01.09.2012 03:15

Mozek jako bitevní pole v novodobé válce nových zbraní

Tento článek je převzat z https://blombladivinden.wordpress.com

Lidský mozek je bitevní pole v Psychotroniky a psychologické války. Technologie i sociální psychologie se používají.

Elektromagnetické zbraně pracují rychlostí světla, mohou zabít, mučení a zotročení, ale veřejnost je většinou neví, že existují, protože tyto zbraně pracují lstí a neponechávají fyzický důkaz. Elektromagnetické zbraně byly testovány na lidech od roku 1976. Podle široce rozptýlení nedobrovolné lidské Test-předměty, a vehementně napadat jejich důvěryhodnost, bylo možné, aby Spojené státy pokračovat s těmito lidskými experimenty nezatěžovala diskuse nebo kritiku, natož opozice.

Chcete ostatní číst vaše myšlenky? Chcete ostatní stisknout tlačítko, aby se vám říhnutí, kýchnutí, kašel, škrábání, prd, močit, kontrolovat vás sexuálně, dát bolest hlavy, vařit naživu, atd., a to prostřednictvím stěny ve vaší domácnosti s neviditelnými laserových zbraní? Chcete, aby ostatní přinutit myšlenky do mozku?

To vše je možné a provádí nelegálně dnes! Ale vaše vláda nemá nic říct!

Elektronické zbraně jsou jedním z nejlépe střežených tajemství na světě. V celé se svět tisíce nevinných lidí napadl a manipulovat, neschopný, mučeni a zavražděni tyto zbraně většina z nich nikdy neví, co se stalo.

Co je Mind Control / psychotronické mučení?

on termín "Mind control" v podstatě znamená tajné pokusy ovlivnit myšlení a chování lidských bytostí proti své vůli (nebo bez jejich vědomí), zvláště když ostraha jednotlivce se používá jako nedílná součást takové ovlivňování a pojem "psychotronické mučení "pochází z psycho (psychologické) a elektronické. To je vlastně velmi důmyslná forma vzdáleného technologického mučení, které se pomalu znehodnocuje a diskvalifikuje člověka. Tyto neviditelné a non-sledovatelné technologické útoky na člověka jsou prováděny s cílem zničit někoho psychicky a fyziologicky.

Vlastně, jak par vědeckých zdrojů, lidského těla, podobně jako v počítači, obsahuje nesčetné zpracovatelé údajů. Patří k nim, ale nejsou omezeny na, chemicko-elektrické aktivity mozku, srdce a periferního nervového systému, signály odeslané z oblasti kůry mozku do jiných částí našeho těla, drobné vlasové buňky ve vnitřním uchu které zpracovávají sluchové signály, a světlo-citlivý sítnice a rohovky oka, které zpracovávají vizuální činnosti. Jsme na prahu éry, v níž mohou být tyto údaje procesory lidského těla manipulovat nebo oslabení. Příklady neplánovaných útoků na těle zpracování dat schopnosti jsou dobře zdokumentovány.

Zcela nová chemická-elektrická aktivita, založený na zařízeních určených k zavedení podprahové zprávy nebo změnit těla psychologické a zpracování dat schopnosti, mohou být použity ke zneškodnění jednotlivce. Tyto zbraně mají za cíl kontrolovat nebo měnit psychiku, nebo útočit na různé smyslové a zpracování dat systémů lidského organismu. V obou případech, cílem je zmást nebo zničit signály, které normálně udržují tělo v rovnováze.

Definice Psychotroniky (psycho-fyzikální) zbraně

Psychotronické zbraně (PF-zbraně) je souhrn všech možných metod a prostředků (techno-genní, sugestivní, farmakologické, paranormální, komplexy, a další) skryté, nucených vlivy na psychiku člověka za účelem úpravy jeho vědomí, chování a zdraví pro to, co je žádoucí v cestě ovlivňování aspekty kontroly ... "To je nejen nebezpečné, to je smrtící!"

Vlastně, cílem kontroly mysli je přístup do těchto oblastí mozku, které jsou mimo vědomou kontrolu jednotlivce a tím obejít normální inhibiční reakci mozkové kůry: "jedince dobrovolné vědomé self-regulace musí být odpojena nebo krátký- Propojka. "Tento bezvědomí nátlak se děje prostřednictvím elektromagnetické vlny bombardování mozku,. tj. bombardování mozku s nízkofrekvenčních rádiových vln. Tyto vzdušné vlny mohou cestovat na vzdálenosti a je známo, že změnit chování zvířat a lidí v jejich cestě. Taková dálkové ovládání umožňuje potenciálně děsivé využití pro změnu v mozku fungování. Jedná se o neviditelné a smrtící vlny. Tento vlny jde přímo na podvědomí částí lidského mozku pro příjem nebo překódování zpráv a bez osobu vystavenou takového vlivu, který má možnost kontrolovat informační vstup vědomě. To může změnit osoba, myšlenky, emoce a chování. Pro dosažení skutečně trvalého ovládání mysli vyžaduje vytvoření "hluboké a hluboké citové stavy." Doporučená jsou strach, šok a úzkost, které mají "intenzivní disinhibitive vliv na lidský mozek.", Co to znamená, v podstatě, je, že emocionální trauma usnadňuje zpřístupňování disociativních stavů. Za účelem zakázat v mozku "kortikální blok," Verdier doporučuje alkohol, drogy euforické, izolace, samovazby, a - "nejdramatičtější a jedinečné položky v arzenálu vymývání mozků" - hypnóza. Všechny z nich jsou metody, které byly rozsáhle testovány CIA pod hlavičkou z MK-ULTRA programu.

Technologie má kořeny v dozoru zařízení, jako jsou audio a video bugs, přes-the-stěna a dálkový průzkum zařízení, a biosenzory vzdálená a implantuje. To poskytuje zpětnou vazbu pro ovlivňování, stejně jako jakékoli "zábavy" hodnoty pro voyeur / sadisty a krádeže duševního vlastnictví pro zloděje. Spolu s dohledem je nějaký druh "efektorů" nebo zpětné vazby dráhu pro ovlivňování jednotlivce.

Existuje tedy několik kategorií operací kontroly mysli, například skryté omámí, hypnóza a trauma klimatizace, one-shot EM-type mozek tryskání, krátkodobé mysl fucks a pokračující setupy vazba pro tlumení dlouhodobé mučení a zneužívání obětí, zmínit alespoň některé. Co mají společné to, že útok proti mysli oběti, stejně jako deniable a popíral povaha útoku. Přesné prostředky jsou použity v každém konkrétním případě jsou tu vedlejší. Tyto techniky nejsou jen porušovat jeden nebo dva z toho, co každý ví, jsou základními lidskými právy: V jedním tahem pera, které porušují téměř každý základní lidské právo osoba má.

Elektromagnetické technologie pracuje na teorii, že mysl a tělo jsou elektromagneticky zprostředkoval biofyziky systém a elektromagnetické signály tvoří mimo zdrojů může napodobit mysl a těla elektromagnetické signály, a proto zbraň může být vypracován na základě těchto zásad.

Existují důkazy o tom, že od roku 1950 v USA a jiná vláda se vyvíjí elektromagnetických zbraní, které mohou vzdáleně zaměřit na elektromagnetické systém lidského těla pro vojenské a zpravodajské účely.

První fáze je obtěžování / program sledování

V první fázi tohoto Govt. Program osoba je rozdělena fyzicky a psychicky. Použité metody jsou typické CIA a FBI taktiky jako taktiku COINTELPRO. Oni používají Echelon, Bouře, mikročipy, implantáty, vidět skrz radar stěny, získat informátory, sousedy, a co-spiklenci obtěžovat, zdiskreditovat, a poškodit jednotlivce. Oběti ztratí své rodiny, zaměstnání, domy a auta. Konečným cílem je zničit osob život, který se bude izolovat je od rodiny, přátel. Izolace je potřeba mít přístup k osobě provádět mnoho z experimentů na nich. Všechny soukromí a ústavní práva jsou tak odstraněný.

Druhá fáze je napadne z Directed Energy Weapons (DEW)

Po oběť stává izolovaný od každého na světě. Oběť má nyní pocity lítosti, výčitek, ztráty, traumatu, a jsou vypuštěny a rozbité emocionálně a fyzicky. Během této doby se mnohé byly implantovány čipy. Mnozí začínají zažívá extrémní bolest hlavě. Někteří slyší hlasy. Pak bolest je dodáván s různými jinými částmi jejich těl. Bolest je dodáván Directed Energy Weapons. Nikdo nevidí někdo kolem nich způsobuje bolest a nikdo se dotýká jich. Je vidět energetické síly. Spolu s léky, které spravuje vědcem a to buď prostřednictvím odkapávací systém, který! Byl vložen do jednotlivce, potravy manipulace, nebo vstřikování vše bez oběti svolení. Pak Mind Uvolnění začíná.

Directed Energy Weapons

Některé zbraně byly známé jako non-smrtící zbraně. Oni používají takové zbraně jako extrémně nízkých frekvencí zbraní Elfů elektromagnetických (který byl použit v ovládání mysli), akustika, harmonických (které byly použity jako techniky ovládání mysli), ultrazvuku, mikrovlnné audiogram, mikrovlnná trouba pulzoval, a rádiovou frekvenci. Další elektromagnetická energie paprsek může být použit k navození "značný neklid a svalovou činnost" nebo "vyvolat svalovou slabost a letargii" tato zbraň je znám jako Ultra High Frequency EM.

Psychologická válka taktiky jsou použity proti nic netušícím občanům zničit svou práci, své rodiny a své životy. Pachatelé se nezastaví před ničím. Jejich cílem je, aby zcela zničit člověka, velmi často vede k osobě, přičemž jeho nebo její vlastní život, nebo skončí v psychiatrické léčebně. To probíhá několik let a nic se nikdy řekl o tom. Nic se nikdy o tom psal. V zájmu těch, kteří přišli před námi, a ti, kteří přijdou po nás, svět potřebuje vědět, co se děje.

Pro mnoho lidí, to přijde z ničeho nic. Oni nevědí, čí prsty vyšli na aby ospravedlnit takový brutální útok. Pro ostatní, kteří jsou informátoři, vědí velmi dobře, jak se sbíral takovou pozornost. Pro některé, že si ani neuvědomuje, že jsou cíle na komponované útoku zničit jejich životy. Některé z nich mohou být tak jemné, že je obtížné říci. Ale pro ostatní, mohou útoky mohou být očividné a zřejmé, že by nebylo pochyb o tom, že se něco nevyslovitelné a devastující se děje.

Co dělá tento zločin tak odporný, že nejvíce sofistikované techniky psychologické války jsou použita proti osobě, aby vypadaly, jako by je blázen. Přátelé a členové rodiny nevěří věci, které se dějí, a často věří, že cílová osoba je blázen.

Celá tato cvičení je trestné a teroristické aktivity. Jeden aspekt se zabývá část gangu pronásledování toho, který se zaměřuje na zkušenosti k měnícím se stupňům. Jedná se o pronásledování velkým množstvím jednotlivců i pěšky, a když jste v autě. Známý jako "pouličního divadla" ti, kteří zažít, to znamená vandalství na dům, auto a osobní majetek. Gang Stalking může být také odkazoval se na jak způsobit pronásledování, pomsty pronásledování a multi-pronásledování.

Někteří lidé také zažít elektronické obtěžování. To je velmi stresující, bolestivé a invazivní, a cítí se jako něčí mysl a tělo se neustále znásilnění, 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu. Technologie používá k tomu není znám, ale stovky obětí nahlásit stejné fyzické pocity a zkušenosti. Mnoho vzít své životy ve snaze uniknout hrůzu. Je to tak nepříjemné, že pouze kolegové cíle mohou opravdu pochopit, co jiný cíl zažívá.

V každém případě, jsou útoky tak dobře zorganizoval, že pouze oběť si je vědom z nich. Toto je úmyslné, a zdá se, že tyto skupiny dokonalosti tyto techniky po mnoho let. Chyby jsou zřídkakdy, a jasně pachatelé jsou úspěšné v tom, co dělají, protože nové cíle jsou zcela zmateni, co se s nimi děje, protože nikdy neslyšel vykukovat z médií o takových událostech (s výjimkou ve vztahu k duševní nemoci) . Jejich akce jsou založeny na mnoho ze stejných taktik, jako jsou zaměstnáni v rituální zneužívání, a jsou navrženy tak, aby oslabit unikátní mysl a pachatelé jsou stále závislí na této hře dravce / kořisti, vždy potřebovat další cíle, aby uspokojili své nekončící touhu po vzrušení.

"Elektronické obtěžování" nebo e-obtěžování je catch-all pojem užívaný k popisu skupiny okolností, které velké množství lidí, kteří se v současné době potýkají společného. Obecně platí, že tento termín se odkazuje na použití elektronických technologií pro zobrazování, sledování a / nebo obtěžovat osoby z dálky. Zda toto je děláno přes satelit, systémy pozemních nebo lokálně (tj. od sousedů), je do značné míry osobní názor. Není tam žádný konečný důkaz, který by umožnil některým stávajícím obětí zahájit soudní spor, ale počty obětí a shodnosti zkušeností mluví samo za sebe.

Technologie zahrnuje použití elektromagnetických vln různých frekvencí pro dosažení různých výsledků. Některé frekvence bude člověk unavený, zatímco jiní mohou způsobit zmatek nebo ztrátu paměti. S rychlým nárůstem používání mobilního telefonu, mnoho experimentů bylo provedeno na škodlivé účinky těchto jednotlivých frekvencí na zvířatech. Výsledky naznačují, že neviditelná em signály mobilních věží může způsobit celou řadu fyzických onemocnění. Je-li tomu tak je s poměrně úzkém rozsahu frekvencí mobilního telefonu, to je ještě pravděpodobnější případ s frekvencí, které mohou být použity k vyvolává přímý, úmyslné poškození člověka.

Elektronické obtěžování je někdy odkazoval se na jako "psychotroniky", ale více přesně být popisován jako "trestní psychotroniky".

Typy zbraní:

Elektromagnetické zbraně
Mikrovlnná trouba Zbraně
neletálních zbraní
ELF (Extrémně nízká frekvence) Zbraně
Directed Energy Weapons
Acoustic zbraní
psychotronické zbraně
RF (Radio Frequency) zbraně

Měkké Bitevní Zbraně
méně-než-smrtící zbr

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika