11.05.2012 22:28

Agent Mind Control

Od C L Heywood (Copyright 2006)

 

Obsah

 

1. Britské ovládání mysli AGENT (Úvod)

  • Úvod
  • Bitva o mysl
  • Řadiče paměti (MCs)
  • Lidský mozek a chování
  • Tajné války s civilním obyvatelstvem – lidské experimentování a MKULTRA

2. Elektronické obtěžování a technologie implantát (kontroly myšlenek v praxi)

  • Únosech a lékařského průzkumu
  • Lidské tělo, rádiové komunikace a elektromagnetická stimulace
  • Specialisté implantát
  • Kmotr
  • Návrh, testování a analýzu implantátů

 

Britský Agent Mind Control

(Úvod)

 

Úvod

Konspiračních teorií je velmi kontroverzní téma a nespočetné roky upoutala pozornost médií. Novináři, vzhledem k jejich výjimečná schopnost vyčenichat příběh, aktivně unikla a vystavené informace tajné povahy ve snaze dokázat sobě a je opravdu každý, kdo bude naslouchat jak prominentní vládní korupci.

Na globální měřítko každý národ fondy svůj vlastní tým tajné policie a vojenské vymahači, jehož prvořadým cílem je udržet a rozvíjet národní bezpečnostní strategie a politiky. Pochopitelně většinu své činnosti provádí skrytě na rozsáhlou úrovni; MI6, CIA a KGB je prvotřídní příklady. Jejich různé obchody byly vždy osvětě ne-li zajímavé, že už zabili, otrávený, natankovaná, omámený a podlehla vymývání mozků a nepřátelé státu a nic netušící občany na základě překvapivě často. Je také ukázala skutečnost, že tato zařízení shromažďující provedlo neetické testování na svých vlastních vojáků a zaměstnance zpravodajských služeb pomocí pestré škály smrtící arzenálu. Novináři mají podrobné tyto tajné plány a podezřelé změny v jejich knihy, časopisy, filmy a televizní dokumenty. "Kontrola myšlenek" zejména učinila uprostřed jeviště. John značky The Search for manchurianský kandidát, například zvýrazněné rozsáhlé CIA aktivitám ovládání mysli inteligenci a zbraní.

Nepochybně štiplavý koktejl národně bezpečnostní legislativy a nedostatek primárních zdrojů k pohovoru klade omezení na výzkum cestičky, které mohou vykonávat novináři. V důsledku toho tajemství okolní mysli kontroly vývoj nyní probudila, že neuhasitelná globální zvědavost.

Bitva pro mysl

Od počátku civilizace vždy aktuální témata týkající se lidského mozku přitahují pozornost podstatné pro řadu zřejmých důvodů. Lidský mozek je nejcennější aktivum a mimořádně jedinečné, jako to má drahocenné koktejl individualitu a osobnost. Je to, co odděluje od agresivní a akademicky nadaný od pana průměru polekat. Mozek kontroluje fyzický pohyb, všechny kognitivní schopnosti (paměť, počítání a jazyk) a upravuje řadu tělesných funkcí.

I když podstatný pokrok byla podána ve snaze o pochopení mozek a jeho funkce, vědci jsou stále daleko od zvládnutí a mechanismy, které pracují v rámci řízení. Tato situace ukázala mnoho dilemata pro soudní orgány, vojenské a lékařských komunit, kteří věří, že existuje velký potenciál v nahrávací fyzické kontrole mozku a mysli.

Jsou například již vinu za okolnost životního prostředí a nepříznivé sociální stabilizace trestní psychologové, jako jedinou příčinou trestné činnosti. Zdůrazňují, že někteří jedinci mohou být náchylnější k spáchání vraždy a napadení vzhledem k jejich dědičné genetické kabeláž. Tato teorie tvrdí, že jsou chemických látek v mozku, které mohou vyvolat hněv a asociální chování. Ti, kteří páchají Sprasák může být obětí chemické nerovnováhy, které nejsou schopny kontroly bez zásahu léků a jiných inhibitory. Přirozeně je doufali, že mozek průzkum bude nabízet nějaké odpovědi.

Lékaři a chirurgové věří chemických látek v mozku, které ovlivňují chování mohou být doplněny nebo potlačeny léky, které v dlouhodobém měřítku může učinit chování jedince žádoucí a zvládnutelný. Nepředpovídají velký potenciál ve využití implantátů a další umělé pomůcky pomáhat tělesné výkonnosti a udržovat orgány na optimálním funkčním stavu. Konzultanti zobrazení průzkumu a kontrola v mozku jako fascinující říše objevů kde lze provést nové objevy v psychiatrické léčbě a nemoci. Garantují lékařského výzkumu a analýz, jejich jediným cílem je zbavit svět každého dysfunkci mozku a život ohrožující onemocnění známé lidstvu.

Armáda, na rozdíl od lékařských a vymáhání práva a profesí, podržte mírně odlišné zájmy v oblasti výzkumu mozku. V mozku, v jejich očích, obsahuje největší tajemství na ovládnutí světa, biologické válce a shromažďování. Přejí si objevit nově způsobů mučení, vyslýchat a vyhladit nepřátelských vojáků a civilistů proti národů. Pevně věříme, že muž, který může rozluštit složitý kód lidského chování je muž, který má schopnost manipulovat, kontrolovat a upravovat, akce a myšlenky druhého.

Je to víc než jasné, proč tolik vládou financované zařízení mají zájem v metodách, které řídí lidské mozky a mysl, protože schopnost odhalit podvodníky, lékařskými technologiemi a válku vyhrát prvořadá je spuštěn s, bezpečnost a rozvoj britské společnosti.

1. Zločinci stála britská vláda miliony liber v dohledu, rehabilitace, trest a obětí podpůrné služby.

2. Nezdravou národ umístí tlak na sociální služby a nemocničního personálu, stejně jako šíření choroby a infekcí, které jsou obtížné vymýtit. Lidé s trvalou onemocnění opakovaně přiřazeny do nezaměstnanosti v důsledku.

3. Zpravodajské jednotky a vojáci jsou velmi nákladné platit; vláda by mohla snížit MoD, MI6, policejní služby a MI5 pracovníky o čtvrtinu, kdyby mohli proniknout pozemků, atentáty, vystavit špionů a zjistit ohrožení národní bezpečnosti technik kvalitní technický dohled a výslech.

Vědci, kteří mohou odhalit tajemství funkce mozku jsou miliardy liber britské vládě a jsou nyní v masové hojnost. Nakonec je to nezdravé a často stresující stát vládní politiky a zvýšenou bezpečnost obavy, které vedly ke vzniku professional ovládání mysli.

Mnoho lidí bude mít své vlastní definice kontroly myšlenek a jeho význam a tyto definice často mírně lišit. Tento dokument sleduje tvrzení, že "Kontrola mysli" zahrnuje všechny teoretické a technické aplikace, které se používají k získání minimální nebo úplnou kontrolu nad mozek jedince nebo psychologický stav mysli a chování, tajně a otevřeně. Cílem hry je ovládat jedince k místu, kde bude dělat manipulátoru ohlašování proti své vůli nebo případně přizpůsobit své chování v žádoucí cestou k uspokojení vyjádřené agendu, ať to může být.

Britský výzkum technologie kontroly mysli je velmi důležitá a je vysoko na politické agendy.

Řadiče paměti (MCs)

Vědci, kteří provádějí výzkum kontroly mysli pro britské zpravodajské agentury jsou běžně označovány jako mysl řadiče (MCs). Jejich hlavním cílem je:

  • navrhovat a vyrábět letální a nesmrtícím mysli kontrola zbraní, které mohou být použity proti zločinci, zahraniční vládní špioni a vojenský personál;
  • navrhovat a používat zařízení, která mohou čelit ovlivňuje techniky zahraničních kontroly mysli a zabránit špióny a teroristů z extrahování zachycení informací z britských agentů, vojenští vědci a politiků.

MCs jsou zvláštní štáb multi-skilled profesionálů, kteří jsou financovány z britské vlády jako tajné agenty. Tito tajní agenti jsou nasazeny a přiřazena k různorodých projektů v závislosti na svých odborných znalostí a jako soudržné síly, tvoří lékaři, psychiatři, neurologové, učitelů, Kriminologové, techniky, IT specialisty, telekomunikační techniky a rozvoj dítěte odborníků atd. Z větší části MCs jsou zaměstnáni v rámci odvětví sociální péče a veřejné služby a v důsledku toho mají primární kontakt s veřejnosti. To je přivádí k pozorování chování lidí v jeho nejprimitivnější formou a umožňuje interaktivitu s osobnostmi a, nakonec, fungování mozku. Jsou ze své podstaty nutně spíš zkorumpovaní jako jejich výzkumné metody často je sundala silnice, která vede k provedení postupů invazivní a neinvazivní na mozek a hostům přizpůsobivá občanů bez právního souhlasu. Osvětlil, například notoricky známá pro svou účast s technologií implantát, psycho chemikálií a vymývání vojenských zajatců.

Jako aktivní chování vědců MCs jsou silně věří ve pokusů a omylů a tuto jistinu jako bibli. Odborníků řadič paměti musí mučit skutečnou lidskou bytost získat věrohodné informace o mučení a jeho vliv na fyzickém těle a duševní stav.

 

Aplikace pro kontrolu mysli:
Rovněž smyslová deprivace (k vytvoření dezorientace a strach) Mučení nebo fyzické napadení (kopy, děrovačky, pálení, řezání, elektrický proud, sexuálního násilí, chronické nemoci vyvolané, křeče, zvracení, Dočasná slepota)
Slovní urážky (křik, hrozby a urážky) Hladovění a dehydratace
Pozitivní a negativní posílení / trest versus odměnu Halucinogeny (indukovaných paranoia) a narkotika
Spánková deprivace Vyvolané poruch osobnosti
Hypnóza Elektromagnetické frekvence (použití elektromagnetických vln ovlivňovat lidský mozek)
Zvuková technika (neustálého používání hudby a hlasů k vyburcování některé myšlenky a pocity) Vymývání mozků a totality
Lobotomie a neurochirurgie Vyšetřovacích metod a detektory lži-lži testy

Tato tabulka představuje jen fragment práce, které jsou primárně odpovědné za MCs a představuje značné množství myšlenky a chování výzkumu kolují univerzitní přednášku divadla a vyšších odborných škol.

Alarmující aspektů výzkumu kontroly mysli je, že experimentování na nic netušící lidské bytosti je schvalovali bezpečnostní byrokraty a vojenský personál, kteří se přesvědčili sami sebe a zúčastněné strany jejich někdy nemilosrdné vyšetřování jsou poctivý pokusy o hledání pravdy vědecké. To je pro malé-li těhotná matka je LSD bez její znalosti jako vyšetřovací výsledky mohou strašení LSD způsob, jak je používán v budoucnu britské populace; a podle sektorů obchodu kdo léčbě drogově závislých LSD a farmaceutické firmy, které vyrábějí a přezkoumat LSD vlastnosti.

Případ Frank Olson, například, v roce 1953 zvýrazněné nebezpečně temná strana lidské experimentování, když vědec ponořila do jeho smrti z okna horním patře po agenty CIA ovládání mysli mu otrávil pití s LSD.

"Jeden život pro mnoho" fráze je jádru zlatý racionalizace a, bez ohledu na z vazeb na vymáhání práva, MCs nejsou cizince na protiústavní vražda jako jsou někteří z jejich projektů terminálu, což znamená život oběti je postradatelná a cíle studie musí být splněny nezbytné prostředky.

Ovládání mysli agenti usadit jako spořádaní sociálního vědce, jehož prvořadým cílem je rozvíjet společnost pomoci vzkvétat a rozvíjet svůj plný potenciál. V idylickém společnosti je člověk kooperativní, produktivní, právo trvalého a rádi pomohou svého bližního. On je dokonalý, vyváženou jedince s mechanikou a motivace k propagaci a podpoře štěstí, kdekoli je. Zde není místo v harmonické společnosti pro jeho přesný protiklad. Prostřednictvím manipulace s lidského mozku MCs doufat, určit, co způsobuje rozdíly v chování a hledat způsoby, jak manipulovat přírodními procesy myšlení a chování s úmyslem nakonec diktování.

Britské tajné jednání uzákonit MI5 (bezpečnostní služba), agent (tajné zpravodajské služby), GCHQ (vládní komunikační ústředí) a národní zločinu služby do práce v partnerství a přímou podporu systémů jeden druhého. Ovládání mysli agenty nejsou výjimkou tohoto pravidla a mají plné využití vládních služeb k dispozici, včetně městských policejních sborů. Jejich použití skrytých mučení, rozsáhlá síť a spates trestné činnosti je identifikovat jako někteří vlivní a nebezpečné státních zaměstnanců, fungování politických arénách dnes.

 

Lidský mozek a chování

Pro spuštění kontroly hodnověrné myšlenek MCs operace musí zůstat informováni o novém vývoji v oblasti. To znamená být otevřený k myšlence, že teoretici z různých pracovních odvětví může nechtěně nabídku nových, zdravých, inovativní pojmy z nichž proveditelné mysli kontrolní strategie může narodit. Tato část prozkoumává dvě základní myšlenky a chování teorie.

Jeden velmi známý průkopník zájem na rozvoji mozku průzkum byl Dr. Jose Delgado. Stal se profesorem fyziologie na univerzitě v Yale a kontroverzní knihu napsal "fyzické kontroly mysli: směrem ke společnosti Psychocivilized'. Dr Delgado zdůrazňuje potřebu zkoumat mozek jako hledání lidského přežití. Zdůrazňuje, že člověk přežil život, kde jiné druhy jako dinosauři, selhala z důvodu jeho jedinečnou schopnost osvojit si znalosti a přizpůsobit své chování k drsnými živly. Tvrdí, že člověk má za sebou dlouhou cestu od uskutečnění by mohl zlepšit jeho blaho a bohatství vyšetřuje vlastnosti planety a manipulaci s jejich funkci na své vlastní prostředky. On vykreslují jako hlavní manipulátor životní prostředí, v mnoha ohledech dokonalé lidské bytosti, ale vytváří nevědomá mysl pracuje za inovace a formace. V ideálním případě doktor doufal, že používat své poznatky výzkumů mozku jako odrazového vytváření zdravější společnosti.

Jeho geniální leží uvnitř jeho schopnost pečlivě zvážit výhody a význam činnosti mozku v každodenní život. On uvádí následující problémy jako na základ jeho teorie.

"Existují základní mechanismy v mozku odpovědné za všechny duševní činnosti, včetně vnímání, emoce, abstraktní myšlenky, sociálních vztahů a nejvybranější umělecké výtvory. Tyto mechanismy mohou zjistil, analyzovali, ovlivnil a někdy nahrazen formou, fyzikální a chemické technologie. Tento přístup není tvrdí, že láska nebo myšlenky jsou výhradně li jevy, ale přijímá zřejmý fakt, že centrální nervový systém je naprosto nezbytné pro jakékoliv projevy chování." (Delgado J, 1969)

 

Dr Delgado zvýrazní je skutečnost, že lidské tělo je stroj (kontrolována v mozku), a že jeho celkové chování, reakce a funkce mohou předpovědět a změněn. Tato teorie potvrzuje MCs' podezření, že s výběrem správné výzbroje a odborných znalostí pro ruční, jim mohli manipulovat člověka do dělat něco, co tak toužili.

  1. Válečný zajatec může mít mozek do jiného způsobu myšlení pomocí pokročilých stabilizace a myšlení reforma techniky. Nakonec voják přepínače stran a začíná pracovat v partnerství s pocitem, který nepřítele a věřit nepřítele bolesti.
  2. Lidská bytost může být drogy v emocionální vysoké akutní deprese nebo prodloužit a euforie týdny v době.
  3. Čtení myšlenek stroje by mohla extrahovat osobní myšlenky lidské bytosti a dekódovat do skutečné verbální nebo textový výstup. Inteligence, skryté v rámci sféry v mozku by nadále nedotknutelné.

Pochopit dále veškeré důsledky mozkovou aktivitu na lidské chování, akademici Mark Vernon (neurolog) a Frank Ervin (psychiatr), kteří jsou obě aktivní vědci v násilí a sebeovládání, zvýraznit některé zajímavé body ve své knize "Násilí a mozek". Ačkoli Vernon a Frank se shodují, že existuje řada faktorů, jako jsou chudoba, rodinné zázemí a negativní sociální kondicionér, které může přispívat a přiživovat násilné chování, rovněž věří, že funkce mozku má značný vliv. Tvrdí, že všechny státy a chování jsou údaje o funkční oblastí mozku; v mozku interakce s vnějším světem, paměť a asociace mozek dělá s minulostí a poskytovat informace a zkušenosti. Chemické rovnováhy v mozku, jeho fyzikální složení a reakce na přenášených informací od zbytku těla jsou všechny významné vlivy.

Vernon a Frank zdůrazňují, že jsou částí mozku, které v "citlivých osob", pomoci aktivační násilí. Tyto oblasti mohou být jasně vymezila a jsou často spojeny s založené na agresi krmení, prchá, sexuální aktivity a boje. Jejich obecná hlediska tvrdí, že existují různé formy násilného chování, a že tyto negativní výbuchy lze analyzovat a rozděleny do předvídatelné příčiny, vlivy a výsledky.

Z politického hlediska násilné činy pomoci bezzubě pryč a podkopávají respektu a spolupráci pro zákony, kdy britská vláda zachová v regulaci civilních chování. Na globální perspektivy vlády jsou umístěny v nevyhnutelné pozici, kde musí utrácejí miliardy liber ročně platit za škody, které (zahraniční i rodné) výtržníky, teroristy a bdělosti radostnými vlastnosti. Je to pochopitelné, MCs' zodpovědnost pomoci obsahovat tento problém a napravit rovnováhu sil.

Vzhledem k povaze jejich práce (špionáži, sabotáži a vojenského vynucení) MCs jsou aktivními účastníky v násilí a agrese, ale jsou také často obětí, sami. Je jen logické, proto, že udržet zájem v této aréně.

 

Tajné války s civilním obyvatelstvem – lidské experimentování a MKULTRA

Ovládání mysli oběti (MCVs) jsou velmi rozmanité znaky rozdílných pozadí, věku, rasy a třídy. Individuální nároky pronásledování sklon být krajně neobvyklé a jsou obzvlášť řídké ve vztahu k světové populace jako celku. Jednou je pravděpodobnější, že čarodějky a Santa Claus než originální MCVs.

Tak za prvé nejsou zjevné omezení, kde se nacházejí MCVs a MCs. Důkazy objasňuje, že oni jsou také aktivně rezidentní v Americe, Švédsko, Anglie a Kanadě a s největší pravděpodobností zbytku světa. Za druhé lidských subjektů jsou obvykle pana průměr a sociální vazby s vládní organizace nebo disidentskými skupinami. Jen řídce používaný počet jsou členy vyzvědačských sítí nebo teroristé, kteří představují skutečnou hrozbu.

Obecné charakteristiky pronásledování kontroly mysli naznačují, že MCs jsou spuštěny rozsáhlé experimenty v MCVs rozmezí kontinentální hranice.

1.Britové jsou nasazení jejich MCs do cizích zemí k získání experimentálních předmětů.

2. Agenti jsou výdej na objednávku jednotlivce a různým pozadím a osobnostní rys pro experimentování doma i v zahraničí. Subjekty jsou spravovaná mysli kontroly arzenál nevědomky v nemocnicích, vojenské základny, psychiatrických ústavů a věznicích. Tyto prostředích jsou přínosné a přispívající k výzkumu kontroly mysli jako potenciální oběti jsou uvězněni pro na bezprostřední. To poskytuje MCs s možností kontroly zacházení, které předměty, umožňuje větší flexibilitu. Agenti jsou schopni používat výsledky uvedené jako indikátory, jak by jejich arzenál realisticky proveďte v poli.

3. Oběti v rozsahu od novorozené dítě starší, což naznačuje, že je velmi potřebné pro rozsáhlé studie zahrnující možné osmdesát let života jedince. Nepochybně lidského rozvoje a věku ovlivňovat účinnosti a praktičnosti některých forem arzenálu. Při správě halucinogeny, například, dávkování musí přizpůsobit tak, aby velikost osoby, a pohlaví je zřejmý problém.

Snad nejznámější experimenty kontroly mysli, známo, že lidstvo byly provedený CIA (Ústřední zpravodajské agentury) v vněco století. Počátkem padesátých let pod kódovým názvem MKULTRA začali jejich výzkum a kolovaly pověsti, že supervelmoci, Velké Británie a Kanady připojil k MKULTRA schéma jako partnerství, napomáhání k testování a shromažďování. CIA zajímaly zejména studií zabývajících se rozšíření paměti, psychoterapie pro účely psychologické válčení, sérum pravdy, jedy a elektrokonvulzivní terapie.

CIA měl rozsáhlé požadavek lidských subjektů a usilovně se je najít. Nic netušící oběti byly nejvíce ceněn jako jejich reakce na Arsenalu realisticky uvedené teorie do praxe a bylo konečné údaje o úspěch nebo neúspěch.

Pan Harvey Weinstein, kvalifikované psychiatr (ve spolupráci s americkou psychiatrickou Press), publikoval knihu "psychiatrie a CIA: oběti kontroly myšlenek ' nějaké světlo na celou záležitost MKULTRA. V knize Harvey vášnivě odkazuje pevně na svého otce vstup do psychiatrického ústavu Memorial Allan (Kanada), kde byl léčen renomované profesionální Dr Ewen Cameron kdo v době už byl pověřen CIA podrobena testování na své pacienty. Experimenty doufal, že poskytují výjimečné vhled do důsledků smyslů, jako v případě elektrokonvulzivní terapie, LSD, chlorpromazin, donucování a reformu myšlení. Dr. Ewen Cameron říká jeho technika "Psychické řízení".

Po neúnavnému globální expozice a stíhání od MKULTRA obětí byla CIA, že spálili všechny jejich ovládání mysli soubory během osmdesátých let. Konspirace teroristů a příslušníků americké armády však, skeptický, věřit že MKULTRA projekt vzkvétá, ale se vyvinulo nové schéma využívající přesně stejné metody a režimy.

Britské MI6 možná není oficiálně byla vyměřena s MKULTRA vztahy jako CIA, ale byly stejně aktivně v programu a byli hlavními hráči v závodě na politické moci a ovládnutí světa. Zatímco po celé desetiletí mohly změnit mysl kontroly metod a strategií, filosofie a koncepce a zůstává stejný. Britské impérium ještě špatně faired ve válce proti globální perspektivy a jejich prosazování strategie kontroly mysli může být jedním z mnoha důvodů proč.

Níže jsou uvedeny definice některých nejrozšířenější specialisms kontroly mysli.

ESB (elektrické stimulace mozku)

ESB zapojeny přenos elektrické proudy (pomocí elektrod) do různých částí lidského mozku. ESB, MCs by mohla ovlivnit proces lidského myšlení, manipulovat s motor hnutí a místo oběti podle řady různých emoční stavy, jako hněv, štěstí a strachu. ESB ukázal, že lidské tělo by mohla být ovládána externě prostřednictvím mozku využívání trvale implantabilních elektrody a dálkové ovládání.

Zvuková technika

Zvuková technika zaměřil na účinky hudby a zvuku na duševní zdraví; Jak některé texty, melodie a frekvence zvuku neobjevil konkrétní fantazie, myšlenky a pocity v mysli. Melodie, které byly hrány opakovaně, přiměly například deprese, násilné myšlenky a pocit ztráty a bezmocnosti. Jiní lidé rozveselili a vyvolat myšlenky svobody, anarchie a štěstí. To vedlo k pochopení, že koncentrované, dlouhotrvající, vysoce explicitní texty by mohla pomoci výslechy a rozbití zajatce. Je to proto hudebních textů a jejich aktuální obsah (láska, rodina, aspirace, sex, zbraně) zdržovat v rámci sféry v mozku myšlenek prostřednictvím asociace i poté, co zastavit přehrávání stopy. MCs, zda že v zajetí slyší hudbu před a po výslechu k vyvolání emocionální nestabilita a nedostatek sebedůvěry.

Mapování mozku

Mapování mozku byl velký zájem a výzkum, který by pomohl MCs určit která část mozku a těla byli zodpovědní za různé fyzické schopnosti, například schopnost uznat vůně, slyšet, mluvit, číst, počítat čísla, soucítit a zapamatovat. Tento řádek výzkumu realizovaly především s úmyslem z nalezení způsobů, jak porozumět a definovat lidského chování pro případnou manipulaci.

Rovněž smyslová deprivace

Umístíme studie zkoumaných psychické a fyzické účinky dlouhodobé absence doteku, zraku, sluchu, vůni a chuť měl na lidské chování. Populární techniky zahrnují rizika z:

  • blindfolding zajatci pomocí brýle a tašky;
  • vynucení zajatce nosit chrániče uší utěsněn poddajným;
  • poznamenaly uši s nahlas, strašidelné zvuky pro delší období v naprosté tmě;
  • světlé, fluorescenční, blikající světla, které oslepuje;
  • vystavení silné teploty tepla a mrazivými podmínkami.

Vojenské zajatci, kteří důsledně odepřeno jejich fyzické smysly pro týdenní a měsíční období bylo náchylné k extrémního strachu, dezorientace, závratě, nevolnost, trauma a myšlenky na sebevraždu. Zajatci také ztratil pojem o čase a nebyla vědoma, zda to byla noc nebo den.

Vymývání mozků a změna chování

Schopnost pokradmu měnit z hlediska jedince a nasměrovat ho směrem ke způsobu myšlení přilákaly radikální pozornost od MI6. Věřili, že lidské bytosti mohlo ovlivnit během výslechu a uvěznění v období s větší efektivitou, manipulaci s individuální názor a útočí na osobnostní rys. Tato strategie byla dosažena v následujícími třemi způsoby.

  1. Útočí na identitu osoby,. Předměty jsou rasově zneužíván; prominentní fyzické rysy, jako jsou velcí nebo malí nos, jsou vysmíváni; profesní a náboženské přesvědčení jsou sporné. To snižuje subjektu důvěru v sebe a v ideálním scénáři, předmět bere na pohled manipulátora a libuje v nenávist k sobě samému a soucit, zatímco usilovně pro nové dokonalosti.
  2. Rozpouštěcí osobu všech slušnosti . Předmět je odepřen oblečení a nuceni čelit ponížení, že nahá, zatímco ho pronásledovat pachatele. Je provedena žebrat o jídlo a vodu a požádal o dokončení výstředních úkolů, jako je například stojící na jedné noze a poskakoval nahoru a dolů za hodinu. Tato technika posiluje myšlenka (v mysli subjektu), že je ve vlastnictví majetku (otrok) a kašlat, se smát nebo vymočit bez udělení oprávnění je hřích a přímé aktu vzdoru, lze prostřednictvím smrti.
  3. Enforcing morálky a shody . Použití směsí posílení pozitivních a negativních, subjekt je odměna menší chválu a dárky pro své úsilí při jeho chování je považováno za přijatelné. To znamená další přestávka, větší příděly jídla, čisté sprchy a propůjčení položky, jako jsou knihy, pera a papíru. Z negativních podnětů je poražen předmět, verbálně zneužívaných, sexuálně šikanováni a mučen, pomocí široké škály tajuplných nástrojů. Žije pachatel pravidla bez jejich výslechu a dělá, co se mu řekne. Ze skutečné nezbytnosti předmětu vidí shody jako prostředek k přežití.

Spánková deprivace

Nedostatkem spánku vzniká, když zajatci jsou spánku za dva dny a více, čímž potlačuje schopnost nervové soustavy funkce pro optimální výkon. Projevy dlouhotrvající spánek deprivace produktů, v lidských subjektů, ztráta rovnováhy, halucinace, nezřetelná řeč, zesílilo, zmatek, vyčerpání, dezorientace, konstantní podrážděnost a zapomnění. Britský aktérů v výslechů osob silně spoléhá na této metodě, jak to usnadňuje získávání informací od vězňů.

Mučení techniky

Mučení v podstatě zahrnuje jakýkoli úkon slouží k způsobit bolest a utrpení zajatce s úmyslem neprosadili tvrdým trestem, získání přiznání, donucování prostřednictvím osob na daný názor nebo prosazování modifikace chování. Mučení je stará metoda často upřednostňoval za její pomoci v výslechy. Obvykle inflictions na individuální výsledek v otlaky, pláčem rány nebo různá rozbití ke kostře. MCs, z pochopitelných důvodů, cítil, že válečné zajatce by mohla být efektivně donuceno zveřejňování informací zpravodajských služeb prostřednictvím bojí o své životy. Vždy bylo považováno za prospěšné mučení nepřátelských vojáků, protože i nejmenší detaily o informace mohou otočit válku a získat soupeře podstatnou výhodu. Strategie využity zahrnovala následující.

  1. Rozkládající se. Části těla jsou vyžádány a napjaté nad jejich plný rozsah pohybu, což nekontrolovatelné křeče, bolesti kloubů a svalů. Toho lze dosáhnout pomocí staromódní stojan, uvedení lana na zápěstí a na kotnících, takže tělo je zcela pozastaveno a napjaté.
  2. Řezání, piercing, pálení a peskoval.To je pomalá forma mučení, kde postupně tlak nepohodlí platí za ústní výslech. Vyhřívaná plamene, žhavé uhlí, železné tyče a řadu instrumentálních nožů a kolíky jsou použity na citlivých částí těla. Kůže se postupně sizzles a kusy Festře, opouštějící tělo syrové a splotched. Století staré techniky, hodnoceno proto použité přístroje jsou levné a snadné sehnat, a většina britských vojáků nést zápalky a nože jako základní nástroj jsou vyjmutím a vypalování. MI6 nevážili to vysoce jako upřednostňovanou technikou protože trvalé stopy zohyzdění jsou jasně patrné a rány způsobené kácení a vypalování, pokud levice uncleansed, proměnit skeptik.
  3. Hladovění.Zajatec byl odmítnut, jídlo a vodu. Tělo bez základní jídlo se začíná rozpadat. Během jednoho až dvou týdnů se zoufale snaží sdělovat informace, které únosci požadovali; zajatec cokoliv zmírnit utrpení letoru, bolestivé a zoufalé dehydratací a podvýživy.
  4. Elektrický proud.Elektrický proud je využita, protože nenechává rány nebo odřeniny na tělo, a intenzita může být rozšířena a snížila pomocí dálkového ovládání. Využívání elektrický proud jako mučení technika je ve většině zemí nezákonné, ale je využita na civilisty v podobě paralyzer elektrickými nebo paralyzátor amerického a UK policejních sil.

Hypnóza

Hypnóza je stav mysli, která je vyvolaná pomocí koncentrované zaměření a myšlení podpořených vedením vyšetřovatel je uklidňující a přesvědčivé hlas. Vizuální vjem, fyzický pohyb, vnější hluk a vlivy jsou omezeny tak, že verbální návrhy jsou snadno asimilovány do cílového podvědomí. Doufalo se, že, jakmile cíl ponechává hypnotizér přítomnost, informace asimilovány do podvědomí připomenout že mozek v příslušných intervalech. Cíl pak věří, znalosti/informace, které vynoří z jeho podvědomí je konečné pravdy a sleduje tuto pravdu jako instinktivní reakci bez zpochybnění její logicality. MCs často spravovat léků zvýšené hypnotickou státy.

Jako u všech techniky kontroly mysli, to pečlivého míchání různých aplikací, tj. LSD, hypnóza a mučení nebo spánku deprivace, vymývání mozků a koncentrované výslech, což je mysl ovládat hoden dobrodružství.

MCs se podařilo odhalit celou sféru otázek a odpovědí týkající se lidí a chování. Zveřejněny jsou velké možnosti zmocněné civilizace-li mozek je řízena přímo k tomu nejmenšímu komponenty.

Ovládání mysli vědcům podaří-li jejich technologické aktivity, společnost bude mít bezpochyby cestu pro tyto nové skutečnosti a vyvíjet s nimi. V období po staletí MCs bude manipulovat člověkem chování pomocí řadu umělých zařízení, biologických technologií a sociální stabilizace vytvořit ideální harmonická civilizace britská vláda. MCs bude také využívají tuto stejnou technologií srazit populace a zahraniční ozbrojené síly do záhuby. Kontrola mysli je rozvíjející věda, která se stává stále více sofistikované jako větší počet smluv financovaných intelektuálů vstoupit koryta.

 

ELEKTRONICKÉ OBTĚŽOVÁNÍ A IMPLANTÁT TECHNOLOGIE

(Kontrola mysli v praxi)

Únosech a lékařského průzkumu

Lidské bytosti v průběhu dvacátého století se vždy tvrdil, že je obětí technologie kontroly mysli. Vetřelci z vesmíru dorazil do UFO a sklidila je neznámé planety a je podroben nekonečné rutiny mučení. Implantáty byl chirurgicky připevněny na uši a dutin a biologické mechanismy jsou sledována často. Někteří jedinci tvrdí, že více než dvakrát unesen a věří, že trpí neustálé obtěžování od jejich mimozemský protijedů.

Dr. Helmut Lammer, autor knihy ' MILABS: vojenské kontroly myšlenek a cizinec únos ', přivádí pozornost jeho analýza implantát technologií a únosech saga. Praxe kontroly mysli nároky doktor je všudypřítomné a věnuje zvláštní pozornost CIA a globální válčení historie, minulé i současné. To naznačuje, že nějaký mimozemský únos jsou zklamaní subjektů výzkumu financovaného CIA a ve výjimečných případech, si vzpomněl, co zvěrstva se jim to přihodilo. Vrací tuto teorii s případové studie únosy, kteří mají důkaz o lékařských manipulace a neoprávněnému nasazení léčby, které lékaři ještě uvedeno v konzultační místnosti. Mozek implantáty zejména (z různých vzorů) jsou nejčastěji objevil náhodou vzhledem k trvalé provozování pacienta příslušný lékař, lékař a uspokojivé diagnózu. Implantáty, samotné jsou detekovány rentgenové a MRI (magnetická rezonance) a může být tak malý jako zrnko rýže.

Tvrdí, že existence cizinců a jejich mimozemský implantáty jsou tedy není realitou, spíše nějaký Výroba pravdy přivedl k existenci profesionálů ovládání mysli snaží opodstatněný podezření a Skrýt nezákonné činnosti.

Dr. Helmut Lammer tvrdí implantát technologie byl vyvinut někdy po druhé světové válce vzhledem k zvýšené globální vojenské soupeření, a že výzkum prováděn zahrnul aspekty ESB, rádiové komunikace a telemetrické sledování. Elektrody přenosu informací z mozku do počítače. Korelace biologické aktivity jsou v eventualitu dekódovány do skutečné chování projevům, umožňující subjektu stylu chápat a analyzovat. Lékař uvádí, že podobnosti mezi mimozemšťanů implantáty a umělých telemetrické stanice neuvěřitelní, a takto se tvrzení, že únos implantáty odkazují na jsou snadno dostupné a uváděných na trh pro výzkumné pracovníky po celém světě. Shodou okolností Dr Delgado (klinické biolog) byl odpovědný za telemetrické implantát nazývané "stimoceiver", který navrhl v šedesátých letech specialista.

Stimoceiver je implantabilní zařízení používané k přímé komunikaci s mozkem. Přístroj je vybaven elektrod, které sledují elektrická emisí vyskytující se v různých částí lebky a posílat nejdůležitější, elektrické signály vymezených částí mozku k výrobě nedobrovolnou akce a duševní stavy. Bio-zpětná vazba od stimoceiver je přenesen do počítače pro analýzu. Lékař používá jeho stimoceivers o psychiatrické pacienty léčené a usoudil, že může zablokovat proces myšlení, projevu a hnutí a produkovat, strach a halucinace. Doktor analýzou výzkum, který pomohl založit na skutečnost, že korelace elektrické aktivity v rámci mozku přímo odpovídají určité typy chování.

Moderní stimoceivers jsou často označovány jako akutní sondy a miniaturní na pouhé 4 mm, velikost. Akutní sonda je stále v rané fázi vývoje a na právní lékařské poznámku, se používá k léčbě nemocí, jako jsou silné deprese a dystonie v sebevražedné pacientů. Studenti i lektoři využívají je (obvykle v operačním sále a pokusů se zvířaty) také vědeckého bádání.

Cizinec únos spiknutí následuje tvrzení, že lidé jsou experimentoval na: první, jako prostředek k je oplodnit pro rasové míšení; a za druhé, aby případný pád lidské rasy pomocí silného směs biologické válce a technologie kosmického věku. Zdá se, že v Británii dvacátého prvního století mimopozemšťanů mají nějaké pěkně tvrdé konkurenci z rostoucího počtu laboratorních techniků a lékaři.

Lidské tělo, rádiové komunikace a elektromagnetická stimulace

Od poloviny devadesátých let se stala významným hráčem na globální komunikaci World Wide Web a hostí širokou škálu fór, klubů a soukromě provozované chatovací místnosti, kde konspiračním konvergovat a výměnu informací. Ovládání mysli webové stránky jsou v jasné, bohatství a pronásledování tvrzení elektronických obtěžování zdůraznit, že MCs využívají řadu převládá taktiky a techniky.

Slyšitelný hlas do lebky a mikrovlnné sluchu

Hlas do lebky je formou rádiové komunikace, která umožňuje MCs přenášet hovor přímo do mozku. Zdá se, že zvuk (jak je popsáno v oběti) vyzařují zezadu do hlavy, zvukové vlny přenos verbální konverzace jako vysílačku. Zdravé vzdálenosti a intenzitu rádiového signálu zůstává stejná bez ohledu na orientaci hlavu.

Slyšení hlasů v hlavě vždy spojován s projevem schizofrenie, ale vojenské vědy svědčí přenos mluvené slovo do mozku není obrovský nemožné, a že věda za její používání je oblíbená MI6.

Pravda je, že lidé slyší sami uvažovat v mluvené slovo a vnímat zvuk bez pomoci jejich vnějších uší, a to je složitost mozku, která zmocňuje to. Když lidské uši, že akustické zvuková frekvence z externích zdrojů zvukové vlny se svezli přes vnější ucho, zasáhla ušních bubínků a jsou přeloženy do nervové impulsy, které cestují do mozku a dekódovat do mozku jako zvuk/slovní projev.

Když MCs odesílání hlas do lebky, mluví do mikrofonu, který převádí verbální projev/zvukové signály kódované elektrické impulsy. Tyto impulsy radiofrekvenční jsou zaměřené na sluchový nerv (vynechání lidské ucho) přímo do mozku, který dekóduje elektrické impulsy do srozumitelné mluvené slovo a zvuk. Zajištění že kódovaný kmitů přímo zasáhnout sluchový nerv zaručuje, že pouze předpokládanou oběť slyší kontakt, jako rádio DJs (kolonizovaných), může zvýšit nebo snížit hlasitost a komunikovat s předmětem mnoha mil daleko MCs.

Akademiků Joseph C ostré a Dr A Frey byly ve skutečnosti prvním vědci k přenosu hlasu modulované mikrovlny v sluchový nerv během svého času ve Walter Reed armády institutu pro výzkum. Přenos zvuku prostřednictvím sluchový nerv používána od lůžkovou úpravou století a osvědčil i v tvrdé sluchu předmětů. Zaměstnávání ESB umožňuje cílené subjektů vnímat zvuk v závislosti na frekvence a amplitudy stimulace. Akustická symptomy zahrnují konstantní bzučící, kliknutí a co se nazývá "zvonění v uších". Je-li využita na delší dobu hlasitosti a variace v hluku způsobuje nedostatek koncentraci, strachu a vysoká podrážděnost.

Říká se, že hlas do lebky byla určena pro vojáky, zajištění ústředí měl neomezenou komunikaci, což umožní upuštění od konvenčních sluchátka/mikrofon pokrývky hlavy, což je viditelné cíle na bojišti.

Hlas do lebky přivádí do středu zájmu rostoucí počet jasnovidka ti, mimozemský únos, čarodějky a psychiatrických pacientů tvrdí, že mohou mluvit laděná, mohou kontaktovat duchy a spojí s ďáblem na základě častých. Zdá se, že realizace MCs může účinně sami mluvit do života lidské bytosti a představovat jako nadpřirozené síly rouhání. Co je zřejmé že zpravodajské agenty a zdravotníci se usilovně snažila ovládnout tuto dovednost a že jsou rostoucí počet MCVs potvrzující jeho nasazení.

Elektromagnetické mučení – bezděčný Motor hnutí a akce

Krátké poradě s odborníků neurolog by potvrzují, že mozek je primárně odpovědný za všechny pohyby a dobrovolné a koordinace obrovské množství svalů v těle. Fluidní hnutí a přesnost svalovou kontrolu provedené přestávky tanečníků a gymnasty jsou velmi reprezentativní schopnosti mozku. Urologové mohou mapovat funkční oblasti mozku v podobě diagramu, což umožňuje určit regiony nejvíce zodpovědný za hnutí nezávislí. Motorickou kůru mozkovou, například, je zodpovědný za svalovou kontrolu v rámci ramena, paže, ruce, oči, pyscích, jazyku, prsty a palce.

MCVs již dlouho tvrdí, že MCs mají schopnost fyzicky týrat bez ohledu na z globálního pobytu. Je zajímavé, manipulace s tělesných funkcí, pohyby nevysvětlitelné svalů, bolesti a pláč MCVs tvrdí, že snášet rány jsou hluboce příznaky akutní sondy a elektrických signálů produkuje vyvolat nechtěným akcí.

MCs nejsou obsahu s představou lékařská profese stimulace mozku jako konzultanti využívají elektromagnetické výzkumu především na zlepšení zdraví, ani škody. MCs mají zájem akutní sondy jako pomůcku inteligence, takže pomáhá to vědět, co se stane, když mozkové stimulace zvýšení nad rámec přirozené kapacity v mozku a schopností. Není překvapením zvýšené průzkum elektromagnetických vln vedla k pochopení, že ESB reálně použít jako zbraň mučení, která překračuje konvenční metody.

MCs, například, může způsobit svalové křeče (fasciculation) a křeče (zkrácení stahy svalů) v rámci lidského těla s použitím variace elektrické stimulace, způsobují bolest jako svaly a šlachy jsou napjaté nad jejich maximální rozsah pohybu. Tato forma mučení je užitečné, hlavní výhoda je že citlivé oblasti těla, jako genitálie, oči a jazyk, mohou být izolována a prostoupil nezávisle. Akutní sonda elektrické signály cestovat z mozku do míchy a stimulovat nervy a svaly; svalové tkáně pak smluv. Závažnost bolesti a rány způsobil je obecně závisí na dlouhověkosti a úrovně stimulace zaměřené na mozku a páteře.

 

Příznaky elektromagnetické mučení:
Závažné špendlíky a jehly Pichlavý hořící pocity
Zvýšená tělesná teplota Zvýšení srdeční frekvence
Zadní kmen Chronické bolesti hlavy
Nedobrovolné pohyby rukou, prstů a toe Žaludeční křeče
Přímá, mazání paměti Obtěžování sluchovými slyšení s vyzvánění, klepnutím na položku a bzučení
Opakované křeče a uzavírání smluv na svaly a šlachy v těle Krvácení a vypouštění z nosní dutiny

Elektromagnetické mučení je jedinečná, neboť se provádí bez nutnosti uvěznění, takže MCs nemusí být v těsné blízkosti. Oběť může být ve skutečnosti více než 5000 kilometrů odtud na vzdáleném kontinentu. Větší výhoda je, že oběť nemůže uniknout svého mučitele bez odpovídající lékařskou péči, tedy chirurgické odstranění implantát.

Specialisté implantát

Odpovědný za vzestup implantát technologií viníci nejsou nijak nepřekvapí alien invaders ale lidské bytosti. Implantát specialisty (IS) jsou MCs, jejichž výzkum je specifický pro implantace technologií a ve jménu špionáž práce pro britskou vládu pod deštníky MI5 a agent. Jsou to reflexní moderního válečnictví lékaře v tom smyslu, že, podle priority, nepřátelé se bojuje v oblasti použití zbraně a bomby, nýbrž prostřednictvím využití technologie elektronické komunikace. Tímto způsobem mohou shromažďovat informace, analýzy a kontrarozvědky operací pomoci, tajně a otevřeně, omezení potenciální počet obětí ztratil v bitvě. Implantabilní prostředky jsou jen jednou z mnoha britských bezpečnostních sil využívají produkty sofistikované komunikace, a jsou poskytovány dostatek finančních prostředků, protože jsou multifunkční zařízení následujících tří důvodů.

  1. Sledování. Sledovací zařízení jsou vloženy do lidského těla v různých místech závisí na jejich přesnou funkci a umožnit výzkumným pracovníkům vytvořit pobytu jejich cíle pomocí přijímač, který detekuje implantátu signál. Tato vědecká technika se často používá na savce jako žraloci, kde jejich pohyby jsou sledovány v rámci rozsáhlé otevřené moře. Ochránci přírody, v důsledku toho jsou schopni najít jejich žralok mnoho mil a sledovat své krmení a migraci zvyky. Moderní konstrukce vysílače jsou tak neuvěřitelně malé mají povoleno vědci a mít přehled o nejmenší z tvorů, jako myši sklizeň roamingu divoké a obdělávané pole.
  2. A monitorování a zaznamenávání. Implantáty jsou navrženy jako interaktivní zařízení nabízející přímá vazba mezi lidské tělo a počítačem, jako electrocardiograms. Tato zařízení umožňují výzkumným pracovníkům studovat intimní funkcí těla úzce sledováním činnosti varhany a reaktivitu. Často se používají ve sledování a hodnocení duševních onemocnění, srdeční činnost a dysfunkce mozku. Z pohledu zpravodajské agentury monitorovací zařízení může odhalit, že biologické ovlivňuje léků, dehydratace, fyzická námaha a chronické deprese. Tento typ výzkumu je v podstatě užitečný pro MoD (Ministerstvo obrany), neboť tyto společné podmínky často ovlivňují vojáků a jejich výkon na bojišti, ruší vnímání, fyzické koordinaci, zrak a, nakonec, výkon.
  3. Manipulaci a kontrolu. Tyto implantáty jsou zřejmě Nejkontroverznější ze všech, protože je obtěžující a nápadný v lidském těle. Posílit jejich vnější strany ovlivňovat myšlenky, funkční díly a chování jiného. Zařízení, sami jsou často telemetrické nástrojů a často jsou vloženy do laboratorní zvířata procházejí testování chování, například dálkové ovládání umožňuje výzkumníci vyslat do mozku psa bolestivé elektrické šoky pokaždé, když zvíře neuposlechne příkazu. Pes se rychle učí prostřednictvím asociace a negativních podnětů, že pokud nebude sedět, když on bude byly poškozeny.

Implantáty jsou atraktivní v tom smyslu, že jsou skryty z pohledu v těle a je obtížné odhalit a odstranit bez odborné intervence. Člověk by musel získat přístup k pětihvězdičkovým provozního vybavení, rentgeny, anestezie a zkušený chirurg.

Majíce na paměti perspektivu dohledu, možnosti jsou obrovské pro zpravodajské agentury: zvukové zařízení může být vložen pod kůží, případně v rámci tvář nebo zbraní a povolte agentů na všech implantabilních předmět verbální konverzace odposlouchávat. Tato taktika převyšuje všechny příležitosti telefon ťukání a střecha dohledu, které jsou omezené, jakmile téma opouští jeho štěnice domácnosti. Interakce s cizími lidmi a společníků v ulici je rovněž acquirable bez agentů spoléhat na ojeté informace z okolních osob a viníky, kteří mohou klamat. Nejvyspělejší Implantabilní prostředek je nepochybně jeden, který zahrnuje všech pět funkce sledování, sledování, manipulace, audio technologie a rádiové komunikace.

 

Kmotr

Snad nejjednodušší cestou, jak pochopit je strategie je zobrazíte celou operaci jako podnik kde je jasný, identifikovatelné organizační cíl a hierarchie zaměstnanců; jednotný, soudržné síly i profesionálů směnu devíti do pěti, aby dvacet čtyři hodiny sledování života jako oběť.

Koordinátoři projektu

Ovládání mysli operace vždy zahrnovat jmenovaný projektu co-ordinator. Co-ordinator je strategické hnací silou v pozadí operace a je často v kontrole financování iniciativ, vybavení, personálu, úrovně a rozložení zatížení. Co-ordinator dobře zná jeho oddělení a oblastí a může trávit cenný čas konání jednání a prezentací po celé Velké Británie v renomované universitách, jako je například Cranfield. Je specialista na zakonzervovat a často má vzdělání nebo titul PhD na jeho jméno. Jako hlavní koordinátor je jeho úkol dát pozor na nové příležitosti na trhu, síti, rozšířit a šířit slovo o jeho práci a tým. Především co-ordinator služeb vládu ale závislé na politickém prostředí, tajemství činy a komerčních vlivů, odborných poznatků a implantabilní prostředky jsou poskytovány nasazení soukromých ústavů a zahraničních vojenských sil. Šetření projektu koordinátor je, například, může odkrýt způsob, jak nejtěžší v implantabilních oběti bez použití léků, ale pomocí elektromagnetické stimulace. Tento výzkum pravděpodobně zůstanou klasifikovány pro bezprostřední, ale nakonec, by mohl být použit mob řízení strategie pro globální perspektivy. Tradiční využití policejní obušky, slzný plyn, psů a koní pro uklidnění vzbouření davy by nahrazena elektromagnetické paprsek (přenesen z přenosného vysílače a přijímače), která by zasáhla všechny lidské mozky v okruhu deseti metrů. Paprsek by způsobilo okamžité ochrnutí v pochodu výtržníky, rezervace a zatčení procesu podstatně usnadňuje. Tato strategie by zmírnit škody na majetku, snížit počet obětí policejní a zmírnit tlak od pohotovostních služeb. Elektromagnetické paprsek jako z nádrže rovněž být využity na bojišti ke zneškodnění nepřátelské síly bez je zabít, namísto vykreslování je příliš nemocný bojovat.

Konzultanti

Konzultanti zahrnují neocenitelný tým. Jako projekt co-ordinator jsou vysoce spekulativním, bohaté akademiků – nejlepší a nejbystřejší specialisté Británie může nabídnout. Jsou to zpravodajské vědci, kteří dohlížet na projekty a poradenství ve všech aspektech systému kontroly mysli.

Rozvoj implantát obecně vyžaduje plnou pozornost a odborné znalosti mnoha poradců, některé z nich zahraniční, je-li to naprosto nezbytné. Zahrnují následující.

  1. Neurologové a přidružených lékařský personál, kteří chápou, mozku a jeho komplikované aktivitě.
  2. Inženýři a lékařské/farmaceutické zařízeních, kteří mohou navrhovat a obvody pro miniaturizované implantáty zkoušených na zvířatech a nakonec, lidé pracují. Tyto implantáty musí být snadno vkládat, hygienicky čisté a bezpečné používat trvale.
  3. Sociologové a statistiků, kteří chápou lidské kultury, ekonomické trendy a faktory, které ovlivňují jejich, např porodnost, života, vzdělávací standardy, britská populace zdraví, rasové poměry, náboženské přesvědčení, třídy a financí, migrace sazeb a gender studies.
  4. Továrna dodavatele, kteří mohou masovou produkci implantát technologie v tajnosti a za rozumnou cenu.
  5. Psychology a psychiatry, kteří dokážou předvídat lidské chování za různé ekologické vlivy a vytvářet modely chování založené na indukovaných duševní stavy.
  6. A telekomunikační pracovníci v GCHQ, který může produkovat personalizovaných komunikačních systémů, softwaru a interaktivní zařízení umožňující bezpečné, tajné zjišťování, sledování a přenos informací přes obrovské plochy prostoru rychle.

Bez odpovídající vstup od konzultantů poradenství, výzkum, přímé pozorování a analyzovat údaje koordinátor projektu a zbytek týmu ovládání mysli úplně ztratilo v jejich aktivitám a chybí dovednosti předat projekt do větší výšky.

Pole agenti

Pole agenti jsou správci kontroly mysli. Jejich role je především zaměřena na interakce s obětí ve spolupráci s koordinátorem projektu a žádosti poradcům. Zajišťují pečlivě sledovat život oběti a šíření informací mezi interní zaměstnanci.

Agentů v terénu musí najít efektivní způsob, jak vyvolat a přiživovat chování, které konzultanti chtějí dodržet v oběť. To znamená, že pokus o řízení životního prostředí a cokoliv jiného, co může ovlivnit chování oběti. Obtěžování se točí kolem životního stylu a identitu, jež mohou být rozděleny do dvou hlavních oblastí činnosti oběti.

  1. Home život a rekreace.
  2. Života a práce.

Pokud jde o domácí život, soustředit se na rodinné vztahy a činnosti agentů v terénu. V tomto arény agenti si často do styku s příbuznými subjektu, blikající policejními odznaky zřídit orgán. Studie o deprese a trauma, jako je například vyžaduje, aby téma deprese po delší dobu, a někdy chronickou depresivní státy musí přimět, aby získat údaje nezbytné elektroda. Rodinné kontakty zajistí předmět používaný v nezbytné intervalech a dospěl na podporu výzkumného procesu. To může zahrnovat posílení sebevědomí subjektu nebo pomocí snížení nařídil ústní komunikace, fyzické řeč těla a zahrnutí nebo vyloučení taktiku. Rodiny jsou často rádi v souladu s požadavky, zejména pokud se domnívat, že spolupráce může zlepšit jejich milovaný sociální nějakým způsobem.

Pozorování rutinní práce místo zaměstnání umožňuje agentů se seznámily s rozložením stavební a životního prostředí psychologie – oběd místnost, hygienická zařízení, společné prostory, vchody a východy a tak dále. To je tak mohou rychle určit, kde se nachází oběti pracovní stanice a jak on bude pohybovat v a kolem úřadu na denním základě. Agenti usilovat o vytvoření umělé prostředí, kde každý pohyb je několik druhů vzájemně působících s, kontrolované a oběti manipulované na povel k výrobě dlouhotrvající depresivní státy. Práce společníků a manažeři se mluví v pokusy o zajištění prostředí psychologie je správné rovnováhy a tak zůstává po dobu trvání.

Pole agenti pracují v počtu dvou nebo více a v případě hlas lebky obtěžování, je to rádiové komunikace od těchto agentů, které oběti slyšet. Jsou rovněž aktivní networkers, kteří zachovat neporušené získávání kontaktů jako místní GP. Oběti trpí elektromagnetické mučení budou pravděpodobně k návštěvě lékaře častěji snad než průměr. Předmět se přenášejí informace k zelené knihy o jeho zdraví, která může být extrémního zájmu a podpory výzkumu, shromažďování proces. V takovém případě zajistí agentů v terénu oběť je odeslán do příslušných odborných a přijímá pečlivou lékařskou prohlídku. Kopie výsledků jsou předávány do IS, který po jejich obdržení, pochopí vliv, který má jejich elektronických obtěžování.

Pole agenti jsou silně věří v ekonomické sabotáže, který je často využívaných v pokusů přinutit životního stylu jako oběť k diverzifikaci v souladu s výzkumnými expanzi. Velká Británie, jako je například provozuje stovky různých vládních orgánů kdo jako kolektiv pomáhají spravovat kultivovat a rozdělit dávky. Agenti pochopit, že opatrně, byla řízena stažení těchto služeb může poškodit i relativně rychle zlepšit lidské blaho. Následující dvě teorie identifikovat klíčové ideologie za ekonomické sabotáž.

Zaměstnání = výplatu

' Zaměstnání = výplatu ' koncept surmises, že lidského přežití v Británii jde o kariérní vyhlídky a finanční postavení. Kapitálu získaného od zaměstnání nakonec diktuje kvalitu životního stylu a příležitostí, které subjekt může připravit sám pro sebe. To zahrnuje vzdělávací výhodu, jeho podíl v trhu nemovitostí, schopnost cestování, nutriční strava a velikosti rodiny, kterou si může dovolit pohodlně, investiční příležitosti v akciovém trhu, rekreačních aktivit a držení komodit jako jsou automobily, počítače, digitální televize a telefony. Pomocí jejich vymáhání práva status, agentů v terénu nelegálně donutit předměty značné záchvaty zaměstnanosti a falšovaných redundanci nejlépe vyhovět jejich mysli řízení projektu.

Sociální stát = veřejného blaha

' Sociální stát = veřejné blaho ' teorie surmises, že dílčí aspekty sociální britský občan nejsou nutně diktují individuální finanční postavení. Sociální stát a daňový systém zajišťuje, že fondy jsou přiděleny těm, kteří nejvíce vyžadovat, aby jako tato strategie vytváří pocit rovnosti a začlenění mezi třídami. A co je nejdůležitější jsou splněny minimální lidské požadavky potravin, vody a přístřeší, protože britští občané povolují přístup k řadě statutární veřejných služeb. Organizace jako domácí kanceláře, jsou instrumentální k této strategii sociální firmy NHS, sociální služby, občan Advice Bureaus, městských radách, policejní síly a právní pomoc. V této aréně pole agentů cílem je manipulovat poradenství, sociální služby Kvalita a zákazníků péči subjekt obdrží v takovým způsobem, který splňuje kritérium pro projekt. Marginalizace oběti v rámci společnosti je velmi důležité; To je důležité, aby všechny aspekty života subjektu pod zvětšenou analýzy a je dolů do nejjemnějších komponenty lze řídit.

Experimentální předměty – vyhledávání exemplářů

Nikdy nebylo snazší pro IS získávání předmětů sloužit jako morčata pro výzkum. NHS (National Health Service) má stále rostoucí čekací seznam občanů navštívit poradců pro celou škálu onemocnění a léčba. Registrované občany v celé Británii mají přidělené číslo NHS a lékařský záznam, který umožňuje bezpečnostní síly k identifikaci osob prostřednictvím:

 

Jméno a adresa Datum narození Pohlaví
Anamnéza Výška Aktivní léčby
Rodinné vztahy    

IS NHS medical soubor databáze vyhledávat potenciální oběti relevantních identity a také přístup k lékařské oddělení ve věznicích, vojenské základny a psychiatrických ústavů pro maximalizaci povodích.

V této aréně provozní divadelní personál se zavázal podle zákona zákonodárství. Není to však neznamená, že lékařský personál je naléhavě uvědomují, že dotyčný pacient by obtěžoval pod vlivem anestezie.

  1. V reálné situaci jak lékař říká zda akutní sonda je navržen pro lékařskou intervenci nebo dohledu a mučení?
  2. Pokud lékař, ve skutečnosti, podezření na nečistou hru, jak on popře agenta přístup k pacientovi bez zákonem, sám?

Lékaři mají žádnou pravomoc nad blaho svých pacientů kde bezpečnostní síly. Bezpečnostní síly stále zachovat právní nárok:

  • přenést pacienta do jiné nemocnice proti jeho vůli;
    • vydat pacienta bez lékařské péče; a
    • Spravovat ať lékařskou péči pacientovi jejich přání, s nebo bez jeho souhlasu a znalosti.

Při pohledu na "experimentální předměty" teorie, je snadné pochopit, jak MCs 'si objednat"jejich předměty a distribuovat implantáty pro tolik lidí.

Návrh, testování a analýzu implantátů

Existuje šest základních fází je testování a analýzy strategie.

Výzkum

Návrh

Testování a vylepšení

Implementace

Analýza

Závěr

Pokud jde o výzkum , konzultanti analyzovat úspěch zašlých experimentů a zároveň oceňuji moderní. To má za následek porad s odborníky příslušných polí a lešticí regály lékařských a vojenské knihovny pro účely sběru dat. Případové studie bude usilovat o a na zdůraznění možných komplikací a získáte nové inovativní nápady byly vyšetřeny (logy úspěch a neúspěch). Zahraniční zpravodajské služby, pokud jsou k dispozici, diktuje akční plány a celkový vývoj designu implantát, který musí být konkurenceschopná v celosvětovém měřítku a překonávají ty již v oběhu.

Pomocí příslušného výzkumu, které konzultanti mají Kompletované, musí pak návrh strategie, která pomůže jim dosáhnout svého cíle. Budou muset rozhodnout, zda je možné provést projekt otevřeně nebo skrytě. Z navrhovaného experimentu na lidské bytosti, totožnost jedince, věku, rasy třídy a zaměstnání bude třeba. To bude rozhodnuto, zda souhlas experimentee nebo bezděčný, a jak se člověk má jít o hledání fyzická osoba, která splňuje kritéria a vlastností. JE práce v síti multidisciplinární skupiny, tak v nějaké bod příslušné účastníky jako lékaři, vojáci a psychologové budou splňovat a diskutovat o možnosti k dispozici a studie proveditelnosti a financování navrhované operace. Různé vzory implantát se hledají a jejich vlastnosti byly vyšetřeny.

Pilotní studie budou provedeny pro účely testování a vylepšení . Očividně existuje šance, návrhu projektu nevyšetří; To může být, že nově naprogramované zařízení je vadné, zaměstnanci nejsou jisti jejich role nebo neocenitelný zdrojů a financování jsou staženy nebo příliš rychle plačtivý pro studie, která má být uzavřena. V tomto okamžiku jsou napraveny chyby a provedeny rozsáhlé úpravy celkového systému věcí. Je možné ve výjimečných případech, že celý projekt je opuštěný a že IS rozhodli začít znova. V tuto chvíli ve fázi testování mají matnou představu jak studie se vzchopit, rozpočet nákladů, rizicích a kvalitu výzkumu mohou být získány.

Ve fázi realizace tým zjistí, kde a kdy bude probíhat na výzkum. Budou již získaly řadu lidských subjektů, kteří mohou klepnout na výzkum v příslušných intervalech. Kontrolní a monitorovací zařízení je nastaveno a najal profesionálové, kteří mohou přeložit výstup. Telemetrické údaje zaznamenány a archivovány, zatímco tajné agenty jsou nasazeny na subjektů místa trvalého bydliště na ekologické a sociální vlivy. Manipulace a sabotáže života subjektů hodnocení a začne pouze pokud to považuje za zásadní pro cíle.

Analýza a závěr zahrnuje šíření výzkumu. Závislé na kontrolní systémy používané, výsledky mohou být zasílány pryč do laboratorních vědců, kteří testovat a analyzovat údaje. Většina vědců se přiblížil nejsou nutně součástí týmu IS a netuší, že výzkum nelegálně získané jsou.

Jakmile jsou kompilovány zprávy, IS o budování obrázek jednotlivých spisů a nakonec do většího přehledu zahrnout informace. Mohou hledat společné korelace a vzorce chování v údaje a statistiky. Jak se analyzuje údaje budou pochopitelně lišit, závislé na zda studie bylo nabídnout vyšetřovací, interventive nebo preventivní pohled.

Experimentees nemají tváře; jsou jen součástí statistiky, který se získává z počítačové databáze pro zpravodajské výbory pro kontrolu. Konečný závěr v podstatě zahrnuje všechny informace založené na rozsáhlé analýzy. Pokud experimenty se osvědčily je možnost výzkumu dále nebo zbývající obsah a posoudit způsoby začlenění inteligenci do budoucích operací.

Z vojenského hlediska IS učinily podstatný pokrok s technologií implantát. Přišli k realizaci, že lidské tělo je velkolepý zbraň sama o sobě, a že vše, co potřebujete udělat přidat několik rafinovaných schopnosti.

  1. Rádiová zařízení. Implantovat zvuk citlivé mikrofony umožňují agenti odposlouchávat verbální interakce vyskytující se v jejich fyzické terče. Nahrazuje často znevýhodněných utrpení odposlouchávání prostory. Hlas do lebky (mikrovlnné sluchu) umožňuje také agentů v terénu mluvit jejich cíl zasláním elektromagnetické rádiových frekvencí přímo sluchový nerv.
  2. Elektromagnetické stimulace páteře/mozku. Trvale implantabilních elektrody mohou přivodit vážné onemocnění, fyzická zranění a bolesti. Nahrazuje společný požadavek mučících nástrojů.
  3. Autodestrukční zařízení. Během vojenské historie nebylo pro zajatce přepravovat jed prášky jako prostředek k spáchat sebevraždu při digitalizaci. Ani to neobvyklé pro agenty na rostlinné bomby v rámci budovy zabít VIP protivníky zblízka. Miniaturní bomba může implantováno do cílového orgánu a odpálil na povel. Tento způsob bomby dostat přes celnici nepozorovaně a může být provedena na vysokou úroveň zabezpečení zařízení, jako například Pentagonu.
  4. Sledování implantáty. Agenti může najít jejich cílenou oběť v globálním měřítku a zjistit jejich pobytu do země, čtvrť a ulici.
  5. Telemetrické sledování. Zařízení v pravém oblastech mozku nebo subjektu by upozornit agentů na jejich cíle obecné zdravotního stavu, jako úroveň bolesti a spánku. Agenti jsou rovněž schopni zjistit z bio údaje, psychologický stav mysli, stres, tělesnou teplotu a dýchání, atd.

Realisticky mohla proniknout implantovat zpravodajský agent nejnebezpečnějších teroristických skupin, identifikaci viníky a hierarchie, jak teroristické skupiny tvoří a rozptyluje, a kde se odebíral financování a zdrojů. Agent může sabotovat operace zevnitř, při přidání do jejího veličenstva tajné služby bohatství inteligence.

MCVs v designu, testování a analýzy strategie jsou jednoduše pěšáci na šachovnici šachy. Implantáty, které nesou jsou rané ukazatele britská vláda "Velký bratr" národa. Ovládání mysli implantáty jsou primárně určeny k nese disidentů a britských špionů (pro účely tajného dohledu) sledovat a vyhladit operace teroristů, zločinci a jiných nepřátel státu. MCVs jsou proto, nešťastné oběti vlády experimentální testovací fáze, nikoli dlouhodobé konečného cíle. Civilisté jsou bezpečnou alternativou k testování na skutečné věci, je-li výsledek katastrofální, stimulující účinky jsou omezené.

K zavedení štěnice špión do Pentagonu a být zaduněl by trapným katastrofické britské vládě a v extrémním případě, poškodit americké a britské vztahy. Američané by zadrží špion, ho mučit inteligence a žádat úplné vysvětlení od Britů. Vhodné vysvětlení nebyla připravované, by považují-li trest smrti pokud nebyla ohrožena jejich bezpečnost. Předběžné zkušební fáze jsou pouze rozšířit na ty, jejichž totožnost je bezvýznamný. Pouze jednou technika se a znovu a znovu testovány s zaručené výsledky bude to použít na nepřítele státu.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika