12.09.2010 09:58

Motivy pro kontrolu mysli

 

 

Motivy pro kontrolu mysli
Allen Barker, 13.června 2001


Tento esej je první v sérii tří na ovládání mysli. Věnuje některé motivy pro ovládání mysli a proč to pokračuje. části III, "Mentální Firewally, "popisuje některé z technik obětí vyvinuly přežít probíhající mučení operací.

Pro účely této eseje, kontrola mysli odkazuje na všechny metody nonconsensually na oběti nepozorovaně a deniably snaze kontrolovat nebo modifikovat, že chování osoby. K tomu dochází v prostředí, kde osoba má rozumné očekávání, nesmí být porušována, například v jeho domova, nebo v jeho soukromé tace. Právě tento druh porušení, která rozlišuje kontrola mysli zločin z běžné sociální interakce, stejně jako nedostatek souhlasu otočí sex na znásilnění.

Vezměme si například "pouliční divadlo", jako příklad. Pouliční divadlo se odkazuje na formu obtěžování, ve kterých skupina mučitelů jednat tak, trochu parodie, ať už doslova na ulici, nebo na internetu, v médiích apod., které jsou určeny obtěžovat a rušit jednotlivcem nebo jinak upravit oběti chování. Takže když skupina lidí musí jednat "pouliční divadlo" na náhodné osoby, která má rušit ho, nebo ji pak, když by to mohlo být trestné, tak bych nutně nazývat ovládání mysli. Je to je-li dozor v kombinaci s "parodie", jak sledovat osoby v průběhu času k obtěžování a získávat osobní údaje o osobě, které mají být použity při obtěžování, že bych řekl, kontrola mysli operace probíhá.

Samozřejmě existuje mnoho druhů kontroly operací mysli, ale všichni mají sklon mít tento druh zpětné vazby nastavení: porušují osoby s extrémní dohled a použití, které se informace o dozoru na cílové ovlivňování. Jedná se o klasický typ zpětné vazby nastavení, které by mohly být popsány ve smyslu o matematických a inženýrských oborů teorie řízení, alespoň v abstraktním smyslu. dozoru devices can range from telefonu kohoutků, audio a video chybu v home, nebo auto, internet sledování, a základní sledování devices, all cestu až do pokročilých metod sledování satelitu, super-citlivé elektromagnetické senzorové systémy s počítačovou analýzu, a zařízení implantované v jeho orgánech lidí bez jejich souhlasu. "efektorové" nebo kontrolní proměnné se může pohybovat od obtěžující telefonáty, pouliční divadlo, zvěsti šíří, Power- linka stmívání a internet zpráv celou cestu až do pronásledování s mikrovlnnou troubou zařízení, akustické zbraně, zprávy v médiích, jako jsou televize a noviny, projektování "hlasy", aby osoba, která jen on nebo ona může slyšet, a přímé mozkové stimulace a manipulace .

Jiné metody kontroly mysli použití techniky, jako je hypnóza a drogy ovlivňovat lidi, ale metody mají společnou nit popřel a pravděpodobné odvolání útok proti mysli jedince. Účely této eseje není konkrétně popsat metody mysli ovládání. Další specifika budou uvedeny v pozdějších esejích této série, a lze konzultovat knih a článků různých autorů pro dokumentovanou historii ovládání technologie mysli a operace ve Spojených státech viz např. články v Mind kontrolu: technologie, technik a politika webových stránkách na adrese https://www.datafilter.com/mc.

Dokonce i když nevěří, že to vše se děje právě nyní - když je - měli byste být stále týká. Založen na veřejné, otevřených zdrojů je zřejmé, téměř kdokoliv, že technologie bude dostupná v blízké budoucnosti. Ale tam jsou teď oběti. Nemusíte ani přemýšlet americká vláda dělá, ale je to. "Naši chlapci" bude zaměřena s těmito druhy zbraní v budoucích válkách.

Pro účely této eseje, se domnívám, že čtenář má obecný přehled o typu kontroly manipulace mysli projednáván, a mám za to, možná motivace obtěžování, monitor, nebo správce (nebo skupina) může mít spáchat takový začarovaný trestných činů. Protože tato esej je určena k získání lidí, kteří přemýšlejí, možné motivy nemusí nutně být vázáno na žádnou konkrétnítechnický method, but čtenáře s některými zdravý rozum vidět, co metody by mohly být použity v každém případě, a bude nepochybně mít možnost přemýšlet o kombinace a motivace, které nejsou přímo uvedeny zde.

Kazit zbytek eseje, důvody se redukuje na peníze a moc.

Technologické ekvivalent Atomic Bomb

Mnoho položek se objeví na seznamu motivací pro kontrolu zneužívání mysli, ale ten hlavní důvod, proč tato technologie byla vyvinuta je , protože to je zbraň. Jedná se o první motivace a proč miliardy dolarů byly tajně vynaložené na technologii. samozřejmě , jakmile se technologie a techniky jsou vyvinuty, mají tendenci se šířit. Ostatní aplikace mají tendenci se nacházejí, v závislosti na úrovni korupce ve společnosti, a skupiny organizovaného zločinu, než je vláda spíše za účelem získání těchto zbraní a techniky. Ale hlavním důvodem, takových zařízení, byly nejprve vyvinuty a testovány, je, že vlády byly a jsou vývoji a testování zbraní.

Poslední letectvo Times článek o zvládání davu mikrovlnnou zbraň která se připravuje na nasazení těchto zbraní je popsáno jako "snad největší průlom v technologii zbraní od atomové bomby", a zejména na zbraně byly popisuji, je daleko, daleko od skryté ostří . skutečnosti, vláda by být nedbalý, pokud nebylo vyšetřování takových technologií. Ale s použitím technologie na lidi bez jejich souhlasu, a to buď v testování nebo v aplikacích, buď válečný stav, pokud bylo spácháno na zahraniční fyzické osoby nebo akt velezrady, pokud spáchaných na domácím občanům. To je téměř vždy akt mučení.

Je důležité nezaměňovat skutečnou motivaci s racionálním nebo kryt důvodů. Teroristé, teroristé, teroristé, a pedofilů jsou v současné době populární racionalizací pro zmocňovat 'nezcizitelných svobod občanů, nyní, že studená válka je u konce. Týdnu americké televize, by přesvědčit každý unindoctrinated diváka to. Tam je také fenomén, který nazývám "šíření krev kolem." To je myšlenka, že čím více lidí, kteří mohou být k účasti v nějaké cestě v ve velkém měřítku zvěrstva - sehnat krve na rukou - více politické podpory, které mohou být generovány pro další zvěrstva.

Některé rozdíly mezi atomové bomby a ovládání mysli technologie je třeba zdůraznit. Zaprvé, kontrola mysli technologie je určen pro použití skrytě a deniably. Není určen nutně zabít, i když to může, ale spíše nakonec kontrolovat lidské bytosti jako automat. Zadruhé, řídicí techniky je mysl určen pro použití proti domácího obyvatelstva, a nikoli jen proti zahraničním cílům.

 

Kdo by chtěl vládnout světu?

Na jisté úrovni to je úžasné, že esej, jako je to třeba vůbec. Lidé vždy chtěli "ovládacího mysli mužů" - nemluvě o jeho mysli ženy. Ale lidé v minulosti byly také manipulovat znovu a znovu, a jedna skupina lidé následovat další, jedna velká lež následuje další - často přesvědčeni, že to nemůže být případně děje teď. Tam je také "morální velká lež", kde slušní lidé nedovedou představit, že by někdo mohl mít schopnost provádět takové odporné zvěrstva a spiknutí po dlouhou dobu, protože oni nemohli představit sami dělat to. Budou mít menší morální poklesky, jako všichni (stejně jako obyčejní lidé, informujte malé lži), ale prostě nemůže pochopit pojem velký morální zvěrstvo, protože by se nikdy považovat takové ohavnosti.

Tam vždy byl a vždy bude mezi námi lidé, kteří touží pro nic za nic, ale má být tyrany více než ostatní lidé. Dovolte nám být jasné, tady v tomto bodě a nikdy na to nezapomenu. Vždy bude existovat někdo, kdo chce být příští Stalin - vybrat si jeden historický příklad z countlessly mnoho - a kdo se zastaví u absolutně nic k dosažení tohoto cíle. To také znamená, že jsou Američané mezi námi těch, kdo se právě tento typ člověka - nebo lokaj pro takové osoby - obývací mezi námi v naší společnosti. Nedopusťte, aby se velká lež a všudypřítomné americké propagandy fuzzy vaše myšlení. hrozba je více pravděpodobné, že pochází z uvnitř vlády než od někoho garáži. bdělost Eternal je opravdu cena svobody.

Motivy pro Mind kontrolu

Jsme se konečně přijde na seznam možných motivací pro ovládání mysli. Je důležité mít na paměti, ačkoli, že není povinností mučení oběti na druhé-odhadnout důvody mučení byl spáchán. V tomto smyslu je "důvod" pro mučení je obecně, že mučitel měli možnost spáchat mučení a myslel, že by mohla dostat pryč s ním. Nicméně je užitečné přezkoumat více žoldáků nebo merkantilní druhy možných motivací, aby lépe pochopit, proč kontroly mysli mučení se děje, Proto i nadále, a možná i získat nějaký přehled o tom, jak to může být zrušeny.

Pamatujte, že v žádném skupina lidí je politika. To je také případ osob zapojených do spiknutí mysli regulátorů. Takže při posuzování otázky jako "proč ne prostě zabít každého, kdo mluví z vůbec" nebo jiné takové otázky - což může být užitečné zvážit, i když nemůžete znát přesnou odpověď - je důležité mít na paměti. Mind kontrolu spiklenci mají tendenci pocházejí ze stejné kultury a žijí ve stejné společnosti s oběťmi. Při odejdou z podzemního bunkru - doslova, nebo obrazně - jdou žít v domovech s rodinami a mezi námi. [low-level mysli ovladače, stejně jako stráže Osvětimi, pravděpodobně nevědí, celý systém kontroly mysli jeden. Také se zaručeným elektronickým druhy obtěžování obtěžování může být na druhém konci světa s dobrou dostupností, ale zřejmě stále žije v komunitě mezi některé slušné lidi.]

Mnoho vzájemně motivy jsou uvedeny v následujícím seznamu, ale to neznamená, že právě jeden uvedené motivem je pravdivý motiv v každém případě, nebo, že seznam je vyčerpávající. Užitečné srovnání, jak oběť by mohla být použita, je srovnání jatek, kde zvíře přijde a je řez a téměř každý použitelné zbytky, které mohou být použity pro cokoliv je používán. Chcete-li použít slave aukce obdobně, jestliže jeden otrokář je otrok, který je dobrý pro X, ale potřebuje Y, a další otrokář má otrok, který je dobrý pro Y a X chce, pak snad mohou navázat obchodní transakce na jejich lidskou movitost.

Někteří mohou namítnout, že zveřejnění tohoto seznamu bude pouze poskytovat nové nápady harassers. Mohlo by to, ale jediná alternativa je, aby lidé neinformovaný a umožnit zvěrstva pokračovat. Také jsem podezření, že lidé s přístupem k této technologie již několik let už myslel (a použít) Ze všech těchto důvodů, i když neměli vyjádřit tímto způsobem.

Zde je seznam motivů, v žádném konkrétním pořadí.

Low-intenzita válčení proti domácího obyvatelstva.  To je již dlouho politiky americké vlády, i když to obvykle tak není přímo uvedeno. COINTELPRO akce jsou skrytě zavázaly, že budou obtěžovat a zdiskreditovat lidi, kteří z jakéhokoli důvodu, jsou "na cestě . "Frank Donner, v jeho 1980 knize Věk dozoru, je tento bod se např. po příkladu. V jeho věta, konvertovat sledování a pronásledování se stal nevyslovený "způsob správy věcí veřejných" v USA Tak to novější technologie jednoduše vejde právo jako více high-tech způsob, jak pokračovat v provádění tohoto "způsobu vládnutí." Klíčovým konceptem, který Donner poukazuje na to, a které mnoho Američanů nemůže zcela Zdá se, pochopit je, že vláda nemusí obvinit vás ze spáchání trestného činu, nebo vám naúčtovat nebo zkuste, jestli se jim podařilo potrestat vás. paranoidní vláda nemá ani potřebu podezření, že jste se dopustila trestného činu, provinění, nebo při organizování vůbec: jen to, že jste mohl udělat. Tyto druhy programs obvykle bývají cílové potenciální vůdce a odvážní, i když někdo může být cointelproed.

Myšlenky na moje / ukrást. V jistém smyslu je to jen forma staromódní špionáže aktualizovány o nové technologii, která pošlapává pojem lidských práv. Zvažte, co by mohlo být prvním krokem na kluzkém svahu racionalizaci. Předpokládejme, že irácký jaderný vědec , nebo geniální "cizí", vědec či inženýr, byl z obavy USA Předpokládejme, že je nyní tato nová technologie, která může doslova "dostat dovnitř hlavu", jako vědec a sledovat ho, jak on nebo ona myslí, a pracuje . Nejen, že může být použita k ovlivnění, že vědec. ozbrojené s takovou racionalizace, skryté akce posádka chodí do práce a nastaví masivně invazivní sledování. Potom, po celá léta afterward, mohou analytici studovat předmět a extrakt žádné " inteligence ", mohou od něj nebo ji.

By takový program, je-li "úspěšné", které musejí být obsaženy, a být používán pouze pro zahraniční vědce? Já si to nemyslím. Využíval by se na nějaké lidi vůbec, pouze omezena náklady a vnímané riziko přistižení. Domácí cíle by mohly být dokonce více lákavé, protože riziko odhalení by mohlo být lepší "zvládnout." Ty by ani nemusel být špičkový vědec, některé byrokrat jen potřebuje myslíte, že jste, nebo že jste nějak "zájmu." Jestliže dost lidé jsou zaměřeny pak téměř ve všech úrovních vědců a inženýrů by mohla být zaměřena. (Kdyby zlatá husa, že bych to pitvat.)

Krádeží duševního vlastnictví z vědců a inženýrů je pouze uvedena jako první z důvodu šikmé ploše výše uvedený příklad, tam je mnoho tříd lidí, kteří by mohli být zaměřen z podobných důvodů. Einstein je citován jako Který uvedl, že fantazie je důležitější než inteligence a imaginace je ještě důležitější, aby tajné organizace, které skutečně vybrat proti zaměstnancům s reálnými fantazie.

Jiné druhy kreativních lidí, kteří by mohli být zranitelní, jsou spisovatelé (plagiátorství), jiné typy umělců nebo řemeslníků, vynálezců, programátoři, apod. V ekonomické špionáži smysl, nějaký druh inovačních nebo high-objem zásob obchodník nebo obchodní vedoucí může být lákavý a velmi lukrativní cíl. dialog a situace, ukradli to skuteční lidé, život se může stát zítra "drama". patenty, ochranné známky, a nějaký druh duševního vlastnictví může autorských práv je deniably ukradl z těchto obětí. To nemůže popřít, že jim jejich živobytí a činí je doslovný otroci.

Statistické charakteristiky populace.  Je to jako s použitím nonconsensual subjektů v cílové skupiny, aby pochopili, co jim podobné, odpory, potřeby a trendy jsou. Mohlo by to být nejvíce efektivní s bezděčným jedinců (kteří nejsou realizovány jsou pod monitoring), ale lze jej použít na jedinců, kteří vědí, že jsou sledováni. Je to jako mít schopnost přijmout okamžité hlasování o zajetí obyvatel, kteří ani nemusí být schopen schovat co jejich nejniternější tajemství. Každý, kdo nic neví o moderních US volby ví, jak vlivný a široce používán ankety jsou. To je jen jeden aspekt síly budou moci statisticky profil velká populace. Jedná se o statistiky kontroly populace, kde někteří vzorek lidí - což není ani potřeba být zvlášť velký vzhledem ke stovkám milionů lidí v populaci - je možné použít k předpovědi vývoje větší populace.

Předpokládejme například, že individuální byly dány pod dozorem, a našel užitečné sloužit jako příklad statistické demografickou skupinu, řekněme na 100.000 lidí. To znamená, že osoba perspektivu, nápady a reakce mohou být použity jak předpovídat a manipulovat celá sociální skupina ve velkém měřítku. Tento druh analýzy je již známo, že proběhne, ale stane se, že mnohem účinnější se zaměřit skupina pod ještě více invazivní monitoring. V komerčním smyslu, moc manipulovat s demografickou skupinu, je energie, který je k nákupu zboží a poskytovat zisk. Každé takové věci je uváděn na trh v těchto dnech. reklamní kampaně jsou vytvořeny k prodeji politiků, mýdlo, nápady, nadávky, a nic jiného.

Výslech pro tajemství.  Jedná se o další pokročilou technologii aplikace staromódní špionáže. Lidé mohou být "mozek vyslýchán" pro tajemství vědí. To může být použita k odhalení kritických hesla, odkrýt blackmailable incidenty, a získat národní a obchodní tajemství.

Psyop BDA

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika