21.05.2012 22:33

Avatar 0.0

 

Tento koncept je, že byste mohli obývat další tělo a cítit, že to je Vaše. Na stránkách jsem mnohokrát publikoval odkazy na články o přímých mozkových propojeních, nadlidském AIS, sdíleném vědomí atd. a kroutil nevěřícně hlavou nad různými způsoby propojení mozku s počítačem. Zábavné by bylo prozkoumávat možnosti a některé zjevné aplikace a nebezpečí. Již několik let se tím zabývá Kurzweil, ale postupně se počet lidí, kteří se zapojili zvyšuje a často sebe označují za transhumanisty. Teď, když je zřejmé, jak se technologie může vymknout, myšlenky jsou stále velmi tradiční, avšak na tuto oblast odkazují. Mnoho velmi respektovaných vědců je nyní zapojeno.

Google DARPA a avatar a uvidíte spoustu nedávné komentáře k projektu DARPA vytvořit náhradní vojáky, stejně jako je vidíme ve filmu. Ne zítra, ale přibližně v roce 2045. Proč tehdy? No, 2045 je datum, kdy někteří z nás očekávají, že budou schopni udělat kompletní přímý odkaz mozku, přinejmenším v prototypu. Myslím, že s množstvím finančních prostředků a správným zúčastněným mozkem nic nebrání dosáhnout daného cíle.

DARPA, ale nebude mít všechno pro sebe. Rusové se také při pohledu na ni požádali na nedávné konferenci o povolení. Dmitriji Itskovi, zakladateli Rusko 2045, bylo uděleno povolení k rozvoji vlastního avatar programu. Podívejte se na to:

https://www.msnbc.msn.com/id/44938297/ns/technology_and_science-innovation/t/does-future-hold-avatar-like-bodies-us/#.T0YoIPFmKom

Tisková zpráva z jejich konference:

První Globální kongres Budoucnost 2045 (GF2045) se konal dne 17-20 února v Moskvě, kde se z 56 zemí sešlo mnoho předních světových fyziků, biologovů, antropologovů sociologovů, psychologovů a filozofovů, kteří se setkali k diskusi o průlomu v technologiích prodloužení života a mohli navrhnout řešení problémů Spojených států a národů o nastavení a radikálním prodloužením lidského života a vytvoření Avatarů jako prioritu pro zachování lidstva.

Asi 500 lidí se zúčastnilo třídenní akce představovat prezentace více než 50 vědců, včetně vynálezce Ray Kurzweil, Microsoft Research Director Rane Johnson-Stempson a Astronaut Sergey Krichevskiy. Akce byla zaměřena na převratné technologie, které by mohly vytvořit synteticky tělesné nádoby z nahrané mysli, které nabízí neomezené možnosti prodloužení a zachování člověka, jenž se nepovažuje za život do jisté míry, nesmrtelnost .....

Mezi představenými projekty na prodloužení života "2045" je Rusko, které představilo Avatar Projekt a skládá ze tří fází. Za prvé, vytvořit humanoidního robota s názvem "Avatar" se strukturou podporující Brain-Computer Interface systém. Dále vytvořit systém podpory života mezi "Avatarem" a lidským mozkem. Posledním krokem je vytvoření umělého mozku, ve kterém dojde k převodu původního individuálního vědomí.

Vývoj kybernetického těla. To je asi tak pokročilé, jak je možné dosáhnout v současné době. Můžete odkazovat na nervy a vysílat signály do a z nich zachytit a relé pocity. Ale vývoj rychle pokročil a výsledky uvidíme v příštích letech, až začneme vidět silnou pozitivní zpětnou vazbu mezi nano-bio-info-cogno disciplínami.

Nebudu opakovat všechny zajímavé možnosti a uplatnění ve vojenském, sex a herním průmyslu, anebo elektronické nesmrtelnosti o které toho ještě dost uslyšíme. V této chvíli vidíme pohybující se mašinu, která udělala další významný krok a blíží se dále ze sci-fi do říše reality.

Budoucí vyhlídky "2045" iniciativy pro společnost

2015-2020

Vznik a rozšířené používání cenově dostupné android "avatary" řízených "Brain-Computer" rozhraní. Spolu s ním souvisejících avatary technologie "" bude dát lidem celou řadu nových funkcí: schopnost pracovat v nebezpečných prostředích, provádět záchranné operace, atd. jezdit v extrémních situacích
Avatar komponenty budou použity v lékařství pro rehabilitaci plně nebo částečně invalidním pacientům dávat jim protetické končetiny nebo obnovit ztracené smysly.

2020-2025

Vytvoření samostatného života podpůrného systému pro lidský mozek souvisí s robotem, "Avatara", bude zachraňovat lidi, jejichž tělo je úplně opotřebované nebo trvalému poškození. Každý pacient s neporušenou mozku bude moci vrátit do plně funkčního života zdraví. Tyto technologie budou výrazně rozšířit možnosti hybridních bio-elektronických zařízení, a vytváří tak nové IT revoluci a bude dělat všechny druhy superimpositions elektronických a biologických systémů je to možné.

2030-2035

Vytvoření počítačového modelu mozku a lidské vědomí s následným rozvojem znamená převést individuální vědomí do umělého dopravce. Tento vývoj bude hluboce změnit svět, bude to nejen dát každému možnost kybernetického nesmrtelnosti, ale také vytvořit přátelskou umělou inteligenci, rozbalte lidské schopnosti a poskytnout příležitost pro obyčejné lidi, obnovit nebo upravit své vlastní mozkové vícekrát. Konečný výsledek v této fázi může být skutečná revoluce v chápání lidské přirozenosti, že bude zcela změnit lidské a technické vyhlídky pro lidstvo.

2045

To je doba, kdy látka-nezávislé mysli obdrží nové subjekty s kapacit jsou daleko větší než ty z obyčejných lidí. Nová éra lidstva dorazí! Změnám dojde ve všech sférách lidské činnosti - výroba energie, doprava, politika, medicína, psychologie, vědy, a tak dále.

Dnes je těžké si představit budoucnost, kdy orgány složené z nanorobots stane cenově dostupné a schopné užívat jakýkoliv formulář. Je také těžké si představit, tělo hologramů s řízeným záležitost. Jedna věc je však zřejmé: lidstvo, poprvé ve své historii, bude plně spravované evoluční přechod a nakonec se stal nový druh. Kromě toho bude předpoklady pro rozsáhlé expanze do kosmického prostoru se vytvoří také.

Hlavními cíli iniciativy jsou: vytvoření nové vize lidského rozvoje, která splňuje globální výzvy lidstvo dnes čelí, realizaci možnosti radikální prodloužení lidského života prostřednictvím kybernetického technologií, stejně jako tvorba nových kultura spojená s těmito technologiemi.

 

"2045" tým pracuje na vytvoření mezinárodní výzkumné centrum, kde bude přední vědci se zabývá výzkumem a vývojem v oblasti antropomorfních robotů, obývací systémy modelování a mozek a vědomí modelování s cílem přenosu něčí individuální vědomí na umělé dopravce a dosažení kybernetickou nesmrtelnost.

Výroční kongres "Global Future 2045" pořádá iniciativa dát platformu pro diskusi lidstva evoluční strategii založenou na technologiích kybernetického nesmrtelnosti, jakož i možný dopad těchto technologií na globální společnosti, politice a ekonomiky v budoucnosti.

Ray Kurzweil o GF2045 a "Avatar"

Slavný vědec, vynálezce, autor Singularity teorie Ray Kurzweil o globální budoucnosti 2045 kongresu a "avatar" projekt.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika