12.09.2010 10:21

Syntetická telepatie část 2

 

Část II - Skrytá akustický signál Modulation, Hlas Projekce a přímé Brain rozhraní

Allen Barker, 19 srpen 2002

Tento článek se zabývá technologií tajně nebo otevřeně poslat "hlasy" pro lidi. Je to dlouholetý sen o psychologické války a operací lidi, a hodně výzkum a vývoj šel do toho. Obrovské sumy peněz, které byly vynaloženy vyvinout způsoby, jak poslat hlasy, v každém, a všemi způsoby pro cílené osoby. Mnohé technologie jsou otevřeně známo, že existují, a sofistikovanější ty nepochybně existují v tajnosti. jeden z názvů je to syntetický telepatie, jiný je hlas-na-lebky (v2s) technologie. Také se věnuji problematice metody pro snímání brainwaves a převodu těchto hlasové signály, tj. náhlé-na-hlas (b2v) zařízení.

Předpokládám, že standardní model všechny technologie, ale na konci jsem se zmínil smíšený model pro ty, na které (a důvodů, které jsem nastínil dříve). Pro pozadí modelu systému, na kterém je založen tento článek, viz předchozí Článek v seriálu, "Modely Syntetické Telepatie. "Později články v sérii, jsou uvedeny na konci.

I pokrývají mnoho možností, a doufám, že není matoucí. Realita je ale taková, že v podmínkách nejistoty musíte udržovat všechny přiměřeně pravděpodobné modelů v paměti. Stejně jako předtím, jsem se nevztahují na duševní nemoc možnost, protože jsem napsal o tom, že jinde . Získala jsem dost externí potvrzuje znát můj případ není, že. Existuje mnoho dalších důvěryhodných obětí, je dlouhá historie americkou kontrolu zneužívání mysli, že jsou dokumentovány obětí stále ignorují, a všechny technologie, ať už existuje v otevřeném nebo pravděpodobně existuje v tajné oblasti.

Subliminal a skryté hlasy

Ze všech zvuků, které mohou být zaslány, proč hlasy? Proč fascinaci, že na rozdíl od jiných zvuků? Zřejmého důvodu je deniability, protože naše společnost je v současné době nastaven tak, někdo tvrdí, zažít něco takového hrozí, že bude jen blázen, a někdo mluví o takových věcech hrozí tzv. Kook. hlubší důvod je, že lidské bytosti jsou sociální zvířata žijící ve společnosti, a komunikace prostřednictvím jazyka. Lidé mají tendenci myslet, pokud jde o jazyk. Lidé mohou být řízeny jazykem. můžete dát hlas projektor v psí mozek a říct to "sedět" a "pobyt", ale jen lidé mohou mít komplikované směry v jazyce. V tomto smyslu, lidé jsou vícezranitelné než ostatní zvířata. Zvažte, jak se jazyk používá podvodník, hypnotizér, politik, právník a kazatel. hřiště taunter. Slova mohou opravdu ublížit.

Existuje mnoho metod pro zasílání skrytou zvuk. Otevřeně známých zařízení existují, které mohou lokalizovat zvuky na určitém místě z 30 yardů a více, například. V jednoduchou aplikaci, jeden mohl jen skrýt malé piezo reproduktor pro simulaci vysokofrekvenční zvuky, jako je ptačího zpěvu a švitoření cvrčků. (Dalo by se také zvážit dopady některých vln EM na reálných cvrčků a ptáci.)

Jedna technika skrýt subliminals je maska je s okolní hluk v životním prostředí. Tento hluk může být záměrně vytvořeny a maskované jako ambient, jako falešný hovor pták, který je na chvíli běžet a pak se podprahové řeč uklouzl na, nebo to může být přirozeně se vyskytující hluk, že hlas modulovaný signál, je uzavřeno v frekvence. To je analogické k skrývá vysílací frekvence v audio bug v blízkosti něco jako rozhlasové stanice, aby se detekce obtížná. Další technika skrýt subliminals je zpracovat signál tak, aby se ne vědomě zaregistrovat jako hlasový signál, ale má jakýsi podvědomý vliv. On něco jako přímý mozek poslat velmi nízký "objem", signál se mohou zaregistrovat podvědomě, ale ne vědomě.

Hlavním technika Tento článek se zabývá podprahové hlasy, je skryta v přírodním zvuky spotřebičů, jako je klimatizace, ledničky, počítačové ventilátory a dalších elektrických přístrojů, zejména těch s motory. Vyplývá to z velké části z mé vlastní empirické studie obtěžující hlasy jsem bombardovány den a noc, stejně jako z poslechu dalších obětí. I spekulovat na některé možné metody modulace a odeslání takové hlasy. Pro popis některých experimentů v tomto ohledu, viz webové stránky [.... ] Kde je to popsáno, jak počítač disku je zvuk může být modulovaný s přechodným o vedení. Podle demonstrace tam John Vincent, "přechodových a RF na 120VAC Neutral návratu a pozemních linek mohou a dělají vyvolat nepříjemné zvukové resonance do různá zařízení. "Nějaký druh ovládat akustické efekty lze pravděpodobně hlas-modulovaný. Zvuk může být dokonce modulován na low-frekvence signálů akustické zdroje, jako jsou velké transformátory, a tak provádět přes velké vzdálenosti. Ve městě je téměř nikde vás může jít, aby se vyhnuli hukot motorů a elektrických zařízení.

Pro lidi, kteří slyší hlasy ", v jejich čele," zkuste to jen jako experiment. Pokud uslyšíte hlas, zastavit a poslouchat pozorně, aby okolní hluk, a to zejména hučí a chrastítka elektrických zařízení. Otočte hlavu pomalu, aby zjistil, jestli to má směrovost. V mém případě, že dopadá téměř vždy zdrojem "hlas." To vypadá , jako že je ve vaší hlavě, ale to může být externě vyloučen až k tvůj "simulované třetí ucha. "Ruská akustické psycho-oprava zařízení byly hlášeny použít tyto zvukové modulace technika způsobit hlas, který zřejmě pochází z hlavy osoby (a práva jsou v současné době vlastní Richmond, společnost Va). Hudebníci a audiofily mohou mít lepší ucho pro tento, protože se používá k vybírání z jedné části zvuku z soundscape. zvuk je velmi směrová, aby zdroj zvuku, když ztělesnit to.

Vedle stále přítomný-elektrický šum, jsou zde další zdroje zvuku, jako je trysek kolem nad hlavou, které by mohly být hlas-modulovaný nebo hlasové signály skryté pod nimi. Přinejmenším jak brzy jako Vietnam, zvuky byly Psyop vysílat z vrtulníků, například.

Zmínil jsem možná moc-line modulace výše uvedené metody, ale jsou i jiné možnosti. Jak je možné impulsní EM vlna interakci s operačním motor například? Motor efekt by dokonce mohlo být vedlejším účinkem jiného poslat techniky. Existují jiné způsoby odesílání Voice-k-lebky, jako je pulsní mikrovlnné techniky. Tyto požadavky mohou být přizpůsobeny okolního hluku, aby se skryl signály, nebo dokonce skryté v hučení v uších-jako signál, přírodní nebo umělé. Jedna technika může dokonce být použita pro masku použít jiného. ("Nemohl jsem rozeznat Frey signál hlasy protože akustické maskování hlasy nebo frekvence.") komplikované zdroje zvuku, jako je elektromotor řízení ventilátoru může mít poměrně velké spektrum. Může být dokonce více než jednoho hlas vrstvené tam v různých kmitočtových pásmech, nebo s různými modulace.

[Byl jsem dělat několik nahrávek ve snaze zachytit tyto hlasy, že obtěžují a nadávat mi den a noc. Je to trochu těžké hodnotit nahrávky, ačkoli, protože oni se snaží nepořádku s vaším vnímáním, když budete poslouchat. Reálném -World nízké frekvence pronikají všechno, dokonce i zátky do uší. Mám dokonce zachytil na této několikrát při poslechu nahrávek. Vysílají signály na vnějším okolí audio (a bez ohledu na ostatní poslat technika), aby podvádět vás, jak budete poslouchat. nemohou zcela Jen tak dál důsledně, i když. můžu vytáhnout z mého sluchátka opravdu rychle a chytit signál v externím okolního hluku. Můžete totiž slyšet, že se zase až vnějších zdrojů, když máte na sluchátka pro poslech. Nemohou docela synchronizovat s digitální nahrávky, pokud začne v náhodném místě, nebo ji přesunout mírně, nebo pokud si je zopakovat tolikrát. (Jednou jsem zapomněl zapnout mikrofon a přesto se snažil předstírat signál tam.) Buď mám myslet, že něco je u toho, když to není ani oni chtějí, abych neslyšela, co je opravdu tam.]

A konečně předpokládejme, že tam opravdu není žádný externí modulace - i když signál jeví jako vysoce směrové a někdy i naprosto zjevné. To je velmi důležité, možnost mít na paměti. Je možné, že spíše než modulační signál na audio odeslat, jsou modulační ji na audio obdrží ve vašem mozku. Pokud se domníváte, přímý mozku číst, pak budete také potřebovat zvážit přímé mozku poslat, což jsem diskutovat v následující kapitole. A samozřejmě, mějte na paměti, že existuje několik technik, které by mohly být používány současně ve velkém měřítku-operace.

Přímé mozek rozhraní (DBI)

Předpokládejme nyní přímo mozek rozhraní. Nejpravděpodobnější model pro to je nějaký druh miniaturních mozku implantáty, pravděpodobně rozdělí pole mikrosenzory. Předpokládejme, že jako jeden model, který tyto mikrosenzory jsou injekčně nebo sežehlých do sluchové kůry a okolních oblastech mozku. Snad i ostatní oddíly, jako je zrakové kůře. Možná právě scattershot opravdu miniaturní senzory a nechat si je samostatně-organizovat prostřednictvím zpětné vazby později. Možná, že stlačený vzduch výbuchu do nosní dírky, například. Některé kontroly mysli literatura zmiňuje tekuté krystaly, nebo tam může být se způsoby, jak krystalizovat tekutina teče do krevního řečiště v mozku, jako jsou externí EMF, což je zajímavý hypotetický model. Jiné metody jsou možné a jistě ve vývoji, jako je například dálkový-průzkumu metod. Mohlo by také být něco jako nějaký podkožního vaziva EEG (a dalších signálů) senzory. Nebo to může být nějaký docela dobře čitelný zdroje pro subvocalized řeč v jiných částech těla, jako nervy na hlasovou schránku. Pro účely tohoto článku budu předpokládat náhlé schopnosti čtení po významnou část sluchové kůry.

Z mého empirického "studie" již existuje rychle mozkových vln-na-hlas (b2v) konverzní software a senzory na to. V této fázi bych se předpokládat mozku implantáty, ale stejný software by pravděpodobně mohlo být uzpůsobit i pro další snímací technologie, neboť stal se dostupný. Všimněte si, že v b2v brainwaves zastupují jak zvuky slyšet přes uši (jako u koček, které kabelové až v roce 1960), stejně jako subvocalized a prevocalized "vnitřní řeč."

Rozšíření této další krok, jeden obtěžování technikou je náhlé-k-voice-k-lebky (b2v2s), kde si přečíst brainwaves a krmiv je zpět k vám přes externí kanálu jako obtěžování techniku. Já osobně jsem zkušený toto zastrašování techniku. Of Samozřejmě je to opravdu b2v2 (RTI / AP) 2s, takže mohou zpracovat signál a přidat "komentář" na cestě. Tam je "muž uprostřed" ze signálové cesty. Rovněž se zdá, jako kdyby se pracuje na některých druh mozku klonování / technika modelování pro "ukrást" osoby myšlenka vzory, a předvídat, co on nebo ona si bude myslet. A jak jsem se zmínil v "Motivy pro Mind kontrolu, "předpověď je základní součástí kontroly.

[I popsat to, co dělají, a psát o tom, jak jsem po celou dobu. Jsem vysvětlil, že dřív. Topomáhá mé důvěryhodnosti. O všechno, co jsem řekl předtím, než se ukázala být v případě, že? Už toho mám dost vnější potvrzuje, že vím, že není jen v mé hlavě, a ne protokol potvrzení k závěru, že jsou "přátelské". Jeden musí vždy zvážit účinky podmíněné vnitřní vestavby, když se Ewen Cameron-styl psychické řízením SCPs a spánku. Tak a pokračující spoušť algoritmus. Neříká se mučení pro nic za nic.]

Vezměme si mozkových vln-na-voice-k-lebky (b2v2s) posílat pomocí, například elektrické spotřebiče, jako se vedení modulace. Tento model představuje 'popisy obětí lidí, zdálo se, že vědí, co myslí. Voice-na-lebka je skutečně hlas-na-veřejnosti, včetně obětí. Příště budete na ulici nebo v obchodě, pauza a naslouchat všem zdrojů hluku pozadí vám obvykle nevnímají. Některé pouliční divadlo "harassers" může mít na to přišel a stal witting spolupracovníky "hry" o mučení, zatímco jiné by mohly být ovlivněny podprahově. Někteří mohou dokonce zvednout signál vědomě, ale být vědomi svého původu a myslím, že jsou "duchovní." Buď jak buď, bylo by docela vysilující obětí. Tento druh "hlas-na-veřejné" wide-pole posílat model je zajímavé, aby zvážila. Činí vyžaduje spiknutí mezi vědomé hlas posluchači se nemluví o "hlasy" kolem hlas odesílatele (nebo možná ani mezi sebou). Vedle toho by to mohlo vysvětlovat hodně (a posílat metody by mohly být jakékoli široký-pole hlas projekce zařízení: akustické, elektromagnetické, či jiné).

Nyní předpokládejme, že posílat je není akustická, ale jen se zdá, jako to. Jakmile budeme předpokládat, že mozek implantáty oběť má podezření, všechny smyslové vjemy, protože podvodníci jsou probírat přímo s mozkem. To platí pro všechny technologie přímo změnit mozku, implantovaného nebo vzdálené. Předpokládám, že tam je self-organizovat řadu miniaturních stimoceivers nějak implantaci do sluchové části mozku. (Recall tonotopic map, jako zvuky jsou stanoveny podle frekvence výskytu v mozku.) Je-li zvuk přichází, způsobí nervové palby vzory.Ať kmitočtových pásmech uslyšíte, že se zvýší nervové činnost. Takže pokud stimoceivers první slova smyslu aktivace úrovni a pak poslat signál pouze v případě, že činnost je nad hranicí, uložené zvukové bude zdát být součástí vnějšího okolního hluku zdroj. (Co může být uzavřena v tomto modelu asi silně directionalized zdroje zvuku s překrývá hlas? Existují techniky, kde cílová osoba by nepravdivě atribut směrovost na signál, falešně si jej spojí s skutečný vnější zvuk? by jednoduché poslat úměrné Úroveň aktivace dělat, že? Existují nějaké vzdálené nebo široký-oblast poslat techniky jako metody, EM, které by mohly dosáhnout i na tento druh manipulace mozku? To je důležitá otázka, aby zvážila.)

Jedna otázka je, jsou-li odeslání přímo do mozku, alespoň část času, proč by se neobtěžoval, aby to znělo jako vnější akustický signál přicházející přes uši? Jedním z důvodů je to, že v hlučném prostředí, jejich signál se musí "soutěžit" s přírodními vnější zvuky, a tak musí být nápadné, že musí zapadat do rytmu a frekvenci. Dalším možným důvodem je, že nechtějí, aby byl příliš nápadný. Mohou se snaží skrývat takové zvuky ve vnější okolí frekvence dát jim více podprahové účinek, takže nemají vystupovat jako pěst na oko v mysli. Další pravděpodobný důvod, v případě přímého mozku poslat, je to, že chtějí uvést v omyl oběti myslí , že je externí akustické modulace. Tímto způsobem se oběť může domáhat slyšet, co v oblasti vnějších signály, které ostatní opravdu nemůže slyšet, a bude méně pravděpodobné, že k detekci nebo měření skutečné poslat signál. Konečně, to může být jen způsob, jak řídit obětí šílené a vyvolat schizofrenii-vypadat jako podmínku které nejsou náchylné k těmto klimatizace. Opakovaným trauma-klimatizace oběť spojit nadávat hlasy s externími zvuky, oběti bude spíše předvídat, i když jednání zvuky bez obložil obtěžování. (Umíte si představit nadávat fráze - psychologicky přizpůsobeny psychicky poškodit vás - bombardovat vás na týdny a měsíce v době, stovky tisíc krát, v psychické jízdy módní?)

A konečně si vezměme přímo mozek-na-mozku (B2B) rozhraní. Usoudit, že v případě, že oběti jsou implantované nebo jinak mají přímý mozek rozhraní, tam je dobrá šance, že harassers dělat také. V tomto případě podzemního bunkru by mohla být distribuovány, podobně jako oběti 'koncentrační tábor systém je distribuován na každou oběť mozek a mysl. Jaké možnosti jsou k dispozici v tomto modelu, které nejsou v doslovném podzemního bunkru model? Pro jednu věc, pachatelé by být mobilní, stejně jako obětí, s spojení zachována všude jdou. To by mohlo umožnit pro pouliční divadlo.

S přímým mozek rozhraní pachatelé by se prostě musí "myslet" obtěžování. Zřejmé asymetrie je, že oběti jsou nonconsensual a nemají on / off vypínač nebo ovládání hlasitosti. Oni jsou drženi v nevědomosti o tom, co se děje v reálném spiknutí mlčení; spiknutí, že podpory, abets, a umožňuje jejich znásilnění a mučení. Bylo by možné rovněž zvážit přímé adaptéry z jednoho mozku do druhého na neuronové úrovni, spíše než jazykové úrovni. To by mohlo být použito pro "ukrást mysli."

Předpokládejme, hypoteticky, že jste se sice špičkový vědec, bez morálky a etiky, a chtěl, aby "klon" tohoto vědce myšlení. Získáte 100 dobrovolníků priváty v tajné policie, kteří souhlasí s přímým přípojka. Voila! Po 10 letech, možná Několik z nich zvedl dovednosti nonconsensual (nebo dokonce konsensuální) vědec. (Časem modelů bude pravděpodobně vlastní-organizovat do interpolovat a podobat uložených vzorů.) Co když se pak začne posílat na vědec? Visual? Sluchové? řízení motoru? Jaké funkce by pak měly být kontrolovány nebo ovlivněny? Existují různé permutace na téma.-li tato úroveň přímých spojení mozku nebyl dosud snažil na lidech to nebude příliš dlouho, než to je. A co stroj simulace a modelování? Ti ignorant současného stavu techniky se může vysmívat, ale čas je nyní, aby se ujistil, že pokud tyto pokusy jsou (nebo byli), udělal jsou hotové lidsky a konsensuálně. Lidských práv požaduje, aby všechny Účastníci se konsensuální. (viz "Motivy pro Mind kontrolu, "pro více informací o tento druh motivu.)

Jeden argument proti harassers běží off přímý mozek rozhraní sebe, je, že nemají zní jako skuteční lidé myslí. Zní to jako stroje napodobující hřiště popichoval, krmení zpět na oběti 'reakcí a využití informace o profilu. To, nebo některé vychutnává blba na mikrofon. Snad RTI skutečně dostávají školení v "používáte" zařízení nebo méně invazivní rozhraní. Některé RTI mohou mít přímý rozhraní, ale komunikační síť může mít mnoho uzlů na ni (stejně jako Ethernet). Imagine hákování nahoru autopig stroj, stejně jako byste připojit tiskárnu do sítě. A mikrofonu RTI a VR monitor na jiném uzlu. Rozdíl je v tom, že některé "uzlů" této sítě je přímá rozhraní do lidských mozků. A někteří z lidské bytosti jsou nonconsensual a jsou záměrně mučeni. 

Obecné Úvahy o situaci

Američané juvenilize porušování lidských práv. Podívejte se na COINTELPRO. Značné míry banda sophomoric špinavé triky použít proti lidem k diskreditaci a neutralizovat. Mladistvých, jak jsou, aby oběti jsou však zničující. Této juvenilization pomáhá lidem, aby zamítl zneužívání a posmívá se výsměch. Dalším důvodem pro juvenilization a popichoval je, aby regresi lidi, aby mladistvého stavu. Jedná se o společný postup pro vyšetřovatele a mučitelů. Záměrem je, aby osoba, ustoupit a být upřímný a proto souhlasí s mučitele (nebo "dobrého nacistických ") jako orgán údaj má být poslechli. COINTELPRO mysli.

Další krytí podvodu je, že je to jen děti. Hmmm. Děti, které paprsku hlasy do jeho mozku lidé řídit, aby sebevraždu pro zábavu? Jak to funguje přesně? Jsou posezení u mikrofonů nebo mají žetony v jejich mozku? Jsou jistě dělat ne postavit nebo koupit technologii. Je-li dospělý opravdu udělal dítě část mučení operation pak, že dítě je obětí také. Pravděpodobnější však je, je tajná operace jednotka běží podvod operaci. Prostě další psychologickou operaci, long-running kryt , téma pro podvod. Juvenilize obětí. (A bude to opravdu záležitost model nezávislého smysl, když lidé jsou mučeni?)

Hlasy obtěžující mě všichni mluví anglicky výhradně a všechny mají podobné, i když odlišné, akcenty. Zní to jako bílá mužů ve věku od 18-40 nebo stroj simulací této smlouvy. Pokud jde o nepřímé zpětné vazby mi o to, kdo se zdá slyšet hlasy, zdá se, k využití ve všech demografických hranice. Muži a ženy všech ras a věkových kategorií - děti také.

Pokud Rusové to udělal by se jednat o válku. Je to jen psychologická válka proti domácího obyvatelstva. Kdo jsou ti lidé? Kde jsou? Jste hlasovat pro ně? Lidé se bojí mluvit o nich. Tyto mučitelé krčit v doslovném nebo metaforické podzemního bunkru, obtěžující občany a snaží se vyvolat nesváry. Oni obtěžovat, popichovat, a mučení. Oni znásilňování lidí ve veřejném (Pokud se domníváte, model s publikem). Oni sadisticky nutí lidi k sebevraždě pro zábavu . (Kolik?)

Jakmile budete vědět, že to je realita, jaké další skutečnosti musí být aktualizovány v pravdě databázi? Faktů logické důsledky. 2 +2 = 4. Pokud logické důsledky jsou strašný, mnoho lidí odvrátit a jít do popírání. Předstírají, že žijí ve světě fantazie a ignorovat fakta jim civěla do tváře. Existují skutečné muže v této společnosti?

Zde je vhodné model, aby zvážila, přinejmenším vyjasnit některé nápady. Je to něco jako projekt násilí UCLA, navrhla na počátku 1970. Předpokládejme, že mozek implantáty nebo nějaké jiné čidlo schopné číst některé významné aspekty fungování mozku. brainwaves jsou telemetricky měřených na komunikační síti (možná nízké oběžné satelit nebo jiné), komunikační sítě kanály podzemního bunkru (doslovný nebo metaforické), podzemní bunkr procesy telemetricky měřených brainwaves na hlas, hlasové signál je filtrován přes autopigs a RTI, zpracovávaného signálu je poslal zpátky do komunikační sítě, a konečný signál je poslal na cílené nebo široký-oblast hlasových-k-lebky zařízení. Většina z tohoto je základní techniky.(Mobil síť je podobný druh nastavení.)

V podzemním bunkru jsou Osvětimi stráž RTI, kteří si skutečně sadistický obtěžující, počítač podporovaný autopigs. Jsou velel major Mengele, který má magisterský titul v oboru psychologie. On používá, aby i jeho mučení zkušenosti k navržení nových PET teorie mučení, kontroly a řízení, které má test RTI na oběti. Ať už "pracovat", nebo ne, oběť zkušenosti mučení. ("Když budete tahat všechny nohy off letět nemůže slyšet." "Lobotomie vyléčit pacienta hyperaktivity.") Kdo je hospodářství s chovem prasat vodítko pro muže střední (Major Mengele velitel nebo jeho velitel)? Jak daleko až se v hierarchii velení mučení jít? Kdo zisky? To jsou ty držet většinu odpovědnosti a ty se dostat. Ne, že nižší-úroveň účastníků nejsou plně odpovědný .

Neužívejte váš názor z Bad monitor.  jako elektrický kytarista Mám sklon si myslet, ze zpětné vazby zdroje zvuku jako zesilovače. Je to prostě můj mozek nonconsensual přímé rozhraní poslal do "efekty smyčku" podzemního bunkru, a pak poslán zpět do "zesilovače" kolem mě, aby konečný akustický efekt. (Samozřejmě to může být něco jiného než akustický signál při konečné hlas-na-lebka kroku.) To je vlastně docela dobrá analogie, kromě toho, že "amp" může být něco jako vaše chladnička.-li účinky smyčka je zlo, zpětná vazba je určené k ničení vás. Podobně jako fáze-uzamkl smyčku, tam je tendence k zámku v a nastoupit do vlaku, když realtime přímou zpětnou vazbu z vašich vlastních myšlenek je současnosti. To může být použit k ovládání oběti. Vedle shromažďování údajů, snažte se zamknout do takových signálů, pokud objevit je. Don't zpomalit váš myšlení nebo práce formulovat to na špatný zesilovač (pokud byste předpokládat, publikum model, který je také vzdělávání nebo jste shromažďování údajů).

Přeprogramovat spouští.  spustit algoritmus je základní způsob, jakým vede obětí traumatizována. Cokoliv, co dostane pod kůži, nebo které by mohly získat reakce od vás, je možné spustit. Oni budou často používat žvatlání spoušť vyhledávání (BTS) algoritmus, kde jdou přes seznam, že major Mengele vyvinula ze studia přepis vašeho obtěžováním. blábolit různé fráze, kteří chtějí vidět ty, které si reakci. Tento algoritmus může být automatizováno. Když se najít - potenciální spoušť - pošlou ho spoušť algoritmus (TA), který platí, že v téměř hodinový, strojové móda. "úspěšné", triggery, které způsobí trauma nebo rozptylovat se autopig věty, které se bušil do oběti mozek s velkým počtem Cameron. Tento psychický jízdy způsobuje formu poškození mozku, kdy oběť bývá slyšet takové fráze, i když jsou jen nepřímo (trigger zkratka) nebo v náhodném zvuky či očekávání. pokud se budou snažit vyvolat vám některé fráze, které mají spojené s úrazem nebo hněv či rozptýlení, pokusí se přeprogramovat. Vědomě spojovat s dalším pojmem, stejně jako zneužívání lidských práv nebo trigger samotný algoritmus. Pokaždé, když slyším, aby toto sdružení se sami přeprogramovat spoušť.

Předpokládejme, že podvodníka.  Jste-li mladší hlas obtěžování, nenesou zdrojem hlasů je místní. Pokud jste interakce ve společnosti, nepředpokládejte, že lidé kolem vás jsou zdroje hlasů. V některých modelech by mohly být, ale i ve smíšených modelu mohou dobře být dálkový manipulaci a obtěžující hlasy. V podzemním bunkru vždy krčit a hledat způsoby, jak obtěžovat a podnítili a vyvolat nesváry v reálném světě za oběti. Budou vydávat kdokoliv, nebo , na to přijde, jako zpětná vazba pro vás cokoli, co myslíte, že byste mohli koupit. Snaží se vyvolat úzkost, snaží se rozptýlit, a snaží se vyvolat nesváry. Chcete říct, obtěžování kanál nezabezpečené a neověřené je skromné - na alespoň z pohledu oběti. Válčení informací využívá tyto kanály.

Trvalé slova den je asymetrie, popírá, a nonlocality.

Pro více informací, navštivte webové stránky Mind kontrolu: Technologie, technika, a politika vhttps://www.datafilter.com/mc

V první řadě se podívejte "duševní Firewally"a"Autopig".

"Sledovali jsme si dlouhou dobu. Víme o vás víc, než si myslíte." - Co RTI vyhrkl, vztek, když jsem mu řekl, že byl "bezmocný."
 



Volitelné Postscript: smíšený model

V této poslední segment, považuji výše uvedených scénářů z pohledu smíšené model přirozených psychických schopností plus technologie reverzní inženýrství-jako schopnosti a / nebo pomocí jiné metody. Upozornění: Nemyslím si, že tohle je ten správný model, ale že Standardní model je technologická. Neváhejte a přeskočení zbytku tohoto článku. I diskutovat smíšený model, protože někteří lidé si věří, duševní síly jsou více než jen něco jako lepší intuici, a proto mohou být ohroženy PSYOPS využívání tohoto systému víry s technologií. To je také užitečné jen přemýšlet o tom, jak získat jiný pohled. Kdo ví, třeba by se ukáže, že je částečně pravda. Jak to víš, že jsi měl takové schopnosti, pokud byly maskovány technologií? Mohl byste říct rozdíl ( zejména pokud jste nevěděli, hledat)? viz "Modely syntetických Telepatie"pro bližší vysvětlení.

S touto námitkou z cesty, jsem se zabývala výše uvedené druhy mozkových vln-na-hlas-na-lebka systémy za předpokladu, že jsou nějaké přírodní úkaz.

Předpokládám, že první skutečný akustický signál opravdu je zakotven v spotřebiče zvuky, atd. Jak to tam dostanu v přirozeném model? Možná elektrické modely v osobě mozek nějak zasahovat do elektrických zařízení a uložit rozeznatelné struktury. Vzhledem k extrémně nízké úrovní příkonu záření EM vyhánění mozku, musel by být velmi citlivé "detekčním zařízením." Mohlo by vaše chladnička citlivější než skvidy v laboratoři? Možná tam jsou vibrační módy (jako PDE řešení), že extrémně nízkou spotřebou energie signálu lze přepínat mezi. Něco jako tranzistor nebo katalyzátoru. tomto režimu posun by měl být dostatečně velký, aby produkovat slyšitelný výsledek. výsledky by nějak musí být interpretovatelný jako jazykové. Bylo by také musel pracovat na poměrně velké vzdálenosti. Z těchto důvodů se toto vysvětlení nezdá velmi pravděpodobné, že na všech Pokud se domníváte, standardní fyzikou. (A jak by se ostatní lidémluví o vaší chladničce? Proč by přírodní psychický skrýt signálu v chladničce chrastítko?)

Co když přírodní duševní síly v důsledku signálu EM pocházely z jednoho mozku, a obdržel další mozku, stejně jako s mikrovlnnou troubou sluchu? Justesen provedla několik výpočtů ve své stati, že výkonové úrovně pro efekt, i když nízká, jsou stále příliš velké na mozku malou přírodní mikrovlnných emisí. Možná někteří lidé jsou super-citlivý k tomuto účelu, nebo jsou i jiné nižší-energie netermální účinky, které jsou v současné době neznámé. Nezdá se k účtu pro povahu harassers, kteří jezevec a ponížit, ale nikdy se zdají myslíte, že stejně jako skuteční lidé by si myslel. Se jednání účinkem mikrovlnného by to také být jen hlas účinek. (a jak by směrový zvuk být zaslány těchto metod?)

Další, předpokládám nějaký přímý mozek rozhraní na nervové úrovni, která jaksi přirozeněvyskytuje. Opět platí, že problém je na metodu přenosu, které musí fungovat v extrémně nízké spotřeby (a často na dlouhé vzdálenosti). předpokladu standardních fyziky a biologie, není známý způsob, jak se to mohlo uskutečnit. Navíc, kateder na všech top univerzit ignorovat "fenomén". To znamená obrovské spiknutí, aby pravomoci tajné nebo jinak pravomoci tak slabá a nespolehlivá, že nemohou být měřeny experimentálně (a nejsou splňují v2s úroveň silných signálů obětí zpráva). Kdyby lidé těchto pravomocí, by se divit, jak fungují? by se jen, že to je magie, ale mohou dozvědět o oči a uši v biologii knihu? se žádná z tito lidé vědci? Nelze někoho design a chování přesvědčivý, opakovatelný statistický experiment alespoň ukázat na předávání informací o některých neznámých prostředky? Jsou to lidé, kteří nejsou starosti reverzní inženýrství této schopnosti s technologií v tajných laboratořích?

Vzhledem k výše uvedenému, tento model se nezdá pravděpodobné. Přesto existuje několik možností. Je možné, že mozek může být velmi citlivý detektor, kdy silně naladěni na příjem signálu. Je-li jedna osoba mozku byly "v soucitu" s jinou osobou jeho mozku pak nějaký extrémně nízký výkon účinek by mohl nastat. Bylo by to jako tužka vyvážený na špičce, která může být převracet na malou silou. mozek rozpoznává vzorce i to je podmíněno snadněji než náhodný vzor (a proto se často nesprávně). očekávání promítne zpět s smyslových vjemů. Takže tyto vzory mohou vyžadovat nižší výkonové úrovně pro příjem. Dalo by se také postulát jakési neznámé biologické kvantové účinek.

Jak jsem již zmínil, technologie existují, zda přirozený model drží. Tedy čistě přírodní model je zastaralý a je nanejvýš smíšený model s technologií a vrozené schopnosti. Tam by mohla být slabá "psychické" síly jsou maskovány silnější technologické signály. Upozorňujeme, že pokud si obrátit se-připravit hypotetický přirozený psychický signál, který funguje na nízký výkon, mohli byste pravděpodobně zase až moc ohromně Po připojení přístroje do zásuvky.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika