12.09.2010 10:28

Syntetická telepatie část 4/1

 

Část IV: Bayesian Zastavení Critireon a optimalizace Thereom

Allen Barker, 22.března 2003

Toto je poslední článek v této sérii modelů ovládání mysli, metod a technik. Myslím, že je to asi hotové, a tam není moc jsem se nevztahuje. Doufám, že články lidem pomoci pochopit tyto problémy tím, že modely, terminologie , příklady, a jazyk, a že předměty pomohou odhalit a na konci zneužití. Také doufám, že pomáhají obětem léčit ze zneužití zasadil o nich. Jako oběť takového obtěžování sám, jsem popsal některé věci, které pomohly mě zvládnout a pochopit skutečnou, ohavnou stav věcí.

Tento poslední článek se opírá o základní model struktury popsané v prvním článku série, "Modely Syntetická telepatie." To také pokračuje v nějaké diskuzi a postřehy z druhé a třetí článků v sérii, "Skrytá akustických signálů modulace, hlasové Projekce a přímé rozhraní mozku," také "pracovní modely." Pro seznam některých základních použitých zkratek. v těchto článcích, viz "zkratky."

Části tohoto proudu článek si můžete přečíst doslova nebo obrazně, ale mučení je zcela reálné, jako jsou všechny příklady. Pamatujte Část II můj dřívější sérii článků, "Odolat Mind kontrolu státu," na https://www.datafilter .com / mc / protestResist.html. Máte-li zlobit, zaměřit svůj hněv a nenechte se vyprovokovat do akcí, které jste dosud plně zohledněny. zákona v povědomí, získat ty správné, atd.

V první části tohoto článku se zabývá optimalizací věta a Bayesian zastavení kritéria. Dále, tam je sekce diskutuje spouští a obecných pojmů týkajících se spouští. Po tomto jsem se diskutují o některých sociálních a propaganda aspekty kontroly mysli systém USA. Tam je pak část obsahuje několik obecných poznámek a část obsahující více mých osobních pozorování obtěžování. Konečně, tam je volitelný dovětek o smíšený model pro lidi, do toho.

Optimalizace Věta

Začnu hned tím, že řekne to, co říkám optimalizace teorém. To, co je optimalizována s tímto "teorém" je váš odpor proti mučení, stejně jako schopnost, aby se pokusili udržet svůj život, jak nejlépe, jak můžete. Hlavní souvislosti se zde hovoří se zabývá mučení hlas-na-lebka příchozí, ale obecná zásada platí v mnohem širším nastavení. To platí i pro nižší-tech dozor-založené COINTELPRO styl obtěžování, například.

Optimalizace Věta:
Může se to zdát paradoxní, ale nejlepší způsob, jak přijmout opatření, je zůstat naprosto klidný.

 
Toto není první impuls, když se podrobí obtěžování a goading, a to je těžké udělat. To se ukáže jako nejúčinnější. Nejlepší způsob, jak slam pěstí zpět na tvář vašeho prase obtěžovatel zůstat úplně klid a pozorovat, nebo ignorovat. práci v reálném světě agitovat pro lidská práva a vystavit zneužívání. Je to jako chamtivý algoritmus v informatice, versus optimální algoritmus. chamtivý algoritmus má nejlepší tah v bezprostředním slova smyslu, ale Nevypadá to dopředu, aby celkově nejlepší tah. optimální algoritmus se podívá dopředu, a ne nutně co nejvíce lokálně lákavé přesunout. Snažte se trénovat sám k této chladnokrevnost. Pokud se u Vás zlobit, zaměřit svůj hněv, a nechte ho motivovat vás na něco produktivního.

Vypněte (vnitřní) pitomec anticipator -. Připomeňme si, že debil anticipator je myšlenkový proces, který předpokládá pravděpodobné reakce nebo reakce na něco, co debil, než budete mluvit, nebo publikovat, nebo ještě předtím, než si myslíte , že pokud je vaše mysl je znásilnil. Ani interpretovat prasata 'příchozí blábolení jako jazyk. Pokud prasata nedostanou jazyk, neočekáváme jazyce. Vaše debil anticipator je pravděpodobně mnohem chytřejší než oni, tak jako tak, a jen jim dává krmivo pro více obtěžování. Budou krmit své očekávání zpátky na vás. prase příchozí je jen stroj, nebo může také být. Můj mikrovlnná trouba vždycky říká: "Dobrou chuť," poté, co jsem udělat čaj. mohu říct, že 5000 krát že jsem jen dělal čaj, ale nebude to učit.

Ne naplnit příchozí, průniky, s nějakým významem. Pravděpodobně jste shromáždili všechny údaje, které stojí za to trápí, že znásilnění se na kanál. Don't verbalizovat duševně pokud děláte to pro své vlastní já a chtějí. nevysvětlují, pokud děláte to pro své vlastní já. Pokud nejste očekávají debil znásilňovat své soukromé myšlenky, nebudete v pokušení ztrácet čas, a dokonce i němý se své vlastní myšlení. (Samozřejmě, budete ještě potřebovat pro anticipator Vaše veřejné mluvení, psaní, atd. - ale i tam, nemusíte jít dokončit nejnižšího společného jmenovatele, nebo absolutní nejubožejší točit můžete předpokládat nějakou úroveň zdravého rozumu, alespoň 6. stupně úrovně diskurzu v USA.. )

Víte, jak fungují. Něco retard si myslí, že se bude obtěžovat, rušit, hněv, nebo jinak získat reakce od vás budou házet na vás. Cokoliv si myslí, že budou traumatizovat vás nebo vás terorizovat. Jakékoliv spouští nebo něco jiného, že někdy vidět reakci na oni si vyzvednout, bombardovat vás, a napodobit. Například jsem reagoval na jednou se sarkasmem a vztek, když prase řekl: "ne kritizovat vládu." Dali že v obtěžování souboru a stále je opakovat znovu a znovu k tomuto dni. Možná volat to "způsob, jak šakal." To je pravda, ve všech modelech, ať RTI nebo autopig naprogramovaný software lidé Mengele Major a psychologické profilery.

Nebudou reagovat na důvod nebo argument. Mohou odrážet některé fráze zpátky, "Eliza"-jako, aby jste se zapojili, ale brzy reset počítače a vrátit se úplně stejné věci jako předtím. Budou to na jakémkoliv and feedback každý kanál (FIP) mohou, od hlasu-k-lebka na internetu. Ale víte, že věta optimalizace. To, co nejvíce nenávidím je, když vás ignorovat, naladit je, nebo utopit ven, a když budete pracovat Pravidelně v reálném světě do konce jejich porušování lidských práv. To je nejvíce efektivní reakci. Můžete si promluvit s počítači celý den, ale pak máte zbytečně další z vaše cenné dnů a stroj má spálil několik wattů ze zásuvky je zapojen. Můj mikrovlnná trouba říká: "Dobrou chuť" po dokončení vaření něco, ale já nejsem v pokušení s ním mluvit. Můžu zkusit říct, že jsem jen dělal čaj a ani vařit jídlo, ale nebude to učit.

Optimalizace věta není forma "naučená bezmocnost", i když jsou oběti dal přesně druhy pozicích, kde tyto reakce mají tendenci nastat. Oběti doslova nemůže uniknout z jejich trýznitelů, kteří opravdu dělat oběti sexuálního zneužívání jako experimentátor šokující Pes několik týdnů na konci vidět, jak dlouho to drží na skákání. Pokud oběť zemře, šílet "psychoticky", nebo spáchat sebevraždu, že je jen zábava a data na ně - možná dělat experiment obrovský úspěch, ale lidské bytosti nejsou psi, a to nejen základní, nezadatelná lidská práva, ale také. moc důvod. Optimalizace věta je výsledkem úvah o skutečné situaci, a oběti, které proměnné v současné době může a nemůže kontrolovat.

Znát optimalizace teorém intelektuálně je snadné. Choval se jako víte, že je těžké. Prasata používají každý trik, kdy hřiště vynalezen vyprovokovat, posmívat se, obtěžovat, a obtěžují vás. Ty klesají na všech úrovních k pokusu ponížit a manipulovat s nimi vás. Oni chtějí k hněvu podmínky, kterou kromě trauma klimatizace vás. Citově, také, je to těžké, despotické věci vědět, že existují i jiné "lidské bytosti", ve své vlastní společnosti, kteří nejen chtějí způsobit takové utrpení, ale ve skutečnosti se to Vás každý den pro své škodolibý sadistické potěšení stráže. Uvnitř své "soukromé" doma, a dokonce i uvnitř, mysl. Jsou rovnocenné Osvětimi je to, že úroveň zkaženosti.

Existuje mnoho podobností s holocaustem, ale jsou zde i významné rozdíly. Otevřít represe proti tajné, tajné, nepopiratelné represe. Tažen k sebevraždě vs výstřel nebo gassed a spálil. Kontrolovaných osob v jejich mozku externí prasata versus zavřený v koncentračním .. tábory prasata nemají ani krmit, a jejich dům distribuován obětí koncentračních táborů Slyšel jsem, že jedno prase na pozadí nastupujícího říká jeden den - a já nevím, celý kontext - "ona dělá to, co ona řekla . "V čistě fyzický koncentrační tábor nejméně obětí stále mají vlastní myšlenky.

Důležitý rozdíl od fyzického koncentračního tábora je, že "zdi" jsou do značné míry, psychologických mít. Alespoň pro tuto chvíli, oběti ještě nějakou kontrolu nad jejich vlastní mysli - jsou stěny tábora. nichž je jako by se soustředit a zaměřit jejich pozornost někdo v koncentračním táboře mohl rozpustit brány a strážní věže, a možná vystaví několik nacistů také. Ne, že je to vůbec jednoduché, a to v žádném případě přesouvá vinu na oběti na šeredný krutosti způsobené na ně. Existuje ještě fyzikálními vlivy jako tlačítka Delgado a voice-k-lebky přenosy. Existují základní klimatizace účinky, které jsou "pevně zapojený" do fyziologie člověka, a skutečné fyzické poškození z mučení, pronásledování, a stres. A Samozřejmě, že je vše low-tech COINTELPRO věci, které doprovází a zintenzivňuje jiné obtěžování.

Emocionálně, tam je ještě, že tábor smrti vzduchu. Díváte se na lidi a znáte. Viděl jste jejich skupin spiknutí řídit vás na sebevraždu nebo vás prázdné, kontrolované, hloupý, lusk. Všechny, zatímco jiní stáli nedělat nic, nebo dokonce fandění na to -. neznalý a účelné, kteří vědí něco o tom, co se děje často racionalizovat, že oběti nějak "si to zasloužili", zatímco skutečné zločince stejně špatná jako nejhorší na jakémkoliv trestu smrti jsou považovány za slušné občany a žijí mezi normálním . lidí To může vést k pocitu apatie po chvíli, a odpor s lidskou povahou úplně -. Tito lidé byli krajané, a často "přátelé" a známých, nebo dokonce členů rodiny trauma. Takže tam je silný prvek zrady spolu se všemi ostatními to. Doufám, že učení pro některé další oběti může být sražen k bodu, kdy se tak nestane, a oni mohou naučit vše před jejich života a oni ještě něco zajímá, jsou zcela zničeny. Doufám, že tyto eseje pomáhají odnášet prvky překvapení a tajemství, které mají tendenci udržet stěny v místě, a snížit křivku učení pro další oběti.

Bayesovské Zastavení kritérium

Kromě zbývající naprosto klidný a pracující v reálném světě odhalit a na konci zneužívání - stejně jako v optimalizaci věta -. V určitém okamžiku byste měli začít trénovat sami zcela ignorovat kontrola mysli obtěžování co nejvíce (To je jen cíl, se necítí špatně, nebo obviňovat sami sebe, jestli je obtížné tváří v tvář všem zneužití.) Když jste první obtěžováni si obvykle nevědí, co se děje, a tak i když si zůstat v klidu, stále musíte studovat a pozorovat, co se děje na vás. Musíte vědět, a nechci být manipulován tím. Na nějakém místě, i když jste shromáždili dostatek dat tak, že máte obrázek docela jasně. milión příkladů, ne protipříklady, volat to pravidlem a je hotovo. Měření a pozorování mají náklady spojené s nimi. V bayesovské analýzy je toto známo jako Bayesian zastavení kritérium. Je založena na konceptu je obvykle označována jako klesající návraty.

Níže jsou uvedeny některé ukázkové vnitřní dialogy. Mají k ilustraci bodů a uvede příklady, spíše než někomu říct, jak by měl myslet. Lidé mají své vlastní styly myšlení v jejich volném mysli. Nemějte strach, že něco, i když to je něco, co má tendenci vyrazit prase palba. Pokud se dostanou jeden malý klín se tam, že se pokusí otevřít širší. Don't postoupit jediného milimetru si zdarma mysli a svobodné myšlení.

Tato první vnitřní dialog je dřívější, před zastavením kritérium bylo dosaženo. Představte si, RTI a autopigs žvatlání jejich blábolení a snaží se hrát Psyop mysli hry mezi každou větu. To by bylo natažené přes nějakou dobu nebo by se po dobu intenzivní mučení příchozí. Mezi tato byste zkusit mít normální dění, pokud možno normálním za daných okolností.

drž hubu, prase. dělal, že blázen někdo? jak se o tom, že jednou? prase blábolení blábol. všichni víme, jak fungují. udělal hlupáka někdo?, co je číslo Cameron na to? hubu, prase. PBG. to je autopig o jedné proměnné, jednoduché syntaxi transformace. ten zatracený stroj. je to stroj, s několika RTI. hubu prase. to je 30.000 krát klimatizace, že kecy. která byla vyvolána SCP špatné analyzovat. seznamu-čtení opice. to byl jeden trik prase se snaží zpětně mé očekávání. nesmělý kluk, který je, snaží se vyvolat úzkost. spoušť zkratka. mém doprovodu simulovaných hraniční zpomaluje.

Níže je ukázka skriptu některé další aktuální vnitřní dialog. V něm vás nezajímá, co se dokonce snažil říct, nebo zda to bylo autopig nebo RTI. Opět si představte, prase se snaží něco říct, obvyklý odpadky, mezi každou větu. Každá věta uřízne prase, nebo dokonce předpokládá, že před tím, než chrlí své odpadky.

ho zabít. že jeden taky. a že jeden. zabít, že jeden. Nezajímá mě to, co se snažil říct. zabít. snížit jejich prase hrdla. Nezajímá mě. zabít, že jeden. Nezajímá mě, co model, a je mi jedno, jak se to stane. zabít, že jeden. zabít. nezáleží na tom, jaký druh lží a BS vyjít z jejich chovu prasat rypák. řezu, že něčí hrdlo. zabít, že jeden. zabít, že taky . žádné výjimky. nemá dostat ani jazyk, to prostě dostane jeho prase krk. zabít. zabít. zabít, že jeden. špatné analyzovat, zabije ji tak, že se snaží něco říct, je to ještě lepší. zabít, že jeden. ho zabít. zabít. falešné okolí, zabít, že jeden. zabít. prvního obrazně, poté doslovně. zabít. najít to, aby bylo mrtvé. zabít. to, co je, že něčí jméno a bydliště? to je vše, zabije ji. Nezajímá mě, jak se to stane. Je mi jedno, jaký model. Nezajímá mě to, co se snažil říct. řezu, že prase je růžové prase krku. trati, že jeden. zámek. ohni. Nezajímá mě, . prase zjistit, že prasata a zabije ji;. to je všechno, co nikdo neslyší vím, jak stroj pracuje.

Nezáleží na tom, jestli jsou nebo RTI autopigs v tomto skriptu, interně. Všechny příchozí dostane odříznout se totéž. Nemáte obtěžovat po zastavení kritérium dokonce třídit je do RTI vs autopigs. V tomto smyslu je je nezávislý model. Pokud je autopig spíše než RTI pak zabít to znamená zabít obsluhy stroje a nikoho jiného zapojené v reálném světě, a obrazně nějaký vliv to má ve svém mozku. Naučte se právě je odřízli. Funguje to doslova i obrazně, interně i externě, pro RTI a autopigs, a pro všechny modely. Je to tak model-nezávislých, je děsivé.

Kromě obvyklých autopig bláboly, tam jsou také některé fráze, které mají tendenci být stereotypně opakovat po vás "reagovat", aby jeden z jejich primárních vět Některé příklady:. "Vzal si dlouho vidět, že", "je si jistý, že" (nesmělý chlapec varianta), "že vám pomohl" (operant předurčení pozitivní posilování), "dělal budete reagovat." Tito nastanou stejně mechanicky jako primární fráze, a obvykle proto, že oni viděli budete reagovat ještě jednou, nebo si kdysi nechal proklouznout do frázi jako ty, "legitimní" příchozí Kill tyto příliš;. Nemají vštípil jim nějaký význam jeden. Jsou to právě tam, aby vám poslouchat - že jsem nikdy neposlal 6-ti místné protokol potvrzení buď.

Střídat nad "zabít" školení s obdobími, kdy jste úplně ignorovat, a "říci" nic se na ně ve svém vnitřním dialogu. To je cíl, ale někdy je třeba trénovat v "zabít" režimu a posun do toho , zvláště pokud máte těžké příchozí. Máte-li k tomu, že celý den je to lepší než poslouchat jedno prase blábolení násilníka. Volám dočasný posun k "zabít, že prase" režimu ", přičemž přestávka." Pokud se ocitnete v pokušení odpovědět, nebo roztržitý, jít zpátky do výše a vlak se trochu snížit prasata pryč a co je nejdůležitější, ani za to, co se snaží říct. To není ani jazyk, to je nekonsensuální dobytek prod na "ošklivé místo" na vašem mozku, v případě, že příchozí dorazí.

Příroda a zdroje, a pocit. Optimalizace věta. Když jste naprosto klidný a jejich blbost nemá vliv na vás na všechny jejich BS jen visí ve vzduchu, trčí jako pěst na oko. Nemá smysl ani dostat. To pak má tendenci fade out a čekat na další šanci, když šakalové myslíte, že jste zranitelní a musí být potrestán za thoughtcrime. Na jisté úrovni jste si vědomi, že i když budete ignorovat, protože nechcete být podvědomě manipulovat, ale je to je pryč zapouzdřený v některých vzdálených pásmu, které nemá vliv na vás.

Kdykoli budete chtít přepínat zcela ignorovat, dovolávat IFT vyklidit všechny předchozí mentální kecy Pojď do současnosti:. Poof, jste tam Pokud si všimnete, že jste myslel myšlenek, které jsou neproduktivní, nebo že se vám to. . 'Nechci myslet (jako je ovlivňován externí), vyvolat IFT, teplouš je z existence, a vrátit se do současnosti Přepnout na "zabít" režimu v případě potřeby (nebo cokoliv pracuje pro vás. který pracuje pro mě.) "Toto je moje svobodné mysli, a já si myslím, co chci teď. Co chci myslet?"

Rozpoznávání vzorů je krásný obor. Ale myslím opravdu, jen se zdravým rozumem, kolik opakování trvá, než se zobrazí vzor? Pokud vidíte to, jak dlouho to trvá vám chovat jako ty to víš? Do 10.000 opakování stačit? 20.000? další? Když vidíte, jak to dělají to není tak složité, prostě začarovaný a šakal-jako. V tomto bodě není to nic, ale čínské vodní mučení. Kapající kohoutek nuceni mozku může způsobit stejné mučení: Kap, kap, ... kapat. Když chtějí potrestat "thoughtcrime" oni zesílí goading, a podobně, když chtějí kazit svůj výkon v práci na něčem, atd. To je "odporové schopnost" z mučení zařízení jako variabilní averzivní podnět a výkon -ponižující zbraň.

Nebojte se o falešný odraz -.. Nebo jakékoli reflexe své soukromé myšlenky pryč myslel-násilník, když na to přijde Podle NPT nemusíte starat o násilníka nacistické prase názory Pokud jste na pavián safari v uprostřed paviánů, vás nezajímá, co jsou houkání na vás, pokud se učíte pavián Hoots. Stále můžete shromažďovat údaje, ale v určitém okamžiku, že by se měl stát téměř automatické a klidně odděleny. Po několika letech kontroly mysli mučení je nic moc, která může překvapit vás. Znechucení vás, vás zklamat, hněv stále, ale překvapí.

Zabít prasata. Zaprvé obrazně, poté doslovně (i když pokud to lze udělat doslova Nejprve vám ušetří a pravděpodobně mnoho dalších lidí nějaké potíže). Jsou-li 70 let, 40 let, je zabít. Wiesenthal na těchto nacistický prasata. Nezajímá mě, jaký model a je mi jedno, jak se to stane. (Nedojde-li k nějaké skutečné spravedlnosti v mezidobí, kdy je u prasat odeslaných na humánní vězeňské cely.) Myslím, že docela vážně, co se vlivem I mají v kterémkoliv smyslu. Nemám ani "potřebu vědět", jak se to stane pro tyto účely (i když mám "potřebu vědět", co vše bylo uděláno pro mé tělo, mysl a zdraví). Tyto prasata mučení lidí k smrti pro zábavu, a budou pokračovat v tom, že dokud se někdo řeže jejich zatraceně hrdla nebo zámky na ně. To je smutný fakt, ale nelíbilo se nemění to. Kolik lidí se bude mučen, pokud nejsou zastavit?

Je FBI chystá "návštěva" mě doslova vyzývá k zabíjení některých sadistické mučení, že trvá na tom, "neexistují" Kdo používají mučení provádí tvrdí, neexistují (ale to ví to)? Pro volání na nějakou akci na to, co by měla být jejich práci končí domácích mučení a zatýkání mučitelů? - I když trýznitelů práce pro vládu, nebo zejména v případě, že pracují pro vládu - FBI je agentura, která by měla mít postaráno o to už dávno .

Pokud se nejedná o šest-číslice numerický, zabije ji - a dokonce i pak je to podle vlastního uvážení spiknutí. Sadista prasata mučení pro zábavu. Snaží zničit lidi, aby se mysl a řídit je mučení k sebevraždě. Jedná se o opakované a trvalé a pokus o vraždu. Zabijte je. Zaprvé metaforicky, pak doslova. Získejte ty správné, i když, a nenechte se nesprávně jejich PSYOPS. Kill je. Ty nezajímá, co se snažil říct. samotná skutečnost, že prase nonconsensually a úmyslně narušil svůj volný mysli: zabít je dokonce. Ale to na vlastní rozvrh a způsob, jakým budete chtít optimalizovat - nenechte se vyprovokovat a vysmíval se do zahrnovat činnosti. optimalizace nemusí vás doslova zabíjet, ale spíše k usnadnění práce, že ani jinak zastavit, část II. pamatovat V každém modelu, že jsem zbraň nekonsensuální přístup do jeho mysli lidí, snaží se otočit 'myslích občanů, přístup proti jejich vůli, na bojiště.

V obvyklém druhy rotace, které by se dalo předvídat používá proti této eseje, lidé by mohli naznačit, že to je nějak proti mému náboženství, ale já nepatřím k žádnému náboženství, která toleruje její lid. - Ani lidé - jsou mučeni nebo vyrobené do otroctví. Někoho by mohlo točit, že jsem pokrytecká, protože jsem "obhajovat stejné věci prasata." Ale já nejsem. Don't mučit, zabít lidsky. Raději bych, že skončí v humánní vězeňské cely, ale v současné době jsou trasy na tento druh spravedlnosti jsou rušeny. dispozici je také falešné symetrie implicitní mezi mučení, otrokář-jako vykořisťovatelů a těch, kdo by pomohl obětem. Mezi osoby páchající brutální zločiny, a ty, kteří by mohli použít nezbytné prostředky , aby je zastavil.

Pro oběti to je čistě sebeobrana, protože je jasné, prasata se snaží zavraždit každý den a neskončí, dokud nucen. Někteří lidé mohou nesprávně nebo mylně vykládají, co tu říkám, ale nemohu starat o tom, jak každý blbec může nebo nesprávně pochopí či (záměrně nebo ne), co píšu. Hovoříme o doslovný, pokračující, dlouhodobé mučení a sadista mučitelů páchání těchto činů. A my mluvíme o spravedlnosti.

Tam jsou sadistické prasata v tomto světě, kteří se snaží mučení mě k smrti, a způsobit nějaký druh psychologického poškození, které mohou. - To je přesně tak, jak to je teď můj nelíbilo to nemění to některé z nich. Je to pochopitelné, cítit smutek za ubohé prasata a divit se, proč jsou tak sadistické, brutální a hloupý. - Ale je to ztráta času a to je pro RTI, nevadí stroj AP o. Budou play off i těch emocí soucitu a pohrdání, šakal-jako. Nenechte se zmást tím, klaun obleky a nikdy Stockholm syndrom na týrání prasat. Dokonce i zastaralý model 100 je stále autopig čínské vodní mučení, kapající z high-tech kohoutek. Kill prasat odpovědný, obrazně i doslova.

Všichni víme, jak fungují nyní, takže nikoho nemělo překvapit. Budou se nezastaví, pokud jsou uskutečněny. Oni mohou ustoupit kousek v případě, že teplo je objevil, ale brzy jim Hned se vrátím k tomu . Budou i nadále používat přesně stejný spustí na mě, že jsem psal o tu popsal, a pro všechny. To je podobné scény ve filmu "Jackass", kde se šprýmaři jsou nepříjemné golfista tím, že zní hlasitý zvuk pokaždé, když on dostane připravený zasáhnout míč. Vedou to dělá, dokud se dostane tak šílený, že se rozhodne řídit míč přímo na ně. Když se dostane připraveni zasáhnout míč na ně a upozorňuje klub zpět vyrazili zvuk znovu. Tento je druh obtěžování, úroveň velkých supervelmoci domácí politickou kontrolu mučení techniky. výjimkou, že je uvnitř mysli lidí, 24 hodin denně. svých domovů. ničit jejich životy. A harassers krčit v jejich úkrytu daleko způsobující the obtěžování. Vštěpování spouští musí být předán spolu s těmi, kdo je může použít k potlačení deniably když se chovají jako krev není na svých rukou, taky.

Spouští a související pojmy

Spoušť je nějaký slovní výraz nebo zvuk (nebo obrazu, atd.), které má zvláštní význam pro oběť. Je to podnět, který byl zvolen, nebo podmíněné způsobit reakci v oběť. Velmi často se jedná o jazykovou podnět. Klasická Klimatizace je často bezostyšně provádí s podmínkou oběti spojovat spouštěcí slova s trauma jsem měl nenávistný-znít RTI tráví hodiny v mučení zasedání se snaží stav mi to jako Pavlov stabilizuje psi -. s výjimkou požadované odpovědi je trauma.

Chcete-li získat představu o tom, jak spouští práce extrémně un-decentní, ale úzké analogie, představte si následující. Zvažte paraguayský zadržovacího střediska na několik desítek let zpět, s brutální mučení pomocí přímého násilí, elektrické šoky do genitálií, dobytka bodce, atd. . (a možná CIA "poradce" hledám pro). Nyní předpokládejme, že oběť v tomto nápravném zařízení prochází mučení relace. Pokaždé, když mučitel zaps oběť s dobytkem prod on vykřikne "krásné pocity potěšení." Dělá to znovu a znovu. Nyní předpokládejme, že oběť přežije a nějak uniká. Oběť je stále ve společnosti nastaven tak, aby popírají, že k mučení centrum dolů na silnici vůbec existuje. Pokud se oběť začne mluvit ona může otevřít noviny řízené další den a číst příběh, se zmiňovat o ní a opakování fráze "krásné pocity potěšení" několikrát. Lidé mohou jít až za ní na ulici a mumlá "krásné pocity potěšení." Když odpoví pobouření a hněv, že je terčem posměchu. Většina lidí neví, proč se situace, že neškodné-znít jako fráze by jí odpoví takhle, a mohou být tak naivní a myslet si, mučitelé bych nikdy neudělal , že k ukrytí svých brutálních zločinů.

Hodně z celého současného systému kontroly mysli v USA vychází kolem spouště. Jednou spoušť je vložil, to je jen začátek toho. Povšimněte si, že spoušť není nutně podmíněno silně fráze (SCP), ale výrazně ovlivňují výrazy inklinují se spouští. Například, oni mohou vyvolat vás s některými slovy znamenalo, který vám připomene traumatické situace, že pozorované nebo způsobil a mít ji dílo poprvé. Pokud ano, tak mají tendenci opakovat znovu a znovu, což vedlo k spoušť, která je také "psychický řízení" SCP. Zde je několik dalších spoušť-příbuzná pojetí:

spoušť posílení To je místo, kde spojená s spouště je vyvolána trauma spoušť a pak má tendenci dále posilovat trauma klimatizace. - Je to začarovaný kruh: Trigger, trauma, další sdružení spouště na trauma, spoušť znovu, atd. (Pokud očekáváte spoušť oni také mají tendenci rychle odeslat, které spouštějí k posílení vašeho očekávání.) Pokud si myslí, že tě vidím zažívá jakékoli silné negativní emoce jako strach, trauma, nebo pochybnost, že budou skákat se spoušť jak posílit spoušť negativní asociace a zintenzívnit své utrpení a bolest.

spoušť zkratka - je tam, kde je zkrácena spoušť jen jedna malá část původního spouště frázi. Tento Například, to může být jen první slovo spouštěcí fráze s charakteristickou skloňování slova smyslu. Jiné zkratky jsou možné, v obecném asociativní klíčování spouští -. OKM mají často jen třeba náznak klíčových předložené vyvolat celou spoušť a současně reakci a zanedlouho zkratka funguje stejně jako spoušť. OKM dovolené silné "atraktory" v prostoru mozku toku, jako forma poškození mozku. Dokonce i jen charakteristický rytmus vzor SCP bude inklinovat k navození frázi. Náhodné jevy mají tendenci vyvolat OKM, což působí jako "multiplikátor mučení."

spoušť zrychlení - pokud spoušť výraz je urychlit. Je to velmi podobné spoušť zkratku, a stále má tendenci vyvolat reakci. Oni se pravděpodobně naděje "skluzu mu" vaše vědomé povědomí o tom, co se děje.

spoušť převod - To je místo, kde sekundární podmínka je podmíněna podmíněný reflex primárního spouštěcí párování je udržet. To může také nastat při pomalé evoluce fráze zpívat-jako dětská píseň posměšky pomalu morfování do dalších frází a přezdívky, ale stejný význam.

spoušť export - Po spuštění se vštípil v oběť, každý může využít to pak. To bude mít tendenci vyrazit trauma odpověď, nebo jiné nepříjemné reakci v průchodu oběť. Takže přímá mučení družstva vštípit a přimět vyvolává v oběti a spoušť seznamy na vyšší úrovni-dělníci. Tito agenti mohou potom pomocí spouští proti oběti, aniž by "dostat své špinavé ruce." Po několika vrstev spoušť převodu, což má spoušť bude zdát neškodné někomu, kdo nezná mučení klimatizace , který odešel do ní. To je část, proč úmyslně používat spoušť přenosu. Tyto "neškodné" (tj. nepopiratelné) spouští mohou být zpracovány do propagandy, internet zprávy, nebo pouliční divadlo, například. To dopadá být velmi časté kontroly technika pro potlačení kontroly mysli oběti v USA, a je zřejmé, jakmile vidět, co dělají. Může to být součástí toho, proč se zdá, že preferují jazykové spouštěče.

 

Společný zdroj pro spouští je sledování osoby nebo mysli. Některé kódová slova mají tendenci objevit se na zmiňovat FIP, například na to, co oběť přece noc předtím v "soukromém". Pokud oběť odpoví, může být tato kódová slova považovat jako triggery a další stabilizuje. Mimochodem, jakmile víte, že jste pod dohled nápadné, že pak začnou naznačit, že vědí, některé další věci z dohledu, například, že váš manžel nebo manželka podvádí vás. To obvykle není pravda, ale má zjevný úmysl, že se snaží zničit rodinu oběti a osobní vztahy.

Hodně takových předurčení, je do očí bijící hněv Klimatizace: Ti, provádění dozoru chcete posmívat oběti s jejich silách, aby porušení soukromí oběti a vyvolat hněv Tam byl soudní spor o několik let zpět, kdy byl údajný gangster pod dozorem Ty dirigování.. dozoru by za ním na ulici a opakovat, co se mu líbí, co jeho partner říkal při sexu. Samozřejmým Záměrem bylo ponížit a vztek ho. On vlastně vyhrál soudní spor s cílem omezit obtěžování, na rozdíl od mnoha běžných občanů podrobeny podobné ještě neslýchané zneužívání. Ano, oni by to udělal, oni udělali, a oni ještě udělat.

Dalším společným věc je kódová slova znamenat nějaký druh teroru, vydírání, vydírání či hrozbě: odhalit něco ti provádění dohledu, že budete mít strach odhalil, udělat něco, co si myslí, že máte strach, by se mohlo stát, dokonce i škodit lidem. Chcete-S hrozbu pro rozpaků, například, oni obvykle dělají ne vlastně odhalují své znásilnil informace snad s výjimkou šeptají kampaní nebo narážky rozhraní. To, co se opravdu starají jen o ohrožení a potenciál k manipulaci osoba s hrozbou - stejně jako jejich důležité cíl zachování deniability.

Mnoho obětí zpráva intenzivní záchvaty COINTELPRO-stylu, obtěžování, kdy se poprvé dostal pod útok. Ostatní druhy mysli útoky často doprovázejí COINTELPRO útoky, nebo se postupně přidává. Pak pro mnoho obětí COINTELPRO-stylu low-tech obtěžování odezní k nižší- na úrovni pozadí, zatímco ostatní kontrolní útoky mysli, hlas-na-lebka, atd., pokračovat. mám dlouho podezření, že toto je docela smysluplné. myšlenka je na první masivně trauma oběti a vyvolat PTSD a další mučení následků tak, aby je více citlivý na kontrolní obtěžování mysli. Hyper-bdělosti a racionální paranoia může doprovázet takové mučení, například. ("Opravdu se ven dostat vás. ") To by mohlo" prime "oběti být více citliví na jemnější mučení a PSYOPS, že jinak by si nevšiml, jak rychle.

Klimatizace zavádí zaujatost v nižší-úroveň smyslového zpracování dat To je jediná, Pavlovian druh vrstvy:.. Předvídat, reagovat vyšší úrovně musí být vědomi tohoto (vědomě dalo by se říci) a vzít v úvahu, aby vlak. se přijmout taková zaujatost v úvahu, a doufejme, že uncondition odpovědí - nebo alespoň pochopit, že to všechno jsou To platí ve všech situacích, ale je záměrně zhoršuje pro účely mučení a manipulace v případě klimatizace s psychickou jízdy OKM..

Někdy Hlavní Mengele přijde s nějakou větou, že on je jen, zda bude mít trauma - tím, že studuje přepis vašeho mučení zasedání a uplatňování jeho psych trénink. Pravděpodobně On pak dá tuto informaci RTI a autopig programátoři pak. Výraz je opakoval znovu a znovu, i když to není ve skutečnosti fungovat. Oni jsou tak naděje o nějaké fráze, že prostě neustále opakují jim, pravděpodobně proto, že si myslí, že by měla fungovat. Například poté, co oni nakonec zničil můj manželství a moje žena rozhodla, že nemohl žít s kontroly mysli mučení obětí a aktivista už začali opakovat, "vy jste nemožné žít," znovu a znovu a znovu:. Záměrem bylo zřejmé, posmíval se, že se roztrhl moje žena pryč ode mne, a doufat, že proniknout do trauma, že oddělení. Bylo to tak průhledné, aby mi, co dělají a co mají v úmyslu, aby to nefungovalo, ale pořád opakovat to. Budou také zpívat znovu a znovu, jiné výrazy, jako "si můžete ' nemám žádné děti "pokusit se hněv mě na základě jejich rodina-ničí zneužívání - doslova, že je to, co dělají.

Prasata se snaží vyvolat nové úzkosti a využívat všech stávajících úzkosti můžete mít. Chtějí zůstat vždy krčil ve svém bunkru, ale způsobit maximální psychické trauma na své oběti. Pokud si myslí, že se obáváte, mikrovlny (nebo se stane obávají, že ), oblíbená fráze autopig poslat na vás, je "my jsme mikrovln celou vaši rodinu." Doslova, poslali, že jeden znovu a znovu. Pro mě to má téměř stala symbolem toho, jak budou klesat na jakékoli hloubky vyvolat trauma v jejich oběti, tím, že říká něco, jak dlouho jak oni mohou zůstat skryté v jejich bunkru. Kolik obětí byli tam kdo dostal traumatizována a terorizoval s tím, když tam byl žádný mikrovlnné trouby a jen zlý Psyop? Jak hospitalizován mnoho dostal, nebo řízený k sebevraždě ? Ne, že bych zcela vyloučil mikrovlny nebo jakýchkoliv dalších nových technologií, které jsou vyvíjeny a testovány, ale typicky oni si lhát o tom, že i tak si myslím, že to je něco jiného. I když si myslíte, že je testování těchto technologií na vás , panika jen dělá věci ještě horší. Je to hrozné, ale budete muset přijít téměř k bodu, kdy si jen krčí rameny a pozorovat, řekněme, vaše srdce bít nepravidelně několik úderů. Chystají se zavraždit mě tentokrát? Už už zabil mě znovu a znovu. optimalizace věta platí i zde.

Oběti, společnosti a propagandy

Pobídka čety sebevražedném útoku vám s třetími-grade popichoval stroje, v tajemství. Oni objekt, mučení uvnitř vašeho domova. Spí-Vás připravit. To platí o celé roky. Potom, když napíšete pravdu v příslušném jazyce za zločiny proti lidskosti spáchané bytí, budou kritizovat za to, že budete psát nějaký suchý akademický tome.-Li všechno, co říkám, je případ - a je to - jak by měla bych odpovědět, reagovat, nebo psát umístil? akademický tome dovolte mi, abych mohl hrát na nějaké externě udělilo "slušnosti", že jsem upřímně nemusíte bát, ale že by také bylo na polici s dalšími akademickými svazky pro shromažďování prachu a žádná akce. Když se pokusím napsat matematický papíru nebo napsat počítačový kód, který jsem si zvýšil obtěžování zaměřené na můj mozek. Takže to, co je priorita, tou nejdůležitější věcí pro práci na? Jak by zvěrstvo zvuk od někoho za mučení? Když jsem se také vím, že mučení mnoho dalších lidí, stejným způsobem se mučení mě?

Když se naznačit, že mučení obětí by měla být "diplomatické" oni opravdu znamenají byste měli držet hubu, nebo alespoň snadněji ignorovat. Diplomatických Jak je jejich zatracený třetí-třídy posmívat stroj? Říkám jim prase špinavé nacistické kusy lidských odpadků, protože to je to, co oni jsou. Oni mučení lidí k smrti za zábavou, zisku a politické kontrole. Chtějí vylíčit sebe jako všechny čisté a elegantní, zatímco oni mají věnovat své kriminálníky táhnout své oběti přes chlívek. Jak "diplomatické" byl Frederick Douglass, když strhal ohavné americké instituci otroctví?

Prasata Zdá se, že pokud mohou vybrat nějaký občan, obtěžovat a mučení je, a instalovat různé trauma-stabilizuje spouští, pak se dostanete do "držet", je jako otroci. Pokud oběť hovoří ven, prasata chrlit trauma vyvolává psychické a řízení spouští určen, pravděpodobně, aby re-trauma oběti do ticha. Zajímavé je, jak v širším kontextu spiklenci zřejmě používat stejný kódová slova a spouští téměř jako symbolický jazyk nebo "měna" mezi sebou. Tam, zdá se, být různé politické frakce i mezi spiklenci. Možná, že se snaží posílit jejich spiknutí, uzdravovat sadistů. Šíření spouští. Možná, že se snaží zastrašit všechny co-spiklenci, kteří by mohli vyvinout svědomí. Kdo ví.

Oběť, vidět toto, může být v pokušení být ohromeni, jak rozsáhlé spiknutí, je - vzhledem k "normální" pozadí, jak je popsáno v "duševní Firewally." Však určitě bude kalibrovat Skutečná stěru vůči oběti je opravdu nic , stejně jako Mengele nemůže skutečně zdiskreditovat nebo zpochybnění morálky oběti on pitval a využívat:. Často budete muset zastavit a přemýšlet Každý, kdo ví, co spouště je vůbec, na prvním místě, téměř jistě ví, že taky, ale. " počkejte, kdyby věděli, že oni by vědět, že příliš "odhaluje mnohé omyly harassers. Pokud víte o kódové slovo spouští a klimatizace pak také víme, že to je začarovaný zneužívání lidských práv. jsme v podstatě mají spiknutí z tajných otrokáře se snaží držet na svobodní občané mají unesen a je považován za jejich vlastnictví. Mají experimentoval na obtěžování, manipulovat, využívat, a profitovala z těchto lidských bytostí. Celý kódované pěkná hovadina je jejich způsob, jak se snaží zachovat jejich tajemství zvěrstva, jejich zločiny proti lidskosti.

Budou "rychlost" si jako by vaše pokusy ukončit pokračující mučení a porušování lidských práv zvěrstva jsou nějaké zábavy. Budou mučit 24-hodin-a-den pro let a pak, je-li tento výkon-ponižující zbraň pracuje na všech, budou se hrát si na kritiky svého "výkonu" - zpracování mučení, jako by neexistoval, samozřejmě to zahrnuje váš soukromý život u vás doma jako jakýsi "výkon" pro voyeur / diváků. nejen vaše veřejné práce. Oni si prohlížejí každé akci provedené v žít svůj život a snaží se uspět a dokázat něco, jako kdyby to byla jen část jejich špinavé "hry", že vás do táhnul. chtít, aby jejich oběti potlačena a udržet je z míst, kde budou mít hlas ani skutečný vliv - to vše proto, že oběť dostal vtažen do mučení na prvním místě a to je self-udržovat Nechtějí své oběti, kteří se brání uspět v každém úsilí. - -. když to nevadí jejich využívání a krást od nich, co se dá Máte-li mluvit pravdu, že i poté, co jste pronásledováni a mučeni vám let, budou vysmívat, že jste jen výmluvy.

Kde byste si mohli myslet jakýkoli běžný člověk by už dávno přestalo bít mrtvého koně, jen propagandisté pokračovat dál se stejným unavený spouští a narážky. Možná, že postava s jejich větší rozdělení moci, kterou může opakovat něco znovu a znovu, aby bylo "více pravda "(když to bylo vše BS začít s). Možná, že nechtějí měnit spouští protože investovali tolik úsilí ve snaze dostat své publikum, aby je vyzvedla z opakovaných podtext. A investoval statisíce Cameron opakování na podmínku obětí. Ale jak je uvedeno výše, ti, kteří vědí, co to znamená také pravděpodobné, vědět, jak to je falešné. Takže co je to vlastně říká? Je to jako nějaký "Heil Hitler" prohlášení o oddanosti Gestapo? je, že pravý smysl?

Prasata využít svého zoufalství. Jste pod mučení. Jste zoufalí oprávněně. "Špatný nacistické" je obtěžující vás. Takže "dobré nacistické" má příležitost. "Dobrý nacistických" drží slibné, aby vám pomohl. Jako oběť mučení , máte tendenci držet pozor na "dobré nacistické", protože neexistuje žádná alternativa. V "reálném" světě, nikdo ani neví (a přiznává, že věděl), co se děje. Jste pod nesnesitelné mučení. " dobrý nacistické "využívá toto." dobrý nacistické "může dokonce obrátit" špatné nacistické "čas od času a oběť zůstane naladěni, protože to vypadá, že je jediná naděje." dobrý nacistických "slíbí pomoc a něco jiného , jak dlouho jak to je jen mezi řádky nebo jinak nepopiratelné. "dobré nacistické" může objevit v jakémkoli FIP, například jako další hlas na nekonsensuální hlas-k-lebky poslat. Nebo to může být spolupracovníkem na běžně legitimní kanál - prasata na noviny Mockingbird, například. Ale pokud si koupíte návnadu se houpat na zoufalý člověk při mučení, ale pak se začít snažit se manipulovat vás. Jejda! Kdybyste to neudělal, že! No, byla tvoje svoboda všech seřazeni pokud jste to neudělala, že ! Vaše základní lidská práva budou obnovena ihned, jen kdyby vás ...

Proč by někdo poslouchat nějaké prase hlasy ve své hlavě, jakmile vědí, že jsou externě vyvolané? Výjimkou vystopovat tyto obtěžující prasat a zabít? Je více než zřejmé, že se nejedná o "přátelské", že jsou zcela záměrně porušují lidí mysl bez souhlasu, a že se snaží způsobit škody, které mohou být Rusové za vše, co vím, je mnohem pravděpodobnější, že jsou ostatní Američané -... ale to je téměř o nic lepší Lidé se zběsile zlobit, pokud jste jim odejmul pro parkovací místo, ale nějak při podivné hlasy napadnout jejich mozku a ani obtěžovat, nebo se snaží řídit je budou jednat, jako by nic ... Lidé vyprávět svým dětem, aby mluvit s cizími lidmi, ale pak se tato prasata napadnout jejich malé hlavy, taky. A lidé to buď, že to je nějak normální, nebo se bojí o tom mluvit. (A Američané mají odvahu posmívat francouzština jako "opice kapitulace", atd.)

To vyžaduje národ miliónů idioti produkovat třetí-třídy posmívat stroj. "Puritanical" prudes, kteří praktikují sadistický, voyeurský, sériové znásilnění v tajnosti. A lidi natolik hloupý, podvedeni dost, vystrašený a zbabělý dost, complicitous dost, nebo jen holý zlo dost dělat nic jako velký velmoc třetího-grade posmívá jeho "free" pro dospělé občany. patetický obleku klauna neskrývá začarovaný psychologická manipulace a čínské vodní mučení občanů v jejich domovech a mysli. znásilnění jejich porušování, nejsou ve skutečnosti o sexu, ačkoli oni jsou posedlí, porušování jsou o moc a snaží se ponížit lidi a strhnout jejich důstojnost. Jedná se o "tajnou zbraň", s níž velkou supervelmoc mučí své vlastní občany. 

 

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika