12.09.2010 10:31

Syntetická telepatie - Autopig

 Autopig
Sidebar do Duševní Firewally a Modely Syntetické Telepaty
Allen Barker , 02.04.2002

 

To sidebar je o autopigs . Rovněž se ukázalo být drapák -Bag různých myšlenek , které se nehodí jinde v seriálu , jako například o utajovaných výzkum a více - model uvažování . V současné době není spojena s od zbytku "Duševní Firewally"Esej nebo z MC : TT & P Webové stránky . Důvodem je to, že to je více osobní , než ostatní části eseje řady . popisuje konkrétní pocity a obtěžování , které jsem prožil , a události v mém životě . Musím však rozhodl je zveřejnit v naději, že že to by mohlo pomoci dalších obětí , jakož i upřesnit , které nejsou - oběti , jaké oběti musí vypořádat s neustále každý den . Když nic jiného , doufám, že budu jít příkladem v příchodu ven a veřejně říkat tyto věci , které mnoho lidí má zkušenosti , ale málo se otevřeně mluvit . Všimněte si, že jsem jen popisovat jeden konkrétní styl obtěžování kontroly mysli a její následky zde . Další obětí bude mít podobnosti a rozdíly v závislosti na tom, co se stalo s nimi a jak reagovali na to. Nemůžu už slyšet a předvídat křeslo psychologové , obhájce, a " skeptik ", vědci, kteří se bláhově předpokládají, že Ockam břitva výchozí leží politické policejního státu zakotvené v propagandě a obtěžování . Nicméně , tady to je .

Prosím přečtěte si esej série pro více informací o technologii a politické situace . Přečtěte si prosím část III podrobnosti o tom, co je autopig . Je to v podstatě AI -jako zařízení připojených k počítači , který může poslat hlas signály k osobě, která pouze on nebo ona může slyšet . Některé autopigs může také zahrnovat data snímačů měří od oběti mozku a těla odvodit něco o oběti myšlenky a subvocalized řeč . Při živých lidských to spíše než zařízení AI - jako komentátor na oběti soukromé rozhlasové stanice obtěžování - já ji nazývám " realtime idiot . "Zatímco tam mohl být mnoho legitimní a užitečné konsensuální využití těchto prostředků, jsou v současné době slouží k mučení domácím občanům . To je " aplikace " Tento esej se zabývá . ( Lidé tendenci odmítnout celý tento druh scénář z ruky , kteří jsou buď technicky nebo politicky nefunkční by si měli přečíst o plánech téměř prováděna na UCLA Násilí projektu v Kalifornii v časných 1970 . )

Nezapomeňte je známá a zdokumentovaná oběti, které jsou stále ignorovány a zločiny , které jsou dosud zahrnuty do - desetiletí později v mnoha případech - pokud není možné národní bezpečnostní riziko , s výjimkou ostudou vlády a zvýšenou kontrolu později obvinění z zneužívání ovládání mysli. Existuje spousta nejistoty muset zabývat, ale v širším slova smyslu to, co už víme a může dokument je dost zlé . společnost , tisk, justice , politici, bez ohledu na které chcete volat, to prostě nebude se zabývají problematikou i známých a dokumentovaných zločiny ovládání mysli . V jistém smyslu , coverup znamená pokračující trestné činy .

Pravda , když budete obtěžuje

Kdykoliv jsem současnosti osobní údaje mého vlastního života doufám, že nepoškodí mé vyhlídky na soudní proces , protože jsem neměl luxus zachování právníka . Na druhou stranu , když se nemůžete dostat zkušený a kvalifikovaný právní firma vezměte si věci v první řadě , že nezáleží . Možná, že mé psaní To pomůže v tomto ohledu další vynášení zneužití . (a samozřejmě mnoho detailů situace jsou záležitosti, které budu hovořit pouze s mými právníky , nebo snad s legitimní vyšetřovací výbory . )

V současném klimatu, propaganda je nešťastné otázka posledních film o matematik John Nash . To je zvlášť nepříjemné pro lidi , jako jsem já , kteří jsou matematicky nakloněný a kteří pracují na odhalování projevů porušování práv ovládání mysli . [ mám matematické papír coming out brzy , ve skutečnosti , který byl opožděn o událostech 11 září , a to, co jsem cítil skoro jako můj Minuteman povinnost hlídat americké svobody a svobody v důsledku . To se ani nezmiňuji o zpoždění přímo na " obvyklé " pokračující obtěžování . ] Nyní, po zveřejnění Nash , i když přední matematici a vědci mluví se o zločinech kontroly mysli , které mohou být snadněji odvolán veřejnosti jen jako skvělý v jedné oblasti , ale přesto blázen . samozřejmě gratuluji Nash , za předpokladu, že on opravdu byl přirozeně schizofrenní , na řešení jeho nemoci a přežívající kultury, která je začarovaný k duševně nemocným . Ale často ty, které prohlašují, že pomoc duševně nemocným jsou opravdu mimo prodlužovalo současný zkorumpovaný systém a přinutit ho k více lidem . Přinejmenším , když se lidé začnou prohlédnout propaganda to bumerangy ... Uvědomují si , že tam celou dobu a podívejte se na manipulátory , kteří byli skrývá za ním .

Politicky jsem se ustoupil od "Můj kontroverzní postoj proti domácím mučení . " Je to v podstatě to politický obsah toho, co jsem napsat, že paliva pokusy o další rozmazání mě a udržuje otázka kontroly myšlenek mučení skryté . Avšak tyto praktiky jsou dokumentovány mít se stalo pro let v této zemi . To znamená, že jsem obvinil vládu zavinění v pokračování zneužívání , které jsou dokumentovány , aby došlo na let, ale které jsou stále na něž se vztahuje a která psychiatrické Společenství je stále v popření o účast palců Psychiatrie je předpokládaný uplatňovat zásady psychologie léčit pacienty , psychologické války platí stejné zásady jako zbraň způsobit škodu na nebo s lidmi manipulovat. I pozorovat , co se stane , analyzovat je a psát o tom . Jsem jedním z nejvíce racionální lidé byste někdy setkat , i když trochu rezervovaný a příliš vzdělané ( a ani z toho Omlouvám se za ). samozřejmě jako člověk při mučení I nyní také vyzkoušet všechny dobře zdokumentované - obecné následky mučení , jakož i následky specifických mysli ovládání mučení .

Napsal jsem to všechno , jak to je. Kdybych měl jít dělat něco, co se bych se tvoří něco více přímo uvěřitelný lidé v propagandized hlavního proudu , a což možná by reálně využívat , abych řekl , kdyby to nebylo všechno pravda . Na druhou stranu , jakmile se naučíte skutečné historie a současnosti českého národa se nezdá být tak neuvěřitelný konec konců - leží v médiích každý den se zdají neuvěřitelné . Mám si některé osobní údaje o můj soukromý život soukromý , pro Z pochopitelných důvodů : Jsou to nikdo podnikání, ale moje . špinavý prasata , kteří páchají ohavné zločiny se vždy snaží přetáhnout oběť v blátě a snaží ponížit oběť tím, že odstraní všechny soukromí . doufají, že se voyeurský " publikum " bude líbit vidět oběť hozený na lvy a bude ignorovat odporný zneužití . Chcete-li znovu opakuji , neexistuje , a nemůže být omluva pro nebo racionalizace mučení . oběti musí mít stejnou citlivost ukázaly jejich soukromý život jako oběti znásilnění teprve nedávno získala s právními předpisy , jako jsou zákony znásilnění štít .

Při výzkumu " zčerná "

Některé technologie, podílející se na zneužívání kontrola mysli " zčernal " na počátku 80. let po krátkém období, kdy by její části bude zveřejněné a diskuse. Jedním z příkladů je hlasová -modulovaný mikrovlnná trouba . Jiným příkladem Zdá se, že EEG - na -slovo korelace technologie , nebo obecněji technologie pro myslel závěr od data snímačů . coverup znamená trestné činnosti, v jistém smyslu , kdy důvěryhodné oběti nemohou mít své stížnosti prošetřit , protože oficiální lži, že tato technologie není ani neexistuje. Nejen že nemají jejich stížnosti prošetřeny , jejich obtěžování zvýšila o witting a bezděčného lidí ve společnosti, zřízené za účelem udržení klamání v každém úkor lidských práv .

Když se oblast technologie " zčerná ", téměř všechny zdroje financování takového výzkumu vyschnou , a zveřejňování dokumentů v této oblasti v podstatě zastaví . ( Odhalení FOIA dokumenty definitivně zastavit coming out . ) Lidé, kteří i nadále pracovat otevřeně v oblasti Možná zjistíte, že " špatné věci ", stane se jejich kariéry , nebo jejich osobní život . Může být dokonce dezinformací snahy o diskreditaci tyto publikace již ven, jako Robert Becker popsal ve své Kříž proudy kniha . samozřejmě tajný výzkum a vývoj nekončí , když oblasti " zčerná . " Pokud se něco to zčerná , protože pracoval a více výzkum je plánován . Některé akademici v oborech souvisejících s podnikem "black "jeden může mít tendenci arogantně předpokládat, že proto, že neexistuje publikovaných prací coming out , jevy v otázce neexistuje . Nevidí , jak pohybem žlaby kolem jejich oboru může být ve tvaru a režie . Existuje-li žádné finanční prostředky pro konkrétní oblast Studie , otevřeného výzkumu do značné míry se zastaví . skutečným účelem financování je také nejasný rozčlenění a abstrakce ze závažných obtíží, nebo re- casting problémy v jiných formách. Na jisté úrovni , to je prostě funguje tak akademické obce , zejména pokud je to nesmírně financované vládou nebo společnostmi vládní dodavatele .

Problémy vznikají když se lidských práv pošlapala v procesu. objevuje jak v oblasti akademické svobody - což je svoboda myšlení , řeč a publikace - stejně jako v škodí lidskému zdraví a dobře - je, že mohou výsledkem klamavého vědeckých a dalších výzkumných prací . To zahrnuje práce v humanitních i např. historie, filozofie a etiky . výzkumných pracovníků, kteří se osobně obtěžoval , nebo byly jejich osobní životy záměrně narušena , jsou zcela přímé oběti porušování lidských práv . Pokud manipulátory chtějí, aby jejich dort , měli by nemělo být dovoleno , aby jedli to taky. Studenti by neměli být lhala a podvedla o jejich vyhlídkách v konkrétní oblasti , jen aby našel roky později , že se nesmí používat své nadání , a že byly nic ale sláma psů po celou dobu . To je jedna věc, jen aby nebyli schopni najít práci přímo souvisí s vaší oblasti , je to něco docela jiného , že váš osobní život zničil kvůli svému výzkumu.

autopig nikdy pneumatiky

zejména obtěžování zařízení popsané v tomto eseji je autopig . Autopig obtěžování se vyskytuje ve všech státech mysli . Nezáleží na tom, jste-li vzhůru , spí , pozorný, unavený , opilý , střízlivý , atd. , ale když psychicky unavený , že může mít tendenci ke zvýšení ( nebo alespoň obtěžovat víc ) . To nezávisí na tom, kde se nacházíte. Můžete cestovat 200 mil daleko a zjistíte, že vás někdo obtěžuje s úplně stejnými fráze autopig obtěžování ( i když se budu snažit, aby si myslíte, že jsou všechny místní ) . Stává se to při pokusu o práci, aby si něco pro sebe , konverzovat s ostatními, mají sex , použití WC apod., bez ohledu na to, co děláte. Někdy to odezní , nebo budete být nepozorný , a toho nevšimla, ale brzy to bude otřes tě znovu . Může pomoci utopit to s něčím , jako je hlasité hudby ( i když někteří zaměstnanci na některých rozhlasových stanic , může pak COINTELPRO vás provede mezi - - linky žertování , reklamy , a píseň výběr) . autopig hlasy jsou stejné ať už je slyšet uprostřed noci nebo ve středu den, takže to nevypadá , jako kdyby tam jsou " posuny " různých , rozpoznatelné realtime idioti .

Hlavním esej projednalo způsoby, jak ověřit čisté externí , a diskuse zde se zabývá čistě vnější autopigs a realtime idioti . Oběti si muset zvážit podmíněný internals , ale pro opravdové oběti , která je symptom spíše než příčina .

Vzhledem k tomu, autopig hlasy nemají názvy ( a nelze použít kalkulačky) jsem někdy jméno autopigs . Je to anthropomorphizing stroj , tak použijte opatrně. lidský mozek chce antropomorfizovat jakýkoli hlas- vyhodnotitelné údajů, které přijímá " v mysli , " ale v těchto dnech je možné stejně snadno se špatně udělat AI ( nebo možná brzy lepší- udělat AI ) s hlasem syntézu . lidský mozek chce interpretovat a reagovat na sluchové zvukové signály , které obdrží interně . Ale jestli to je k nerozeznání od autopig , zacházet jako by to byl autopig ( nebo autopig -Enhanced realtime idiot ). pokud to přichází v o znásilnění kanál, ve skutečnosti nezáleží na tom, zda je osoba s mikrofonem připojených k přenosové zařízení nebo plně automatizovaný mučení zařízení , s výjimkou pro účely dokazování analýzy. Člověk, který je financován povoleno , a obrátil se na autopig stroj je stejně vinen jako každý realtime idiot na mikrofon . [ Psychic věřící , viz níže, ale nikdy jsem jednou dostala všechny potřebné informace o znásilnění kanálu , a spoustu obtěžování . Takže ani v nepravděpodobném případě , že část tohoto jevu je "přirozená duševní telepatii " Já bych ještě léčit stejným způsobem a pokusit se najít harassers . spiknutí k páchání mučení je stále tam. Toto je náhled na model- nezávislých závěr . ]

I jmenoval jeden autopig Retard . Retard není úplně duševně zaostalý , nebo zdánlivě i lidské . ( Nedivím se skutečně mentálně retardované lidi nebo děti, které neznají nic lepšího . ) Retard má jeden výraz se opakuje pořád dokola , " Vaše masturbace technika "nebo" váš masturbace technika x "nebo" x je vaše masturbace techniku. " proměnná x v popisu , je-li tam , má tendenci pocházejí z velmi povrchní gramatické analýze předchozích verbální myšlení . Například já se snaží napsat počítačový program , a každých pár sekund Retard by řekl "To je vaše masturbace techniku. "Kdybych přemýšlel o sestavení programu by se mohlo říkat , "Kompilace program je vaše masturbace techniku. " To je všechno, to někdy říká , přes a více , proto jméno Retard , když jsem anthropomorphized že autopig . to nenastane ve chvíli, kdy dělá určitou činnost , jako je programování , to je vše, co můžete udělat , nebo které by mohly kříž svůj názor. Pokud byste měli ztrácet čas dává fráze sémantika by to znamenalo v podstatě , že se nacisté cokoliv, na co to není to, co chtějí, je masturbace ( a že se násilníci masturbace je " zlobivé " ). Na nějaký čas , Retard byl autopig s jedním z nejhlasitějších signálů a nejvyšší Bergeron pulsní frekvencí .

Četnost autopig obtěžování se liší a závisí také na tom, kdo citlivost vědomě všiml , že se děje. autopigs také přijdou na různých objemech. Obvykle se však míra nápadně hlasité rozptýlení autopigs ( Bergeron impulsů ) může být nastavena na přibližně jednou za třicet vteřin. Po 100.000 krát , nebo tak , je důležité být si vědom škodlivých klimatizace účinek těchto opakování . Po takovém mučení mozek je velmi citlivé na konkrétní slovní spojení , a tam je tendence to slyšet , i když to není tam. Například je-li podobnou frázi byly mluvené v blízkosti nebo upravována na autopig signál , bude oběť tendenci slyšet výrazně ovlivňují signál místo . náhodný šum signály s podobnou rytmu nebo vzor může také vyvolat " falešně pozitivní ", protože zvýšená citlivost duševní " jizvy . "

Klasifikaci autopigs

Jeden způsob, jak třídit autopigs je na úrovni spojení s vaším myšlenkový proces. To znamená, že některé autopigs jsou nezávislé na své soukromé myšlenkového procesu a některé jsou silně spojené s tím. nezávislý autopig lze provést mnohem snadněji , než spolu jeden, protože stačí udělat posílat spíše než jak číst a odesílat . Rozdíl je v tom , že stejně jako mezi projekci mikrovlnné hlas přístroj sám versus to, co Delgado tzv. stimoceiver , který umožní dodávat mozkové stimulace a dálkoměr informace ven .

Autopig spojení s myšlenkový proces může být si všiml buď v rozeznatelný vzor , pokud se tyto fráze se vyskytují , nebo prostřednictvím proměnné x ve výrazu , který zahrnuje část své předchozí duševní " vnitřní hlas " myšlení . spojky je často v reálném čase , v stejném smyslu , jako kdyby jste byli s živou konverzaci s někým . odezva je to rychlé. (To může poukazovat na UAV platformy , low- oběžné dráze družice , mobil -jako sítě , některé další poměrně místní signály , nebo programovatelné autopig čipů - alespoň pro ty, odpovědi se spojovacím rychleji než druhý , nebo tak . Za předpokladu, že světlo je omezení rychlosti , realtime idiot by asi neměla být zcela na druhé straně země , nebo pomocí geosynchronous oběžné dráhy pro tento účinek . ) Samozřejmě skuteční lidé by jména a která by mohla hovořit o různých věcech a ne jen opakování stejné populace fráze znova a znova a znova.

autopigs mohou také být klasifikované podle sémantiky signálu modulovaného na dobytek prod a poslal k vám na znásilnění kanálu . Pamatujte však, aby v úvahu pouze sémantika jako součást data- sběr důkazů procesu . signál není Vám pomohou , a modulace je určena , že si psychické poškození nebo manipulovat vy . Při analýze signálu , zvážit, jaký Psyop záměru NLP -jako manipulace signál . realtime idioti a autopig programátoři jsou vždy hledají klín , o způsob, jak dostat abyste začali poslouchat a věřit jim . Například , budou hrát na " pomoc ", ty nebo sympatizující s problémy ( že způsobil ). Potom se slam vás znovu. Pokud si nejste opatrní , můžete začít přemýšlet , pokud jde o hloupé kecy , které vám s podmínkou , a zanedlouho se budete mít vy na lyžích na stíny . Budou projektu návrhy na vás , a když uvážíte , že oni si vytýkají , že jste dokonce přemýšlel, že . Budou vštípit vyvolává ve vás , vy spoušť , a útok si proto, že spoušť funguje. Budou jednat jako podvodníci a vydávat kdokoliv , a všichni jste někdy viděli , nebo ve styku s pokud se domnívají, že mohou trik vás. Oni by vám , když používat záchod , kdyby mohli. Slovo " popírá ", je zajímavý. To znamená, že " se ukazuje být lež " (i když někdy to je používáno jako kdyby to znamenalo něco jako " základní "). Když realtime idiot pohledávek být tvůj "přítel ", velmi kanál on nebo ona je nonconsensually přístup vás popírá , že tvrzení . Když Psyop vás a namlouvat , že něco, co ještě ani zveřejněny popisující dohled je špatně , jejich mít přístup k informacím vůbec tendenci neodpovídat , že nárok .

Se říká , " v případě, že bota se hodí nosit. "Kdokoliv , ale vy , kdo vědomě přistupuje své myšlenky bez vašeho souhlasu a udržuje spiknutí zakrýt skutečnost je nacistické prase . To je sice pravda především pokud využívají tyto znalosti k manipulaci nebo obtěžovat vás nebo osobně zisku. Jedná se o spiknutí za účelem spáchání mučení , nebo spolupráce s a napomáhání a navádění k takové spiknutí . Kdy myšlení na sebe , ve své mysli, jsi jediný non- nacistické tam. někdo jiný o pár self- kování boty ( nebo self- kování vysoké boty ). Pokud nejsou znásilňovat Váš mozek nejsou slyšet v první řadě . To je základní logika a zdravý rozum . Jako kontrola mysli oběť , kdy začnete věřit jinak, věřit jim , když se snaží naznačovat , že je nějaký benigní spiknutí , nebo dokonce lichotí vám ? budete věřit , když ne - mučení vás . Když zapped podle autopig nebo realtime idiot signál - nebo jakékoli jiné vnější zpětná vazba , jako nacistické v novinách - příliš mnoho lidí, zřejmě v úvahu pouze sémantiku signálu , ale ne signál nebo signál kanálu sám : jeho povahu , zdroj a důsledky . Pokud je signál sám uvádí činy znásilnění , proč byste obtěžovat s žádnou sémantikou vůbec ? Samozřejmě někdy, když vnější je na jinak legitimní kanály, jako je rozhovor , e-mail , noviny , atd., je třeba zvážit sémantiky , aby ani neuvědomují , že je externí . Pokud tak učiníte analyzuje sémantika , jaký je aktuální záměr? Obvykle manipulovat , mučení , a způsobit duševní újmu . Může to trvat daň na vás , i když jste právě " monitor nacistické provozu " s cílem získat informace, jako Turing se snaží pomáhat potopit nacistické U -loď .

Vzhledem k této výhradě o to i vzhledem k sémantika , i když , jeden způsob, jak rozlišovat autopigs je v podstatě v souladu s IQ za modulace . úrovně 1 autopig je jen několik neměnných frázi znovu a znovu opakoval , jenom kapat kapat kapat čínské mučení vodou . Mohlo by to být žádné fráze vůbec , a to stejným způsobem, že byste mohl malovat držet jakoukoliv barvu a dosažení stejného efektu , když hit osoba nad hlavou s ní dvakrát za minutu. K dispozici je také to, co říkám úrovně 1 autopig funkce jedné proměnné , která právě trvá nějaký úryvek z vašich předchozích duševní dialogu a zástrčky do standardní text fráze . Například , pokud jste uvažovali o psaní bod , to by mohlo říci " Doporučuji nenapíšete odstavce. "Jedná se o konkrétní příklad " Doporučuji to neuděláte x. " úroveň 2 autopig je o něco chytřejší . Ukazuje některé paměti nebo vy nebo vaši situaci , a zatímco jeho manipulace metoda je stále poměrně transparentní, nicméně to ukazuje některé myslel, za jeho popud nebo určené vyrušování nebo manipulace . já jsem šel až do úrovně 3 nebo 4 při klasifikaci , ale jen zřídka vidět 3 a téměř nikdy 4. Na vyšších úrovních začnete rozmazání v reálném čase idioti a mají tendenci nemít dost dobrý data k jejich rozlišení od obtěžování AI .

Autopigs mohou také být klasifikované podle toho, zda vykazovat žádnou paměť . autopig bez státní příslušnosti , je bez paměti . Je prostě opakuje stejné věty nebo vět bez ohledu na to , co se děje . Stateful autopig , když má paměť procesu a využívá informace past -li vybrat nebo postavit fráze bombardovat vás další. To může být myšlenka jako něco jako databázi veškeré informace byly shromážděny o vás z různých zdrojů , včetně předchozích mozku znásilňovat . Stateful autopig by dokonce mohlo být inicializován s soubor údajů převzatých z jiného oběť a vybírány, aby vyhovovaly vaší mučení zranitelnost profilu. Level 1 autopigs bývají bez státní příslušnosti , zatímco vyšší - úroveň autopigs mají tendenci být stavové .

Survival of the nejmělčí

Zvažte shromažďování lidí, kteří jsou vybrány pro sledování ovládání mysli a obtěžování . Jaká je tato skupina může pohybovat v rozmezí od každého dolů na takzvaný disidenti , vědci , test předměty , atd. Kdo přežije a " daří "v systému, kontrola mysli ? Za prvé , je bezděčné oběti , v jejich "nevzdělané blaženost. " Budeme se brát v úvahu pouze witting obětí . Dále jsou konsensuální obětí nebo spolupráce nonconsensual obětí . Mohou bláhově věří, že mohou trvale předat kontroly jejich mozku a mysl k neodpovědným skupina lidí . Pak jsou tu lidé, kteří se nestarají vůbec o své nejintimnější soukromí , nebo pro své vlastní svobodné vůle . Takováto osoba tedy přistoupí k bytí v podstatě lidské robot , řízené externě v každém okamžiku . On nebo ona může mít žádné soukromí a žádná tajemství vůbec , a tudíž ani duševního vlastnictví nebo obchodního tajemství jeden.

 

Budeme předpokládat, že jen velmi málo lidí fit této plísně a zvážit, který witting nonconsensual oběti budou nejvíce postiženy mučení . NPT byl navržen tak, aby pomoc obětem vyhnout , ale je to tvrdý proces, pro lidi , aby se vzdělávali , aby jednat jako kdyby se domnívají, že NPT . Důvodem je, že všechny jejich předchozí společenský výcvik nepřipraví jim za to, že jejich mozek znásilnil některé ty zlé prasata na světě. Není také připravit je na učení , že dobré procento jejich krajanů jsou nacistický prasata , kteří budou radostně disk je k sebevraždě , využívat je nemilosrdně jako otrok , nebo jen sadisticky těšit jejich mučení jako zábavu , pokud mohou . Musíte se rozvíjet pochopení patologických lhářů a velmi silný žaludek . Můžete také jen potřebují čas a praxe v porozumění vaše reakce na mučení a snaží un -stav sami . Budete mít vždy zachovat duševní jizvy od mučení, které jsou obdobné tělesná bolest vlevo v Osvětimi oběť ze začarovaného kopal do strážní ( kromě toho, že tento Osvětimi má dosud nebyl osvobozen ). Takže budeme předpokládat, že NPT je idealizace , že člověk může vlak se k , ale ne dokonale dosáhnout.

Takže , které lidé budou ovlivněny ? Za prvé , kdokoli s jakoukoli svědomí nebo zvyk etické sebe - vyšetření je v nevýhodě . To proto, že mučitelé tendenci brát takového myslel jako hlavní obtěžování materiál . idea je, že pokud něco obtěžuje osoba , nebo alespoň pokud se nad tím , zda to vadilo nebo ne , pak podle " pozitivní zpětné vazby mučení algoritmus "To je to, co by mělo být podáváno zpět do systému . Jak je uvedeno v části III , nápad je jako hnací dynamického systému na jeho rezonanční kmitočet , aby úmyslně zničit . tedy lidé, kteří jsou zcela nemorální , nebo sociopatické budou mít tendenci vyhnout se tohoto efektu .

Jakékoli promyšlené úvahy o tom, zda jste se obtěžovala někoho nebo uložení je také zajištěno při stejným způsobem . Takové obavy se okamžitě obrátil na obvinění, že jste skutečně jsou obtěžoval osoba a že se zlobí na vás , atd., když ve skutečnosti jste méně pravděpodobně proto, že jste se odmlčel , aby zvážila to. Je moje stereo příliš nahlas ? Hraje jeho stereo příliš hlasitě , a sousedé ho nenávidím . si myslí x o mně ? Myslí si, že x o vás a nenávidí tě. používání tohoto techniku rozdmýchat osobní souboje mezi obětí a někdo kolem něho , nebo ji a izolovat oběť . Je to stará taktika COINTELPRO s novou technologií . Obvykle harassers jsou jen krmení zpět žádné obavy , nepochopení , nebo slabostmi oni si mysleli, že zjištěné a nemají Opravdu žádné údaje kromě těch, pro které znásilnili what od oběti . But někdy tam je zpětná vazba with ověřitelné informace, které je vysoce nepravděpodobné, to be náhoda . -li oběť only ever myslel na informace, to je jedna čistě vnější potvrzení , a pokud se oběť mluvil o tom ve své domovské alespoň potvrzení pokračujícího dohledu.

související myslel, zvyk , který má tendenci se obrátili proti oběti , je to, čemu říkám " asymetrie detektoru . " Kdykoli obvinit někoho jiného z něčeho , nebo udělat něco pro jinou osobu , budete považovat za okamžik , jako by šipka ukazující byly ostatní jak na vás . Je to něco obvodu pokrytectví zamezení nebo část nějaké zlaté pravidlo procesu empatie . Problém je, že když si uvědomíte své vlastní nedostatky , nebo chybu na stejnou věc, kterou poskytují obtěžující mučitelé se hlavním zdrojem obtěžování materiál zpětně proti vám . K tomu dochází , i když nechcete odhalit symetrii s uvedením skutečné , smysluplnou pokrytectví , ale jen za něco . ( ale pozor na falešné asymetrie a symetrie falešné , zejména těch, které na základě povrchních jazykové a gramatické myšlení a cílevědomé ignorování podílu a rozsahu. ) asymetrie detektoru je však stále užitečné myšlenkových vzorů. Když víte, že je reálné asymetrie , jako mezi mučitel a mučení obětí , to vám pomůže vyhnout se reakci na bodce a posměšky které předpokládají, falešné symetrie .

Další skupina lidí , kteří se mají tendenci trpět pod obtěžování ovládání mysli jsou non- mělké myslitelé . Patří mezi ně kreativní myslitelé a co by se dalo nazvat hlouběji myslitelů . Často živobytí těchto lidí závisí na jejich proces myšlení stejně , takže mají přidanou porušení , které mají vliv živobytí a plody své intelektuální a tvůrčí práce ukradl přímo z jejich mysli . obtěžující prasata nejsou jen realtime idioti pro nic za nic . Oni znásilnění nějaké okamžité , mělké stínu svého mentace a pak jsou arogantní dostatek nejen porušují lidé takhle , ale přebírá také vědí, co člověk je myšlení a co si myslel doopravdy znamená. Fakt je, že to, co jsem tím myslel ?

[ Když už mluvíme o duševní vlastnictví , v USA , můžete pracovat se vzdělávat lidi o doslovný domácí mučení děje, a někteří lidé budou snažit umlčet vám " otáčením vám "pro údajně porušovat autorská práva . Tito lidé nemají péči alespoň trochu o duševní vlastnictví jsou znásilňovány a ukraden mysli kontrolu a dohled . Chcete říct, vzdělání úsilí je non - zisk je mírně způsob, jak dát to , a pokud to neodpovídá duchu fair use doktríny já nevím, co dělá. oběti při mučení a dohledu , kteří se snaží zabránit také neobávejte se příliš o technických rád to . Je to jen další Psyop na mučitelé , něco pokusit se pánem oběti . A mimochodem , budu sundat libovolnou položku tehdy a jen tehdy, pokud kontakty držitele autorských práv mi na oficiální kanály . ]

Vezměme si příklad arogantní realtime idioti , když se zvažuje různé hypotézy . anglickém jazyce nemá moc konjunktiv , a tak rozdíl věcí proti- na -fact nebo hypotetické , je implicitní spíše než explicitní . Tím nechci říci, že oběti je třeba myslet v každém " správném " gramatiky nebo veřejně přístupné "jazyk ", samozřejmě . Ale co byste si mohli myslet , bez ohledu na to , co váhový faktor vám ho dal , nebo jak se domnívá, že je ve vašem myšlenkový proces , by se chopil jako pokud se konala mělké povrchové význam. Předpokládejme, že jste byli bez sdružuje , jako vyhledávací algoritmus se stanoví seznam majetku ve sdružení grafu (pro použití příliš symbolická Lisp analogie ). Samozřejmě, že se chystáte přijít s nějakým směšným věci, některé bizarní věci , a některé politicky nekorektní věci . No a co? Ale prasata budou využívat na cokoliv si myslíte , bez ohledu na to , jak to zapadá do vašeho myšlenkového procesu , a okamžitě ZAP vám s komentářem , kliknutí , a nárazy . co to dělá , je podmínkou si ve svém volném sdružení pro předvídání being zapped Pokud si myslíte, že by se " špatnou " věc . To může vás pochybují, zda se o to myslet svobodně , nebo se může zastavit svůj myšlenkový proces a nechat se snaží " vysvětlit " " špatné " si myslel, že oni " chytil vás . " Umí také sklon k " špatné " Myslel opakovat častěji přesně Pokusíte-li se vyhnout. To je metoda kontroly mysli, ve všech jeho konotace . A samozřejmě myšlenka je "špatné ", jen , jak bude posouzeno mučitele , jehož záměrem je psychologická poškození a kontroly . Nikdo nemůže oprávněně soudit předpokládá, myšlenky na jiné osoby hlavou , a to především ne Mengele . mysl je nedotknutelná v tomto ohledu , a nonconsensual porušení oběti mysli, je nesrovnatelně větší , než jakýkoli trestný čin thoughtcrime , že prošel oběti mozek mohl někdy být .

mind map.JPG (256,1 kB)

 

Dovolte mi odbočit krátce diskutovat o metodách při vytváření upraveného trauma vyvolává v oběti . Když tě chytit na "špatné" myšlenky nebo něco, co si myslí, že Vám vadí , že rychle spojovat symbol s ním . symbol je něco, co souvisí s myšlenkou , nebo něco s ním související . Tento symbol je nová spouště trauma podmíněný paměti . Budou rychle (tak si vzpomenete ) se snaží posílit tento symbol , že si trauma . Chtějí , aby zajistily , že jste oba silně vzpomenout na symbol a spojit ji na trauma zkušenosti . Původní myšlenka znásilněna nebo zkušenost z vaší mysli ( nebo z vašeho domova za standardních dohled) bude implicitně a mezi řádky naznačil , pomocí symbolu . Stanoví nové symbol sdružení pro spoušť. Samozřejmě část o trauma je jen , že tyto ubohé prasata znásilněna vás a pak šel do tolik úsilí, aby škody a manipulovat s vámi, tj., že někteří lidé na vás svět nenávidí , jako že , a mají schopnost porušovat vaše nejintimnější okamžiky . Nicméně trauma je trauma . trigger pak bude záměrně vložený na různých místech, kde uvidíte to , aby vám traumatizována a aby posílení spoušť. bude zapracován do mezi - - linky obtěžování podtext vůči oběti použito i mezi harassers . To může také být naprogramovány do autopig a použity v reálném čase idioti . samozřejmě náhodné výskyty spouště bude mít tendenci způsobovat reakce také . nacisté také pravidelně zkoušet potenciální spouštěcí mechanismy na vás , aby zjistili, jestli může dostat reakce. Pokud ano , které další ZAP vám trigger a podmínky ve více , pokud mohou . Po oběti jsou dostatečně stabilizuje s několika silnými spouští , mohou být zaslány do trauma přímo u cílevědomou aplikaci spustit . Tak triggery mohou být rozloženy kolem každého v na obtěžování . Dokonce i děti nemocné mučitelů může být poučeni, jak spustit obětí , podobně , jak pravidelně šlehačkou silného černého muže sloužit jako otrok musel odložit na bílé děti a udržet oči odvrácena .

 

Dalo by se stěží dokončit žádné složité myslel, když jste poslouchali obtěžující prasata , protože v polovině idiot prasata předpokládají vědět, co si myslel a co některé části to znamená. Oni pak budou muset přidat svůj jízlivý dojemná a působí rušivě komentáře . Ale alespoň pro teď oběti nelze vyhnout " slyšení " prasata , takže si můžete jen zkusit trénovat sami na ignorovat a pokračovat v myšlení jako lidská bytost , nikoli paviána .

Pokud máte jakýkoli smysl pro humor , nebo chcete dělat vtipy , dejte si pozor . výborný smysl pro humor , je-li nutně černý humor v době , může pomoci oběti přežít . Také může být otočen proti oběti , jako téměř každý jiný aspekt normální tace . vtip proces bývá rychlý proces , protože to musí být pro pohotová a konverzační žertovat . Vtipy také mají tendenci se často týkají " špatné " myšlenky a věci , jako je sex a prdí . Často se myslet na všechny druhy vtipů , pobavit , ale jen říci pár nahlas . Ale stejný proces , jak je popsáno výše inklinuje zabít vtip procesu . Některé blbec chytí na rychle, ale nepodařilo vtip , že vyrobili něco bizarního a pak skoků vás. To může způsobit nechuť na celé, zdravé , vtip procesu na prvním místě . Později můžete vidět vaše selhal vtip - že by se normálně prostě baví vás a plaval by - " přezkoumat " tím, násilníci , jako by to byly vaše vážně zamyslela . Chcete-li zopakovat , hodnotových soudů "špatné" Tady je uložena nemocný mučitele , a já jsem jen popsat to způsob, jak pomoci obětem pochopit a vypořádat se s mučením lépe.

Tam je také předpoklad, že vaše mysl je jednokolejný , zřejmě jako to realtime idioti . Nedokáží si představit , že byste mohli mít dva- dráha mysli nebo pěti- trať mysli nebo více . části své mysli , je přemýšlení o váš přítel , další je si všiml, že vaše nohy svědí , a jiný je pozoruji , že je sexy žena na TV. K dispozici je také to, co říkám monkeyscope , což je probíhající proces slovní popis věcí a komentuje věci. Existuje nic ze své podstaty špatného monkeyscope , je to váš vnitřní dialog " opice jazyk . " Tato soukromá jazyková inklinuje být podobný vaší veřejné opici jazyk , jako je angličtina nebo španělština, ačkoli to jistě nemusí být . To znamená pouze to, co víte, to znamená - pokud si dokonce vybrat analyzovat nějaký smysl do toho vůbec . aktivních monkeyscope může být užitečné , říkat, že spisovatel , jak jeho nebo její spisovatel hlas, pracuje na popisu a analýze světa v jazyce. ( zde Je také možnost, že monkeyscope dialog je převládající aspekt toho, co je porušen v mozku znásilnění . )

Co se stane, když se všechny tyto stopy rozplácl se idiot násilník je jediná stopa ? K dispozici je také přirozená tendence pro mozek , aby prozkoumala asociace mezi jednotlivé skladby . Tento asociativní paměť proces je jediná v mozku , a mohou být dobrým zdrojem tvůrčích nápadů. stejné druhy problémů, jako s ostatními volné sdružení myšlenky vznikají, když jsou tyto spolky znásilnil nacisty , nebo kdy se oběť očekává dobytek prod reakce na ně . Stejně tak , sémantické naplnění je tendence pro myšlenky a věci, které vás nedávno přemýšlel být spojován s tím, co si právě myslí o tom, vytvořit další nové sdružení . Jedná se o časové jakési sdružení , a opět to může produkovat směšné nová myšlenka , nebo to může produkovat užitečné . Až se myšlenka dostane dobytek pobídl to inklinuje být ještě více " naplněn "pro pozdější sémantické připravovat sdružení.

asociace.JPG (223,9 kB)

prasata skok na nějaký druh myšlení jste , že by mohly být usvědčující v nejmenším tak , aby jste vy nebo někdo víte . Zřejmě se uložit ji do " trvalý záznam v pigville , " bez ohledu na to , jak dávno se to stalo a jak triviální . Oni bude později brát tyto věci a snažit se : "Pane , že se nad tebou ", pokud je necháte . Když nic jiného, poskytují prime rozptýlení materiálu a materiálu, který vás obtěžovat . vědomím toho, že porušují důvěru každého, kdo někdy svěřil ve vás je také část mučení . Pak je tu obvyklé tendenci si myslet : "Ach ne, co bych měl ne myslíte, že zrovna teď ? ", což samozřejmě způsobí, že budete myslet , že . To také pokutuje lidi, kteří myslí na minimax jakési cestě , spíše než nějaké průměrování druh způsobem, protože bude plovoucí na nejhorší případy jako součást jejich myšlení .

Všechny tyto výše uvedené vysvětlení je příkladem toho, jak kontroly mysli mučení může nutit oběť ke kroku zpět a posoudit jeho nebo její vlastní myšlenkový proces, aby zjistili, co obtěžování dělá a jak se to dělá . Někteří lidé mohou chtít Chcete-li to , i když jistě ne za těchto podmínek , ale pro ostatní je to jen bolestná ztráta času , kdy budou muset zvážit každá fyzická myšlenkový proces , který by jinak jen float podle zatímco oni žili své životy . však může být nutné pro některé oběti , aby se pokusili pochopit a vypořádat se s následky mučení .

Takže obtěžování proces " zvýhodňuje " mělké , konvenční myslitel . To je samozřejmě nechci říci, že povrchní , by konvenční myslitelé jejich mysl porušeny o nic víc než kdokoli jiný . Mělké , konvenční myslitelé mohou být dokonce více manipulovatelné , než ostatní lidé . Mind ovládání mučení je ohavný zločin , pokud bylo spácháno proti žádné lidské bytosti .

Více -model uvažování

Více - model odůvodnění odkazuje na proces udržování několika různých modelů reality a hodnocení své rozhodnutí a závěry ve vztahu k veškeré modely . Zajímavostí zde je, že některé výsledky drží za všech přiměřených modelů, nebo ve všech modelech , že jste zvažuje . " výsledek ", v tomto případě rozumí uzavření nebo opatření mají být přijata . Některé výsledky mohou vyžadovat mírně odlišný výklad držet v různých modelech , ale jiní ani požadovat, aby . Například, zvažovat rozhodnutí uspořádat mučitelé odpovědný , v poměru k oběma čistý model realtime idiot a čistý autopig model . Možná bude nutné držet provozovatel z autopig odpovědný jeden model versus lidský realtime idiot v ostatních , ale řetěz zavinění výš bude vypadat přibližně stejně. Hlavním bodem části III bylo, že výsledky popsané jsou do značné míry nezávislé model , jako jsou ty, v Části I a II. Všimněte si, že nemusíte mít nutně věřit všechny modely , které považujete za , a budete mít různé koeficienty i pro ty modely, které vám zvážit hmatatelně pravděpodobné . Může být užitečné zvážit modely, které by ostatní lidi držet , ale které nemáte , a to zejména v případě, že stejným závěrům následovat.

Dovolte mi, abych stručně zmínit několik modelů , které byly předloženy k vysvětlení jevů ovládání mysli . Jsem s výjimkou politicky výhodné falešné reality modelů. Stejně jako oběti mučení v Jižní a Střední Ameriky země čelí řadu let , vhodné modely, vždy tvrdí, že nic jiného než skutečné mučení je to, co se stalo obětí - nejlépe s skvrna směrem k oběti házet palců , že kromě , modely pro jevy ovládání mysli patří technických metod obtěžování , duševní choroby přirozených nebo indukovaných , hypnotické návrhy kontroly myšlenek a mysl čtení ( snad spát -stabilizuje s hlasem -to - lebky ) , EM citlivost mylně považovat za obtěžování , a jakési přirozené psychické obtěžování . Existují také různé smíšené modely . I když existují některé duševně nemocné lidi, nebudeme považovat je zde proto, že Mělo by být jasné , že jim skutečně existují nějaké skutečné , živé oběti ovládání mysli v populaci . Kolik a přesně to, co vše bylo uděláno pro ně jsou otázky, na které je třeba zvážit . Hlavní esej diskutovány protokoly a techniky analýzy dat pro odhalování čisté externí . Jakmile budete vědět zatraceně dobře , že existují čistě externí , počet rozumné modelů scvrkne jen pár .

Vždy mějte na paměti, že vyšetřování jevů ovládání mysli je spíš teorie her s nepřátelskými a bludný soupeř , spíše než jako přírodní věda studuje přírody , a různé lsti a podvodů se dalo očekávat. Představte si, že ukazují, že konkrétní autopig existuje tím, že zachytí jeho " poslat " signál . To neznamená, že autopig je bez státní příslušnosti nebo nezávislé. To znamená, že můžete mít jen zjistit jeho posílat mechanismus , ale její čtení mechanismus. I kdyby jste měli sledovat signál , řekněme, některé vojenské radar , že " Jen náhodou " demodulovat do řeči vzoru některých oběti hlavy, že sama o sobě nevylučuje jiných zdrojů. To jen znamená " směs model ", která obsahuje prvky z obou hypotéz , zvláště když máte dobré údaje shromážděné v průběhu let , že autopigs jsou určitě Plnohodnotná , silně spojený , a čistý vnější . [ Upozorňujeme také, že oběti kontrola mysli za obtěžování EM zejména může být největší pravděpodobností vyvine obecné elektrotechniky citlivost . Jako oběti mučení , všechny witting nonconsensual obětí ovládání mysli mají tendenci mít následky , jako jsou PTSD hyperalertness , atd.]

Přírodní telepatie jako příklad alternativní model

The sidebar na duševní síly je dobrým příkladem více -model uvažování . považuji technologický model sám je " standardní model ", mimochodem . Díky technologii, kterou by falešný psychické činnosti na bezděčným či klamání lidí . Ve skutečnosti, termín " syntetické telepatie " byl zřejmě populární v kruzích vojenských najednou popsat mikrovlnné zařízení hlas projekce . Za předpokladu, že staromódní nacistické spiknutí s pokročilou technologií nevyžaduje předpoklad duševní síly a odpovídající spiknutí v průběhu staletí k ukrytí nich ( nebo pravomoci, které jsou tak slabí nemají účet pro efekty ).

Neváhejte a tuto sekci přeskočit , pokud se nechcete starat , aby zvážila psychických schopností hypotézy . Může to být dobré zvážit jednoduše proto, že je, jak se technologie Zdá se na mnoho obětí ( nebo bude později Zdá se, že konsensuální uživatele technologie) . Připomeňme také, že vláda je známo, že utratil miliony dolarů na výzkum a pokusu o vyzbrojení měl jevy , jako jsou " vzdálené prohlížení "( alespoň to je to, co tvrdili, aktuální výzkum byl ). I v úvahu pouze sluchové druh telepatie zde. možný Nevýhodou je, že diskutovat o tento model bude větší pravděpodobnost být použity odvést z technologických druhy trestných činů kontroly mysli, například tím, že provokatéři vydávajících se za " nutball psychiku . " Přesto budu diskutovat i tak , zejména proto, že otázky technologické kontroly mysli Neodcházej nebo měnit , jak my budeme vidět i za předpokladu psychické síly . Je také důležité , protože psychický věřící populace ohroženy technologické zkoušky , zda tyto pravomoci neexistuje.

Vzhledem k tomu mé osobní náboženské názory již přišel v části III , půjdu napřed a zmínit mé náboženské názory s ohledem na duševní síly . Z vlastní náboženského hlediska se domnívám, takové pravomoci , pokud existují , musí být makyo . Makyo jsou jevy , které mohou existovat , a zkušenosti , které mohou nastat v meditaci , ale které jsou nežádoucí stopy od Zen praxe . Můžete fušovat s nimi , nebo si je , pokud chcete , ale buďte opatrní , ne připojit se na ně , a dostat své zaměření zpět na meditační praxe . Lidé jsou samozřejmě zdarma budou mít svůj vlastní náboženské názory . Pokud tyto pravomoci přece existují a jsou využívány k mučení lidí , i když nemohou být jednoduše ignorovány , nebo skryté . Kdybych věřil v démony bych považoval mučení prasat projevy z nich.

Máte-li předpokládat , že existují "přirozené "psychické síly pak z toho vyplývá, téměř jistě , že stejný mechanismus byl reverzní inženýrství, které nyní patří technologický model . [ Alespoň , že by byly weaponized do armády a zpravodajských služeb -cvičil psychiku . ] Ale " přirozený model + technický model " je opravdu jako jeden a půl modely , spíše než dva, protože "přírodní psychické model " silně naznačuje, že technologický model existuje. V "přírodní psychické " model , pravomoci jsou přírodní lidské schopnosti , které byly tam tisíce , ale pra-pra- pra-pra - grampa dolů držel to tiché konspiraci . Podle tohoto modelu , ale některé významné nespecifikovaný zlomek populace je "citlivé "a může " slyšet ", tichou myšlenky na další nespecifikovaný podíl lidí, kteří jsou " odesílatelů. "Tyto skupiny pravděpodobně do určité míry překrývají . Jsme tady za předpokladu, že pravomoci jsou natolik významné , aby v porovnání s technologickým výsledky z hlediska jejich vlivů . Tak tam by jistě mnoho witting duchovní s těmito významnými pravomocemi , spíše než jen bezděčným , nebo jsou z nich pouze vágní , unprovable a untestable pravomoci . Ale i podle tohoto modelu , dny " pistolník " duchovní , sám v psychické prostoru s jejich pravomocí , jsou pryč. technologie téměř jistě dosáhla tuto oblast do nynějška. Pandořinu skříňku nelze je opět uzavřít .

Předpokládejme, že " přírodní + technický " model . V tomto případě máte přirozený psychický model s superponovanými technologické signály . Proto je každá osoba, je potenciálně příjem obou typů signálu kdykoliv . Vzhledem k tomu, kolik cest na něm budou technologicky projektu hlasy to hlav lidí , bude existovat také možnost zaměření na konkrétní hlasy, aby se konkrétní lidé , že jiní na " psychické krátkovlnná vysílačka "systém nemohl slyšet . Takže nebude vědět, co obtěžování se skutečně děje , pokud jste se právě dostává přirozený psychický signály , s výjimkou případu , který nastal na přírodní psychické kanálu . Cameron -styl jízdy psychické mučení s autopigs je ve skutečnosti ještě více hrozný v tomto modelu . To je, protože to by vedlo nejen v oběti soukromé duševní muka , otevřena pouze k němu nebo jí a žádné přímé mysli - znásilňovat mučitelů . Bylo by jizva oběti celý "psychické interface ", s výsledkem tendencí k zámku v silně podmíněna fráze . To by bylo otevřené a na displeji pro všechny "citlivé "osoba slyšet kdekoli oběť šla - včetně obtěžující trhnout " sensitives . "Všechny současné zpětné vazby otázek by také bylo tam , když oběť ví, je to , co se děje s ním nebo jí. To je samozřejmě kromě všech ostatních následky mučení .

V přirozených psychických model byste také obvyklé křivky schopností , s některými lidmi witting a některé bezděčného . byste také někteří lidé , kteří nemohli " slyšet ", ale možná mohl poslat , a jiní , kteří by mohli slyšet , ale ne odeslat . Takže byste si situaci, kdy tam bylo v podstatě slepí lidé využít . Bylo by to jako spiknutí , aby někteří lidé "veřejně nahá ", tak oni mohli být zesměšňován a využíván. odradit je od pokrývající sami sebe ( blokování signálů , atd. . ) , znásilnění , a pak obviňovat je za to.

 

Jeden vždy musí zvážit, jak psychologické operace ( Psyop ) by falešný "psychické události. " Chcete-li někoho, kdo věří v psychické schopnosti , žádné technologické manipulace mysli kontroly budou mít tendenci se jim jeví být paranormální jevy . To je, pokud jsou nevědět o technologie, které budou interpretovat zážitky jako projevy psychických jevů - i když ne nutně benigní . Vezměme si například " restaurace hra ", kde vicim chodí do restaurací a brzy některé hosty kolem sebe , nebo ji zdánlivě začít bezostyšně komentář na oběti soukromých myšlenek . Předpokládejme , že je opravdu do očí bijící , a že oběť není jen čtení výklady do věcí - což je bohužel tendence jednou jeden mysli opravdu byla porušena tímto způsobem. ( Oběti mohou mít tendenci ke spuštění cross -korelační analýzy porovnávající jejich vlastní myšlenkové procesy a žije na externí signály a události , protože předpoklad nezávislosti známý aby již nemohly mít . To může být obtížné pro většinu lidí , nemluvě o ohavná , stresující a rozptylující , a pokud nejsou pečlivě provedeno , může vést k falešným poplachům . ale oběť potřebuje vědět . ) je obětí vysílání psychicky , nebo bez ohledu na mechanismus, paranormální jevy se stalo ? Jsou hosty vyzvednutí jemné signály těla a používat jejich intuice odvodit oběti myšlenky ? Jsou všechny hosty namočeným ve stejném široký- oblast ovlivňování vln , a proto se zdají být přemýšlením a mluvením o stejné věci ? Jak o tom, kdy použití známých Diners triggery a symboly a jsou samozřejmě snaží způsobit psychické poškození oběti , aby " freak mu out " ?

V technologické smysl , pokud budeme předpokládat, realtime idiot technologie , bylo by to snadné op provádět . Vědí dopředu času , kdy oběť se děje , a pravděpodobný mít agenty s vybavením , které jim umožní individuálně " slyšet " oběti soukromé tace . agenti mohou být dokonce konsensuálně sledovány stejným způsobem jako oběti , nebo mohou být nonconsensual obětí otočil spolupracovníkem . dalších hostů by dokonce mohlo být jiné bezděčné oběti byly ovlivňovány " muž uprostřed "na podzemní základně orchestrating Celý nemocný scény . Tyto příklady jen dokládají, jak obtížně se může rozeznat přesné podrobnosti o jak obtěžování je prováděn. Nicméně , to je docela jasné, oběť co on nebo ona zkušenosti a jak zlý a předpisům, to je.

Jak vzácný je odesílatel ? V oblasti milionů lidí , jaké jsou šance , že lidé všude na světě poslouchají na jednu osobu, zejména za dlouhou dobu ? Proč to není změť hluk ? Pokud odesílatel jsou vzácné , jak se mohly by být využity nebo pronásledováni pro politický zisk , nebo změnit politické klima ? Jaká je pravděpodobnost, že jeden microwatt nebo tak signálu energie from lidský mozek can množit pro stovky mílí ? To seems více pravděpodobné, technologických , though je malá šance , že by mohl být nějaký vzácný dar / prokletí . mám tendenci přemýšlet o " přirozené duševní "model , protože tolik lidí, zřejmě věří, že to ( nebo pokles za to) , a protože mě drží obsazeno poté, co jsem už myslel, mimo standardní technologické model příliš mnohokrát . a důsledky jeho bytí pravda , jsou ohromující , ještě horší, než technický model sám.

Co plyne z těchto spiknutí ? Kolik aspekty společnosti ukázat, že je nehorázné lži , porušování lidských práv , a věděl, vykořisťování? Kolik lidí záměrně řízený k sebevraždě nebo jiné zoufalé činy ? Kolik bylo naprosto rozumných lidí uzamčené a násilně medikované ? Proč si lidé stojí za to ? -li tento model je pravda, pak mnoho lidí vědět obtěžování má být iv případě, nejsou to tak říct. Proč se udržují spiknutí , že tam není k prospěchu jich ? spiknutí ticha prospěch pouze vykořisťovatelů, a umožňuje , aby existovala oběť po oběti, zatímco Každý se dívá na . Bylo by také sloužit jako krytí pro každý technologický vývoj , které napodobují nebo obrátit se-připravit duševní síly . Neexistuje žádná známka toho, že takové pravomoci , aby lidé , zejména světlé nebo empatický a soucitného . Právě naopak , opravdu . Pokud to je to, co je podílející se na obtěžování zdá se, že lidi s " tajnou dar slyšet mozku odesílatelům "do prodejný , sadistický , zlodějna idioti , kteří si nemohou myslet za sebe . Co člověk opakuje , "že je vaše masturbace technika " znovu a znovu několik měsíců na konci ? Jak vyplývá z kultury, která nedělá nic, ale obtěžovat, mučení , a sníží se její vlastní lidi neustále ? Ale to je asi dost úvahy o "přirozené psychické " hypotézy pro tento esej .

[Pokud takové duševní síly existují, proč jí mít obojí ? Pokud se obtěžovat, manipulovat , a mučení lidí s touto schopností proč jí také udržet v tajnosti , takže to " neexistuje " ? That " neexistence " je to, co přináší ven Pán much chování u lidí, kteří si myslí, že může dostat pryč s ním . Proč ne slam je se třemi zpět na stejném kanálu , že " neexistuje " , pokud můžete , nebo ještě lépe v reálném světě . oko za oko, předpokládá, že oko skutečně existuje. můžete otočit jinou líci po celý den , ale nacistické bude pokračovat stejným přesný zvěrstva . ]

Nevěřím v " prostoru cizinci mezi námi "a úmyslně snaží vyhnout celé téma , protože byl zvyklý na odvést pozornost od zločinů ovládání mysli . tomto odstavci bude výjimka . Existuje dobrý důvod, aby se , že došlo k cílevědomé usilování , aby se skryla vojenské únosy tím, že je zřejmě obětí jako únosy prostor cizí . To by umožnilo obětí vládních pokusů být zamítnuta s výsměch . A i když to znamená " neidentifikovaný létající objekt , " termín UFO inklinuje ke skoku okamžitě do vesmíru cizinců a tajemně , zřídka evokuje diskuse o utajovaných technologií , jako jsou letadla v oblasti rozvoje , která - překvapení - létat v místech, jako Area 51 . Nicméně , ve více -model smysl , to není opravdu jedno, jestli lidé sami jsou mučení občanů, nebo je-li lidé spolupracují s prostorem cizinci na to. modely nejsou výhradní , tam je jen doplňuje převzetí cizích návštěvníků v jednom . vláda je stále zaviněné a je stranou hnát k zodpovědnosti . vlády tajemství obecně je překážku a lidé objednají buď model by chtěli pracovat proti nadměrných schodků veřejných tajemství , stejně jako do práce zastavit pronásledování , mučení , a obviňování proti občanům . vesmír cizí věřící jsou občany a měla by být nezávisle obavy vlády zločiny kontrola mysli a coverups .

Měření potenciálu autopig signály

V této části jsem stručně diskutovat měření tělesné signály , které autopig - typu obtěžování působí . Zaprvé , příklad možného detekce signálu . Jednoho dne , když se snaží z konkrétní soubor nových trubek v mém zesilovač , mám opakující se hluk vzor přes kytarový zesilovač , který zněl hodně podobně jako autopig jsem pojmenoval Retard . I klikového amp až hlasitě s připojenou kytaru a nehrála nic . Bylo to statické druh hluku , který přišel v dávkách , které znělo jako mechanická verze jasnější Retard hlas bych slyšet v mé hlavě . Byl to signál od elektronického Retard poslat ? nevím . bych asi zaznamenali , takže někoho s méně stabilizovaným ucho slyšel , ale já neměl na času . [ Je to jednodušší , než udělat řekl , že přítomnost mysli shromáždit technické údaje , zatímco podle doslovného mučení , a to i pro lidi s některými technické přípravy. Zvlášť , když víte, že lidé s bludy , že žijí ve svobodné zemi will mají tendenci odmítnout i nejsilnější důkaz vám shromáždit . ]

Líbilo se ostatních lidí v oblasti, když slyším, že stejný signál ? To by být zajímavý kousek dat, ale when lidí se bojí mluvit o takových zkušenostech nemůžete srovnávat notes rád. To je jeden z důvodů jsem napsal této eseje. [ Ale Psyop agenti budou ležet patologicky , tak double- blind druh protokolu by být více informativní . ] Retard je amplituda je nyní nižší - ale signál je tam pořád - a já jsem už žít v této oblasti .

Zmiňuji to proto, že skutečné šetření stížností obětí by znamenalo jako jedna součást analýzy prostoru signálu EM . Většina obětí nemají peníze, nebo odborné znalosti pro tyto druhy vyšetřování , nicméně, a obtěžování lze snadno zastavit zatímco měření byly učiněny . Even s prostředky pro komerční šetření, tj. některé pokročilé chyby jsou v podstatě nezjistitelné , vyjma s nejvyspělejší a klasifikovány technology . Mimo jiné by se vyšetřování involve hledá odesílat a přijímat metod , hledá pro nějaký druh implantovaných zařízení, která by mohla být metoda v některých případech , a studovat oběť zprávy z různých uskupení, atd. šetření by také hledat podezřelých s prostředky a motiv k páchání trestných činů. Ale v současné politické situaci , jaká šetření mohl obětí důvěru , nebo věřit v ? Byly tak hanebně zneužit tolik let , že vědí , jak coverups práce a hloubku, do níž se mnozí z jejich krajanů budou klesat , aby se i nadále praxi to není nic , ale organizované mučení a vykořisťování .

V den, kdy se něco změnilo

" V den, kdy se něco změnilo " došlo na začátku února 2002. Bylo to skoro připomíná film Groundhog den. Po měsících stejné autopigs znovu a znovu , den co den jsem se rozhodl jít do " echo režimu. "Pokaždé, když jsem slyšel autopig bych psychicky zopakovat , následované "co bude dál . " Doslova jsem to udělal hodiny . Dále jsem začal vlastně říkal jim nahlas , následuje "Co bude dál , "Pokaždé, když jasně by se dalo jít dál Po měsících klimatizace stejným unavený autopigs , to skutečně změnil něco . Krátce nato došlo k velkému nárůstu v reálném čase idiot akce , nebo alespoň nějaký nový materiál byl nakonec nahraje do autopig . Také se objevil autopig hlasitý na mě , když jsem jel v autě . mnohem hlasitější , než jsem slyšel předtím , skoro jako rozhovor na úrovni s někým jiným tam , kromě toho, že zdroj se nezdá být uši , ale spíše v horní části hlavy. To by mohlo mít unnerved mi lety , ale v tomto okamžiku je to prostě dobrá data a vědomím, že jsem alespoň dělal " zvíře ", budou muset reagovat . Většinou to bylo Retard a autopig , který byl právě začíná

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika