10.09.2010 21:42

Možnost psychologické obrany

 Vaše stalkers útočí vám psychologické války taktiku. Kurzy jsou neuvěřitelně nespravedlivé, nyní se díváte na potenciálně tisíce informátorů, kteří jsou obeznámeni s těmito taktiky, získávání informací od vysoce kvalifikované odborníky psychologické operace vyzbrojený spis o svůj život. Můžete však bránit se proti těmto taktiky, a dokonce i bojovat, jednoduše tím, že přijme správný postoj.

Vědění je moc. Čím více budete vědět o svých metodách, tím méně bát budete. Budete mít možnost reagovat inteligentně, a funkce téměř v případě, že psychologické války neexistovala.

Hodně z toho, co jde do stav-na-osoba psychologická válka není jen útoky na vaše vnímání, ale útoky na vnímání ostatních 'z vás. Proto tento dokument hovoří o obraně z obou typů útoků.

Ztráty soukromí

Zdánlivé známost celkem cizinci s velmi osobní a soukromé informace ze svého života, je vypočtena taktika. Některé cíle, postrádá jakýkoli druh podpory nebo zásuvky, dostanete velmi rozzlobený nebo sebevražedné v reakci na to, co vnímají jako veřejné ponížení.

Je to nepříjemné zkušenosti úmyslné pochodovat svého soukromého života na veřejnosti, a metody, kterými informace váš byly získány, jsou narušení soukromí, ale tak jako mnoho jiných aspektů vaší kampaně, tato taktika je klamné. "téma ochrany osobních údajů" jde do více o tom, kolik těchto cizinci vědí o vás, a jak naložit se ztráty soukromí.

Glitching Matrix

Jeden z prvních věcí, kterou musíte udělat, je prorazit iluze všemohoucnosti a všudypřítomnosti, že vaše harassers se snaží vytvořit. Některé běžné stížnosti, které pocházejí z cílů trpí naučená bezmocnost, jsou:

  • "Jejich technologie je tak vyspělá, že je nezastavitelný!" Cíle zažijete pocity, které se zdají odpovídat záření útoky mikrovlnná trouba, ale - děsivě - opatření účinná proti mikrovlny nebudou zastavit.
  • "Každý, kdo se v tom!" chování, které si spojujete s zneužívání nebo obtěžování bude vypadat z každého, a dojde všude.
  • "Cokoli, co funguje, je jen proto, aby se do práce. Není použití v odporu! " Cíle budou číst rady s jejich harassers sledoval přes rameno, používat ji, a to bude zdát pro práci na chvíli, pak vše, co se snaží zastavit přichází řvoucí zpět dovnitř

Bohužel, eskalace taktika je popsáno v sekci Warfare Psychologické opravdu pomáhá s těmito vjemy. To obvykle trvá několik let pro harassers ukázat jejich plné ruce, v závislosti na cílové schopnosti vidět přes jejich taktiku. Nicméně, každý krok na cestě, můžete dosáhnout drobných vítězství, které pomáhají ukázat, že nejsou všichni-mocný.

Nebudu dávat krok-za-krokem návod k lámání bez velké iluze. Metody, které vám používání bude specifické pro vaši situaci. Nicméně, existují dvě obecné strategie najdete efektivní.

Za prvé, chcete testovat jejich nečekanými způsoby. Nemohu dostatečně zdůraznit, že buď nechcete plánovat dopředu, nebo si to chcete plánovat dopředu, a pak změnit své plány o letu.

Za druhé, které chcete čerpat sílu a pochopení od věcí, které jsou bez jejich manipulace, stejně jako zákony fyziky, nebo jednoduchá logika. Pokud se dělají věci, které se zdají být nemožné, pečlivě zkontrolujte, co jsem dělal, uznávají, že mohou být hraní her s vaším vnímáním, a pokusit se jim hodí do rozumný rámec.

Ne každý se v tom

Co si myslíte, že jako zneužívající chování , je více často než ne, běžné chování v rámci mimořádné situace. opatřeních či slova řekl ve vaší přítomnosti nejsou nutně chtěl být bolestivý, oni by mohli být jen nedbalé nebo herci mohou být manipulovány do užívání těchto akcí jako součást psychologické operace.

Vzpomeňte si na před vámi byli zaměřeni, kdyby někdo přišel k vám nepříčetný o kontrole mysli, řídil energetické zbraně, nebo armády lidí obtěžující ho, co by Vaše reakce byla? Nezájem o své pronásledování jen dokazuje jednu věc: že jste nedělali dost dobré práci dělat svůj příběh přesvědčivé, aby své publikum.

Podprahové návrh může dostat jednotlivci udělat prakticky cokoli, co nemá vzdorovat jejich hodnotových systémů.

Musíte také mít na paměti, pokud jste se setkal control technologies mysli vaše obtěžování, že tato kontrola mysli mohou být použity na lidi víte, přimět je, aby podniknout kroky, které seem škodlivý. Tam je velký rozdíl mezi občasné spouštění frází a rozšířenou agent provokatér práci, která pochází z najal rukou nebo informátoři, můžete si být vědomi tohoto rozdílu.

Zůstat na nohou

V dobré analogii, jeden návštěvník této stránky v porovnání, co se děje na zápas Sumo. Jestliže oni mohou srazit vás z rovnováhy, nebo ven z kruhu, ale vyhrát.

Chtějí, aby své emoce, nebo vaše vnímání v očích ostatních 'to vymkne vaší kontrole. Pokud jste naštvaný nebo rozrušen u obtěžování, budou zase do tepla, když každý je unavená z vašich stížností či skotačení, které vám dají více stěžovat nebo jednat.

Zbývající ve stavu neustálé bdělosti, pozor na útoky, které by mohly přiblížit z jakékoli strany, je neproduktivní a stresující. Postojové úprava bude nutná, pokud chcete zůstat v kruhu bez ničit své zdraví a svůj život plýtvání energií.

Pamatujte si, že jsou to zbabělci

Dav přichází poté, co je armáda pora žené.

Lidé, kteří se podílejí na mobbing taktiky znát dav se zády. Jsou to vzdávat se jejich individualitu a jejich lidskosti za příslib ochrany a posílení jejich postavení. Oni by si nedovolil dělat to, co dělají bez podpory davu.

Profesionálové zradí, protože jejich obavy o ztrátu své licence nebo jiné oprávnění. Bojí se topí v dluzích, nebo se bojí mafie přijde po nich.

Členové davu se neodváží zaútočit přímo. Neotáčej zády k nim, ale nebojte se z nich jeden, protože strach je to, co jim dává sílu.

 

 

 

Paranoia není nemoc, je to postoj

Co se děje na vás, je špatné. Nicméně, tam jsou vyvážené a non-vyrovnaný (příliš paranoidní) způsoby, jak reagovat na své kampaně.

Zůstat hypervigilant, rozvíjení čas-ztrácíš rituály chránit sebe a svůj majetek, a tak dále, jsou maladaptivní chování. Dostali pracovní síly a časovou výhodu. Mohou se dočkat-ty.

Zjistit, co je pro vás opravdu důležité, chránit ji, a všeho nechat.

Braňte se, ale ne takovým způsobem, který poškozuje vaše v očích veřejnosti

Váš veřejný obraz zahrnuje vnímání lidí, kteří s vámi komunikovat, stejně jako polořadovka-soukromý fakta, která vyjde, pokud byste měli dělat to do zprávy, jako je policejní záznam, nebo vaše zdravotní historie.

Vy jste pod útokem, ale útoky jsou skryté. Reagovat na jejich skryté útoky s nápadný obrany nebo viditelné protiútoky bude vnímáno jako neodůvodněně podivné chování, i když vaše harassers vědět jinak.

Většina lidí si přijít do styku se nebude "v tom", ale alespoň jeden informátor se bude objevovat ve vaší hospůdky, a jakékoli podivínství ve své zvyky a vzhled bude využíván. Jednat se pomáhá harassers malovat vás jako paranoidní, duševně nemocné, trestní a / nebo násilné.

Mistake # 1. Díky komunikaci s Vámi nevyhovující

Ne, nejsou útočit vy nebo sledování vás prostřednictvím vašeho mobilního telefonu, takže si vezmete mobilní telefon baterie se nebude, aby vám pomohl, ne, přepnutím na 'bezpečný' komunikační kanál, jako PGP je nezastaví špionáže ve vašem elektronických komunikací. Pokud lidé mají k proskočit obručí se s vámi spojit, protože opatření, které užíváte, budete odcizit se od nich a hraje do rukou svého harassers '.

Byste měli vzít přiměřená bezpečnostní opatření, která nemají potíže vaše accquaintences.

Mistake # 2. Nošení bizarní oblečení

Krycí se s staniol nebo Mylar, například, je skvělý způsob, jak získat všiml a stereotypní. Máte-li důvod k obavám o mikrovlnné útoky, tam jsou nenápadné způsoby, jak chránit sami sebe.

Mistake # 3. Být blázen gang pronásledování osoby

Existují situace, kdy je vhodné upozornit ostatní 'na pronásledování-popsal události ve vašem životě. Nicméně, pokud jste odkaz na každý incident obrovského spiknutí proti vám, budete vnímat jako paranoidní nebo delusional. Udržujte své expozice každé události zaměřené, konkrétní a relevantní pro lidi mluvíte.

Pamatujte si: je to tvůj život, ne jejich, a oni nemají čas, aby odhalili své problémy na vrcholu své vlastní.

Mistake # 4. Útočící nebo pult-pronásledování stalkers

Na rozdíl od nich, nemáte dav pokrývající záda. Jakmile jste napadl jednoho z nich, v plné síle policie může být přinesen k medvědovi proti vám, a oni vyhráli, jste zdiskreditována prostřednictvím vašeho policejní záznam.

Útok na stalkers přímo, je vyloučeno. Nicméně o tom, že můžete bránit - fyzicky nebo psychicky - pomůže udržet je na uzdě.

 

Boj proti manipulaci

Ať řeknou vám, je blbost

Blbost je kategorie informací, jejichž pravdy (nebo faleš), je irelevantní. Bod z věcí, které vám není informovat, nebo dezinformovat vás, ale aby vám reagovat v cestách, které chtějí.

Bez ohledu na to, jaké kroky pachatelé se ve vaší přítomnosti, nebo to, co fráze, nebo konverzace, které vám umožní zaslechnout, lži bude smíchána s pravdou. Neměli byste plýtvat energií se snaží rozlišit jedno od druhého. Je to všechno určené pro manipulaci s vámi.

Nezabývají

Už tě zabil? Ne Chystají se zabít? Nemůžeme si být jistý, ale pravděpodobně ne, zvláště pokud jste učinit přiměřená bezpečnostní opatření. Mohly by tě zabil? Ano, už dávno.

Z tohoto důvodu byste měli platit harassers zhruba stejnou pozornost, že jste zaplatili squalling dítě. Jsou rys svého prostředí, a nemůžete si nevšimnout, ale oni prostě nejsou pro vás důležité.

Vaše harassers může jste obklopeni. Mohou dokonce mít přístup do vašeho mozku, a to prostřednictvím nonstop hlas lebky technologii, nebo na dálku vyvolané bolesti. Ale tyto faktory samy o sobě nejsou ovládání vás. Pouze tehdy, pokud budete jednat o tom, co říkají nebo dělají, jsou kontrolní vás.

Když necháte ovládat, to trefuje do kampaně bez ohledu na pomluvy, které používáte. Budou moci provokovat vás na vůli vás vypadat špatně, a jejich úsilí se násobí desetkrát lidmi ve vašem životě, kteří nejsou pachatelé, ale jsou špatně vaše chování!

Tvůj život bude lepší, když se naučíte ignorovat.

Když budete reagovat, vždy to v klidu a vědomě

Tam bude situace, kdy je třeba reagovat na jejich akce. Krok mimo hru. Dejte jim vědět, že jste pochopili, co mají za lubem, ale nikdy přímo, pokud si nejste jisti, jejich role. Mluvte klidně, a musí být zaměřeny, nemají overcommit ani přehánět.

Například, po jedné epizodě se pachatel, který vypadal jako zřejmá policejní informátor, zeptal jsem se pachatel, "Víte, co policejní informátor vypadá?" "Ne," odpověděl. Hledáte mu do očí, řekl jsem "já".

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika