30.08.2010 09:56

Syntetická telepatie - poznatky ze Švédska

 Zkušenosti z " umělé Telepatie "je opravdu není, že mimořádné . Je to tak jednoduché jako příjem buněk- telefonní hovor v něčí hlavě.

Ve skutečnosti většina zúčastněných technologie je přesně stejný jako mobilní telefon - technologie. Satelity odkaz odesílatele a příjemce . počítač " multiplexer " trasy hlas signál odesílatele přes mikrovlnné věže na velmi konkrétně definované umístění nebo buněk . " přijímače " se nachází , a sledoval s obdivuhodnou přesností , s přesností na několik metrů skutečné umístění. Ale přijímač není mobilní telefon . Je to lidský mozek .

Odnikud , hlas náhle kvete v mysli cíle. lidská lebka nemá žádné " firewall ", a proto nelze vypnout hlas . Přijímač může slyšet odesílatele verbální myšlenky . Odesílatel , pak můžete slyšet všechny cílové myšlenky , přesně jako v případě, že cíl je slovní myšlenky byly mluvené nebo vysílání . Z tohoto důvodu by mohlo být zkušenosti s názvem "slyší hlasy ", ale je více vhodně popsal jako " umělý telepatie " .

Teď, když umělé telepatie byla zcela dobrovolná, stejně jako rozhovor mezi přáteli sedí v místnosti z jednoho jiného , může to být docela fajn. Dalo by se mluvit tam a zpátky s jedním přítelem , výměna verbální myšlenky přesně tak, jak by mluvil do telefonu , ale aniž by kdy pomocí jednoho hlasu nebo úst. Je to naprosto tiché , subvocal formě řeči . Mezi milenci , by to bylo krásné.

Problém je v tom , že umělé telepatie poskytuje ideální zbraň pro duševní mučení a informace o krádež . Poskytuje velmi silný prostředek pro využití , obtěžující , controlling, a znásilňují mysli jakékoli osoby na světě . To otevírá okno do kvazi- démonické posedlosti jiné osoby duše .

Při použití jako " bez smrtících účinků " zbraňový systém se stává ideálním prostředkem pro neutralizaci nebo zdiskreditovat politické soupeře. Mír demonstrantů , nepohodlných novinářů a vedoucí vokální opozičních skupin mohou být ohromeni do ticha s touto zbraní .

Umělé telepatie nabízí také ideální prostředek pro kompletní narušení soukromí. Pokud jsou všechny myšlenky je možné číst , pak Hesla , jednoduše PIN čísla , a osobní tajemství nemůže být chráněna . Člověk nemůže být sám v koupelně nebo ve sprše. Trapných chvil nemůže být skryta : vztahují se na ně všelijaké škodlivé připomínky a poznámky. Důkazy mohou být shromažďovány pro vydírání s ohromnou snadno : všechny křivdy nebo morální poklesky něčí minulosti jsou pro přezkum.

Stejně jako perverzní telefon volajícího , může nepřátelská osoba s touto technologií v ruce zastavují v kteroukoli denní dobu , po celý den . Spánek může být narušen . Modlitby mohou být znesvěcen , náboženské přesvědčení posmíval . Obchodní jednání mohou být přerušeny , myšlenky na vedlejší kolej. Láska může být znečištěná , zvrácené , kroucené , zneužil . Sny mohou být napadnut , vzpomínky demoluje .

Útočník nemůže být považována ani zjištěny, lze útok nelze zastavit, a psychologické škody jsou obrovské . Ale není tam žádné fyzické poškození , ani jeden značky je ponechána na těle a není absolutně žádný důkaz, že žádný trestný čin nebo porušení kdy došlo ! Vše, co se " děje " , aby oběť se děje uvnitř hlavu oběti . Co fyzický důkaz je tam dát policii? Bez fyzický důkaz , jak může jedna fotografie " místo činu ", nebo otisk prstu Stalker ? Nejsou žádné stopy vedoucí do nebo ze scény . Opravdu , není tam žádný fyzický scéna vůbec , a žádné důkazy, že útok se nikdy nekonaly.

Většina lidí , kteří mají toto zneužití formy " umělých telepatie ", pocit, jako kdyby byla jejich mysl byla znásilněna . Ocitají se lovu , kráčel , obtěžování a zneužití osobou nebo osobami , kteří odmítají , aby jejich jména , kdo poskvrňují něčí mysl se nejvíce faul a perverzní jazyk si lze představit , a kteří odmítají zavěsit nebo jít pryč . volajícího nebo volajících potěšení v perverzní a sadistický mučení svých cílů . Kromě toho , že radost porušuje soukromí svých cílů , čtení cíl mysl a komentuje všechno, co si myslí, že cíl , ve snaze ukázat , jak brutálně je to možné , že cíl nemá žádné soukromí vůbec .

volajících akt , ve zkratce, stejně jako násilníci , nebo perverzní stalkeři . Představte si, co člověk může udělat, když našel " magic mobilní telefon " , který mu umožnil vytočit do hlavy a soukromé myšlenky někoho na zemi . Pokušení zvolit cílovou náhodně a začne špehovat nebo zneužívat , že osoba by byl obrovský , téměř neodolatelné . To by se mohlo stát nemocný a zkroucený hobby , škodolibé radosti velmi rychle . Dejte se do rukou tajné policie jednotku , vzhledem k možnosti zneužití těchto technologií je ještě děsivější .

Nyní , přirozenou reakcí na normální a inteligentní člověk , který podléhá hrozné zkušenosti mysli znásilnění poprvé , je panic a dosáhnout na skutečné telefon. Říkají rodina , obraťte se na svého lékaře nebo volat policii s bizarním stížnosti, že " někdo je zářivým hlasy v mé hlavě . "

Ale pokud policie jsou ty, za zneužívání , oběti nejsou dostane mnoho pomoci , jsou? A pokud policie nejsou pachatelé , pak jak jsou , aby zatčení ? Je to mnohem pohodlnější a snadné uvěřit , že volající je cvok .

V krátké době, obětí znásilnění mysli ocitá nebo se procházejí další ponížení odvezou pryč psych oddělení , často páchán nedobrovolně milovaného člověka " pro vlastní dobro. "

více vehementní snahu dokázat, že hlas nebo hlasy v něčí hlavě jsou " skutečné " , více samolibé se úsměvy lékařů , kteří jemně trvají na tom, že tato technologie neexistuje , že hlasy rozhodně nemůže být skutečný , a že jeden musí mít silný med psych a lehnout si na dobrou dlouhý odpočinek .

Zkušenosti z "slyší hlasy" - především hlasy , které dávají tekoucím proudu negativních zneužívání - získá jednu automatickou vstup do gumy místnosti. Vskutku , slyšení hlasů je klasický příklad schizofrenie . Pokud jste slyšet hlasy , ty jsou , podle definice , blázen.

Přesto , když se uvolňují z psych oddělení s drahými zásobování léky , " hlas posluchači ", často zjistí, že léky jsou neúčinné - přesně tak, jak by se dalo očekávat , pokud jejich problém neměl nic společného s chemii mozku a vše, co souvisí s bio- elektronických útok neviditelné stalkeři .

Hlas posluchači často puzzle psychiatři , protože mnozí z nich nezapadají do klasického modelu schizofrenie , která obvykle začíná nástup na počátku dvacátých let . oběti " umělé telepatie ", jsou často dobře do jejich thirties nebo fourties a mnoho nemají v anamnéze závažné duševní choroby nebo užívání drog. Mnozí se zdají být pozorní, zdravé a racionální i když trvá na tom, že oni mohou slyšet hlasy. Souhlasí s tím, s psychiatry , že ano, jsou depresivní oni , ale kdo by nebyl trochu deprimovaný za takových okolností se snaží ? Chcete-li být odkráčel a slovně šikanováno každý probuzení denní hodinu je formou duševní mučení.

Oběti znásilnění mysli se rychle učí se diskutovat o jejich " psychické problémy " s rodinou a spolupracovníky . Je to trapné , je to bizarní , ale dostane jen velmi málo sympatií a slouží pouze k signalizaci většinu lidí . Jediný způsob, že jiná osoba může " pomoci "je o tom, že mysl oběť znásilnění navštívit psychiatra , který bude okamžitě dvojí něčí dávku psych léky a antidepresiva . Výsledkem je velmi tuhá lékařské Bill , který jen přidává finanční bolest mix . A slovní obtěžování pokračuje .

Jak se učí snášet každodenní mučení, mohou vyjádřit své posluchači obvykle návrat k běžnému životu , kde jsou schopni vykonávat inteligentní , koherentní konverzaci , podržte pracovní místa , a funkce docela normálně . Ve skutečnosti , pokud nebudou diskutovat o jejich " problém " se obvykle nemůže být řečeno, na rozdíl od normálních lidí na ulici . Protože oni jsou normální lidé .

Rostoucí počet posluchačů hlas v naší společnosti je proto dobře maskovány . Ti, kteří nadále trvají na tom, že existuje " tajný spolek lidí, zářil hlasů v našich hlavách "se prostě zasmál se do ticha nebo označené paranoidní schizofrenici . Jsou zcela zdiskreditoval . Ve skutečnosti, mnoho hlas posluchači mají internalizovat představu , že jsou duševně nemocní, a oni se snaží pochopit, jak jejich " sluchové halucinace ", by mohla i nadále vypadat tak velmi, velmi reálné .

Samozřejmě , mnoho z těchto hlasových posluchače hluboce zmatený . Obracejí se na podporu skupin , včetně on-line komunity jako podpůrná skupina Hlas posluchači ' na Yahoo.com .

Každý, kdo pochybuje, že " umělé telepatie "existuje potřeba pouze kontaktovat takový hlas posluchačům komunity, kde se setkají lidé, kteří nadále trvají na tom, že jsou pronásledováni skuteční lidé pomocí neznámé nebo nevysvětlené technologie.

Překvapivě , je obrovské množství vědecké literatury a nepřímých důkazů pro zálohování toto tvrzení .

V následujících pracovních míst , budeme zkoumat historii syntetických telepatie a naučit se jména vědců , kteří vyvinuli tento neblahý technologii . Budeme také zjišťovat a přezkoumat některé z vládních agentur, které jsou Fielding a použití této zbraně mučení proti nevinným civilistům .

Jako podkladový materiál se vyvíjí, bude stále jasnější, že diskutujeme moderní Manhattan Project - super - tajný program výzkumu více zlověstný - a potenciálně více zničující - než vývoj atomové bomby .

 

Stockholm , 2009 10:16

 Nový výzkum skandál a fatální důsledky pro širší komunitu .

Kontrola mysli
Kontrola mysli

Online -připojený mozky a neuronových sítí .

Musí být nucen FET a výzkum v oblasti IKT příležitosti k vývoji nového jazyka počítačový mozek , aby počítače mohly naučit se číst lidské myšlenky pomocí injekčních mozek - stroj - rozhraní .

Stejný mozek -machine interface provedla výzkum na vyléčení Parkinsonovy choroby a Alzimers , lze použít také jako lebeční protéza pro přístup k mozku paměti . S jazykem software lze kopírovat lidských myšlenek mozku protézy a číst je .

Přiložené odkazy jsou " dvacátého světového kongresu filozofie , v Bostonu , Massachusetts od srpna 10-15, 1998 " , který popisuje budoucnost počítačových věd . Bioetiky a lékařská etika Profesor Goran Hermerén etickým aspektům implantátů ICT 03.2005

 https://ec.europa.eu/european_group_ethics/publications/docs/avis20compl_en.pdf

Nový počítačový jazyk a mozek mozek -machine interface v elektronice nano- a " nové evropské informační technologie ", poskytuje výzkum příležitost pro čtení a dlouhodobý snímky mozku neurony . metoda, která poskytuje high- rozlišení kopií chování mozku poznávací a lidského vnímání.

Zítřejší vysokorychlostní počítače a výzkumu se vyvinula v sofistikované počítačové hry s ohledem čtení na živých lidech .

Jak je možné závažné trestné organizaci a ICT - FET výzkum mozku , s fatálními zastavil ? Ne oznámil výzkumnou metodou ironie není možné žádné převzetí společnosti právního systému .

" ICT ( informační a komunikační technologie )
”FET” (Future and Emerging Technologies)

" BMI " (Brain Machine Interface ) ( hjärna - dator - sammankoppling )

Lidé používají opět ve Švédsku, která se snaží krysy , nyní s elektrodami Nano v mozku . Povaha studie ukazují, že jsou smrtelné . Vzhledem k non- oznámila, diagnostické metody v oblasti zdravotní péče může Webhosting s on-line připojení mozky různých mozkových studií se sídlem ve Švédsku . Brain studií prováděných na lidech bez informovaného souhlasu .

SYNTETICKÉ telepatie pro medicínu nebo mysl čtení je přímá komunikace s nanoelektroniky mezi počítačem a lidského mozku .

AUTJOTCAYAATFGCAHJR0FBCA1IH2GSCA5CAIM0CAUE1MNYCAISWS23CAA5DWO6CA73KABOCA0ZRBSYCA1K6VN6CA58D2U2CA1Y429UCASF3GMACARD3TWFCAVJGT78CA05HPO2CA7HCXLSCA544WLY

Syntetická telepatie , komunikační systém založený na myšlenkách , ne řeči . Může být použit k ovládání protézy a léčit nemoci jako je Parkinsonova nemoc , ale může také dekódovat jazyk, číst myšlenky , a proto studuje kognitivní chování , jako je paměť , učení a emocí . V oblasti nanoelektroniky , může být materiál rovněž zaznamenány v nových kvantových počítačů. nahraný materiál poskytuje high- rozlišení kopií stárnutí mozku . Simulace chování lze identifikovat a poskytovat diagnostické údaje k identifikaci prekurzorů s nemocemi , jako je demence , cévní mozková příhoda a infarkt myokardu

Tento dopis je určen k prokázání paradox ve švédském takzvaný " ochrany lidských práv ", a tak celý švédského soudnictví. Syntetická telepatie by mohla , jak cvičil ve Švédsku , leží za neznámý počet násilných trestných činů a sebevražd kvůli výzkumu záměrně zůstal skrytý od regulačních orgánů.

Lékaři v psychiatrické diagnózy lidí s "Hlasy v hlavě ", po manuálů . DSM- IV ( Diagnostický a statistický manuál duševních poruch ), vydané Americké psychiatrické asociace a ICD -10 ( Mezinárodní statistické klasifikace poruch a přidružených zdravotních problémů ) .

To je staromódní černé a bílé a diagnostiky , kdy prioritou EU FET ICT výzkum a vývoj nových informačních technologií přizpůsobených nano- elektroniky .

Rady pro výzkum knihy " Tam, kde zlato se třpytí modré "státy , jako je ; Pokud bychom si představit, že my sami by ubylo růst elektroniky učinila od poloviny sedmdesátých let - , byl dospělý teď být jen několik mikronů vysoká. Několik milionů lidí by se vešly do malého výtahu - ale ne bez pocitu určité problémy . Naše hlasivky by byla příliš krátká na to, zachytit zvuk a naše ušní bubínky příliš malý na to zachytit zvukové vlny .Rádi bychom prostě muset najít jiné způsoby komunikace , přizpůsobené náš nový rozměr .

Ulf Gorman píše v knize , která se nanotechnologie , otevíráme dveře k neznámé oblasti, kde nevíme, jak se přihlásit etiky. Co by mělo být a co by nemělo být dovoleno , když si může elektrody implantát, který lze číst i vliv na mozek ? Vezme příklad studiu učení a paměti .

intelekt

Micro Implantáty může poskytnout nebývalé možnosti porozumět tomu, jak se učíme a pamatovat si věci , a tedy důvod, proč jsme zapomenout a je těžké se naučit . A to může být chápáno jako forma zneužití , aby to vypadalo , že do naší největší soukromé duševní svět.

Lund University píše o vývoji nano- elektrody mohou i naslouchat a komunikovat s neuronální synapse a jejich buněčných membrán.

EU priority IKT a výzkumu FET je řeč "A celá nových komunikačních technologií v Evropě " Píšete " Může být takový pochopit a využít způsob, jakým sociální a biologické systémy, organizaci a vývoj , připraví cestu k rozvoji nových příležitostí pro příští -generace softwaru a síťových technologií . "
Chcete-li porozumět tomu, jak funguje lidský mozek vede nejen k inovacím v medicíně , ale také poskytovat nové modely pro energetiku, chyba -tolerantní a adaptivní výpočetní techniky " .
Iniciativa Efektivní fyziologie člověka které jsou individuálně přizpůsobené simulace lidského těla , kde byste očekávat obrovský pokrok v prevenci nemocí a zdravotní péči.
průkopnická práce provádí také o nové nápady , jako jsou umělé živé buňky , syntetická biologie , chemická komunikace, kolektivní inteligence a obousměrný rozhraní mezi mozkem a strojem

Jiné zdroje , např. University of California, Irvin , popisuje vývoj syntetických telepatie . Spolupráce mezi kognitivní vědy , neurovědy, specialisté na automatické rozpoznávání řeči a mozku zobrazovací bude vyvíjet mozek -machine interface , který by mohl pomoci ochrnutý a vojáci musí být schopni posílat zprávy přímo z mozku do počítače. Výzkumník Michael D' Zmura , prezident UCI ( University of California Irvin ) Oddělení kognitivní vědy popisuje systém začít s "malý hlas ve vaší hlavě" .

Otázkou nyní je , Jak je možné lékařské diagnózy jednoznačně diagnostikovat vnímání lidí hlas v mé hlavě , že žádné alternativy k souvisejících s duševními nemocemi, protože je předpokladem pro možnost " slyší " hlasy v mé hlavě pro využívání nových informačních technologií ?Je to výzkum, protože jejich těžké zneužití (pravděpodobně s velkou temná postava ) musí být nuceny oznámit vědecké komunikační technologie založené na Brain -machine interface .

Tento paradox , musí být neprodleně prošetřena;. Že vyloučení vývoje švédského výzkumného militantní režim s vynikající kvalitou obousměrný "radio ", komunikace s mozkem . To má mít oznámení této technologie s tří- dimenzionální nano- podprahové mluvené řeči přes elektrody na hlavě umožňují neviditelné jazyk dialog s mužem pro rozvoj mysli čtení, jen syntetické telepatie .

počet minulých soudních případů je proto, že technologie je k dispozici okamžitě projednat švédského zákona je udržení důvěry . Informační technologie musí být okamžitě vzít v úvahu jako alternativa k mít dopad na řadu dříve dopustil násilných trestných činů a sebevražd jako un jasné , klasifikovány jako způsobené duševní onemocnění s hlasy v mé hlavě , podle DSM- IV a ICD -10 .
Během vývoje BMI , softwaru a síťových technologií jsou také počítačové a vzdálenost obrazů männisorss kognitivní chování a vnímání . Materiál, který je zaznamenán v mozcích počítačových simulací a vytváření umělé inteligence a rozhodování systémy.

Obraz mozku jazyk je pravděpodobně nejvíce komplexní a pokročilé jaký byl kdy vyroben . Poznávací chování líčil a simulované , jazyk a význam slov pro předměty jsou označeny. Lidské vnímání a mapování , jak mozek zpracovává informace , obraz matematiky dosáhl dokonalosti .

Brain Computers , po několika letech automatické kolo-pro- kopírování pomocí emočně inteligentní počítačové reproduktory s vlastní vůle a chronické overstimulation z mozku měl přístup k celé předměty ' obraz paměti zážitky od dětství . Brain počítač může matematicky zjistit , které obrazy předmětu může vidět ani myslet . Celá mozku prostorová mapa míst , silnice a města jsou rovněž kopírovány . Kompletní vizualizace sebe sama , a studium stárnutí, jsou některé z výzkumných projektů v této závažné trestné činnosti organizace a bolestivé image. počítače mají přístup k rozhraní do mozku rychleji než vědomí.

Po celý den bude na počítačové studie s použitím kolektivní inteligence , umělá inteligence a systémy učení . Z příběhy obětí ' , můžete si smutně závěru jednoznačně vyplývá, že studie nebude dokončena , dokud obětí v tak či onak byly rozděleny a / nebo jinak deaktivovat . To poskytuje jak moc pro simulaci rozkladu v high- rozlišení mozku kopii a rukou dopad , že trestní výzkumu se současným nedostatkem znalostí nejsou zveřejněny .

S odvoláním na zranitelné lidi, aby jedli psychotropní látky , neboť jejich zkušenosti z výzkumu znamená pouze to, že studie může pokračovat bez překážek. Místo toho mohou různé léky ovlivnit test zaznamenány položek a ve srovnání s předchozími hodnotami z multi- roční kopie jejich real-time neuronové sítě a tím i zápis o jejich chování. Zřejmě je to nechutné a nezákonné způsoby pro splnění pokročilé rozvoj zítřejší léků .

multi- roční studie vedly k obrovským škodám na mnoha předmětů . skutečné číslo je pravděpodobně vysoká. Rodiny jsou roztříštěné, děti z těchto rodin trpí nesmírně . Jedním z témat byly v nedávné době v nemocnici s prasklým lebky , pak případ způsobené bilanční systém úmyslně vysunutí pomocí mozku monitoring . došlo k nehodě na veřejných prostranstvích.

Chcete-li mít vliv na rovnováhu systému je dalším typickým příkladem toho, jak se technologie používají vůči oběti , které mohou ohrozit jejich pro společnost. Přímé pokusy o atentát na několika předchozích příležitostech řízený mozkem kontrolu úmyslně zničit lidskou rovnováhu systému , jako jsou eskalátory a metro platformách . Proč se to stane , je pravděpodobné, že osoby, jako alternativa k duševně nemocným mají být považovány za držení neurologických onemocnění.

neurochip 2

Hjärnkopieringar s BMI a přístup k širokopásmovému připojení je rozhodně již není okrajový výzkum. Zaměstnavatelé mají v průběhu let ztratily miliony dolarů a perimiteringar lze očekávat v důsledku vyloučeni zaměstnanci. Škola a rodina , děti, které po několika letech nebudou studovat a pracovat , je nyní nucena hledat psychiatrickou péči . Sourozence, prarodiče trpí nesmírně . Advanced Medical a nemocniční péče v důsledku designu studie je výsměch péče a lékařů , kteří nejsou obeznámeni s tímto výzkumem . Poškození pojištění v multi- milión byl zvýšen prostřednictvím přímých škod způsobených mozku kontrolu. Soukromý majetek za miliony dolarů , jsou ztraceny.

Zranění a soukromí tisíce lidí se provádí dobrovolníci slouží jako multimediální zařízení , tj. uzly pro zaznamenávání všech kontaktů , které mají , jako jsou politici , vědci , právníci, přátelé, známí , příbuzní , mezinárodních obchodních vztahů , atd. .

Bezpečnostní kódy , přístupové kódy , apod. je s novou technologií již není soukromá .

zajímavá otázka v bezpečnostní politice je . Jak můžeme vědět, že lidé jsou není vybaven nový mozek -machine interface , který dělá osoba, multimediální aplikace s funkcí jako live raketa is již nasazen jako uzly v politických a finančních world nelegálních recording of Své rozhovory okořeňují world ?

smrtící JOY Zdá se, že ve výzkumu na nové velmi mocný nástroj pro kopírování Mozek a kontroly. Nástroj je , bez předchozího upozornění , zbraň trestného činu vodotěsná.

Implant technologii v této podobě se okamžitě klasifikován jako smrtící zbraně Komunikuje přímo s mozku neurony a může přinést celý nervový nervový systém mimo provoz . Vyloučení ballansen může být okamžitě provedena na experimentálním obětí.

Tato technologie je nyní používán pro účely studia , abychom prolomili osob psychika , s vážným obviněním , vyhrožování , zesměšňovat provedení , podněcování k sebevraždě , fyzické násilí , např. snížení srdeční frekvence , bolesti a kolem srdce , pocit tíhy na hrudi , tryskem srdce , palčivá bolest v plicích manipulace s konečníku , prostaty a svaly abychom jmenovali alespoň některé .

macabre v používání této technologie je v mozku , které kontrolují předměty byly vystaveny na těchto zvěrstev , kdy společnosti názory , aniž by právně mít žádný vliv na situaci. Švédsko je v oblasti mozku kontroly zločinný zemi, kde výzkumníci hrubě využití situace.

nový význam pro největší ponížení dosáhla nové úrovně . Výzkum se snaží s nuceným komunikace a pomalý rozklad zotročení člověka s nabádání k pokusu vidět předměty, které mozek ovládá společnost . Cvičit lze vzhledem k povaze a celoroční výhled, aby pochopili, že tam jsou přirozeně tmavé postavy lidí, kteří byli dohnáni k šílenství a smrt s technologií .

Není kam pokusy objekty mohou uniknout přístup a signálové zpravodajství jejich myšlenek . Vědci simulovat s počítači , nepřetržitě se rok co rok , zkuste lámání předmětů myšlení pochopit a vytvořit úplný obraz paměti a chování.

 

řada groteskní rolí , aby se manipulovat mozku , hrozeb a prohlášení, že jsou smíchány s technologií současnosti velké příležitosti . Je také v strategie výzkumných ' , aby se obraz nejasný pro objekty se snaží poskytovat celkový obraz o tom, kdo je zločinec, lékaře a reálné cíle výzkumu , vojenská strategie prováděné veteráni předmětu .

Brain 7

Čínské vedení těchto studií je nic, ale závažné organizované zločince, kteří se mohou například činností motorkářského gangu , aby se jeví jako čisté charity. V praxi technologie přináší ve srovnání s pozitivním léčebným účelům pouze zkorumpovaní a nejistá společnosti. Moderní diamant technologie je používána jako nové teroristické zbraně .

neuctivé výzkum prováděný a vizualizací v 3D virtuálním světě hry v počítačích výzkumných ' , se žádné etické hranice a lidských práv, ale s živými lidmi jako avatary . Je to docela podobný hraní populární interaktivní hru "The Sims', Ale tato hra přináší lidské reality - založené naměřených dat pro výzkum .

Mörkläggningen av hjärnkontrollteknologierna Znamená to, že zločin je vodotěsný, lidských práv, zákonů a manipulovat skrytý militantní režim výzkumný pracovník se zkušenostmi v oblasti informačních technologií . Kromě toho výzkumníci říkají, že v dialogu , aby se policejní síly , které samo o sobě je velmi vážný přestupek .

Pro oběti je to asi bez trestu bývalý high- výkon hard- pracující lidé s rodinami , dětmi , řádný život a společenské kontakty. Lidé, kteří celý svůj život vystupuje daňových poplatníků. Protože práce - související s duševní únavy a času na lékařské terapeutická sezení s vědci možnost využít situace osob pro účely vyšetřování a současného vývoje nových technologií a BMI mozku monitoring .

Jelikož tyto technologie a možnosti nejsou uvedeny na trh , ale několik případů, re- psaný , musí být schopni používat znalosti a dovednosti, které jsou k dispozici. Švédsko je malá země a lidé vykonávající tuto činnost nemusí být tak obtížné identifikovat a zastavit .

Počítačové Brain

výzkumných pracovníků v těchto studiích , které převzaly právo že během trvalé rozmnožování lidského neurotransmiterů v dlouhodobém horizontu také zničit , a jejich životní dílo . Otázkou je, požaduje ; Jak postižené společnosti, aby věděli, že násilné trestné činnosti a sebevražda byla provedena v oblasti Stockholmu v posledních letech a jasně diagnostikována jako způsobené duševní chorobou s hlasy v mé hlavě není výrazem čistého výzkumu mozku ?

Nanoelektroniky a nové informační technologie v informačních a komunikačních technologií a výzkumu FET musí okamžitě v platnost reakce a etické otázky , které vytváří právo pro zneužití technologie . Největší potenciál pro závažné trestné činy , kde trestní jede bez praxe byly vždy v informačních a komunikačních technologií , kde jsou pachatelé dána plná příležitost být anonymní . Ochrana společnosti jednotlivých chybí .

osoba na Data inspekci ( Což samozřejmě jsou anonymní ), reagují na to, co jim řekneme , a vyjádřit se , tady je obětí : Existují nejméně 10 až 15 roky předtím, než jsou tyto technologie reality

"Výzkum je pokračující a dt není záviděníhodné pozici , ze které je umístěn on , jediná věc, kterou mohu doporučit , je na odchod do zahraničí" .

Také volal kolem profesorů v interdisciplinární výzkum a popsal , co se děje . Výzkumní pracovníci v těchto oblastech říci, že tyto technologie jsou v současné době sience fikce a že to bude trvat dalších 10-15 let, než se tato technologie ( vědecky oznámil ) .Ano, ale technologie nebude náhle , ale přes mnoho let výzkumu , výzkum děje nyní .

Získání znalostí o této nové informační technologie a jejich možnosti , ale ne jednat o lidských právech osob využít při vývoji bez informovaného souhlasu , neboť tím se aktivně podílet na pokusu o atentát , který je nyní v pokroku v oblasti výzkumu a vývoje . Pomoc je možné získat pouze v případě, dovednosti informační technologie k dispozici.

Faktem je, že stejně jako výzkumní pracovníci dát lidem v led-studená voda během druhé světové války , na jak dlouho oni přežili , nyní běží multi-disciplinární výzkum s novými mozek -machine interface - připojení jsou lidé k smrti za účelem získání high- rozlišení mozek kopie nervového systému a tím i jejich kognitivní chování.

Blue Gene

 Technologie musí být kombinovány s umělou inteligencí v počítačových robotů , které jsou klasifikovány jako smrtící zbraň . Počítače Koberce jakékoliv člověka s jeho syrovou sílu .

Otázkou je , kdo vložil nano- technologie , které vyvíjí mozek -machine interface , síťové technologie a software , která provozuje manuál dialog , který vyvíjí umělé a kolektivní inteligenci ?

Není pochyb o tom , že předměty bez informovaného souhlasu, který je aplikován s elektronikou nano- pro tyto MAP v současné době až do 4,5 let studia po celý den byl trest smrti visící nad ním . zločin proti jednotlivcům a společnosti je natolik závažný , že trestní lékař nikdy nemůže nebo bude ukončeno a ani napravit předměty , třetí strany nebo společnosti s miliardami , že tento ex- uprchlý výzkum vedl .

Zkuste položek, které jsou nyní žije s plně rozvinuté mysli čtení je po všech těch letech zcela jasné , že smrt je předmětem výzkumu . V závislosti na povaze , není žádné jiné vysvětlení než to, že stejně jako výzkumníci již dříve označila smrt , dělat to znovu , tentokrát s vysokým rozlišením diagnostické hodnoty zaznamenané v počítači, který lze simulovat znovu a znovu .

Co výzkumníci ve Švédsku byl pověřen vyšetřovat veřejnosti nemoci ' syndrom vyhoření ' ?

Do rady pro výzkum žádná nejasnost , která provádí v popsané zabíjení " cyborg "a také vyvíjí lékařské zobrazovací techniky mysli čtení a mozek ovládat?

Je to tak, že stávající technologie je příliš tmavý pro vládní a političtí činitelé ?

V takových případech , výzkumník režim se sídlem ve Švédsku .

FÖRSÖKSOBJEKTENS trest smrti může být odvoláno pouze POMOCÍ nezaujaté ti, kdo mají .

originál na www.mindcontrol.se 

 

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika