24.09.2010 11:38

Dálkové neurální monitorování (čtení mysli) a stimulace

Tato a další části jsou věnovány vzdálený monitoring neuronové / elektronické ovládání mysli (EMC) technologie, které nejsou zdokumentovány nikde. Budu muset dělat kvalifikované odhady o tom, jak fungují.

Mějte na paměti, že vojenské a zpravodajské odvětví vždy dostat to nejlepší, budou to desítky let před tím, co civilní vědci až. Zatím, civilní technologie pro implantát-méně nervových sledování postupuje rychle:

[Neustále dekódované] tří-dimenzionální (3D), ruční rychlost z nervových dat získaných z pokožky hlavy s 55-kanálový EEG během 3D centrum-out dosažení úkolu.

 

Změna napětí generované neuron činnosti.

 

Takže, co je základem pro vzdálený monitoring nervové, a proč je tak obtížné zablokovat?

Jednotlivé neurony požáru v přibližně dvou milisekundách. Změna napětí generuje odpovídající elektromagnetická vlna, zářící do všech směrů.

Zatímco individuální neuron signálu je snadné určit, jak hodně jak 10% lidského mozku - zhruba 10 miliard neuronů - bude aktivní v daném okamžiku. Všechny tyto nervové signály kombinovat, z pohledu vzdáleného senzoru, do jednoho, vysoce-šířka pásma signálu. Jako inženýři jsou rádi poukazují na to, odvození aktivity jednotlivých neuronů z několika kombinovaných signálů je velmi tvrdý problém - inverzní problém.

  

Snímání nervové signály na dálku

Správný typ snímače architektury by zachytit nervové signály z dálky mnohem jednodušší. Několik čidel by mohlo zvýšit zisk (signal-zachycení schopnost) o částku odpovídající počtu čidel.

Velký snímač pole by mohlo být nákladné na výrobu, ale cena se zdá být žádný předmět, s operacemi, jako jsou tyto. Všimněte si, že některé špionážní satelity náklady v řádu miliard dolarů - a to je právě to, co veřejnost ví.

 Dobrý snímač architektura by vzdálený monitoring neuronové technologicky proveditelné.  Senzorové pole (na obrázku, pohled z boku) poskytuje anténa rozmanitosti a snižuje signál-zpracování zatížení na každé čidlo mateřské procesor.

  

Nízká frekvence rádiových vln bude cestovat stovky kilometrů atmosféry s velmi malým útlumem, takže myšlenka, že špionážní satelity v blízkosti-oběžné dráze Země by mohla zvednout nervové signály, není absurdní. Dotčené inženýrské bude neuvěřitelně drahé, ale cena je skvělá, a financování projektů, černá není nikdy problém.

 

Proč hliníkové fólie neblokuje signály

 Jednotlivé neurony trvat přibližně 2 milisekundy na oheň, což odpovídá zhruba do 500 Hertz signál RF. Zatímco tyto signály kombinovat do jednoho vysoce-šířka pásma signálu z pohledu vzdáleného senzoru, jsou stále jednotlivých signálů, zatímco oni projdou stínění. Kůže hloubka hliníku na 500 Hertz je 3/16th z palce, asi 100 krát silnější než hliníkové fólie.

 

Dekódování signálu pravděpodobně není inverzní problém

 Neurony s podobnou funkčnost bude inklinovat dělit blízko u sebe. Je pravděpodobné, že existují výpočetní zkratky pro speciální případy, jako jsou obrázky získané od zrakového nervu.

 

Informace, které může vzdálený monitoring nervové soustavy přečíst 

psychologické války vedené proti zaměřovaly na jednotlivé druhy je diskreditace cíle. Zaměřovaly na jednotlivé druhy budou informováni o věcech, které veřejnost předpokládá, že je to nemožné, nebo že se nestane, aby "Nikdo," jako on, cílové trvá na skutečnosti, jeho kolegové si myslí, že vědí, ne aby to byla pravda pomáhá zdiskreditovat ho v jejich oči. Vzdálený monitoring neuronové je jedna z těch věcí, které "každý ví", buď nemůže existovat, nebo je nikdy použito proti středním věku Nikdo,.

Vzdálený monitoring nervové, stručně popsána v elektronické obtěžování části, má několik výhod oproti tradičním formám dohledu. Za prvé, je to "pasivní" - což znamená, že posluchač nemusí riskovat detekci snímání cílového prostoru, nebo umístění elektronické odposlouchávací zařízení v jeho blízkosti. Za druhé, elektromagnetické aktivity, který je monitorován, je na nízkých frekvencích, což znamená, že radiové vlny procházejí největší překážky a stovky kilometrů atmosféry s malým rušením. Za třetí, dohled zvedne vysokou kvalitu a real-time informace o personálním zájmu je umístění, středem pozornosti, a plány, je základním nástrojem pro psychologickou válku kampaně zaměřené na jedinou osobu.

Chcete-li přesunout tento článek spolu, budu předpokládat, co mnoho cílů již vědí - že dálkový monitoring je neuronová počítač-zprostředkoval, a že cíl je neurální aktivitu lze zpracovat do čitelné podoby člověka-, umožňující digitální zpracování a play-zpět do cílového nebo pozorovatele.

Některé cíle věří, založený na schopnosti jejich harassers se dostat na jejich minulost a vzpomínky, že tam je nějaký druh vzdáleného mozku možnosti, které nezávisí na cílové přemýšlet o své minulosti. Je tu několik alternativních (a jednodušší) vysvětlení:

  • Cíl by mohl být vybrán už dávno před jeho zaměření bylo provedeno zřejmý, a byla by pod dohledem celou tu dobu.
  • Každý, kdo je v rámci tohoto druhu dozoru po celou dobu, a když je cílená individuální, jeho záznam je obrácen k osobě nebo osobám řízení jeho případu.
  • Informace o cílové pozadí byly shromážděny pomocí konvenčních prostředků, a on byl vyslýchán podprahově o klíčové události v jeho životě (čtěte dále).

Dále podporuje představu, že rozšířený dálkový nervové monitorování schopnosti byly na místě po dlouhou dobu, nežádoucí začal dostat cílený en masse v roce 2001. Infrastruktury by mohl být zaveden již v roce 1980, s Strategická obranná iniciativa ("Star Wars"), je titulní příběh dostat moderní technologie střežení a / nebo mysl-kontrola zbraní na oběžnou dráhu.

Základy
  • Vzdálený monitoring smyslové: Vidíte-li to slyšet, nebo cítit, vaše pozorovatel je navazovat na to. Každý pocit že jste si vědom zpracovává mozek. Nejen, že jsou stále to, co je ve vašem zorném poli, ale to, co hledáte na, přes oko sledování.
  • Vědomé slovní myšlenky: Pokud si myslíte, že věty, je nejen vaše pozorovatel stále ty věty, ale jsou automaticky převedeny na text pro další zpracování.
  • Vizualizace: Opět, pokud tam je obraz nebo film ve své mysli oko, pozorovatel je dostat to.
  • Svou polohu a postavení vašich končetin: Já jsem šel přes to předtím. Váš pozorovatel nepotřebuje vizuální opravu na vás získat přesné informace o tom, kde jste ve své bydliště, a to, co jste až. Všechny tyto informace jsou zasílány z toho, co váš nervový systém je vysílání.
Podvědomé myšlenky verbální

Tady je místo, kde začneme spojit vědu s psychologické operace. Možnost vyzvednout podvědomé myšlenky budou často přehnané, jako zastrašování taktiku, a jako způsob, jak podvádět cíl na odhalení významu něco, co jeho harassers si ho věnovat pozornost.

Nicméně je pravděpodobné, že případ stereotypní myšlení procesy jsou spojené s běžnými výrazy v myslích lidí nejvíce. Tak jako cílový nečinně nechá své myšlenky sledovat cestu nejmenšího odporu, věty jsou ty spouští, tvoří neúplné věty, a zvedl.

Podvědomé verbální myšlenky jsou zřejmě na mnohem vyšší rychlost, než vědomé řeči efektivní verbální myšlenky. Například jsem byla zpracována tak unikátním obtěžování epizoda ("všechno, co děláte, co můžeme udělat lépe" psychologické operace snižovat můj zájem o neuronové rozhraní), ve kterých bylo prokázáno několik možností, včetně podvědomé verbální myšlení sledování a hlasových morfing, , můj verbální myšlenky se odrazily a zkreslené, než jsem se mohl plně formulovat.

Tato schopnost se také používá k varování cílové divákům každé slovo, oznámení nebo čte, v reálném čase.

Subliminal výslechu

Pomocí výše uvedených technik v kombinaci s dobře načasovaný podněty, cíl může být vyslýchán, aniž by si uvědomil, že je vyslýchán. Tyto podněty mohou být strategicky umístěny objekty-cíl je třeba věnovat pozornost, zprávy umístěné v televizních nebo rozhlasových pořadů, webových stránek cíl názory, či dokonce podprahové zprávy doručované přímo do jeho mysli.

Hromadný dozor

"V mém případě, není tam žádný způsob, jak programy, které jsem chtěl mluvit na kongresu o veřejné kdy by měla být, pokud možná v 200 rokách chtějí odtajnit nich. Nikdy byste neměli dozvědět o to, nikdo na Times by nikdy dozvědět se o těchto věcech ".
-Russell Tice, v jeho 2006 interview s časopisem Důvod

Přednostní umístění na neuronové dohled zařízení je daleko od možných zdrojů rušení rádiových frekvencí nebo manipulace, ale umístěno tak, aby byl schopen číst cílové myšlenky bez ohledu na to, kam jde. Ideální umístění, proto by bylo v blízko-orbita země (NEO), desítky kilometrů atmosféry mezi cílovou a zařízení by odfiltrovat všechno, ale nízkou frekvenci rádiových signálů (všimněte si, že nervové signály jsou na ultra-nízkých frekvencí) .

Jakmile se neuronová zařízení, dohled, je postaven a uveden do místa, to je v pozici, aby dohledu se nejen cílené jednotlivci, ale všichni. Proč by vlastníci zařízení, které chcete sledovat, jak mnoho lidí je to možné?

Zatímco to není jasné, zda v reálném čase masové vizuální sledování a zpracování je možné dnes, opravdu cenné informace zvedl z obecné populace 'myslel procesů (meta informace uvádějící, co je významné, aby každá osoba) je na mnohem nižší přenosovou rychlost, při Nejvíce několik kilobitů za sekundu na jednotlivce, který je dobře v rámci zpracování dat a datových skladů schopnosti NSA a dalších významných zpravodajských agentur.

Stejně jako Echelon byl data-mining světa telefonní rozhovory ve velkém měřítku po celá desetiletí, taky by se tak hmotnost neuronové dozor vyzvednout cenné informace od každého. Většina lidí si to za samozřejmost, že informace tohoto druhu nemůže být shromážděny. Předpokladu zaručené soukromí je informace o to cennější, a tento předpoklad rovněž zintenzivňuje šok , když si uvědomuje, že cílem není soukromé.

 

Dálkové neurální stimulace (elektronická kontrola mysli EMC)

Dálkové neurální monitorování nezdá se, že daleko, ale to, co je fyziologický základ pro dálkový neurální stimulace bez jakýchkoli implantátů?

Dovolte mi, abych vás upozornil na povolené zrcadlo o sil studie Letecká z dielektrických vlastností tělesné tkáně - letectvo studie byla převzata z webu, bohužel. Co je opravdu zajímavé, je, že mozek je šedé hmoty má vysoký elektrický Permitivita při nízkých frekvencích. Kliknutím na jakýkoli graf pro zobrazení v plné velikosti.

 

Hypotetické low-frekvence nervové stimulace paprsek by projít neškodně přes kost a kůže, které znám (nám) vliv na podkožní svalové tkáni, a působí na mozek prostřednictvím mechanismu dielektrických pohybu. To je to, co si myslím, že fyzický základ pro implantless vzdálené nervové stimulace je. I pro nízkofrekvenční EMC přes vysokou frekvenci EMC, protože by to byla při vysokých frekvencích, tenké vrstvy hliníku by skutečně štít proti této věci. K dispozici je také inženýrské základ pro EMC - to je místo, kde pravé kouzlo tkví - ale teď, analýzu a vysvětlování, že je příliš ambiciózní projekt k řešení.

Je třeba ještě určit, fyziologický základ pro to, jak dielektrické pohybu spouští palbu jednotlivých neuronů. Poté, co máme, že zbytek puzzle spadá do místa, včetně potlačení oblastí mozku (tím, že způsobí neurony vstoupit refrakterní fáze, převedení na dočasné potlačení

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika