28.09.2010 18:42

Gang Stalking vs hyperdimensional Matrix útoky 1/2

  

Přehled

Gang pronásledování a cílené jednotlivců ... co to je, a co to znamená? Gang pronásledování, v závislosti na účty lidí, zahrnuje organizované skupiny lidí, kteří byli přijati jít po různých fyzických osob na světě. Oběti cílení jsou řekl, aby zahrnoval nesčetné množství lidí, z upozorňovatele, aktivisté, lidé, kteří jsou sami, zranitelné a "odlišné" od společnosti norem v žádném případě, svobodné matky, homosexuálové, mezi ostatními. Jednoho dne někdo někde rozhodl, že značka, cíl byl, a najednou byl pryč a hra běží. Jen .... Nikdo naplnil cíl v tom, co se děje nebo co pravidla byla.

Gang stalkers byly hlášeny jako tyto cíle v osobních a dodávkových automobilů, pěšky nebo na kolech za týdny, měsíce, někdy i let na konci, ujistěte se, že cíl, ví, že oni jsou dodržovány, a sledovat, jak žijí jejich život. Cíle hlásí, že má obvykle svá auta / bydliště / atd. rozdělené do, s věcmi se pohyboval, případně majetek zničený nebo počítačů smažené ven. Telefony mohou být využita, a podivné vzkazy na hlasovou poštu. Pomluvy kampaně může být uvedena v účinnost ke zničení cíle reputaci v rámci své komunity a v rámci všech skupin, které mohou patřit. Gang stalkers může pozici na libovolném místě, cíl může jít a pak říkat divné náhodné "pouliční divadlo" druhy komentářů na cíl, nebo hlasité rozhovory mezi sebou, ujistěte se, že cíl je slyšet říkat věci, které se přímo týkají cílové osobní život, že oni by neměli mít žádný způsob, jak poznat ... .. znovu, abys jim dal vědět, že všechny oči jsou na nich. Stalkers se často stěhují do cílové byt / byt komplex nebo bydlení sousedství získat bližší blízkosti. Ještě horší je, podle mnoha tvrzení, může cíl pohybovat, a to i lokalizace do jiných zemí, aby se pokusili uniknout pronásledování a údajně problém bude pokračovat .... Což znamená rozsáhlou síť lidí na celém světě, které mohou být "vyzval" v případě potřeby jít po cíl. (Více o tomto představu v trochu.) Ale celou tu dobu, dělat všechno tak, že je téměř nemožné, aby cíl ukázat lidem, že nic z toho se děje, a kdy je cílová jen vypadá jako sondování naprosto šílené.

Ano, pak jsou tyto cíle předpokládá jen paranoidní a delusional? To je to, co jsem přemýšlel, zpočátku taky, i když jsem jen vidět pretty convincing vid posted on YouTube of one woman’s apparent surveillance, , kde jsem si myslel jsem si, co teď ... to je zajímavé. Poskytování video legit a není podvod, to se zdá být dobrým příkladem toho, co mnozí lidé hovoří o této činnosti.

Předmětem gangu pronásledování přišel do mé pozornosti několikrát v poslední době prostřednictvím různých tříd, natolik, že nakonec jsem se rozhodl podívat se do něj. Nejprve to byl frajer, který má blog s názvem "Cílená individuální", kteří odkazy na některé věci na mých stránkách. "Cílená individuální?" Myslel jsem, že když jsem poprvé uviděl jeho místě spojeny v mé webové protokoly. Zní zajímavě. Tak jsem si to ověřil. Nikdy neslyšel, že věta předtím, ale já myslel, že to byl vhodný pro popis MILABS (vojenské unesených) stejně. V jeho případě, nemyslím si, že on byl abductee / MILAB, jen někdo je gang kráčel. Měsíců později na nástěnku jsem zvyklý na post někomu ukázal se diskutovat o jejich pronásledování gangu happeningy, s příklady podivné věci, které se objevily na ni. Ten, kdo to byl narazil jako rozumný, tak to mám zájem a jsem vyslán tam a zpátky se s ní několikrát, dostat vysvětlení a další informace. jak to všechno bylo pro mě novinka, a velmi zajímavé zaváděcí. A pak se v poslední době na Rense.com there was a story o ženě, která údajně cítí, že jí nechtěně podepsala sama se zpět do školy k účasti na "hru" druhů, kde své přátele a rodinu a možná i sousedy a spolupracovníky, a dokonce i média jsou "v na něm. "Mohl by to být bludné .... Mohlo by to platit. Nevím. To nebylo dobře napsaný podle mého názoru, a nezajistily dostatečný počet koherentní podrobnosti. Ale jedna věc vedla k druhé a brzy jsem byl Googling "stalkers gang" a "cílené jednotlivce" a odhlašování lokalit, jako je Gang Stalking World a stále informováni o tom zřejmě rostoucí sub-kultury naší společnosti, narozené mimo COINTELPRO a McCarthyism. Vlády schválil pronásledování gangu činnost prý dostane lidi špehovat své sousedy ve stylu studené války východní blok zemí, pomocí východoněmecké Stasi-ovlivňoval signály rukou, včleňovat moderní program taktiky, jako TIPY, a "na místě terorista!" post- 9 / 11 Patriot Act mentality. Oni najímat lidi, kteří buď vystoupit na síle cestu z toho všeho, nebo kdo by mohl věřit, že oni dělají "vlasteneckých" dobrá věc slovy "ze špionáže pro své zemi" a po nevinný člověk kolem, kteří se často časy, které jsem byl lhal o.

 

Moje vlastní situace

Kupodivu, popis způsobů stalker gang provozu uzavřeno několik věcí, které jsem popsal v části II mé knihy, v 'odbočovat Circus Odklon' ... části. Náhodné divadlo komentáře ulice směřuje na mě? Zkontrolovat. Někdo zřejmě ve svém bytě, když jsem byl v práci, co se zmatený a změnil kolem dejte mi vědět, někdo tam byl? Zkontrolovat. Poklepal telefony a telefonní rušení? Zkontrolovat. Bizarní zprávy zůstávají na záznamníku a pak-mobilní telefon hlasové pošty (včetně zvuků pochodových vysoké boty všech věcí), když skoro nikdo dokonce měli moje telefonní číslo? Zkontrolovat.

A na straně vědomí, osm let jsem vydržel tyran obtěžování jako dítě v devíti letech, jsme žili v Connecticutu, které jsem jen krátce ponořili do v "Dodatek" část mé knihy, odpovídal ostatní aspekty stalker režimů gang činností - intenzivní obtěžování, slovní napadání / zlý jméno volajícího a nikdy nekončící osobní pomlouvačná kampaň získat co nejvíce lidí, aby mě nenávidí přes lži, aniž by se seznámíte mi nejprve, na blízko denně po celá léta spolu s různými hrozbami , shunning, izolace, a to vše s úmyslem zničit. To nikdy skončil v průběhu let a nikdy stal se unavený z toho. Což je docela šílené. Takže některé z položek na seznamu obrazové gangu pronásledování, které nebyly zahrnuty jako dospělý se mi stalo, jako dítě, a dosáhl přesně to, co gang pronásledování webových stránkách tvrdí, že to všechno má dělat .... Zničit, nebo alespoň, hrozně změnit osobu. (Ale jako čtenář může myslet ... ... .kids / dospívající nebude vědět a vědomé "gangu stalking" agenty, nebo snad ano? No někteří výzkumníci z gangu pronásledování věří, že oni by se. Já ne. Ve skutečnosti, když Mluvil jsem s mým přítelem asi jeden konkrétní aspekt této pokračující obtěžování / cílení kampaně, která pokračovala, když jsem byl dítě, on poznamenal, že to jaksi znělo hodně jako "démoni." Není normální lidské chování. - Ale démoni Neg subjektů chcete-li, hyperdimensional manipulace - pracuje přes . lidí Je to bod, budu se dostat zpět v okamžiku, jak je to něco, co není uvedeno v hodně z gangu pronásledování materiál, který jsem zatím četl).

Nyní, tam jsou rozdíly mezi "kdo je" v mé situaci a co typicky se stane druhým, do bodu, kdy bych se nikdy úplně sám label jak mít been oběť pronásledování gangu, který je sice velmi dramatický slovo. (Nemám ani například použití označení "MILABS"nebo" abductee "pro sebe, protože nemám úplně vědět, co se vlastně děje v mé situaci, to jsou jen nejbližší, co jsem našel tak daleko, že odpovídají tomu, co Zažil jsem.) Když budete číst mou knihu uvidíte, jak budu zabývat způsoby, které jsem se naučil samostatnosti, jak tlačit dozadu a vzhůru a zastaví většina všech "woo-woo" podivnost, která se děje v můj život. Takže se nedomnívám, abych se v současné době je aktivní, probíhající "target" druhů. To je důležité si uvědomit, takže lidé nemají dezinterpretaci, kde jsem pochází. Ale v mém případě, měl jsem ostře oblečený, čistý řez středního věku hledá firemní chlápci, kteří zdálo se, že po mě na pár příležitostech zpět na Floridě - celkem vládního zmocněnce "diskutovaných" celou cestu;) - pár černý Helis, a Whole Lotta paranormální, hyperdimensional a "cizí" věci, bez ohledu na cizince skutečně jsou, se míchá. Trochu "výš tam" a pak stereotypní nízké úrovni gang stalking happeningy, které jsem četla. Ale ... jsem také měl ty drobné "zneužívání cirkusu" strach a paranoia generátory, které jsem nyní zjistil, jsou obvykle spojeny s gangem pronásledování. Tam byl alespoň jeden nízké úrovni stereotypní "gang stalking pouliční divadlo" okamžik Walgreen ve Fort Lauderdale, které jsou uvedeny v části II mé knihy. V případě, že skeezy, hubený, šlachovitý vlasy kouření cigaret chlap s knírkem mě zíral, zatímco říká svému příteli, "Vypadá to, že jsme se dostali sami další MIA. " Ať to má znamenat. A pak tam byl další incident Walgreens později, s pár více vláknitý skeezy kluci hlazení na mě, uvedené na konci tohoto sepsat. Takže, woohoo! Možná, že jsem v klubu po tom všem! : D

 
Co, jak a proč?

Lepidlo, které drží myšlenka gangu pronásledování dohromady je myšlenka, že existuje rozsáhlá síť osob, - po celém světě - jsou přijímáni do těchto organizací výš iniciuje, a kteří často dokonce zdá, že bude pracovat v součinnosti jít po určitých lidí ... ... i když cíl se pohybuje kolem, nebo re-lokalizuje do jiné země. Existuje dostatek důkazů, přes osobní lidé příběhy pro existenci sítí lidí, a rozumný motiv pro to všechno, že má smysl, s celou "všichni terorista, dokud se neprokáže nevinný!" Mentalitu, která byla silně tlačil vládou USA od 9 / 11. Ale i přes důkazy / zjevný motiv pro to všechno, tento druh hodil mě na smyčku. Co se děje tady, že tento jev je jen , že velký, zahrnující více zemí, aby společně takhle? Je to vůbec možné? Tyto cíle si představit, co? A co je nejdůležitější ... ... ..proč? Kdo / co je v frickity frack jsou tito lidé na rozkaz , že úroveň pozornosti, času a energie směřuje na nich měsíce i roky v době od obyčejných lidí? Něco o tom všem se zdá přitažené za vlasy, něco není v přidávání tady .... Ještě .... Vím, že všichni tito lidé nemohou ležet s jejich příběhy, mnoho jistě musí být důvěryhodně. Dokonce jsem si své osobní příběhy, které odpovídají až na gang pronásledování režimech provozu, jak je uvedeno. Takže to, co dává?

V přemýšlel o všem a při diskusi s přítelem, který je výzkumník / autor o spiknutí a metafyziky, my jsme přišli s několika nápady. Skutečný fyzický-založené skupiny / sítě, hyperdimensional reality pracující přes lidi, a jeden osobní frekvence. Podívejme se každý:

 
1. Skutečný fyzický-založené vlády a síťové skupiny

Nemůže být pochyb o tom, že fyzické osoby jsou zapojeni, jednají na své vlastní vůle, ať běžní lidé, kteří byli "přijati", nebo ty, které ve vyšších vládních organizací a skupin. Takže zřejmě to je určitě jedním z faktorů v rovnici, a především v tomto seznamu. Ale já nevěřím, že to je jediná věc, tu děje ... ..

 
2. Hyperdimensional matice reality

Osob zapojených s gangem stalking činnosti nemusí být vždy pilotování vlastní kolo, dát do přímočaré způsobem. Jiné "věci", může být manipulace s nimi, skrze ně. pracovních Tam určitě se mi zdá být hyperdimensional komponentu vše - hyperdimensional, jak v, non-fyzický sfér a subjektů, ať již pozitivní nebo negativní, které existují mimo naše třetí Hustota fyzickou realitou, aniž by byly prostor-čas, manipuluje s realitou a to prostřednictvím práce lidé, jako loutkáři ze zákulisí.

Gang pronásledování cíle uvádějí případy, kdy jsou jejich harassers zapojeni do dění synchronní, nebo byly schopny preventivně porazit na úder, do bodu, kdy se to zdá nemožné ... .... lidskou standardy. záhadně časově vměšování do činnosti, že stalkers nemohl 't mít žádný znalosti záloh. Objevit se v místě před cílem se tam dostane, ale jak mohli vědět, že cíl se děje? Pro některé lidi to může opravdu poslat do vývrtky obsedantní snaží přijít na to, jak je možné, že "oni" mohou trvale znát věci předem a preventivně udeřit takhle.

No zase jeden vysvětlení je, že máme co do činění s jevem, který není úplně člověk. Při čtení různé internetové stránky a přehledy o pronásledování gangu spolu s první ruky lidem to, co jsem viděl (podle mého názoru) jsou dvě oddělené věci se zaplete do stejné kategorie: Pojem "hyperdimensional matice útoky," a fyzické třetí hustoty obtěžování lidí / skupin. Jsou to samostatné, ale často dokonce vzájemně proplétají, koncepty. Takže to, co je označeno jako "gang stalking činnosti" může být ve skutečnosti případech Neg subjektů působících skrze lidi, nebo, normální lidé, kteří nejsou zapojeni do gangu stalking, ale kteří jsou "šťouchla" o další věci, zcela neznámé jim něco v určitém okamžiku ve prospěch / vliv na někoho jiného kolem sebe. V druhém případě, to znamená, že každý z nás, včetně mě, by mohly být použity tímto způsobem. Ale to je téma, které nejsou uvedeny ve většině gang stalking materiálu, který jsem četl doposud. Což je pochopitelné, protože mnozí lidé nejsou vědomi hyperdimensional světů, non-fyzické osoby, které jsou umístěny v nich, rozsah jejich moci nad lidmi a tuto skutečnost, a skutečnost, že oni nejsou omezeny prostor-čas. Reading the writings of Montalk pro Například je dobré místo, kam jít pro ty, kteří jsou obeznámeni s myšlenkou hyperdimensional "matrice agenti." Kniha "Praktická Duševní Sebeobrana" Robert Bruce je další dobrý zdroj, in-hloubkové z první ruky účet Neg subjektů, co jsou, jak fungují, a jak je odstranit, a zbavit je. Nedávno našel this write up on gang stalking over at educate-yourself.org se čtenář odpovědí poznámka, že se zmiňuje o démonického / Neg subjekt aspekt toho všeho. Takže alespoň můj přítel a já jsme nebyli jediní, kdo myslí tímto způsobem, i když tento kus vyšel v roce 2003, a tady to je 2008, o pět let později, takže jsem trochu pozdě na hru. ;)

Četl jsem personal gang stalking accounts, such as this one from the Blogster website , který vypadal, že obsahují společné "matrice cílení vs fyzické pronásledování gangu" promíchat. Jeden dobrý příklad z tohoto webu je následující (tučný slova mé vlastní důraz):

Synchronicity: co se stalo (motor nastartuje, někdo kašle, roh honks vozidla, apod.), přesně jako cíl něco dělá (např. pohybuje kolem nebo ukončí jeho apt, atd.).

Poskytování cíle nejsou představit to, jak by mohl stalkers důsledně koordinovat své kroky sladit dokonale cíl? Většinu času, když jsme se pohybovat nejsme nutně zaměřena ani vědomě myslet dopředu, aby každý náš další krok, a tím je téměř nemožné pro normálního člověka k synchronizaci svých vlastních akcí s naší. No, zase si myslím, že odpověď leží na něco, co funguje mimo tuto oblast s možností šťouchnutí nebo práci přes lidi, manévrování volně od omezení prostor-čas. Moje vlastní dokonalý příklad jednoho takového incidentu bylo, když jsem byl tam a zpět komunikaci se svým vyšším já poprvé, jen aby měl ty záhadné synchronicity vnějším zásahům se stalo:

"Pak v ten okamžik se z ničeho nic auto táhne do parku u mého bytu, hned za oknem, kde jsem ležel. Autorádia čerpání, bouchání dveří, lidé mluví opravdu hlasitě. To bylo 2 hod. a to rozhodně nebyl běžný výskyt v tuto hodinu v noci, a načasování toho všeho, a skutečnost, to se stalo přímo pod okny mé konkrétní okno bylo trochu zvláštní. Vzhledem k hluku a rozptýlení, cítil jsem, jak jsem vyklouznutí ze vytržení-jako stát, ztratili spojení. Je to doslova pocit, jako by to bylo tahání připojení od sebe. Začal jsem natáhl pro to, pokusit se držet se ho.

"Je to zásah od nich?" Zeptal jsem se.

"Ano ..."

"K přerušení spojení?"

"Ano ..."

 

Podle gang pronásledování stránky by to být klasický příklad takového. Ale jak? Komunikace se svým vyšším já, že noc byla naprosto spontánní. Žádný člověk mohl možná známý, že se bude dít, natož preventivně byla v poloze, že přesný okamžik zhatit. Ale to bylo ještě něco, není pochyb. Hyperdimensional něco. (A na straně vědomí, co se stalo té noci, když jsem byla komunikaci se svým vyšším já Zdá se, že jdou nad rámec věřit v to i hyper-d prvky pracující prostřednictvím lidí, přimět je, aby jednala v poškozuje cestě někoho jiného. Základě neuvěřitelné načasování a povaha toho všeho, já bych šel tak daleko, že říkají, že to ani nebyla pravda.! Že to bylo vyrobeno "falešný" rozptýlení vložen do mé reality. Jak? nevím . Jsem trochu ol 'mi, já nechápu, jak to všechno funguje. Ale věřím, že takové věci jsou možné výš věci a ty "v vědět to", jak je uvedeno v mé knize.) A pak tam byl práce, kterou jsem míval na Floridě - pokaždé, když jsem si ukrást pryč na chvíli jít chatovat s názvem spolupracovník Jeff o něco dělat s podivným nebo woo-woo - předměty on byl velmi zaujatý sám, ale ne vždy lidé mluvit o tom s - opravdu, tam byl záhadné rušení. Během několika okamžiků, jak se dostat k jeho krychle, jakmile bychom začít se dostat do konverzace BOOM.... jeho telefon začne zvonit, jeden hovor za druhým, lidi, kteří potřebují věci z ničeho, nebo ještě hůř, lidé přichází jeho krychle, zcela přerušil nás, jako bych ani nebyl tam, a bylo jen neviditelné. ! Trochu hrubý, jako většina bude souhlasit. Chcete-li mít lidé - důsledně - přijít vedle vás, ani uznat jako vy, pokud jste ani tam, a začít mluvit přes vás naprosto lhostejný způsob, jak ...? Kdo dělá , že jo? Ale ještě zajímavější bylo, že více lidí to dělali. Není to jen stejný, jedna osoba. Pokaždé, když Jeff a snažil jsem se na chat této záhadné rušení se stalo, k věci kde to bylo zcela zřejmé, a za náhodné, vždy zmařit naše pokusy o jakoukoli chat, a to i rychlý chat. Bylo to trochu angersome, nepochybně. Část problému byla skutečnost, Jeff byl vědom toho, co se děje, a umožní to, aby jeho cestu. Informovanost je všechno, a kdyby jen jedna osoba má povědomí pak naivní člověk bude slabé místo. Ale všechny tyto spolupracovníky vědět vědomé "agentů" stalking nás, který je součástí některé velké vládní syndikát? Psssh, ne. Není podle mého názoru. Ale ti, zcela chybí znalost non-fyzický sfér a subjektů žádný jiný způsob, jak se snaží vysvětlit incidenty, jako je tento, a tak se mylně paušální všechno do stejné kategorie, myslel, že to všechno nějakou masovou koordinované fyzické třetí hustota intenzity zahrnující svět-široký skupina super lidí, kteří jsou připraveni na kapku desetník zaměřit se na ně.

Dalším bodem na seznamu z webové stránky Blogster což myslím, že byla směs z hyper-d události / chování byl tento bit (tučný slova mé vlastní důraz):

"Attitude: gangstalkers jsou velmi nepřátelské, ledově studená, a intenzivně self-spravedlivý. Jejich intenzivní nepřátelství je vše v poměru k něčemu cíle udělal, nebo dělá. Všechny stalkers (bez ohledu na to, jak mladý nebo starý-i pro děti) mají stejný postoj, jako by všichni šli do stejné pronásledování škole, "jak se hluboce nepřátelská, ledově chladný, hyperself-spravedlivý, násilný útočník- stalker "školy. Jasně jejich nepřátelství je samo o sobě, má vystrašit cíl. Stalkers Zdá se, že opravdu věří, že cíl "zaslouží" všechny útoky, a to iv případech, kdy oběť-cíl nikdy nebyl schopen zjistit, proč on byl cílený. To je zvláštní víra, protože mnoho lidí jsou zaměřeny na zdánlivě banální důvody. "

(A já nechci, aby to znělo, jako bych vychystávání na webových stránkách Blogster, to prostě stane, že obsahují informace, které je dobrým zástupcem, co mnoho jiných gang stalking místa tam říkají, tak to budu držet cituje kousky z toho jeden dělat věci lépe.) Toto byl velký pozorování na autorově straně. Přesto nevěřím, že tato úroveň nepřátelství a ledově chladný intenzity, které jsem zažil já, je lidské. (Zvláště, když to se vyskytuje v děti. To je téměř mrtvý prozradí, právě tam.) Je to Neg subjekt / démonické celou cestu, podle mého názoru, pracovat skrze ně, protože to je přesně ten způsob myšlení a postoj tmavé subjektů. Mají celou dobu na světě a nikdy nekončící nabídky nenávisti, což vysvětluje vše o tom, proč tyto útoky mohou být tak intenzivní, dlouhotrvající a proporce. Ve skutečnosti po zveřejnění tohoto článku jsem si vzpomněl, že jsem osobní anekdota relé v mém napsat, Miscellaneous Stories of the Weird and Unusual že dokonale ilustruje tento jev:

"Ten chlápek v bílém vyzvednout automobil" příběh začal znovu v létě 1992, kdy mi bylo 17, a můj bratr Joe byl 11. Bydleli jsme v Mission Viejo pryč Marguerite Parkway, a já bych se často chodit dolů na Portola Plaza v blízkosti, kde jsme bydleli. Jednoho slunečného rána jsem šel po chodníku podél dálnice Marguerite, pryč ve svém vlastním světě, když jsem dostal náhlý intenzivní "divný pocit," ... a šlehačkou moje hlava kolem doleva podívat se za mnou.

Zdá se, že bílá vyzvednout automobil s tichým motorem byl následující podél za mnou. Nikdy jsem to slyšel. Nevím, jak dlouho mu bylo následující za mnou takhle. Moje nervy okamžitě stál na konci s intenzivním alarm. Byl jsem kořist se tiše, potají sledoval.

Ale ještě horší je ten chlápek, co řídil to. Nikdy jsem neviděl nikoho, kdo vypadal jako on. To nebyl člověk. Byl kavkazský, s krátkými, čistý, všechny bílé vlasy rozdělenými na boku, a pronikavé modré oči ... stejně jako jsem nikdy neviděl. většiny duševně nemocný , piercing, šílený pohled, díval se na mě všechny vztek a nenávist, že by mohl sebrat. [...] Tak on byl "lidské" na vnější straně, ale co bylo pilotování něj rozhodně nebyl. Udělejte si chvilku představit, co to musí být rád. Pocit náhlé strašidelný pocit zděšen a víření kolem najít automobil s tichým motorem vzadu vlečená asi tři metry. S klukem, který vypadá jako , že za volantem.

My zamčené oči, a moje nejspíš velké jako talíře.

Podíval se v jeho pohledu zezadu a viděl, že auta byla konečně blíží za ním, a on se pomalu zvedl rychlost. A i když teď se kolem mě zamkl oči na mě ve svém pohledu zezadu, STILL zíral na mě dolů. Jen neochotně se mu konečně vzlétnout a nech mě za sebou.

Horší je ... .... Toto nestalo jen jednou stalo. Stalo se to znovu. stejné řešení, přesně tak, jak poprvé. Chůze podél. Špatný pocit. Otoč se. Bílé vyzvednout automobil s tichým motorem po mě. A blázen démonický "to" za volantem ....

 
Příběh ovšem nekončí ačkoli. Ten chlap později cílené můj dobrý přítel Shirley ve zcela oddělené události na 5 dálnici ... kurzy, které jsou naprosto ohromující zvažuje, kolik aut řídit 5 dálnici v jižní Orange County (Kalifornie) na daný den. Na tom místě v 90. letech to bylo stovky tisíc, protože tam pravděpodobně více než 20 milionů lidí mezi San Diego a Los Angeles pak ve stejném časovém období, v němž vyzvednout automobil chlap cílené Shirley, tam byl incident s bláznem v nákupním náměstí parkoviště na rohu El Toro a Rockfield, kteří šli po Shirley a já, když jsme byli spolu. Takže mezi námi dvěma, že jsme se na čtyři incidenty celkem do jednoho roku, od léta '92 - v létě '93. Při zpětném pohledu by to celou věc považovat za klasický "gang stalking" činnost ... ještě pořád si nemyslím, že to je úplně. Něco jiného, dokonce větší, než že se děje.

A tady je ještě jeden jsem si vzpomněl po původním vysílání tohoto článku: Můj přítel a já jsme byli v této kavárně v centru města, kde žijeme (Charlottesville, Virginie) nazvaný Mudhouse, a my jsme jen tam sedí u našeho stolu a brzy jsem si uvědomil ... .. nějaký chlápek několik stolů dál hledí intenzivně a temně se na mě. Chci říct, že přímo v mé tváři, očích, on je na mě dívá. No, moje osobnost hodně změnila v posledních několika letech, není pochyb, a tak moje okamžitá reakce, které jsem neměl kontrolu nad byl zámek oči v intenzivních stare zpátky na něj. Takže jsme prostě sedí tam zíral intenzivně na sebe v "stare dole" pro asi deset sekund, i když si nejsem pocit nepřátelství na můj konec, pro mě je to stál na mém místě v klidné a silný způsob, který Znovu jsem neměl kontrolu nad. Postoj byl jako "Oh, chcete dívat na mě? Dobře, pojďme. "Potom zamykání se na něj na oplátku. Já bych tam seděl celý den hledí se na něj, jestli to je to, co vzal. Bylo mi to jedno. : D Pak jsem sledovat, jak on "snímky z něj" a "přijde na." Tmavé a intenzivní pohled opustí jeho tvář a on je normální ....a skutečně vypadá trapně na náhlé uvědomění si, že on byl díval se na mě a já jsem zase zíral zpátky na něj, klidně ho náročné. Jeho oči se rychle podívat dolů a pryč. Vyhrál jsem! ; D haha A on nedělá oční kontakt se mnou znovu, zatímco my jsme tam. Takže, buď 1) on byl strašidelný perv jednající v jeho vlastní vůle, díval se na mě, dokud se musel připustit, nebo 2) byl jen mezery ven, což jsem velmi pochyb o tom, založený na intenzitě v očích a skutečnost, že je to druh těžké "prostor out" při pohledu přímo na něčí tvář, nebo 3) něco dočasně vzal ho a díval se na mě přes něj. Což je to, čemu věřím. A to je něco pro čtenáře, mějte na paměti, kteří se nacházejí tyto divné řadu věcí se s nimi děje, které by mohly obvykle být klasifikovány jako "gang stalking" tím, že zná, vědomí lidí. Většina lidí by nejen zámek a stare zpět tak dlouho, jak to bere, jak jsem chtěl, tak se nikdy nedostanou zjistit, co se stane, když oni dělají.

Také jsem právě obdržel e-mail od ženy v Anglii, která říká, že je terčem věci celý svůj život, a to, co vystupoval na ni v tomto napsat byl komentář k přístupu na stalkers - ona souhlasila, a poznamenal, že je to "hrozný, sneery, Ferral postoj jako někdo hodil přepínač u těchto lidí." (komentáře vyslán s jejím svolením.) Ona pokračuje popsat perfektní otevření očí příkladem takového, když ona byla na nákupech oblečení pro děti, a dvě 40-ish mužů, kteří by byli společně chůzi na druhé straně silnice, chová normálně, najednou vytříbil se k ní a začal křičet nadávky na ni ....s "maska-jako změny" přišel přes jejich tváře, zatímco oni dělali tak . Chcete-li mi, že ověří, zda se skutečně zdá být případ neg prvky s "lidem" přes, jejich použití. Byl jsem rád, že toto ověření, jak je to stejné, co jsem zažil roste. Děti kolem mě často chovali, jako by byli posedlí. To je pro mě zajímalo, jestli tito "lidé", máte nějaké vzpomínky poté, co že jsem řekl a udělal během těchto momentů, nebo jestli je to vymazána z jejich vědomí.

 
2a. Realm nesoulad

Sub-aspekt hyper-d dění má co do činění s podivné věci se děje v naší oblasti, které ukazují, že realita je moku a nefunguje tak, jak jsme se učili o "The Powers To Be." Realm krvácet průchodky, přičemž zarovnány s jedním říše, říše nestability, glitches in the matrixa tak dále. Výňatek z výše uvedeného odkazu Blogster z nichž bod, který chci použít jako můj odrazový můstek pro tento předmět je následující:

"'Hluk' režim: velmi časté zvuky, které navazují na" cíl "všude: sirény, hlasitý motor zrychlení, pronikavý pípá zvuky, vozidel alarmy, pískání pneumatik-zvuky, kašel, krk zúčtování, hlasitý dunivý zvuk a mechanické pískání zvuky (od vozidla), atd. "

Koordinovat úsilí mezi skupinu lidí, se zdá být zcela přitažené za vlasy, a téměř nemožné. Nicméně ... .... To neznamená, že tam není něco k tomu. ;) Opět jsme mohli být při pohledu na hyper-d subjekty pošťuchování a pracovních prostřednictvím lidí. Ale je tu i možnost "říše pryč chatrný." Podle mého napsat The Vortex, o rok strávený v paranormální bytě s mým bratrem Joe, budu mluvit o takové události týkající se mé vlastní verzi tohoto městského hluku režim (tučný slova mé vlastní důraz ):

"Ke konci července, kdy jsem seděl u počítače, ponořená do psaní. Bylo pozdní odpoledne, slunečno, teplo. Moje okno bylo otevřené, a tak jsem mohl slyšet okolním světem děje. Ale jak jsem byl pryč psaní, jsem si všiml, že hluk venku byl postupně stále hlasitější a hlasitější ... ... a hlasitěji ... jako tlačítka hlasitosti se pomalu obrátil. Děti začaly ječet a křičet. Rodiče byli vyjde na jejich balkony, křičí na své děti. Autorádia byly čerpání na parkovišti, hudba a basy neustále stoupá, a výš a výš. Psí štěkot, autoalarmů jít pryč, motor sirény požárních křičet do Santa Margarita na dálnici. Jen více a více hluku, na piloty, všechno a nic, co by mohlo být venku dělat hluk. A jak jsem řekl, jsem pouze první všiml, že vzadu v mé mysli, podvědomě. Ale jak se postupně zhoršovaly, a horší, a hlasitěji, hlasitěji, a to začalo registrace. Začal jsem mžoural, a naklonil se k počítači a snažil těžší se soustředit.

Ale když se dostal do bodu, kdy tam byly děti doslova stojí, POD mým oknem teď, křičí a křičí na vrcholu plné hlasitosti, to je, když jsem konečně trhla hlavou nahoru a myslel, CO The ... ?!?!? Obrátil jsem se na pravé straně, v tvář směrem k mým oknem, to slyšet všechny lepší. Připravený a mračil se, poslouchat, s obočím svraštil. Moje uši namáhání. Pak se po tom všem hluku konečně dostal mou pozornost, to začalo snižovat drasticky, a zemřít zpět dolů. Tak rychle, jak to začalo. A všechno bylo v klidu zase venku.

Zmatený a zmatený, snažil jsem se dostat zpátky do mého psaní.

Joe se vrátil domů brzy po, a já jsem vstal jít pozdravit. Na rozdíl od mnoha incidenty, které se mi stalo, jsem se zapomenout na to právo, nebo jen později odmítl to. Ve skutečnosti to byla první věc, kterou jsem se zmínil k němu. Řekl jsem mu celý příběh, jak on poslouchal, soustředěně, s jeho obočí svraštělé taky.

"A víte, co bylo nejpodivnější část o celé věci?" Zeptal jsem se, že svítá na mě poprvé, proč jsem byl "napínal" slyšet hluk, přestože, jak hlasitě to bylo.

Vlastně, on to věděl, protože jsem se zeptal. "Jo," odpověděl. "Dalo by se pochopit jednu zatracenou WORD , že někdo říkal. Jo, já vím, tam byl, kdyby se to stalo mně. "přikývl vědomě, hledá vážné.

"To bylo přesně to! Jak jste ZNÁT?!? "

"Vzhledem k tomu. Mně se to stává. Veškerý čas. Je to jako mis-naladěné rozhlasové frekvence. Stejně jako stanice je jen na půl cesty naladěni, a vy jste napůl v, a napůl z letadla nebo rozměr, nebo tak něco. "

"To bylo přesně to. Protože když hladina hluku se konečně dostal tak hlasitě a nepříjemný, že jsem měl skutečně STOP , co jsem dělal! .... "

"... To si připustit ... jo, já vím ... To se mi líbí něco zoufale snaží získat vaši pozornost ..."

"Jo, protože to bylo jen tak LOUD. A nebylo to, jako by mluvil jiným jazykem. Problém byl, bylo to jako všechno bylo zkomolené. Mish mosh. Nemohl jsem udělat z ONE WORD , že někdo říkal! Bylo to všechno nesmysl. Snažil jsem se udělat něco, cokoliv, ale nemohl jsem! Ani rodiče stojící na balkonech, křičí! "

"Nebo děti PRÁVO NA ZÁKLADĚ vaším oknem. Jo, já vím. "Pořád přikyvování, vědomě, celou dobu jsem vysvětlil mu to.

 

Tam je prostě absolutně žádný způsob, jak v pekle, že všechny ty děti, rodiče, hasiče, vlastníků automobilů, a to i psy (!) By mohlo být znát prostředky, pronásledování v koordinované úsilí, aby se co nejvíce hluku je to možné ve stejnou přesný moment pro mě,.... některé náhodné dívka zastrčený v jejím bytě na počítači. Takže to, co se děje pak? No, myslím, že můj bratr je teorie vlastně měli hodně platnosti. Klouzání z jedné říše, nebo realita stává nestabilní z nějakého důvodu asi člověk, takže se noha v obou dveří tak říkajíc a věci trochu divné jako výsledek. Skutečnost, že jsem nemohl pochopit, co lidé říkali, a to bylo nesrozumitelné blábolení propůjčí spolehlivost této teorie. Je to ekvivalent rozmazané vidění, jako když váš kontaktní čočky není sedí na oko správně nebo vaše brýle nejsou sedí na obličeji, kde by měly být. Ale zámek je v místě, kam patří, a ... můžete najednou vidět znovu. Zámek se zpět do své říše, a voila, slyšíte správně, znovu a reality okamžitě přesune zpět k normálu.

V mé deník na konci prosince 2002 do první týden nebo tak v lednu 2003 na Floridě všiml jsem si, že tam byl nadměrný výskyt hluku erupce děje, dost tak že to prosil, aby si všiml. Konstantní sirény hasičský vůz, který by prostě jít a jít a jít na věčnost se zdálo, neobvykle dlouhá pro všechny normální motor, který je údajně jen tak kolem, autoalarmů jít pryč všechny hodiny ve dne iv noci - a to zábava na 3 ráno. Jen nadměrný hluk pro konkrétní časové období .... Potom jakmile jsem si toho všiml a přihlášeni to ... ... to přestalo. Zpět na jen normální množství šumu jako jeden by se očekávat, že v městských Fort Lauderdale.

Takže moje situace byla trochu odlišná od toho, co, že webové stránky výpisu popisoval v tom, že hluk režim nesledoval kolem mě neustále, to bylo izolované v těchto dvou náhodných událostí, ale ... .. Myslím, že stejný princip reality závady / oblast nestability může použít. Podle mého názoru, Fort Lauderdale hluk erupce, která trvala více než týden nebyl nějaký koordinované úsilí mezi velkou skupinu zdánlivě nesouvisejících lidí v okolí města (navzdory tomu, co mnozí gang pronásledování cíle mohou věřit) jen proto, že jsem si vědom hyper- d věci a o tom, že něčí souvislosti s jejich říše může mít na jejich okolní realitou. Takže znovu, to bylo více pravděpodobné, oblast závada nebo nestability druh dohody, jakmile vezmete v úvahu skutečnost, že jsem byl obklopen podivné paranormální a únosů happeningy během této stejné časové periody. Celá věc má být zapracovány společně. A nechci tvrdit, že vím, jak je pro každého všechna čas všude, protože tam velmi dobře, může být fyzická koordinované úsilí mezi lidmi v mnoha případech pronásledování gangu, jsem dal říši závada teorie tam za úplatu. Mějte to na paměti, jako další možnost, když se věci nemusí dávat smysl.

Chci dokončit tohoto oddílu, kde je postoj, který jsem viděl ve svém výzkumu, který je pro cílovou začít věřit, že KAŽDÝ je vědomě "v tom." Opět, protože jsem viděl osobní doklady o tom, jak jsme jako jednotlivci mohou být šťouchl nebo manipulovat dělat nebo říkat věci, které ostatní "věci" v našem každodenním životě, jsem přesvědčen, že koncept se vztahuje i na některé, co se děje v gangu pronásledování. Jedna zajímavá anekdota je, jak sám jsem byl šťouchl něco udělat, že další posílení na paranoidní chlápek na nástěnku, že jsem věděl, agent "v tom" s ním. Měl jsem touhu přidat novou cenovou nabídku na dně mých příspěvků, linka od B-52 "Private Idaho" - "Dejte si pozor na bazénu! Blue bezedný bazénu! ", Protože jsem rád, že píseň, a že linka, stejně jako ostatní texty v písni, byl tak vtipný a paranoidní. No kupodivu chlap na tomto fóru se prý varoval některé psychické ženou, aby zůstali daleko od bazénů, protože on se bude muset život ohrožující havárii v jednom. Takže pak vidí jen mé-přidány citovat, a to jen upevnilo jeho přesvědčení již bylo uvedeno, že na fóru, že jsme všichni jen vědět, herci, které byly "v tom!" Najat k účasti v jeho vlastní "Truman Show." Proč jsem nucen přidat citát na můj profil, když jsem udělal? Nevím. Prostě to vypadalo jako dobrý nápad v té době. Což je, jak to obvykle chodí za lidi. "Prostě to vypadalo jako dobrý nápad ...." Ale kde jsou ty myšlenky, nutkání a pošťouchnutí přichází? Řečnická otázka, samozřejmě. Tak jako někdo, kdo byl obviněn sám, že budou vědět, agenta / herec druhů, nemohu dostatečně zdůraznit, jak toto téma je pro gang pronásledování oběti aby zvážil, zda začnou věřit, s jistotou, že všichni kolem nich musí být na něm . Vzhledem k tomu, synchronní lidé akce však může být, někdy oni vlastně nejsou vědomě "v tom." Věci neznámý k nim je pošťuchování je dělat věci, které prostě dělá to vypadalo, že cestu. Opět platí, že přichází od někoho, kdo byl na obou stranách ....

 
3. frekvence, neúmyslné manipulaci reality / synchs a závady, spolu s matricí hyperdimensional happeningy. osobních několik souvisejících věcí v jednom tady, tak pojďme začít nahoře:

Vaše osobní "frekvence", má co dělat s vaší osobnosti. To zahrnuje jak budete reagovat a reagovat v situacích každodenního života, lidi a svět kolem vás, váš celkový emocionální stav, jak citlivé jste, vaše myšlenky, přesvědčení a očekávání, zda vědomě nebo nevědomě, jak silná je vaše ego je, atd. Což znamená, že vaše celkové osobní frekvence může změnit celý život, pokud se naučíte a růst a měnit myšlení a chování. To není stanovena v kameni. Typická "nízké" frekvenční vlastnosti, které většina z nás zkušenosti na nějakém místě, jsou strach / teror, paranoia, zlost, nenávist, být kritický / úsudků, které si přejí nebo způsobení škody, násilí, ničení na ostatní, hořkosti / nelibost, pocit viny, studu, smutku / malomyslnost, self-absorption/narcissism, atd. V podstatě vše, co nepochází z místa lásky, moudrosti, porozumění vyšší, servis, a spojení se vším. Opět jsme všichni zkušení položky na tomto seznamu, včetně mě, ano, ne narazit jako "svatější než ty.") To není přednášku o tom, co je "správné" nebo "špatné", ale spíše, vysvětlit že existují různé způsoby, jak jsou, a ty způsoby bytí ovlivnit vše, co o životě čerpáme na sebe a věci, které se stalo nám.

Nižší astrální entity, někteří cizinci / non-lidi, a Neg subjekty obecně je známo, že se živí energií vytvořil nižší frekvenci emoce, protože to je to, co rezonuje s, zemědělství námi pro ně stejným způsobem jsme hospodářských zvířat pro jejich maso , mléko, vejce a jejich díly. Zemědělci dělat to, co mají dělat, aby se ujistili, bohaté produkce, vajec mléka a masa, a Neg / hyper-d subjekty jsou také záměrně manipuluje s námi a našimi životy, aby zajistily dostatek výroba nízkofrekvenčních myšlenek , chování, reakce a emoce, nejen pro jejich jídlo, ale i pro jejich osobní pobavení, stejně to vypadá.

Nyní, v tomto duchu:

 
a. Nízká frekvence chování. osoba, jejíž frekvence je ten, který děsí a / nebo Angers snadno, je discombobulated a paranoidní, disempowered nebo slabý nebo kdo se vrtá v - a / nebo tajně těší - pronásledované oběti mentalita by byla přirozenou cílovou od hyper- d věci, protože cíl je v podstatě "všechno, co můžeš jíst buffet" nízké vibrace emocí. Ve skutečnosti .... Tyto subjekty mohou dělat, že osoba, jejich nové "farmy člověka" .... manipulovat osoby reality se spoustou obtěžování a náhodný šílené události, aby je v trvalém strach a roztřepené stavu, protože je to prostě příliš snadné. Všechny subjekty musí udělat, je jít "Baf!" a cíl reaguje své obvyklé disempowered odpověď.

Něco, co se týká toto jsou ty typy, kteří mají sklon k sebe-posedlost a paranoia. Lidé, kteří jsou tak přecitlivělí, že se mylně domnívají, všechno je o nich ...... ... i když je to zjevně není. To je více, že discombobulated frekvence věc, která by mohla čerpat v "věci", protože to prostě příliš snadné. Setkal jsem se tyto typy jak přes internet a v reálném světě a jsou to frustrující hodně zabývat. Čtení do věcí waaay příliš mnoho a extrapolace smyslu, kde nebyl nikdo určen, za předpokladu, že příspěvky na vývěskách jsou zaměřeny na ně, když to zjevně není, za předpokladu, že lidé kolem nich jsou díval se na ně, nebo o nich mluví, skákání na bizarní závěry o něco obecně do bodu, kdy je těžké pochopit jejich logiku a myšlenkové procesy. V hotelu jsem pracoval na záda v '96, a kolega denně písař jménem Maggie se mi obviněn žena směje se na ni a zesměšňovat ji, aby se cítila jako blázen (nebo něco v tomto směru, nemohu dost Pamatuji si její přesná citace tohoto bodu), jak se později hlásil, s vlastním spravedlivého rozhořčení pro všechny, kdo by poslouchal řízení. Když se ve skutečnosti, ona se stalo chodit do haly ke kontrole v průběhu okamžiku, kdy Maggie a já jsme byli uprostřed smíchu fit, protože to bylo téměř 11 hodin a my jsme byli unavení a znudění a ve velmi praštěný nálady. Byli jsme se smát a smát o všechny druhy nesmysl za více než deset minut před ženou, která kdy přišel, a snažil se v našich silách získat přilnavost na sebe, když vešla dveřmi, i když jsme neměli dělat velmi dobrou práci to, zřejmě. ;) Takže to nemá nic společného s ní, ale ona byla jeden z těch, sebe-posedlý přecitlivělé typy, kteří zřejmě věří, že všechno, co se děje kolem ní bylo "všechno o ní," a ani neobtěžoval se nás zeptat pro objasnění nebo potvrzení. Právě skočil na negativní, za předpokladu, že nejhorší závěry, 100% jistý. (Naopak, já jsem také zažil časy, kdy jsem se smála s spolupracovníka, zatímco zákazník se blíží, a zákazník (obvykle chlap, protože oni jsou méně citlivé než ženy), začal usmívat a chtít vědět, co bylo tak zábavné, se snaží připojit se na zábavu a být jeho součástí. ... Viz. úplně jiné osobní frekvence. Jedna, která se snadno děje se smyslem pro humor, a chtěl spojit se s lidmi, proti jsou ve válce s každým, hledání Nejhorší v každé situaci, a mylně předpokládá, že všichni se k nim dostat.)

Takže když to přijde k pronásledování gangu je kluzký svah mezi povšimnutí legitimní monitorování, senzibilizace činnosti hluk a obtěžování, proti byl někdo s tendenci si myslet, všechno je o nich, čtení do věcí a více reagovat. A to je také dobrý bod, se zmínit, že někteří lidé, kteří věří, že jsou oběťmi gangu pronásledování může být také duševně chorý, tak, že vždy je třeba zvážit. This is one website I found on the ‘net která se dostane do různých příznaků schizofrenie. bludy o pronásledování a "Vláda spiknutí" je stereotyp klišé zvláštnost schizofrenie, jako většina lidí ví. Tímto bodem v roce 2009, jsem slyšel od několika schizofreniků, kteří napsali mi, v reakci na tento článek. To bylo docela jasné, že oni byli schizo z jejich stylu psaní sám, jen aby viděl jejich potvrzení později v e-mailu, který Jo, už jich bylo diagnostikováno jako schizo. Ačkoli oni nevěřili oni byli. Přesto jejich styl psaní už odhalil mi to dlouho předtím, než se zmínil o tom, sooooooo, víš ... .. (A objasnit, co způsobuje někdo vypadat schizofrenní není to, co oni věří, ale jak se o něm, a jak jejich myšlenkové procesy fungují. Myšlenky jsou nesouvislé, bez kontinuum, skákat z jedné věci na další na další v rychle po sobě, někoho, chůze velmi rychle s jednou nohou před ostatními a jejich očima upřenýma na nohou, ne se dívat na nic jiného kolem sebe. obrázku Je to hodně rád, že režim. tunelové vidění neschopnost, aby se vešly události do obrazu větší života nebo zobrazit vše ostatní kolem nich.) Nicméně, jak poznamenal ve své knize, jsem také přesvědčen, že označení kontroly mysli, únosy (a v tomto případě gangu pronásledování obtěžování i) napodobují symptomy často spojené s chemickou nerovnováhu / duševní chorobou, ať už je to Bi Polar / Manic deprese, schizofrenie, atd. jinak schovávat za těchto nemocí. Takže člověk diagnostikován jako "off" se může ve skutečnosti vlastně konspirační věci se děje v jejich životě, a to je přesně důvod, proč jste se jede na pomatenost. Věci nejsou nikdy jen polarizované černé a bílé, je tu vždy ty matoucí mezi odstíny smíšené až šedé.)

 
b. Inadvertant reality manipulace. osobních četnost a způsob, jakým rozhraní s realitou vede k myšlence neúmyslně, nevědomě tahání určitých situacích na sebe, ať špatné nebo dobré. Jakmile vzor strachu reakce byla hluboce zakořeněná v psychice, člověk může přijít k "znáš" a očekávají se sídlem režimu negativní obtěžování .... což zajišťuje, že bude i nadále stát. ! Vytváří samostatně udržovat zpětnou vazbu. Stejně jako mnoho lidí nechce věřit, realita opravdu nezdá se, že reagují na naše myšlenky, přesvědčení a očekávání. Čínské manipulovat s jejich každodenní realitě a ani neuvědomují, že to dělají , tedy důvod, proč jsem označil za "nevědomé" a "neúmyslné." Když cíl dostane uvízl v opakující se smyčce Scary CÍLENÍ/ AKCE -> plné strachu REAKCE -> OČEKÁVAT IT TO DOŠLO ZNOVA pak je velmi těžké zlomit z toho a naučit se nové triky. Člověk mohl závěr stává jejich vlastní říše dozorců. Mluvil jsem s jednou ženou, zejména kdo je v desetiletí-dlouhá říje hluboce zakořeněných obav odpovědí kvůli její únosů a obtěžování. Ona se nezdá být schopen vytáhnout se ze smyčky / říje a najít nové drážky, které podle mého názoru by pomohlo vystřihnout hodně. hyperdimensional zvířátka reagovat na naše osobní frekvence. Takže změnit frekvenci a udělejte si neslučitelné s jejich radio tuner, takže si můžete vytáhnout různé věci pro sebe.

S tím úzce souvisí, je myšlenka "přináší věci v jiných lidí," nebo "táhnout věci skrze" ně. Já jsem měl pozitivní i negativní zkušenosti v životě s tím. Pokud jde o negativní, zdá se mi, neustále čerpat pro sebe, nebo přinést v dalších lidí (obvykle spolupracovníci) "predátor" aspekt v nich. Něco o mně a četnost jsem vysílání (nejvíce pravděpodobný kvůli životnosti událostí, které vtiskl něco v mém oboru), který způsobuje něco, aby se stáhl přes ně, aby jim bič na mě a najednou přichycení na mě, jak se velmi agresivní a "šikanovat-ish." Jen štěkat bez provokací a slovně nadává mi, pocit náhlé potřebu dominovat na mě, jako já jsem dítě, a squash mě. To se nestane po celou dobu, ale když se to stane, je to jako sledovat tytéž staré oko válcování, zívání navození opakování programu, jen prostřednictvím jiné osoby. Něco vypadá, že přijde více než tito lidé, kde oni někdy ocitnou pocit zmatenosti poté, a omlouval se mi, pro se chovat v tomto netypickém způsobem. (Ve skutečnosti, pokud jde o náhodné spolupracovníkovi výbuchy, jsem se dozvěděl, že pokud nebudete reagovat na to a místo toho kousnout do jazyka, se mu podaří zvětšovací své skandální chování, dělat to více jim zřejmé. A tak, obvykle vede k omluvě. Když spadnete na to a reagovat, automaticky se ospravedlňuje jejich reakce a vejce je na, stupňující se věci do špatné situace. V tomto bodě není naděje někdy být viděn jako "pravý" nebo nespravedlivě pronásledováni. Tak zticha a nechat je jít dál, pak pěšky a nechat jim s jejich vlastními slovy a chováním visí ve vzduchu, je trapné. Funguje to jako sen.) jsem skutečně musel zastavit a podívat se na situaci, jako, jo , co se tu děje? Nemám úplně mít vysvětlení pro to, ale v tom, že někteří se omluvili za to dělá, já vím, že to není to vědomé nebo úmyslné. Není to "na pracovišti mobbing," jak někteří gangstalkers popsat. Není to celosvětový syndikát lidí připraveni na kapku desetník zaměřit se na "všechny důležité!" Mě. Něco v mém oboru frekvence táhne něco přes ně. prosté a jednoduché. A osm let šikany jako dítě v těžké způsobem, spojený s hrubým máma pravděpodobně má hodně co do činění s tím, co že frekvence oblast zahrnuje, a proč lidé predatorial některých stran a / nebo neg subjektů působících v jejich vyzvednutí na to a reagovat na něj v době, kdy jsou ohroženy, že. Dokud jsem se naučit řešit to jednou provždy, a vyloučit ji z mého oboru, bude stále děje. Takže tohle je další koncept pro lidi, mějte na paměti. Jak může být cíl vysílání něco, dravci jsou nevědomě navazuje tak na? Predators způsob hlazení v na cíle, jako jsou žraloci na krev, vidíme, že po celou dobu ve světě s násilníkem / zneužit vztahy, zejména ty ženy, které mají talent pro trvale výběru kluci, že vítr se jejich zneužívání. Něco se v cílovém poli. Možná, že zneužívání v dětství, nebo šikana, něco, co potiskem na nich a které ještě nebyly zúčtovány, a překonat. A dravci smysl to.

 
c. Synchs, závady apod. A pak je tu myšlenku o tom, jak můžeme být tak nějak, jaksi, působit realita vytvořit mnoho z nich divný závady, synchs a dalších nejrůznějších zvláštností, že mnozí jsou označování jako gangstalking skrze naše vlastní, případně nejasný , spojení s realitou. I don't plně pochopit, jak to funguje, nebo proč to ještě stane, ale to dělá. Výborným příkladem, že jsem teprve vzpomněl: Když jsem bydlel ve Fort Lauderdale jsem měl rád jít na kolečkových bruslích nahoru a dolů po ulicích naší čtvrti, které byly dlouhé a rovné, a ideální pro to. Přes všechny domy tam byl minimální provoz, který je proč to bylo ještě dokonalejší. Tak tam jsem se jednoho rána v roce 2004, na kolečkových bruslích podél stanoví jednu z ulic. Jak jsem přístup příjezdové cesty před námi na pravé straně silnice auto zpomaluje za mnou a čekal, až zase do toho přesné příjezdové cesty. Zajímavé načasování, ale nemám dát to hodně myslel. Pak se to stane znovu, na další ulice. Auto museli obrátit na přesný příjezdovou cestu, že jsem jen tak náhodou se blíží, takže je tak, že jsem "v cestě" a oni jsou vznášející se za mnou na mě čeká, aby to kolem příjezdové cesty. Dobře, to je divný já upozornění. Něco takového se nikdy předtím nestalo ... prostě se to stalo teď dvakrát za sebou.

Pak se to stalo znovu. A znovu a znovu a znovu. Pravděpodobně asi sedm nebo osm krát deset minut do doby, já bych se blíží příjezdovou cestu, která auto třeba, aby se do, bytí "na cestě" s nimi vznášející se za mnou. Tam byl nikdy tolik automobilové dopravy se děje, a já bych nikdy neměla čas to perfektně, kde jsem byl plácnutí před příjezdovou cestu, která se blíží auto třeba, aby se do. Natož sedm nebo osmkrát, zády k sobě na různých ulicích. Statistické šance na to bylo docela úžasné. Takže, co byl zřejmě děje. A to by bylo považováno za naprosto klasické v gangstalking literatuře. Odkalovacích někdo, napadající osobní prostor, nárůst dopravy, atd. Ale řeknu vám, že nebylo, co se děje. Neexistuje žádný způsob, že skupina lidí byla "najal" k tomu, že s jejich automobily. Stejně tak ty moje spolupracovníky na Floridě nebyly nějaké znalosti syndikát najat, aby každý potenciální přerušení rozhovoru jsem se snažila, aby se můj kámoš Jeff. Nicméně, opět mohu říci, že můj čas v Fort Lauderdale bylo prošpikované únosy a paranormální happeningů, a realita vypadal velmi ... .. tekutina, mírně řečeno. To je jedna věc, jsem udělal poznámku o jižní Floridě. Realita je trochu divné tam. (Několik teorií patří Bermudský trojúhelník se nachází přímo na moři, stejně jako obrovské množství mobilních telefonů / mikrovlnná znečištění bombardování dojde v důsledku flat-as-a-penze krajinu, atd.) Takže pokud je spojení s 3D reality je slabý začít, vzhledem k jiným událostem, pak žije v nestabilní vortex-y oblasti v horní části, které mohou pravděpodobně vést k některé docela divné podivnost. Závady, synchs, myšlení myšlení a pak předstoupil před vámi, a všude kolem podivnosti. Opět platí, že více věcí, které mějte na paměti, než narychlo klasifikaci něco jako v kategorii gangstalking.

 
V mé vlastní možné "gang stalking" / MILABS cílení obtěžování, který byl zaměřen spíše zpátky, když jsem žil v Fort Lauderdale, Florida, často dokonce jsem prostě to bylo jedno. ! Věci se děje, a já jsem byl jen citově necitlivý mnohokrát na to. Já bych vidět a upozornění něco .... Pak unášet, na další část mého života. Nebo bych být zděšen, ale pak hned to přejde, jako "No dobře." A jak je uvedeno v mé knize, věřím, že ty nevšímavé odpovědi pomohl na úrovni mého frekvence natolik, aby se zabránilo ještě víc, nebo ještě hůře, věci z děje, nošení mě, dokud jsem sbírala přehled o "strachu frekvence" a wised nahoru. Poté, co jsem se dozvěděl o strachu frekvenci (o té osudné noci, kdy jsem se komunikovat se svým vyšším já a byl hrubě přerušen ...) a že tam byl obrazové "Muž za oponou" instrumentovat věci, které byly se mnou děje, aby se držet mě strach, celou tu dobu, pak to úplně ztratilo jeho moc. Najednou to byl vtip. A proto, že se zastavil, protože to už vytvořené, že obvyklé disempowered odpověď ode mě. Musela přesunout na někoho jiného, najít nový cíl.

Pokud se za-se-scény hyperdimensional "věci", pracuje přes lidi, pak se vaše reakce - nebo nedostatek thereof - tj. osobní frekvence, by zcela jistě vliv, zda tohle bude držet se s vámi dělo. Myslím, že věci mohou mít uvedeny na mě po chvíli, protože jsem neměl dost záleží obtěžovat. Druh dělá svou práci smysl, když nikdo není dokonce si všímat, a pak, když oni dělají, oni zapomenout na to krátce poté. Nicméně to je jiný příběh Vím, že když tam je fyzická újma přichází na osobu, nebo své blízké, nebo domácí zvířata .... Něco, co jsem nikdy nezažil. Vím, že budu zpívat jinou melodii poté. (Také bych se s psychickou Counter-opatření k zastavení, ale, to je jiný příběh myslím.) Ale když je to jen lidé ... .. vás sledují .... Po vás kolem, řekl komentáře pouličního divadla a / nebo dělat "divné signály rukou, "a pak koho to zajímá. Nechť em, je můj postoj. Vážně. "Ať už plave vaše loď, kamaráde." Eye roll a hlavou protřepejte. ; D

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika