11.05.2012 23:05

Každý občan má svá vlastní práva

Lidské tělo a Soukromý dům je posvátný chrám?

Ovládání mysli vývoj zpochybnit řadu moralistických otázky, které jsou nezbytné pro zachování právního systému a lidských práv.

Česko se dobrovolně přihlásila k Evropské úmluvě o lidských právech, Všeobecná deklarace lidských práv, a samozřejmě, vytvořili čeští aktu lidských práv. Česká ústava je zaručuje:

  • každý má právo na život, svobodu a osobní bezpečnost;
  • Nikdo nesmí být držen v otroctví nebo nevolnictví - otroctví a obchodu s otroky jsou zakázány ve všech jejich formách;
  • nikdo nesmí být mučen nebo podrobován krutému, nelidskému nebo ponižujícímu zacházení nebo trestání;
  • nikdo nesmí být vystaven svévolnému zasahování do soukromého života, rodiny, domova nebo korespondence, nebo k útokům na svou čest a pověst - každý má právo na zákonnou ochranu proti takovým zásahům nebo útokům;
  • každý má právo na práci, na svobodnou volbu zaměstnání, na spravedlivé a uspokojivé pracovní podmínky a na ochranu proti nezaměstnanosti;
  • nikdo nesmí být bez svého svobodného souhlasu podrobován lékařským nebo vědeckým pokusům;
  • každý má právo na svobodu projevu - toto právo zahrnuje svobodu vyhledávat, přijímat a rozšiřovat informace a myšlenky všeho druhu, bez ohledu na hranice, ať ústně, písemně nebo tiskem, prostřednictvím umění nebo jakýmikoli jiná média podle svého výběru.

Právo na soukromí, svobodu myšlení a zdraví

Právo na soukromí uděluje občanům žít v domácím bydliště bez zásahu vlády. Občané se mohou vyvinout úzké vztahy s kým chtějí ať už sociální nebo sexuální. Právo na svlékat a koupat se sám v důstojném způsobem pokračuje bez rozpravy.

Lidé jsou soukromé stvoření a ve svém živlu, když mají neomezenou kontrolu nad jejich prostředí. Mohou kontrolovat, kdo vstoupí do jejich domu, může sdělovat informace o sobě v soukromém rozhovoru, a diktoval, co se nosí a jíst. V soukromém vlastnictví, dům a nepřístojnosti, které se nacházejí v jejím rámci poskytne individuální dojem území, vlastnictví a moci.

Mozek umožní lidem být nezávislí myslitelé, přiživovat se na svobod a možnosti svobodné myšlení poskytuje. Právo na osobní autonomii, rozvíjet osobní zájmy, diktovat směr a hledat podněty jsou hlavní součástí zdravé a vyvážené duševní stav.

MCs tvrdě pracovat, aby zpochybnit tvrzení, že dlouhodobý mužský domácí prostředí je posvátná země, že jeho fyzické tělo a psychika jsou nedotknutelné, a že všechny navrhované manipulace nebo porušení je příšerný zážitek. Věří, že následující.

  1. To je nebezpečné pro lidi, aby svoboda myšlení, neboť není vždy poraďte se se vládní idealismu.
  2. Lidé by neměli mít právo na soukromí, pokud narušuje pravdu. Kdo ví, jaké informace průměrný člověk se skrývá?

Agenti chtějí žít a dýchat (v reálném čase) u cíle domestikovanou životní styl, aby nakonec zkoumat a pochopit. Mají tolik otázek týkajících se lidské chování a musí porušování lidských soukromí dělat cestu pro jejich výzkumného týmu zvědavýma očima a sledovacího zařízení. Pouze dosažení této mety se naučí, jak se tvoří osobnost člověka a pochopit intimitu vztahů.

Bohužel pro oběť, každý zrazuje vlastní myšlenky a intimní chvíli s vládními agenty je vysoce pravděpodobné, že traumatise ho do té míry, těžké deprese a ponížení, a v extrémním případě, vyvolat sebevražedné myšlenky.

Pronásledování

Kontrola mysli je forma mozku znásilnění a mučení, ať utrpení je způsobeno tím, podávání léků, elektromagnetická stimulace, vymývání mozků a živit z poruch osobnosti, konečný výsledek zůstává stejný. Cílem je nucen snášet pokračující harassments. JE ovládání mysli, zvláště, je přirovnáván k otroctví, protože cílový mozek a mysl poklepal na výzkum proti své vůli. On je bezmocný, aby se zabránilo vniknutí a odolávat mozku fyzické a psychické reakce na elektrody stimulace.

K dnešnímu dni na americkou vojenskou základnu Guantánamo zobrazuje největší veřejné zjevné nedodržování lidských práv, kde systematická kontrola mysli je velmi rozšířená. Osvobozených zajatců obvinili CIA o využití smyslové deprivace, a zvuk technologie techniky k instalaci v nich strach a hypnotické návrhy. Už bylo odepřeno fyzické cvičení, které jsou vystaveny těžké teplotách a brání modlitby a konverzace. Když se vzepřel zajatci byli biti, kopání, svlékl nahý, sexuálně obtěžoval a vyhrožoval se psy. Na lichých příležitosti se zajatci byli proutkařil s močí a hrozby bylo na cestě k jejich rodinám, pokud informace nebyly nastávající ve vyšetřovací místnosti. Pomalu, ale jistě zádržné systémy, které drželi lidský mozek a mysl nedotknutelné je narušováno vědy.

Tak dlouho, jak to zůstane národní politiky, aby zajistili bezpečnost britského státu a jeho zájmy, bude vláda usilovat o výrobu techniky ovládání mysli, které jsou stále více invazivní a efektivnější. Kontrola mysli je taková integrativní součástí vojenského válčení se, že výzkum týkající se jeho použití je přísně tajné.

Vláda ovšem popírá, že mysl ovladače existují. Expozice jejich dovádění by dokázalo nepochybně, že vláda páchá trestné činy proti lidem je přísahou chránit. Expozice by také hloupost zákonů, které upravují civilizované společnosti.

Odpověď na problém je jistě jasné, MCs jsou zločinci a měl by být stíhán jako takový. Větší otevřenost a výchova týkající se ovládání mysli pomůže pomáhat právní proces a konečné usvědčení pachatelů, kteří si přejí, aby se politický a finanční zisk z utrpení druhých. Je zvláště důležité, že jsou zapojeny do duševního zdraví mysl pochopit metodiku kontrol a najít způsoby, jak efektivně zacházet a zvrátit dlouhotrvající fyzické a psychické účinky, kterému byli oběťmi a jejich rodinami.

—————

Zpět


Kontakt

Stop psychickému obtěžování a gangstalkingu

Česká Republika