23.07.2010 13:26

Ponižující témata u šikany a mobbingu

Ponižující témata samy o sobě mohou mít šokující hodnotu a mají trvalý efekt . To bude pravděpodobně zůstat v paměti a myšlenky na dlouhou dobu .

Způsob, jakým se používají , je obvykle hrozí a ponížit osobu, a v mnoha případech u obou důvodů.

jak to funguje tak, že pomluvy budou provedeny , že jste pedofil nebo homosexuál například , a pak se hrozba bude k této skupině. Například "všechno pedofilové nebo homosexuálové by měli být zabíjeni " . Takže v podstatě to, co přidává až ve své mysli , je , že si myslíte , že lidé dělat narážky myslíte, že jste pedofil nebo homosexuál , a že chtějí zabít. Vzhledem k tomu, že homosexualita je společensky přijatelné, pedofilie je obvykle ten, který se používá díky své závažnosti a nenávisti vůči pedofilům . Různé skupiny může být také použit jako etnika , náboženství , zločinecké organizace , a národností .


Strategie a taktiky

 


Způsob, jakým ponižujícímu Témata jsou obvykle používány na pracovišti :

1 - Šok , přípravka , a kouřová clona .
Divný komentáře, diskuse o sexualitě, například dojde , že může mít také šokující hodnotu samy o sobě . Je to také jako příprava nebo kouřová clona pro to, co má přijít , nebo za to, co následuje.

2 - pomluvy
Náznaky , že patříte k nebo jsou součástí vybrané skupiny bude . Nejednoznačné komentáře jsou obvykle používány také . Nejasnosti jsou obvykle používány k vyvolání pochybností či nejistoty.

3 - Nepřímé ohrožení
hrozba bude vůči této vybrané skupiny , což je nepřímá hrozba vůči vám . Protože jste byli vést k domněnce , že lidé by měly být tyto pomluvy myslíte, že jste součástí této skupiny , je to hrozba zaměřená na vás. Požadovaného výsledku je to, že se cítíte ohroženi , nebo strach .

4 - Hrozby a Fear (s vyloučením oběti od příchodu dopředu a odhalení pachatele )
Oběti z těchto taktik možná zdráhá předložit , protože hrozba byla provedena na vybrané skupiny a ne přímo na ně . Mohou pociťovat důsledky ohrožení, ale nemusí pochopit psychologické manipulace za nimi . Oběť nesmí chtít , aby přišla , když byla hrozba se k homosexuálům, například , a že jsou schopni vysvětlit, proč se cítí nebo cítili ohroženi . Oběť může rovněž domnívají, že jim nebude věřil, vzhledem k tomu, že dokumentace o těchto psychologických technologie neexistuje nebo nemůže být nalezen. Psychiatrie může být také zapojen a používán jako hrozba ve smyslu budování falešných profilů pro falešné obvinění .

Subtilní hrozbám nebo útokům destabilizovat Person

Osobní či citlivé informace lze také použít k ponižovat ani ohrožovat osoby. Osobní či citlivé informace, které jsou sdíleny s přítelem , nebo jiné mohou být použity k ponížit osobu při vztah končí , nebo se obrátit na nejhorší . Lidé se mohou také cítit zranitelní , když se domnívají, že některé jejich osobní či citlivé informace mohou být sdíleny s ostatními. To je také součástí psychologické manipulace taktika Kde je oběť hrozí nebo zaútočil s jemným Poznámky k destabilizaci jim .

Psychiatrie

Psychiatrie může být použita jako hrozba ve smyslu budování falešných profilů nebo vytvořit falešné profily na nesprávně obvinit a odsoudit lidi ze spáchání trestného činu , které nespáchal .

Otázka: Jaké jsou tyto cizinci nebo sluchové halucinace říká?
A. Jedná se říct, že jsem pedofil , který je součástí zločinného spolčení , a že jsem zkušenosti velkou radost a potěšení v zabíjení lidí.
Otázka: Co jiného říkají?
A. Stále opakuje a říká , že je " úlovek " .
Q. Řekni mi něco o své matce .

Hrozba " zaplnit " profil nebo vytvořit falešný profil .

Psychiatrie může být také použita na pokrytí nahoru nebo skrýt použití těchto psychologické manipulace technologií a také k diskreditaci obětí s falešnou diagnózou nebo pomocí obětem zmatený stav mysli a pohledávek. citlivé informace, které jsou sdíleny s psychiatry , které je možné získat i s odposlouchávací zařízení , mohou být také použity k dalšímu ponížit a ohrožují obětí. Obvyklá odpověď z psychiatrie by se tvrdit , že více informací je sdíleno , tím více příznaky duševní choroby může zvýšit , a že tyto projevy a symptomy musí být kontrolovány s vyšší dávkou léků.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika