pro zbraně, může informačních a komunikačních systémů je nyní možné armády v demokratické společnosti může vyžadovat použití k udržení konkurenční výhody. Politický mandát implantátů pro zločince je možné předpokládat i v demokratických společnostech. Politická rozhodnutí budou přijata na takové použití, a to i když je možné použít, pokud a když to bude možné ovlivnit specifické chování. Největší obavy patří, kdo / co to bude kontrolovat technologii a co bude naprogramován. Tato otázka se shoduje s obav o otázky ochrany soukromí a nutnost kontroly a bezpečnosti komunikačních linek. Ne všechny země na světě, dává přednost autonomii, a potenciál pro zlověstný invaze svobody a soukromí, jsou alarmující.

 

Vzhledem k potenciálně ničivé následky implantabilních mozku čip, jeho vývoj a implementace zakázány? To je samozřejmě otázka, jak je otevřený dialog se musí řešit, a to vyvolává spornou otázkou, zda technologický vývoj se dá klást odpor, nebo v případě, že empirické nutně povede k použití, pak regulace může být stále možné. Otázky, které vyhlídka implantabilních mozku čipy jsou těžké ty, protože možnosti pro dobro i zlo jsou tak skvělé. Tyto otázky jsou příliš důležité, aby byla ponechána mimo šance na počítač technik, nebo komerční trh. Je důležité, aby na světě společnosti hodnotí této technologie a dosáhnout určité závěry o tom, jakým způsobem chtějí.

 

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika